נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: משחק קל? מכבי תל אביב חולקת עליך.
מעבר להרכב ההזוי שהם עלו איתו מול נתניה הטעות הכי גדולה של מכבי היא קו ההגנה הגבוה שלהם.
תסתכל על התקציר ותראה איזה קרקס עשה להם קאיודה עם השטח הזה, לא הכל שחור ולבן נכון אנחנו צריכים להכתיב קצב אבל אפשר גם לחרוג ממנהגים ולשחק בצורה חכמה יותר במקום בצורה פופוליסטית.
כל תוכנית המשחק של נתניה מתבססת על הלחץ והיציאה למתפרצות, אסור לתת להם את זה.
בואו נתפס בהצגה חד פעמית של נתניה מול מכבי תל אביב ונבנה סביבה עונה.
בואו ניקח הופעה יוצאת דופן של אצן ל-100 מטר משוכות ונהפוך אותו לאיגביני יעקובו הבא.

אם פאקו אייסטרין מתכונן מחר בבוקר למשחק מול נתניה ברצינות ולא מגיע מראש בגישה של טיול בשרון, הוא מפרק את החבורה הנחמדה של רוני לוי עם כמה חתיכות יפות.
הזחיחות, ההרכב התלוש, היעדר ההכנה הטקטית היו "שהפסידו" עבור מכבי את המשחק ולא התצוגה הירואית של נתניה.

משחק בין מכבי לנתניה תלוי אך ורק במכבי וכמוהו צריך להיות משחק שלנו מולם.

קבוצה עם הגנה ברמה של תחתית ליגה לאומית, מרכז שדה חלש וערן לוי(הסופר מוכשר) כמאסטרו ומנצח על המקהלה, לא אמורה להוות מכשול בפני קבוצה כמו שלנו.

השאלה מי יעלו לשחק בשבת, קבוצת הפועל באר שבע או 11 שחקנים מוכשרים ככל שיהיו, בלי מחוייבות וזיקה לסמל ולרוח המועדון.

אם הקבוצה תעלה, זה משחק קל.

תפסיקו לנכס ליריבות שלכם יכולות וסגולות שאין להן, מכבי נתניה קבוצה בינונית ולא מאוזנת ואם נשכיל לשחק כדורגל נכון, מהיר ויעיל, התוצאה בשבת תהיה זהה לזו בסיבוב הראשון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הטעות הגדולה של מכבי היא שגרסיה היה ביום הכי גרוע בקריירה שלו.
כל הגולים הגיעו יותר בזכות טעויות איומות של ההגנה מאשר יכולת גדולה של קאיודה/התקפת נתניה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב: בואו נתפס בהצגה חד פעמית של נתניה מול מכבי תל אביב ונבנה סביבה עונה.
בואו ניקח הופעה יוצאת דופן של אצן ל-100 מטר משוכות ונהפוך אותו לאיגביני יעקובו הבא.

אם פאקו אייסטרין מתכונן מחר בבוקר למשחק מול נתניה ברצינות ולא מגיע מראש בגישה של טיול בשרון, הוא מפרק את החבורה הנחמדה של רוני לוי עם כמה חתיכות יפות.
הזחיחות, ההרכב התלוש, היעדר ההכנה הטקטית היו "שהפסידו" עבור מכבי את המשחק ולא התצוגה הירואית של נתניה.

קבוצה עם הגנה ברמה של תחתית ליגה לאומית, מרכז שדה חלש וערן לוי(הסופר מוכשר) כמאסטרו ומנצח על המקהלה, לא אמורה להוות מכשול בפני קבוצה כמו שלנו.

השאלה מי יעלו לשחק בשבת, קבוצת הפועל באר שבע או 11 שחקנים מוכשרים ככל שיהיו, בלי מחוייבות וזיקה לסמל ולרוח המועדון.

תפסיקו לנכס ליריבות שלכם יכולות וסגולות שאין להן, מכבי נתניה קבוצה בינונית ולא מאוזנת ואם נשכיל לשחק כדורגל נכון, מהיר ויעיל, התוצאה בשבת תהיה זהה לזו בסיבוב הראשון
בדיוק כמו שאמרת הבעיות של מכבי היו היעדר הכנה טקטית הם שיחקו לידיים של נתניה נתנו לאותו אצן (שד"א אני מסכים חוץ מהמהירות אין לו כלום) לנצל את המהירות שלו אז אני אומר בואו לא נשחק לידיים שלהם אני אומר בוא נשחק בצורה יותר טקטית בתחילת המשחק תוך 20 דקות יש להם שני כדורים ברשת.
נתניה קבוצה של נגרים אבל עובדה שכשמשחקים להם לידיים כמו מכבי תל אביב הם כן מסוכנים.
אם נשחק עם טיפה שכל נדרוס אותם כמו בסיבוב הקודם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

adomi כתב:אדום זקן

איך שמכבי נראית זה בסדר ביחס לקבוצה שמשחקת מול בונקר משחק אחרי משחק, קח את העובדה שהם שש נק' מאיתנו ואנחנו חייבים לנצח אותם וקיבלת תמונה שונה לחלוטין.

לגבי ק"ש- קח את הדקות שהם שיחקו כשהם היו בשיוויון - בהתחלה ובסוף וקיבלת קבוצה מסוכנת וטובה. את המשחק נגדם היינו צריכים להפסיד אילולא מתנת השופט שלא שרק להם לפנדל.

אנחנו קבוצה שלא מחוברת וספק מאוד אם תתחבר. יש חוסר התאמה בין שיטת המשחק לשחקנים ולסוג התואר שאנחנו שואפים אליו

redhell
נסחפת בגדול. נתניה קבוצה טובה,לפחות התקפית. היא עשתה את המוות לק"ש וקופחה ע"י השופט. וגם למכבי הם מיררו את החיים.
1-0 קטן מספיק (סליחה 2-0 .. סליחה 3-2 אחרי מה שקרה באשדוד)
בוא אני אגלה לך סוד.
גם אתה מאמין,ו99 אחוז מהכותבים כאן מאמינים,העניין הוא שאתם לא אומרים את זה בריש גלי ומפחדים להתאכזב.
שאני רואה את היריבות ממול ובמיוחד היכולת של מכבי העונה זה בהחלט יהיה פיספוס ענק אם לא נהיה במאבק עד הסוף.
כמובן שאנחנו צריכים להתעורר ומהר,וכמובן שאי נצחון שלנו בשבת,תזרוק לפח את כל מה שאמרתי.
ולגבי עניין האמונה,מה לעשות,התפקיד שלנו כאוהדים אם נרצה או לא זה להאמין.
זה גדול מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: בוא אני אגלה לך סוד.
גם אתה מאמין,ו99 אחוז מהכותבים כאן מאמינים,העניין הוא שאתם לא אומרים את זה בריש גלי ומפחדים להתאכזב.
שאני רואה את היריבות ממול ובמיוחד היכולת של מכבי העונה זה בהחלט יהיה פיספוס ענק אם לא נהיה במאבק עד הסוף.
כמובן שאנחנו צריכים להתעורר ומהר,וכמובן שאי נצחון שלנו בשבת,תזרוק לפח את כל מה שאמרתי.
זה גדול מאיתנו.
אני לא אדבר בשם אחרים פה שכתבו דברים שאני חושב.
אבל אני לא פוחד להתאכזב , כבר התאכזבתי אחרי הפועל ת"א , אחרי סכנין , אחרי חיפה כמובן , וגם אחרי אשדוד.
כשאתה שם את כל המשחקים האלה העונה + משחקים שניצחת והיית חלש מאוד בהם , אתה מבין שכמה שזה "אפשרי העונה" , זה לא אפשרי.
אנחנו פשוט לא שם , כמה שנאמין ונרצה ונהיה בטוחים שהנה התקרבנו - ואז תקבל הפסד הזוי לקבוצה שחלשה ממך ב10 רמות שיזעזע את כל המערכת.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב: בוא אני אגלה לך סוד.
זה גדול מאיתנו.
בתוך תוכי אני אאמין עד שלא ישארו נקודות בקופה...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב: בואו נתפס בהצגה חד פעמית של נתניה מול מכבי תל אביב ונבנה סביבה עונה.

כל מה שאתה כותב נכון על הנייר , שם לא לוקחים אליפות .
תוצאה כמו בסיבוב הראשון לא תיהיה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:
אין שום קבוצה בליגה מלבד מכבי תל אביב שאנחנו צריכים לתת לה להחזיק בכדור ולשחק מולה נסוג, אין.
תוכנית המשחק של אלישע מתבססת לרוב על "המתנה" ליריב בחצי המגרש שלנו ויציאה מהירה קדימה והיא אחת הבעיות הכי גדולות שלנו העונה.
קבוצה שמחזיקה בשחקנים מוכשרים כל כך לעולם צריכה להכתיב את הקצב.
קחו את המחציות הראשונות מול קרית שמונה ואשדוד כמשל ותראו עד כמה טוטאלי משחק ההתקפה שלנו כאשר הוא מתבסס על לחץ, הנעת כדור מהירה ועל שטח קטן. זה מה שחומר השחקנים שלנו מסוגל להפיק הכי טוב ועם זה היינו אמורים לנצח כמעט כל משחק העונה בהליכה.

אם אלישע ישכיל לשנות פאזה ולהפוך את חומר השחקנים שלו לגוררים ולא נגררים, המילה אליפות לא תהיה גסה גם העונה. את הכלים יש, הניסיון הדרוש קיים והכשרון בלתי נגמר, נשארה התעוזה.

הפועל באר שבע חייבת להכתיב את הקצב תמיד, לשלוט בכדור ברוב המשחק ולייצר לעצמה את הפריבילגיה להעניש את היריב כשתבחר. אין שום סיבה שמכבי נתניה תעבור נגדנו את האמצע, בבית או בחוץ, שלא בכדורים ארוכים ליויסין בולט או צביקה הדר ואל תשכנעו את עצמכם אחרת.

זה משחק קל כמו 95% מהמשחקים העונה, היחידים שיכולים להפוך אותו לקשה הם אך ורק אנחנו, אל תתבלבלו
ניסו לשחק ככה בכמה משחקים העונה, ונדמה לי שמאז המשחק מול בית"ר בטדי חזרו למתכונת של שנה שעברה. ככה אני מרגיש

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

ישפוט(בימינו זה חשוב) דניאל בר נתן

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

OMERREMO33 כתב:ישפוט(בימינו זה חשוב) דניאל בר נתן
שפט אותנו (כשופט ראשי) פעם אחת העונה, גם בנתניה, נגד רעננה במשחק עם 3 הפנדלים.

קונה גם בשבת (אבל לא את אותה תוצאה..) :מסמיק:

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: שפט אותנו (כשופט ראשי) פעם אחת העונה, גם בנתניה, נגד רעננה במשחק עם 3 הפנדלים.

קונה גם בשבת (אבל לא את אותה תוצאה..) :מסמיק:
אמממ.....כבר נתן 3 פנדלים....רק שלא יתחשבן הפעם

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

OMERREMO33 כתב:ישפוט(בימינו זה חשוב) דניאל בר נתן
ממש לא חשוב מי ישפוט.
לצערנו כולם אותו חרא.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

ForeverRed כתב: ממש לא חשוב מי ישפוט.
לצערנו כולם אותו חרא.
מסכים, אבל בתוך החרא יש את הקבועים שמזמברים אותנו בעקביות(משיח,חכמון,יפת/ מסריח,טיפשון,זפת)

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

נתניה עולה למשחק עם הגנה חסרה מאוד.
משחק שלתקוף מהתחלה ולסיים אותו מהר ככול שיגמר
הימור 3-0

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

taltal כתב:נתניה עולה למשחק עם הגנה חסרה מאוד.
משחק שלתקוף מהתחלה ולסיים אותו מהר ככול שיגמר
הימור 3-0

"משחק שלתקוף מהתחלה ולסיים אותו מהר ככול שיגמר" - המשפט הכי לא ברור בעולם, אך יחד עם זאת, הכי ברור.

מוזר.

שלח תגובה