נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
Re: נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
הזמנתי כרטיסים באינטרנט (לאיזור 605).
תכל'ס יש משמעות למקומות ?
- The red one
לא.Shayke10 כתב:הזמנתי כרטיסים באינטרנט (לאיזור 605).
מיותר אחי, עמלה בעלמאShayke10 כתב:הזמנתי כרטיסים באינטרנט (לאיזור 605).
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שרירותית לחלוטין, על הספסל:ForeverRed כתב: יש 5 חילופים ו3 שחקני רוטציה פצועים.
תעשה את החשבון לבד.
נאווקמה, ראדי, ברדה, תורגמן, ארבייטמן, אילוז.
אני סופר כאן לפחות 5 שחקנים שחייבים לקבל דקות לפניו.
- ForeverRed
אילוז לא אמור להיות בסגל.Totti כתב: שרירותית לחלוטין, על הספסל:
נאווקמה, ראדי, ברדה, תורגמן, ארבייטמן, אילוז.
אני סופר כאן לפחות 5 שחקנים שחייבים לקבל דקות לפניו.
תורג'מן לא חייב לשחק.
גמון הוא לא סתם שחקן נוער. הוא פוטנציאל לבוגרים.
במשחק חסר חשיבות כמו מחר זאת הזדמנות לתת לו כמה דקות.
זכותך לחשוב אחרת.
שמעתי על הפוטנציאל לבוגרים מהנוער, סלח לי, לא משתכנע.
רק שכירי חרב
רק שכירי חרב
- ForeverRed
קשה לי להאשים אותך.Totti כתב:שמעתי על הפוטנציאל לבוגרים מהנוער, סלח לי, לא משתכנע.
רק שכירי חרב
- red and white
- Title: Almog
לעתי בטח שהוא צריך לשחק במשחק חסר חשיבות כזה וגם לתת לדן ביטון לשחק מחר ואם הוא יהיה מצוין אז גם לתת לו לשחק בליגה.
וטוטי מה שאמרת זו בהחלט ההרגשה שיש בפורום הזה וזו אמירה שאני מקווה מאוד שכולם במועדון מתנגדים אליה.
וטוטי מה שאמרת זו בהחלט ההרגשה שיש בפורום הזה וזו אמירה שאני מקווה מאוד שכולם במועדון מתנגדים אליה.
אין בנוער כלום, אל תאכלו תנו את הראש עם שמות אלמוניים.red and white כתב:לעתי בטח שהוא צריך לשחק במשחק חסר חשיבות כזה וגם לתת לדן ביטון לשחק מחר ואם הוא יהיה מצוין אז גם לתת לו לשחק בליגה.
אם חיפה ומכבי לא נותנות במה לילדים שמביאים שם אליפויות וגביעים כל עונה, לנו אין פריבילגיה לתת.
שיצאו לעונה בעכו וחברותיה או בליגה הלאומית וינסו לחזור טובים יותר.
עד עכשיו הילדים שלנו מהנוער רק עלו לנו בנקודות(אלגרבלי, אבולאבן)
- red and white
אולי לא שמת לב אבל מול פ״ת מכבי עלתה עם 4 שחקנים צעירים וחיפה כל משחק בגביע הטוטו בינתיים נתנה לשחקנים הצעירים שלה לשחק וגם הפועל ת״א וקש נותנים לשחקנים צעירים לשחק ואצלנו בינתיים אף אחד לא שולב חוץ מרחמים שזה היה כפוי אז במשחק חסר חשיבות חייב לתת גם לשחקני נוער לשחק בטח כשאין מגנים ימניים
אולי לא שמת לב, אבל מלאה כל הארץ בילדים של מכבי וחיפה.red and white כתב:אולי לא שמת לב אבל מול פ״ת מכבי עלתה עם 4 שחקנים צעירים וחיפה כל משחק בגביע הטוטו בינתיים נתנה לשחקנים הצעירים שלה לשחק וגם הפועל ת״א וקש נותנים לשחקנים צעירים לשחק ואצלנו בינתיים אף אחד לא שולב חוץ מרחמים שזה היה כפוי אז במשחק חסר חשיבות חייב לתת גם לשחקני נוער לשחק בטח כשאין מגנים ימניים
כשיהיו לך כשרונות כמו דן גלזר, איסמעיל ריאן, יונתן כהן, ארמלי, שון גולדברג, דור פרץ, שובל גוזלן, ערם ביטון, עיאד חבשי...ויתר הילדים המוכשרים האלו, תתן אותן כדוגמא.
ההבדל הוא שבחיפה בונים על הצעירים (הירש, ריאן, גוזלן, עטאא), אנחנו לא כך שאין מה לתת להם לשחק
בחיפה לא בונים על שום צעירים.הפועלעולה כתב:ההבדל הוא שבחיפה בונים על הצעירים (הירש, ריאן, גוזלן, עטאא), אנחנו לא כך שאין מה לתת להם לשחק
אם היה לנו רבע ממה שיש להם,היה בסיס לטענות שלכם.
ההבדל האמיתי הוא שבחיפה יש צעירים לבנות עליהם. מסכים אלף אחוז עם טוטיהפועלעולה כתב:ההבדל הוא שבחיפה בונים על הצעירים (הירש, ריאן, גוזלן, עטאא), אנחנו לא כך שאין מה לתת להם לשחק
- red and white
[quote="Totti"]
אולי לא שמת לב, אבל מלאה כל הארץ בילדים של מכבי וחיפה.
כשיהיו לך כשרונות כמו דן גלזר, איסמעיל ריאן, יונתן כהן, ארמלי, שון גולדברג, דור פרץ, שובל גוזלן, ערם ביטון, עיאד חבשי...ויתר הילדים המוכשרים האלו, תתן אותן כדוגמא.[/quote]
אתה בכלל לא מכיר את גמון ויש לו לא פחות כישרון מחלק מהשמות שהזכרת ואת זה שאמר שחיפה ומכבי לא משלבות צעירים אז הראיתי לך שכן וכרגע אני מדבר רק על גביע הטוטו
אולי לא שמת לב, אבל מלאה כל הארץ בילדים של מכבי וחיפה.
כשיהיו לך כשרונות כמו דן גלזר, איסמעיל ריאן, יונתן כהן, ארמלי, שון גולדברג, דור פרץ, שובל גוזלן, ערם ביטון, עיאד חבשי...ויתר הילדים המוכשרים האלו, תתן אותן כדוגמא.[/quote]
אתה בכלל לא מכיר את גמון ויש לו לא פחות כישרון מחלק מהשמות שהזכרת ואת זה שאמר שחיפה ומכבי לא משלבות צעירים אז הראיתי לך שכן וכרגע אני מדבר רק על גביע הטוטו