כרטיסים למכבי
- The red one
Re: כרטיסים למכבי
אגב ההגרלה הסתיימה הזוכים ידועים ובשעות הקרובות (לא חושב שחהל מ12 לדעתי קצת אחרי ) יתחילו כולם לקבל הודעות SMS.
פורסם שהחל מהשעה 12.00 הזוכים יקבלו הודעה בסלולרי.....אדום בלב בנשמהההה כתב:אגב ההגרלה הסתיימה הזוכים ידועים ובשעות הקרובות (לא חושב שחהל מ12 לדעתי קצת אחרי ) יתחילו כולם לקבל הודעות SMS.
לא מכיר דבר שכזה....אדום בלב בנשמהההה כתב: הבנתי שמי שלא יממש את הזכות הכרטיס יועבר למנוי אחר שנרשם בהגרלה.
- The red one
מתוך ההודעה הרישמית של המועדון מיום ראשון:גיל שגיב כתב:
לא מכיר דבר שכזה....
"את הזכות יש לממש עד יום ראשון 4/1/15 בשעה 12:00. זוכה שלא יממש את זכותו ולא ירכוש כרטיס עד למועד זה, זכותו תועבר לזוכה הבא אחריו ברשימה."
אדום בלב בנשמהההה כתב: מתוך ההודעה הרישמית של המועדון מיום ראשון:
"את הזכות יש לממש עד יום ראשון 4/1/15 בשעה 12:00. זוכה שלא יממש את זכותו ולא ירכוש כרטיס עד למועד זה, זכותו תועבר לזוכה הבא אחריו ברשימה."

יותר מותח מההמתנה עד הערב ביום המשחק. יאללה שיודיעו כבר!!!
מעדיף טלפון מ"שפע" מטלפון של אראלה. יש לי ארבע מנויים אנעל העולם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם אנחנו עם ארבעה מנויים, אין סיכוי לזכות בארבעה כרטיסיםגדי כתב:מעדיף טלפון מ"שפע" מטלפון של אראלה. יש לי ארבע מנויים אנעל העולם
מתי אמורים לשלוח הודעות
תביא לי אחד ואת הילדים אני אשלח פיצוי ליורו דיסניblueman כתב: גם אנחנו עם ארבעה מנויים, אין סיכוי לזכות בארבעה כרטיסים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אמרו 12:00.
מישהו שמע על בן אדם כלשהו שקיבל?
מישהו שמע על בן אדם כלשהו שקיבל?
לא זכיתי. 

גם אני לא 
אבל כמו שהבטחתי; מתבאס ומתאכזב, אבל לא כועס. זו הדרך הכי הוגנת שיכולה הייתה להיות, למי שזכה וגם למי שלא.

אבל כמו שהבטחתי; מתבאס ומתאכזב, אבל לא כועס. זו הדרך הכי הוגנת שיכולה הייתה להיות, למי שזכה וגם למי שלא.
פורסם קובץ באתר הרשמי.
לשמחתי זכיתי.
לשמחתי זכיתי.