אלישע לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אלישע לוי

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:אתה רציני ?
סגל של הפועל תל אביב? חוץ מדמארי וורמוט?
סקריית שמונה? מי וובה בראון? רועי קהת שקברו אותו פה לפני שנה? שי מדמוני? עודד אלקיים?
אדם פנקה? רוגרס קולה?
לדעתי הם שחקנים מוכשרים, אבל עדיין סגל ברמה שיש לנו? יש לנו תקציב של 35 מיליון שח ( יותר מהפועל וקריית שמונה), סגל כלכך מאוזן, עם ניצול של מקסימיום 40 אחוז.
חחחחחחחחחחחחחחחחח תגובה מצחיקה אחי. בהגנה אנחנו נשענים על שחקן אחד בלבד, קישור אין בכלל, בהתקפה ברדה לא פוגע בכלל ואת בוזגלו בלעה האדמה מאז הביקור במושבה. פלט לא יועיל כשאין סגנון משחק ומזל שיש את אג׳ידה באמת.
בהפועל דמארי, ורמוט וזגורי לבד יותר טובים מכל ההתקפה שלנו על הגבאיים והסוויסות למיניהם, בקישור אבוטבול לא סופר אף אחד מהקשרים שלנו ורק ההגנה מנעה מהם סגנות לדעתי.
ק״ש עם מנגה, עאבד, עמאשה, קאסיו, צדק, חיימוב (שוער מצויין), אופיר מזרחי ועוד תלכיד צעיר נהדר שגם יעקוף אותנו בסיבוב.
על מכבי אין מה להרחיב.

בקיצור, מכל הבלבול מוח הזה שרשמתי אפשר להבין שהסגל שלנו ניצל 1200% יכולת ממה שיש לו ומזל בכמויות מטורפות ועובדה שלפלייאוף לא הגענו בעוד הפועל וק״ש נותנות הצגות

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא הבנתי מה אתה רוצה.
הזכרת את ברדה בוזגלו ופלט . כבר 3 שחקנים ברמה הגי גבוהה בארץ.
לא דיברתי על צורה או יכולת משחק, שים לב לכתוב תהיה מרוכז.
דיברתי נטו על סגל שחקנים.
סגל שחקנים כמו שיש לנו, ולא משנה מה תגיד לא תצליח לשכנע אותי ורבים אחרים, הוא שני רק למכבי תל אביב.
רן בן שמעון וברק בכר מוציאים מהקבוצה שלהם 100 אחוז. ושוב פעם לא מדבר על צורת משחק, לא מדבר מי הופיע או לא הופיע.
לא הגענו לפלייאוף בגלל שאנחנו לא משחקים כקבוצה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
כשאתה נכנס לפלייאוף העליון עם 16 הפרש ממקום שלישי ומאז המחזור הראשון נגד בני סכנין לא מנצח אף קבוצה וסיכויי ענק לאבד את המקום השני זה אבא של הכישלון והוא כל כולו רשום על אלישע לוי.
למה לשקר? היה לנו 12 הפרש מהמקום השלישי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:למה לשקר? היה לנו 12 הפרש מהמקום השלישי!
היה 16 בשלב מסויים, בוודאות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: היה 16 בשלב מסויים, בוודאות.
היה 18 במצב מסוים, מה לעשות שלא הכל שחור ולבן ואיבדנו נקודות רבות בפלייאוף וקריית שמונה פתאום נהיו לי ברצלונה...
מקום 3 גם טוב ואירופה, אף אחד מכל המבקרים של אלישע לא אמר שזה מה שיקרה, כל מבקריו של אלישע היו היסטריים בקיץ ויש לי גם הוכחות בדמות משהו שאמרתי בקיץ שעבר שאנשים פה עוד יאכלו את הכובע, והנה תראה למרות הסיום העגום של העונה אנחנו גם עם מקום באירופה נתנו שני סיבובים ענקיים.

ואף אחד לא ציפה שזה יקרה חוץ מכמה אנשים שאני ביניהם....
החוכמה היא לא לדבר בדיעבד ואני לא מדבר בדיעבד אלא להסתכל בחצי הכוס המלאה ולהבין שלמרות הסיום העגום אחריי מה שהיה עונה שעברה אנחנו צריכים לשמוח למרות הכל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

zivmay כתב:טוב אני הולך לחזור על זה כבר בפעם המיליון.
סגל שחקנים כמו שלנו , צריך לדרוס את הפלייאוף העליון, ולהתמודד שווה בשווה מול מכבי.
אפילו סכנין קריית שמונה והפועל תל אביב, נראו מצויין מול מכבי.
וזה רק מראה על העבודה הטובה של המאמנים שלהם בהכנה למשחק. לא יכול להיות שאנחנו עומדים כמו קבוצה נוער על המגרש.
עזבו שאין כזה דבר משחק לחץ, גם שרוצים ללחוץ עושים את זה במצורה לא מאומנת ונהפכים בשנייה לגבינה מחוררת.
שחקנים לא מצטרפים בתיאום נכון להתקפה, שחקנים לא יוצאים בתיאום מינמאלי לנבדל.
שחקנים לא יודעים מתי לחפות ואיפה לחפות את חבריהם לקבוצה. שחקנים לא מחברים 3 מסירות עומק פשוטות עלמנת להגיע למצב.
אפילו המתרפצות שלנו עילגות, למרות שישלנו סילונים בצדדים בדמות נאסר ובוזגלו, ולינקאפלייר נדיר במינו בדמותו של גליינו פלט.
כדורים ארוכים ומדוייקים לצדדים על מנת לפתוח את במשחק ולשבור לחץ? אין בלקסיקון. ואנחנו מדברים על קבוצה שיש לה זרים ששיחקו בברמות הגבוהות באירופה, ליגיונרים לשעבר ביכולת שיא כמו בוזגלו וברדה, שחקנים מוכשירם כמו לוטם זיו, דג'אני וסיראז' נאסר, צמד בלמים נדיר, מגן שמאלי אולי הכי טוב בארץ, והשוער הכי טוב בארץ.

אנחנו חייבים במינימום להראות כמו קבוצה מחוברת על המגרש, וכיאה לקבוצה במקום שני, ולסגל שחקנים כמו שלנו היינו צריכים וחייבים לנצח את מכבי היום.
בינתיים הפועל תל אביב קריית שמונה ואפילו בני סכנין משתפרות ונפתחות לאופקים חדשים, ואנחנו נשארים עם אותו כדורגל מיושן ושבלוני.
כלכך שבלוני, שאפילו שאנחנו מנסים לעשות בונקר, הקבוצה היריבה שוברת אותו בלי הרבה מאמץ.
יש לך מרכז שדה שמורכב משחקן נוער שלא ממש פרץ, שחקן שדישדש בהפועל חיפה כל הקריירה, שחקן שירד ליגה בעונה שעברה ועוד אחד שעל הנייר אמור להיות ברמה גבוהה אבל בפועל מאכזב מאוד. אין לך מגנים, היחיד ששווה משהו פצוע כמעט כל העונה. יש לך קשר התקפי אחד ברמה באמת גבוהה.
בקיצור יוצא שחצי הרכב שלך לא ממש שייך לרמות אליהן הגענו.

הסגל הזה ממש לא נבנה למקום שני, להגיד דבר כזה זו גניבת דעת. כן הסגל של הפועל ת"א ואולי גם של מכבי חיפה טוב יותר, לפחות על הנייר, וכן יש הישג עצום בהבאת הקבוצה למקום השני או לפחות לאירופה, זה בהחלט מעבר לציפיות.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:למה לשקר? היה לנו 12 הפרש מהמקום השלישי!
אני משקר?! היה אחריי הניצחון על בני סכנין הפרש 16.

תגיד לי אתה חוץ מלכתוב כל היום בפורום היית במשחק של הקבוצה לאחרונה?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:
יש לך מרכז שדה שמורכב משחקן נוער שלא ממש פרץ, שחקן שדישדש בהפועל חיפה כל הקריירה, שחקן שירד ליגה בעונה שעברה ועוד אחד שעל הנייר אמור להיות ברמה גבוהה אבל בפועל מאכזב מאוד. אין לך מגנים, היחיד ששווה משהו פצוע כמעט כל העונה. יש לך קשר התקפי אחד ברמה באמת גבוהה.
בקיצור יוצא שחצי הרכב שלך לא ממש שייך לרמות אליהן הגענו.

הסגל הזה ממש לא נבנה למקום שני, להגיד דבר כזה זו גניבת דעת. כן הסגל של הפועל ת"א ואולי גם של מכבי חיפה טוב יותר, לפחות על הנייר, וכן יש הישג עצום בהבאת הקבוצה למקום השני או לפחות לאירופה, זה בהחלט מעבר לציפיות.
גם לק"ש יש מרכז שדה שמורכב משחקן שירד ליגה, שחקן שהתחיל את העונה ביבנה, רוצ'ט שהיה בירידה ושחקן נוער בשם עדן שמיר.
על הנייר אי אפשר להגיד שפאנקה טוב בהרבה מהובר, זה שהאחרון נראה יותר כמו ננאד קיסו מאשר שחקן קבוע בליגה הבלגית וכזה שגם הגיע להופעה בנבחרת בלגיה עמוסת הכוכבים, בעיה שאפשר לשייך אותה גם כן לצוות המקצועי.
מגן שהתחיל את העונה בבית"ר רמלה, ועוד אחד שנזרק ממכבי חיפה אחרי שלא שיחק שם כל העונה ואף אחד לא ממש הבין מה הוא עושה שם מלכתחילה.

יש לנו שלד מאוד איכותי. את השאר לא רק שאנחנו לא מצליחים להרים, בשנתיים האחרונות רובם הלכו אחורה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שלד יש לנו מצויין, סגל מורחב לא מספיק איכותי בשביל אירופה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

דור צודק!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב: גם לק"ש יש מרכז שדה שמורכב משחקן שירד ליגה, שחקן שהתחיל את העונה ביבנה, רוצ'ט שהיה בירידה ושחקן נוער בשם עדן שמיר.
על הנייר אי אפשר להגיד שפאנקה טוב בהרבה מהובר, זה שהאחרון נראה יותר כמו ננאד קיסו מאשר שחקן קבוע בליגה הבלגית וכזה שגם הגיע להופעה בנבחרת בלגיה עמוסת הכוכבים, בעיה שאפשר לשייך אותה גם כן לצוות המקצועי.
מגן שהתחיל את העונה בבית"ר רמלה, ועוד אחד שנזרק ממכבי חיפה אחרי שלא שיחק שם כל העונה ואף אחד לא ממש הבין מה הוא עושה שם מלכתחילה.

יש לנו שלד מאוד איכותי. את השאר לא רק שאנחנו לא מצליחים להרים, בשנתיים האחרונות רובם הלכו אחורה.
לא דיברתי על קריית שמונה. אין ספק שההישג שלהם עצום. אבל אין ספק שבתחילת העונה קבוצות כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה היו מצופות לסיים לפנינו בגלל שהסגל שלהם היה יותר עמוק ואיכותי.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

למכבי חיפה אין אף שחקן שיכול להיכנס לנו להרכב חוץ מאולי עזרא ומשומר/גבאי אז איך יש לה סגל יותר טוב משלנו? להפועל ת״א יש הגנה של ליגה שנייה ובעיות ניהול של קבוצת תחתית, ולמזלנו לקח להם זמן להתחבר ולהתגבר על הבעיות(שימו לב שרב״ש בנה על הרכב מסויים וזרק אותו כשהבין שזה לא הולך-שכטר החוצה, סאשה ירד לספסל חלק גדול מהעונה, גרזציץ׳ ירד לספסל ואובטבול במקומו,עבודלרחימי התחיל לקבל דקות--אצלנו גבאי/הראל/אילוז קיבלו הרכב קבוע כי זה מה שהוחלט בתחילת העונה וזה ההבדל בין הקבוצות בפלייאוף הזה, השינויים!) ולק״ש סגל יותר טוב משלנו? זה שהם קבוצה יותר טובה לא אומר שיש לה סגל יותר משלנו משחקים שם דלמוני שהגיע מבייתר ת״א, קהת שנכשל פה שנה שעברה והתחיל את העונה ביבנה, מנגה שירד ליגה(זה על ההשוואה לדג׳אני שירד), שחקני נוער שאני אפילו לא יודע את השמות שלהם..היחידי שם שבאמת ברמה גבוה כבר שנים זה שיר צדק שרוב העונה לא שיחק בגלל פציעה והוא לא יותר טוב מסוארז

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red guy כתב:למכבי חיפה אין אף שחקן שיכול להיכנס לנו להרכב חוץ מאולי עזרא ומשומר/גבאי אז איך יש לה סגל יותר טוב משלנו? להפועל ת״א יש הגנה של ליגה שנייה ובעיות ניהול של קבוצת תחתית, ולמזלנו לקח להם זמן להתחבר ולהתגבר על הבעיות(שימו לב שרב״ש בנה על הרכב מסויים וזרק אותו כשהבין שזה לא הולך-שכטר החוצה, סאשה ירד לספסל חלק גדול מהעונה, גרזציץ׳ ירד לספסל ואובטבול במקומו,עבודלרחימי התחיל לקבל דקות--אצלנו גבאי/הראל/אילוז קיבלו הרכב קבוע כי זה מה שהוחלט בתחילת העונה וזה ההבדל בין הקבוצות בפלייאוף הזה, השינויים!) ולק״ש סגל יותר טוב משלנו? זה שהם קבוצה יותר טובה לא אומר שיש לה סגל יותר משלנו משחקים שם דלמוני שהגיע מבייתר ת״א, קהת שנכשל פה שנה שעברה והתחיל את העונה ביבנה, מנגה שירד ליגה(זה על ההשוואה לדג׳אני שירד), שחקני נוער שאני אפילו לא יודע את השמות שלהם..היחידי שם שבאמת ברמה גבוה כבר שנים זה שיר צדק שרוב העונה לא שיחק בגלל פציעה והוא לא יותר טוב מסוארז
קריית שמונה בלי קאסיו פרננדז מסתדרת, הפועל באר שבע בלי סוארס מתפרקת.
הפועל תל אביב יכולה להסתדר כשורמוט חושך, כשבוזגלו חלש ההתקפה לא קיימת.
מכבי חיפה תיפקדה באופן חלקי אמנם בלי עזרא אבל עדיין תפקדה, באר שבע בלי ברדה היא עפר לרגלי הפלייאוף העליון.
ומעל לכל אלישע הוכיח שהוא לוזר טוטאל!!!!!! מאני טיים אצלו זה מילה בתאילנדית!!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

דור אתה רק חיזקת את הטענה שלי שהסגל שלנו יותר טוב אבל יש לנו מאמן חלש, ובגלל זה הקבוצה בנויה נטו על כישרון של שחקנים שטבעי שבלי שיטה זה לא יכול לעבוד עונה שלמה, ברגע שקבוצות למדו את זה ונגמר המזל הלכו גם הנקודות.. יש פה סגל טוב שדורש 3-4 חיזוקים ומאמן טוב על הקווים אפשר להביא תואר

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

dor69 כתב: קריית שמונה בלי קאסיו פרננדז מסתדרת, הפועל באר שבע בלי סוארס מתפרקת.
הפועל תל אביב יכולה להסתדר כשורמוט חושך, כשבוזגלו חלש ההתקפה לא קיימת.
מכבי חיפה תיפקדה באופן חלקי אמנם בלי עזרא אבל עדיין תפקדה, באר שבע בלי ברדה היא עפר לרגלי הפלייאוף העליון.
ומעל לכל אלישע הוכיח שהוא לוזר טוטאל!!!!!! מאני טיים אצלו זה מילה בתאילנדית!!
וואלה, תזכיר לי איפה ק"ש היתה שמנגה היה פצוע? דשדשה המון מאחורינו.
הפועל ת"א בלי דמארי יורדת ליגה. מכבי חיפה לא מתפקדת כל העונה ולא משנה באיזה הרכב.

לאנשים פה יש זכרון קצר. מה, לגבאי, משומר, בוקולי, עזרא, ראיוס, צוצאליץ אין מקום אצלנו בסגל?

שלח תגובה