ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון
Re: ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון
אחחח אלישע, לא יכול לראות אותך, לא יכול לראות את החיוך המעצבן שלך, לא יכול לראות אותך קורא לשחקן ולדעת שאין לך באמת מושג מה אתה אומר לו, לא יכול לראות אותך דוגל בחוקי שלמה שרף כשבפיגור אתה זורק חלוצים למגרש ומוציא שחקני קישור כאילו שזה מה שיביא לך את הגול, לא יכול לראות אותך הופך את הקבוצה שלי לחבורת ילדות עם קוקיות שרק מחפשות איפה ליפול בשביל שהחי בסרט יגביה או יבעט ומה שיהיה יהיה, פשוט לא יכול לראות אותך.
אני זוכר את אותו יום שחור כאילו זה היה אתמול (זה היה אתמול?) שבו היה כתוב שתמשיך לעוד עונה, זוכר את הפרצוף של סבא כשאמר לי: "איך נשרוד עוד עונה אפורה של בעיטות חופשיות והצבת עמודי תאורה.
מודה לך על העונה הנהדרת, מודה גם שלא שכחתי את הקודמת, מודה לאלונה שהביאה לך שחקנים כמו פלט, אליה ובוזי כי בלעדיהם ואיתך היינו היום שוב במאבקי ירידה.
תודה, באמת.
עכשיו לך, תקבל טקס יפה ותכשיר לטיפוח השיער.
אוהב ושונא, בדואי באר שבעי.
אני זוכר את אותו יום שחור כאילו זה היה אתמול (זה היה אתמול?) שבו היה כתוב שתמשיך לעוד עונה, זוכר את הפרצוף של סבא כשאמר לי: "איך נשרוד עוד עונה אפורה של בעיטות חופשיות והצבת עמודי תאורה.
מודה לך על העונה הנהדרת, מודה גם שלא שכחתי את הקודמת, מודה לאלונה שהביאה לך שחקנים כמו פלט, אליה ובוזי כי בלעדיהם ואיתך היינו היום שוב במאבקי ירידה.
תודה, באמת.
אוהד אמיתי!באר שבעי כתב:אחחח אלישע, לא יכול לראות אותך, לא יכול לראות את החיוך המעצבן שלך, לא יכול לראות אותך קורא לשחקן ולדעת שאין לך באמת מושג מה אתה אומר לו, לא יכול לראות אותך דוגל בחוקי שלמה שרף כשבפיגור אתה זורק חלוצים למגרש ומוציא שחקני קישור כאילו שזה מה שיביא לך את הגול, לא יכול לראות אותך הופך את הקבוצה שלי לחבורת ילדות עם קוקיות שרק מחפשות איפה ליפול בשביל שהחי בסרט יגביה או יבעט ומה שיהיה יהיה, פשוט לא יכול לראות אותך.
תודה, באמת.

וגאון הכדורגל חותם היום במכבי פתח תקווה. פחח
- ForeverRed
ולחשוב שבן שמעון, רוני לוי ועוד כמה ליצנים סירבו במשך שנים להגיע לאמן בבאר שבע.
איך שגלגל מסתובב לו..
איך שגלגל מסתובב לו..
ולמה לדעתך הוא חותם בפתח תקווה? כי אין גדולה שתקלוט אותו בשלב הזה, כולן עם מאמנים
הוא כבר אימן 2 גדולות. נכשל פעמיים.dor69 כתב:ולמה לדעתך הוא חותם בפתח תקווה? כי אין גדולה שתקלוט אותו בשלב הזה, כולן עם מאמנים
בהפועל אכן נכשל, במכבי לא קיבל יותר מסיבוב ככה שלתקן לא היה לו זמן. אני עדיין עומד על זה שברמה הכללית הוא מאמן יותר טוב ויסודי מאלישעCrazyRed7 כתב: הוא כבר אימן 2 גדולות. נכשל פעמיים.
הוא בעיקר גנב דעת. המקום היחיד שהוא הצליח בו עושה דברים יפים גם בלעדיו.dor69 כתב: בהפועל אכן נכשל, במכבי לא קיבל יותר מסיבוב ככה שלתקן לא היה לו זמן. אני עדיין עומד על זה שברמה הכללית הוא מאמן יותר טוב ויסודי מאלישע
היה לנו מאמן שברמה הכללית, לדעתי, יותר טוב ויסודי גם מרן בן שמעון. גיא לוי.
וחבל שזרקו אותו מפהCrazyRed7 כתב: הוא בעיקר גנב דעת. המקום היחיד שהוא הצליח בו עושה דברים יפים גם בלעדיו.
היה לנו מאמן שברמה הכללית, לדעתי, יותר טוב ויסודי גם מרן בן שמעון. גיא לוי.
טוב, העונה יש לו הרבה פחות אמצעים מבהפועל תא, אבל אני לא ממש רואה אותו מביא איזה משהו אקסטרה לקבוצה שלו.
סתם נקודה למחשבה - חכו קצת עם מאמנים שרשמו הצלחה במקום אחד בלבד ותנו קצת יותר כבוד לכאלו שהביאו קבלות בכמה מקומות.
סתם נקודה למחשבה - חכו קצת עם מאמנים שרשמו הצלחה במקום אחד בלבד ותנו קצת יותר כבוד לכאלו שהביאו קבלות בכמה מקומות.
בנוקאוט? שיחקנו *** חח נוקאוט עלק.
כבר "עאלק נוקאאוט" שלישי ב- 4 משחקים... אבל בסדר המאמן של שק החבטות של הליגה יותר 'טקטיקן'RoICah כתב:בנוקאוט? שיחקנו *** חח נוקאוט עלק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עלאק נוקהאוט רביעי ב5 משחקיםbs war כתב:
כבר "עאלק נוקאאוט" שלישי ב- 4 משחקים... אבל בסדר המאמן של שק החבטות של הליגה יותר 'טקטיקן'

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חכמה גדולה מאוד לנצח את הפועל תל אביב המתפוררת של עונה שעברה פעמיים,והעונה את פ"ת החלשים האלהbs war כתב:
כבר "עאלק נוקאאוט" שלישי ב- 4 משחקים... אבל בסדר המאמן של שק החבטות של הליגה יותר 'טקטיקן'
וגם לא שיחקנו טוב היום
עדיין לא מסביר מה אתם תופסים מ"מאמני העתיד" כמו רב"ש ועטר שנכשלים כבר כמה עונות בזמן שאלישע ממשיך להביא קבלות (תאהבו או לא תאהבו את הדרך)RoICah כתב: חכמה גדולה מאוד לנצח את הפועל תל אביב המתפוררת של עונה שעברה פעמיים,והעונה את פ"ת החלשים האלה
וגם לא שיחקנו טוב היום