כתבה על אלישע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: כתבה על אלישע

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב: גם אני דיברתי ככה על אןהדי חיפה. מפונקים... אוהדי הצלחות...
עד שאלישע חתם בב"ש והבנתי על מה הם מדברים. עם תקציב של 30 מיליון כמעט ירדנו ליגה!! זה פשוט מטריף שאתם מתעלמים מזה.
עונה שעברה הישג ענק! אין ספק. אף אחד לא ציפה לעונה כזאת. אבל אם זאת היו הרבה דברים שהפריעו לי בצורת המשחק ובניהול המשחק שלו. וכשיש שיח בפורום אז אני אומר אותם כי לדעתי אפשר וצריך לשפר אותם. לי נוצר הרושם שאלישע מתעקש לא לשפר אותם. זה מכעיס טותי אז אני מוציא את זה פה בפורום. לא קיללתי אף אחד ולא הורדתי את אלישע מהכביש.
הלוואי והעונה ניתן עונה גדולה(מקום שלישי זה טוב לדעתי), ונשפר את רמת המשחק שלנו. לא יהיה מאןשר ממני האמן לי. ואם נחגןג בסוף העונה אני ירים אותך ואת אלישע על הכתפיים. בשמחה.
די, חפרתם את החיים. עזבו ביקורת לא ביקורת... זה לא מתקדם לשום מקום. שיחקנו 2 משחקים, כרגע 1:0 לאנטי-אלישע,
אבל בואו נתקדם, העונה עוד ארוכה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

"ואני כבר רואה מי הולך להיות על הכוונת שלכם"
זהו, שייכת אותי אליהם אני רואה.
נ.ב.
בן ביטון אחלה מגן. צריך עוד להשתפר, אבל עדיין מגן טוב לדעתי. והיה טוב מאוד בשתי המשחקים מול ספליט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: די, חפרתם את החיים. עזבו ביקורת לא ביקורת... זה לא מתקדם לשום מקום. שיחקנו 2 משחקים, כרגע 1:0 לאנטי-אלישע,
אבל בואו נתקדם, העונה עוד ארוכה
זה לא נכון.
צריך ועוד איך לדבר על זה, תנסה להעלים זה רק יגדל, זה חלק מהשינוי בקהל שכולם מדברים עליו.
לא צריך להסכים על הכל, אבל גם לא צריך לטנף את הכל.
אם לא תטפל בפצע הוא יהפוך לדלקת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:"ואני כבר רואה מי הולך להיות על הכוונת שלכם"
זהו, שייכת אותי אליהם אני רואה.
נ.ב.
בן ביטון אחלה מגן. צריך עוד להשתפר, אבל עדיין מגן טוב לדעתי. והיה טוב מאוד בשתי המשחקים מול ספליט.
לא התכוונתי אליך ספציפית, דיברתי בכללי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: זה לא נכון.
צריך ועוד איך לדבר על זה, תנסה להעלים זה רק יגדל, זה חלק מהשינוי בקהל שכולם מדברים עליו.
לא צריך להסכים על הכל, אבל גם לא צריך לטנף את הכל.
אם לא תטפל בפצע הוא יהפוך לדלקת.
אני חייב להגיד לך משהו בנדון והוא מסביר הכל.
אני חבר בפורום האוהדים של מכבי כדורסל, ״צהבת״.
החברים שם שחטו שנה שלמה את רייס והיקמן, שחטו זה בלשון המעטה.
חשבתי שאחרי המופע הבלתי רגיל שלו(רייס) בדרך לגביע זה יגרום לאנשים להפסיק, אבל התבדתי. הקיצוניים המשיכו להגיד שהוא נגר שתפס יום, שהוא ויינר גדול ושחקן בינוני ועוד.

יש כאלה בכל מקום ושום דבר לא מרצה אותם, לא תטפל בפצע.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

Totti כתב: אני חייב להגיד לך משהו בנדון והוא מסביר הכל.
אני חבר בפורום האוהדים של מכבי כדורסל, ״צהבת״.
החברים שם שחטו שנה שלמה את רייס והיקמן, שחטו זה בלשון המעטה.
חשבתי שאחרי המופע הבלתי רגיל שלו(רייס) בדרך לגביע זה יגרום לאנשים להפסיק, אבל התבדתי. הקיצוניים המשיכו להגיד שהוא נגר שתפס יום, שהוא ויינר גדול ושחקן בינוני ועוד.

יש כאלה בכל מקום ושום דבר לא מרצה אותם, לא תטפל בפצע.
יפה,אתה מהאלה שאוהדי מכבי בכדורסל ואוהדי הפועל באר שבע בכדורגל.
כל הכבוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RoICah כתב: יפה,אתה מהאלה שאוהדי מכבי בכדורסל ואוהדי הפועל באר שבע בכדורגל.
כל הכבוד.
גם אני מ'האלה', לא רואה עם זה בעיה.
טוטי, אני חושב שרייס הוא דוגמה לא הכי טובה. הקבלות שהוא סיפק העונה מזכות אותו בהמון נקודות,
אבל בשורה התחתונה הוא עדיין לא שחקן טופ יורוליג ויש לו הרבה מגבלות. אני אישית שיניתי את דעתי
עליו במהלך העונה, אבל עדיין חושב שיהיה לו קשה מאוד לשחזר את היכולת מהעונה הנוכחית. אפשר
להבין אנשים שפחות מתחברים לסגנון הזה. אבל כאן זה לא פורום צהבת אז אני רוצה לשייך את זה
לאלישע. אפשר להתחבר יותר או פחות לסגנון שלו או ליכולות הטקטיות שלו. גם לי יש לא מעט ביקורת
עליו בלא מעט מקרים. אבל צריך להבדיל בין ביקורת עניינית להתססה מגמתית. אי אפשר להיות תמיד
רק שלילים ולחפש בכוח מה לא עובד. תחילת עונה בפתח, אולי גם הפסקת אש. בואו ניקח אוויר ונפתח
עונה ברגל ימין. אגב, קונה את האליפויות של חיפה עם היכולת הירודה בלי למצמץ.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

ForeverRed כתב: גם אני מ'האלה', לא רואה עם זה בעיה.
טוטי, אני חושב שרייס הוא דוגמה לא הכי טובה. הקבלות שהוא סיפק העונה מזכות אותו בהמון נקודות,
אבל בשורה התחתונה הוא עדיין לא שחקן טופ יורוליג ויש לו הרבה מגבלות. אני אישית שיניתי את דעתי
עליו במהלך העונה, אבל עדיין חושב שיהיה לו קשה מאוד לשחזר את היכולת מהעונה הנוכחית. אפשר
להבין אנשים שפחות מתחברים לסגנון הזה. אבל כאן זה לא פורום צהבת אז אני רוצה לשייך את זה
לאלישע. אפשר להתחבר יותר או פחות לסגנון שלו או ליכולות הטקטיות שלו. גם לי יש לא מעט ביקורת
עליו בלא מעט מקרים. אבל צריך להבדיל בין ביקורת עניינית להתססה מגמתית. אי אפשר להיות תמיד
רק שלילים ולחפש בכוח מה לא עובד. תחילת עונה בפתח, אולי גם הפסקת אש. בואו ניקח אוויר ונפתח
עונה ברגל ימין. אגב, קונה את האליפויות של חיפה עם היכולת הירודה בלי למצמץ.
זה פתטי לעודד קבוצה אחת בכדורגל וקבוצה אחת בכדורסל.
ועוד קבוצה שמה שמקדם אותה זה כסף ודריסה של כל השאר ושום זהות ישראלית,אבל בסדר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RoICah כתב: זה פתטי לעודד קבוצה אחת בכדורגל וקבוצה אחת בכדורסל.
גם אני מאלה. מה פאתטי בזה?
אני אישית אוהב כדורסל יותר מכדורגל. אז בגלל שאין קבוצת כדורסל בעיר ואני אוהד הפועל ב"ש בכדורגל, זה פאתטי לאהוד את קבוצת הכדורסל שלא קוראים לה הפועל ב"ש?
תהיה בריא. יש לך דעות ומחשבות של ילד בן 14.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע מה איתכם אבל יש לי את ההרגשה שאם אלישע לא ישתדרג מיקום אחד למעלה משנה שעברה או לפחות יחזור עליה זה ייראה בעיניי אלונה ככישלון.

אני חושב שבמידה ואלישע השנה מסיים ב1-3 זה הצלחה אדירה, הרבה יותר קשה לשמור על מה שעשית.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני אפתור לך את הקושייה. כשיהיה משחק של הפועל באר שבע נגד מכבי ״אלקטרה״, אני ארצה בכל ליבי שהאדומים ינצחו.
עד אז תן לראות כדורסל איכותי ותחרותי בשקט

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אתה יודע מה, אם עד עכשיו השתדלתי לנסות להגיב לך בצורה עניינית, הצלחת לשכנע אותי סופית
שאתה פשוט לא שווה תגובה. ילד בן 12.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מבחינת סגל, אנחנו רמה - אפילו 2 רמות מעל קריית שמונה.
אבל מבחינת קבוצה בשלמותה, הם עולים עלינו בכמה רמות, וזה רק מעצים את הכעס. הם כל תקופה משתפרים, רואים השפעה אדירה של מאמן על השחקנים.
לדעתי הם הקבוצה הכי אגרסיבית בליגה, אפילו יותר ממכבי. כל אחד יודע איפה לעמוד, מתי ללחוץ. יציאה להתקפות שלהם, סופר מהירה גם מול קבוצה ברמה של דינמו מוסקבה.
לא יודע אם הרבה יודעים, אבל העונה דינמו עשתה שינוי משמעותי, הם הגדילו את התקציב שלהם פי כמה, והשקיעו בסגל בצורה אדירה. הם מועומדים לקחת את אליפות רוסיה השנה אחרי הרבה מאוד זמן.

וההישג של קריית שמונה, זה לא הישג שנובע מחוסר לחץ במקום נוח, תצאו מהסרט. זה ממש לקבור את הראש בחול, כיאלו אני מדבר עם אנשים שאין להם מושג.
ההבדל בינינו ומכבי וקריית שמונה, ואולי מכבי חיפה. הוא שמיים וארץ. כל עוד המצב ישאר כמו שהוא, אנחנו לא נתקרב לרמת משחק שלהם ולא משנה כמה שחקנים לגיונרים יבואו. אני לא מדבר רק על עמדת המאמן, בעיקר על כל הצוות המקצועי, צריך לצאת מהבינוניות הזו, ומדהים איך ההנהלה לא רואה את זה. שנה הבאה אנחנו הולכים לשחק באיצטדיון איכותי, ועם תנאים שלא נראו כאן. הגיע הזמן לשדרג ולהתאים את עצמנו לתנאים הגבוהים שיגיעו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:מבחינת סגל, אנחנו רמה - אפילו 2 רמות מעל קריית שמונה.
אבל מבחינת קבוצה בשלמותה, הם עולים עלינו בכמה רמות, וזה רק מעצים את הכעס. הם כל תקופה משתפרים, רואים השפעה אדירה של מאמן על השחקנים.
לדעתי הם הקבוצה הכי אגרסיבית בליגה, אפילו יותר ממכבי. כל אחד יודע איפה לעמוד, מתי ללחוץ. יציאה להתקפות שלהם, סופר מהירה גם מול קבוצה ברמה של דינמו מוסקבה.
לא יודע אם הרבה יודעים, אבל העונה דינמו עשתה שינוי משמעותי, הם הגדילו את התקציב שלהם פי כמה, והשקיעו בסגל בצורה אדירה. הם מועומדים לקחת את אליפות רוסיה השנה אחרי הרבה מאוד זמן.

וההישג של קריית שמונה, זה לא הישג שנובע מחוסר לחץ במקום נוח, תצאו מהסרט. זה ממש לקבור את הראש בחול, כיאלו אני מדבר עם אנשים שאין להם מושג.
ההבדל בינינו ומכבי וקריית שמונה, ואולי מכבי חיפה. הוא שמיים וארץ. כל עוד המצב ישאר כמו שהוא, אנחנו לא נתקרב לרמת משחק שלהם ולא משנה כמה שחקנים לגיונרים יבואו. אני לא מדבר רק על עמדת המאמן, בעיקר על כל הצוות המקצועי, צריך לצאת מהבינוניות הזו, ומדהים איך ההנהלה לא רואה את זה. שנה הבאה אנחנו הולכים לשחק באיצטדיון איכותי, ועם תנאים שלא נראו כאן. הגיע הזמן לשדרג ולהתאים את עצמנו לתנאים הגבוהים שיגיעו.
אני מסכים עם דבריך בגדול, אבל חייב לתת ליטוש קטן ומשמעותי. בקריית שמונה שומרים על יציבות מאוד גדולה מבחינת סגל השחקנים והצוות המקצועי ועושים התאמות נקודתיות וקטנות, בעוד הקבוצה שלך עוברת מהפכות כבר 40 שנה בכל עונה.

כולן חשבו שבעונה שאחרי האליפות הסגל יקרוס, אבל בפועל עזבו 3-4 שחקנים והגיעו טובים ויעילים אחריהם(טיבי וגבאי מיד אח״כ, אבוחצירה, גרזציץ, בדש ועמוס בהמשך). מחלקת הנוער מייצרת כשרונות מעולים וכמות הרכש שמגיע מידי עונה קטן.
אצלנו רק מתחילים לבנות מסורת ויציבות.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

zivmay כתב:מבחינת סגל, אנחנו רמה - אפילו 2 רמות מעל קריית שמונה.

בול אחי כל מילה אמת.
אנחנו סגל הרבה יותר טוב-קבוצה הרבה פחות מאומנת
הם סגל פחות טוב-קבוצה הרבה אבל הרבה יותר מאומנת.

שלח תגובה