אין שום הבדל בין הדרומי לצפוני, האצטדיון סימטריהפועלעולה כתב:מקווה שלא נהיה ג'נטלמנים וניתן להם את הצפוני. מספיק זה משחק בית בשבילם.
הגרלת גביע המדינה | מכבי חיפה בחצי הגמר
Re: הגרלת גביע המדינה יום חמישי 17-00
סכנין הגרלה הרבה יותר קשה מחיפה.
אז לא מבין על מה הבכי?
אז לא מבין על מה הבכי?
- The red one
לבכות, מה שיהיה יהיה..אדום זקן כתב:סכנין הגרלה הרבה יותר קשה מחיפה.
אז לא מבין על מה הבכי?
חיפה? הגלרה "קשה" (למה? אלוהים יודע)
תל אביב? רוצים לדפוק את באר שבע
סכנין? היו מוצאים משהו..
באר שבעיים..נו..אתה לא צריך להיות מופתע.
הו, עכשיו עזבו את היריבות ודורשים מההנהלה להעתיק את משחק לטדי כי זה לא ספורטיבי לארח באצטדיון שנמצא בעיר חיפה אבל יהיו בו חצי אוהדים שלך וחצי של חיפה.

מלבד הבמה ומערכת ההגברה (למרות שיכול להיות שלא יאשרו להם אותן) וקיר הזכוכית שתקוע באמצע הדרומיNoam98 כתב: אין שום הבדל בין הדרומי לצפוני, האצטדיון סימטרי
THISdor69 כתב: מלבד הבמה ומערכת ההגברה (למרות שיכול להיות שלא יאשרו להם אותן) וקיר הזכוכית שתקוע באמצע הדרומי
מה הקשר באר שבעיים? גם אוהדי חיפה מתבכיינים על זה, כמו שאוהדי מכבי התבכיינו בעונה שעברה על ההגרלות "הקלות" שלנו. ככה זה תמיד.אדום בלב בנשמהההה כתב: לבכות, מה שיהיה יהיה..
סכנין? היו מוצאים משהו..
הו, עכשיו עזבו את היריבות ודורשים מההנהלה להעתיק את משחק לטדי כי זה לא ספורטיבי לארח באצטדיון שנמצא בעיר חיפה אבל יהיו בו חצי אוהדים שלך וחצי של חיפה.
וזה באמת יתרון לשחק במגרש הביתי שלך, לא משנה מה החלוקה. זה מגוחך ולא אמור לקרות אבל על זה עוד אפשר להחליק.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 03 מרץ 2016, 17:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצטער אבל האובייקטיביות שלך היא בגדר טמטוםאדום בלב בנשמהההה כתב: לבכות, מה שיהיה יהיה..
סכנין? היו מוצאים משהו..
גם אני לא הבנתי איך הם רוצים שחיפה תשחק משחק נייטרלי באיצטדיון הביתי שלהאדום בלב בנשמהההה כתב: לבכות, מה שיהיה יהיה..
סכנין? היו מוצאים משהו..
הבמה ומערכת ההגברה לא קבועות, הם יכולים להציב אותם גם בדרומי.dor69 כתב: מלבד הבמה ומערכת ההגברה (למרות שיכול להיות שלא יאשרו להם אותן) וקיר הזכוכית שתקוע באמצע הדרומי
לגבי הקיר זכוכית, נכון.
- The red one
גם ההיטפלות שלך אליי היא בגדר טמטום. ועוד מגיב על אוטומט כי מה הקשר אובייקטיביות? הפעם לא הלכתי נגד דעה של מישהו פה, דווקא הסכמתי עם אדום.CrazyRed7 כתב: מצטער אבל האובייקטיביות שלך היא בגדר טמטום
הדברים שכתבתי למעלה הם נכונים ואתה יודע את זה.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 03 מרץ 2016, 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
הדבר היחיד שיכול להעניק יתרון במשחק ביתי זה הקהל. ברגע שהקהל חצי חצי אז מה זה משנה? יש איזה מלכודות בדשא שרק שחקני מכבי חיפה מכירים או משהו כזה, משהו אחר שיעניק להם יתרון?dor69 כתב: גם אני לא הבנתי איך הם רוצים שחיפה תשחק משחק נייטרלי באיצטדיון הביתי שלה
תבינו חברים בדרך לגביע דווקא מכבי חיפה זו משוכה הכי נוחה שיש
הם בעונה קטסטרופה מבחינתם בקושי נכנסו לפלייאוף עליון ,הלחץ של עונה שלמה מתנקז למשחק נגנדנו
בנסיון אחרון שלהם להשכיח את העונה הזו
ולפי דעתי יש לזה השפעה גדולה.
אני מאמין בע"ה שנעבור אותם
הם בעונה קטסטרופה מבחינתם בקושי נכנסו לפלייאוף עליון ,הלחץ של עונה שלמה מתנקז למשחק נגנדנו
בנסיון אחרון שלהם להשכיח את העונה הזו
ולפי דעתי יש לזה השפעה גדולה.
אני מאמין בע"ה שנעבור אותם
- dardasmiley
לא רק הקהל.אדום בלב בנשמהההה כתב: הדבר היחיד שיכול להעניק יתרון במשחק ביתי זה הקהל. ברגע שהקהל חצי חצי אז מה זה משנה? יש איזה מלכודות בדשא שרק שחקני מכבי חיפה מכירים או משהו כזה, משהו אחר שיעניק להם יתרון?
גודל הדשא, ההסתגלות למגרש, השטיקים הקטנים של הדשא.
כשאתה מתאמן במגרש נסוים, הוא הבית שלך הרבה יותר משל אחרים
היטפלות אליך?אחי אתה חי בסרט..אדום בלב בנשמהההה כתב: גם ההיטפלות שלך אליי היא בגדר טמטום. ועוד מגיב על אוטומט כי מה הקשר אובייקטיביות? הפעם לא הלכתי נגד דעה של מישהו פה, דווקא הסכמתי עם אדום.
הדברים שכתבתי למעלה הם נכונים ואתה יודע את זה.
ולא, אני ממש לא מסכים. זה שערוריה שמשחק שאמור להיות נייטרלי ישוחק באיצטדיון הביתי של היריבה לנו.
יש ועוד איך על מה ״להתבכיין״.
אם היה מדובר בבלומפילד או מגרש נוח יותר הייתי מסכים איתך. אבל זה סמי עופר הנוראי שהדשא בו זוועה.אדום בלב בנשמהההה כתב: הדבר היחיד שיכול להעניק יתרון במשחק ביתי זה הקהל. ברגע שהקהל חצי חצי אז מה זה משנה? יש איזה מלכודות בדשא שרק שחקני מכבי חיפה מכירים או משהו כזה, משהו אחר שיעניק להם יתרון?
מן הסתם שקבוצה שמשחקת שם כל שבועיים במשך שתי עונות מכירה ויודעת להסתדר עם התנאים הגרועים יותר טוב מאשר היריבה.
זה יתרון.
- The red one
חשבתי על זה, ואכן יש משהו בדברייך, אבל יש מגמת שיפור רצינית בדשא בסמי ואני בטוח שבהתאחדות יעשו הכל כדי שכר הדשא יהיה מעולה ולא יעשה להם "פאדיחות", מה גם שמדובר ב2 משחקים ביומיים.הפועלעולה כתב: אם היה מדובר בבלומפילד או מגרש נוח יותר הייתי מסכים איתך. אבל זה סמי עופר הנוראי שהדשא בו זוועה.
מן הסתם שקבוצה שמשחקת שם כל שבועיים במשך שתי עונות מכירה ויודעת להסתדר עם התנאים הגרועים יותר טוב מאשר היריבה.
זה יתרון.