הסרט מסרט הקפטן...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: הסרט מסרט הקפטן...

שליחה על ידי maor20094 »

יש לך מדליף בחדר הלבשה ואתה קורא לזה שטויות,
אני קורא לזה שחקן בן אלף שמתחבא מאחורי התקשורת כדי להוציא את כל מה שיש בחדר הלבשה,
מקבל מיליונים ומפחד לפרסם את השם שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:עכשיו אני מקווה שכל האוהדים שנכנסו לחרדות ולהתקפים בנושא החילוף של ברדה ו"הפרצופים" מבינים מהי מטרת התקשורת: לזרוע הרס ובלאגן בקבוצה ולקבל כותרות על חשבון הקבוצה.
אין קשר לתקשורת.
לא צריך את יגאל ברמן או איציק יצחקי כדי לראות את התגובה של ברדה לחילוף בשווייץ.
לא צריך אותם גם בשביל לשמוע מה אמר לאחר מכן בשדה התעופה.

אני באופן אישי מאוד כועס עליו.
אף אחד לא מעל הקבוצה. אף אחד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אין קשר לתקשורת.

+100
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: +100
בכל זאת קצת פרופורציות. חשבנו שהוא מושלם ומסתבר שהוא בן אדם. טוב שזה קורה עכשיו. זה הזמן להתארגן על מצב של כישרון ואופציות בכמויות.
אני משוכנע שהדברים יגיעו לכדי איזון. כל אחד יתרגל למצב ויש חומר אנושי נהדר שידע להתמודד עם אתגר שלא הכרנו בבאר שבע אף פעם. פתאום יש עודף שחקנים מצויינים. גרבלי הוא לא המחליף הראשון בספסל ואין משבר כאשר קובי דגאני שובר את כף הרגל.

סומך על ברדה ובוזגלו שימשיכו להוביל חדר הלבשה חזק.
רוב הדברים בתקשורת באמת שטויותר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לא צריך להגזים
התבאס מהחילוף - לגיטימי ובכל זאת נתת צפחת עידוו לטאהה כשנכנס
והלך להתלונן על השופט במחצית - שחקן אחר היה שוקע בספסל ולא זז.
בראיון גם אמר דברים מקובלים - יוכיח את עצמו ושהוא מאחורי המאמן ושזאת החלטה שלו

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: אין קשר לתקשורת.

לגבי התגובה שלו לחילוף, היא לא היתה לא פורפציונלית. רפלקס טבעי ומדוד.

רק שמה אמר בשדה התעופה ולמי?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

טל55 אתה מתעלם מהבעיה האמיתית ומתעסק בדברים לא קשורים.

אם ברדה לא היה עושה פרצופים מול כל מי שצפה במשחק - לא היו כותבים על זה.
אם ברדה לא היה אומר את ה4 המילים המרגיזות האלה במסיבת העיתונאים מול כולם - לא היו כותבים על זה.
אם היו מודיעים למליקסון ואילוז על הסרתם מקפטני המשנה - לא היו כותבים על זה.

לגבי 2 הדברים אין לנו ספק באשר לאמינותם, לגבי השלישי אפשר להתגונן ולהגיד "זה לא קרה..סתם חרטא תקשורת"..אבל אם זה כן קרה? זאת בושה וחרפה! מה זאת השטות הזאת שמעבירים ככה סרט קפטן בלי ליידע אף אחד? אם לא בכר שיגיד (לרות שהוא זה שצריך להגיד) אז לפחות ברדה שיודע על זה! ובוזגלו!

אנחנו הפועל באר שבע לא הפועל ת"א שבחרו זר לקפטן כי פשוט אין להם שום שחקן ששיחק משחק בקבוצה בתמונת ההרכב אז אפשר להלביש על מי שבא. גם לאילוז וגם למליקסון יש פה סופר כבוד ומן הראוי שיודיעו להם על זה.

לקרוא את הכל ולבקר דווקא את התקשורת זו העצמת עין שבסוף עלולה להתפוצץ לכולנו בפנים, ע"ע מקרה אלישע לוי.

אורי בשדה התעופה אמר "מאוכזב להית מוחלף בדקה כה מוקדמת" או משהו כזה. בקיצור הביע את אכזבתו בפומבי מההחלטה של בכר. נכון, אחרי זה אמר משפטים בסגנון "אבל זו החלטת מאמן, ואמשיך להוכי את עצמי כדי שמקרים כאלה לא יחזרו" - ועדיין ביקורת פומבית על המאמן לא צריכה להישמע בתקשורת, אפילו לא בצורה מרומזת - למרות שכאן היה מדובר בביקורת גלוייה במסווה.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:טל55 אתה מתעלם מהבעיה האמיתית ומתעסק בדברים לא קשורים.

אם ברדה לא היה עושה פרצופים מול כל מי שצפה במשחק - לא היו כותבים על זה.
אם ברדה לא היה אומר את ה4 המילים המרגיזות האלה במסיבת העיתונאים מול כולם - לא היו כותבים על זה.
אם היו מודיעים למליקסון ואילוז על הסרתם מקפטני המשנה - לא היו כותבים על זה.

לגבי 2 הדברים אין לנו ספק באשר לאמינותם, לגבי השלישי אפשר להתגונן ולהגיד "זה לא קרה..סתם חרטא תקשורת"..אבל אם זה כן קרה? זאת בושה וחרפה! מה זאת השטות הזאת שמעבירים ככה סרט קפטן בלי ליידע אף אחד? אם לא בכר שיגיד (לרות שהוא זה שצריך להגיד) אז לפחות ברדה שיודע על זה! ובוזגלו!

אנחנו הפועל באר שבע לא הפועל ת"א שבחרו זר לקפטן כי פשוט אין להם שום שחקן ששיחק משחק בקבוצה בתמונת ההרכב אז אפשר להלביש על מי שבא. גם לאילוז וגם למליקסון יש פה סופר כבוד ומן הראוי שיודיעו להם על זה.

לקרוא את הכל ולבקר דווקא את התקשורת זו העצמת עין שבסוף עלולה להתפוצץ לכולנו בפנים, ע"ע מקרה אלישע לוי.

אורי בשדה התעופה אמר "מאוכזב להית מוחלף בדקה כה מוקדמת" או משהו כזה. בקיצור הביע את אכזבתו בפומבי מההחלטה של בכר. נכון, אחרי זה אמר משפטים בסגנון "אבל זו החלטת מאמן, ואמשיך להוכי את עצמי כדי שמקרים כאלה לא יחזרו" - ועדיין ביקורת פומבית על המאמן לא צריכה להישמע בתקשורת, אפילו לא בצורה מרומזת - למרות שכאן היה מדובר בביקורת גלוייה במסווה.
קיבלתי, לא בהכרך אני מסכים אבל נסכים שלא נסכים וזה כל היופי.
אבל מצד שני ישנם אוהדים שלוקחים את הדברים בצורה מקוממת, וזורקים מילים כמו אף אחד לא מעל הקבוצה (מתי ברדה שם עצמו מעל הקבוצה?) ומשווים בסיטואציה עם מקרים כמו נמני/ קלינגר וכו'. הדברים האלו לא מכבדים את ברדה שלדעתי הוא בכלל לא מבין על מה המהומה, ויוצרים באזז מיותר סביב הקבוצה יחסית לזה שטכנית עוד לא פתחנו את העונה.

---
אגב רשמו מעלי דברים נכונים על זה שאומנם לא אהב את החילוף אבל עודד את טאהה , לחץ על השופט במחצית וגם התבטא בתקשורת בצורה שיכולה להתפרש לי כיוונים, אני פרשתי לכיוון החיובי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עזוב, טל, כל עוד זה לא מגיע למגרשים זה לא באמת נחשב. ואני בטוח שאף אחד לא יקלל את ברדה במשחק ביום ראשון..

כל עוד לא יהיו עוד תאקלים בהמשך, אף אחד כבר לא יזכור את הנושא הזה. אנחנו סתם מתעסקים בזה כעת כי זה עניין של "הדקה האחרונה". זה לא שאתה רואה עצומות בפייסבוק ותגובות מאלפי אנשים "להעיף את ברדה מבאר שבע".

זה שיש בן אדם, שניים, שלושה, ארבעה שכותבים משהו בפייסבוק ופה על "ברדה לא מעל הקבוצה" ומשווים את זה למקרים אחרים, זה בסדר ולגיטימי, כי זו דעתם, יש אנשים שלוקחים כל דבר קשה ומפרשים בצורות אחרות, בדיוק כמו שאני פירשתי לכיוון שלילי את דברי ברדה ואתה לחיובי.

אבל אני בטוח שלא ברדה, לא בכר ולא 95% מהאוהדים שלנו מתרגשים בשלב זה מהדברים.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

talb55 כתב:
אבל מצד שני ישנם אוהדים שלוקחים את הדברים בצורה מקוממת, וזורקים מילים כמו אף אחד לא מעל הקבוצה (מתי ברדה שם עצמו מעל הקבוצה?) ומשווים בסיטואציה עם מקרים כמו נמני/ קלינגר וכו'. הדברים האלו לא מכבדים את ברדה שלדעתי הוא בכלל לא מבין על מה המהומה, ויוצרים באזז מיותר סביב הקבוצה יחסית לזה שטכנית עוד לא פתחנו את העונה.

---
אגב רשמו מעלי דברים נכונים על זה שאומנם לא אהב את החילוף אבל עודד את טאהה , לחץ על השופט במחצית וגם התבטא בתקשורת בצורה שיכולה להתפרש לי כיוונים, אני פרשתי לכיוון החיובי.
111+

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אורי אדום בנשמה כתב:

לגבי התגובה שלו לחילוף, היא לא היתה לא פורפציונלית. רפלקס טבעי ומדוד.

רק שמה אמר בשדה התעופה ולמי?
להעיף בעצבים חפצים ליד הספסל זה פרופורציונלי?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

delta7 כתב: להעיף בעצבים חפצים ליד הספסל זה פרופורציונלי?
גם מליקסון בעט בבקבוק כשהוא ירד לספסל מול ת'ון בטדי.
זה בטח אומר שהוא זועם על המעמד שלו ושמתחיל משבר בינו ובין בכר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:

---
אוי לתמימות.
לא רק שאתה לא קורא נכון בין השורות, אתה גם לא מבין מה ההשלכות האפשריות של כל הדבר הזה.

בכל מקרה אני לא רואה טעם להמשיך להתעסק בזה. היה ונגמר.
אם מקרים כאלה יחזרו בעתיד, יצטרכו במועדון לטפל בהם בצורה רצינית.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב: גם מליקסון בעט בבקבוק כשהוא ירד לספסל מול ת'ון בטדי.
זה בטח אומר שהוא זועם על המעמד שלו ושמתחיל משבר בינו ובין בכר.
בתון היה יותר מבעיטה בבקבוק. יותר מכך - הוא הקפטן, עליו כולם מסתכלים. הוא לא יכול להתנהג בצורה כזו בשום אופן!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אובייקטיבית, יש לו מקום קבוע ב-11 שלנו?

ובלי טיעונים הזויים, "כן, הוא ברדה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה