רשמית :: גל אראל מצטרף
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גל אראל
לדעתי צריכים להביא את עשאל בן שבת ועוד קשר התקפי וזהו זה תהיה לנו באמת קבוצה מאוזנת ובריאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא רואה צורך בעוד בלם.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי צריכים להביא את עשאל בן שבת ועוד קשר התקפי וזהו זה תהיה לנו באמת קבוצה מאוזנת ובריאה.
יש 2 טבעיים (מרקוביץ',פאיוביץ'), יש 2 בפוטנציה (סוארז,אראל) ויש שחקן כשרוני על הספסל (אלגרבלי).
זה מספיק ודי.
עדיף להשקיע את מה שנותר על פליימייקר זר ברמה גבוהה וסלאמתק.
- דר אדום בנשמה
אל תהיה דמגוג דר חחדר אדום בנשמה כתב:3 בלמים זרים, זה נשמע לך בריא והגיוני?
אני מדבר על סוארז כפוטנציה.
ברוב רובם של המשחקים אני מניח שהוא ישחק כקשר ביחד/רוטציה עם אראל ודג'אני.
זה לא בושה ששחקן יהיה ורסטילי.
על פי שאני יודע הוא טוב יותר בתור קשר אחורי, אבל אוהב לשחק בתור בלם(מישהו אמר סוארז? ..) ,בכל אופן שחקן מצויין, שיהיה לו המון בהצלחה!!
בול.messiah כתב: לא רואה צורך בעוד בלם.
יש 2 טבעיים (מרקוביץ',פאיוביץ'), יש 2 בפוטנציה (סוארז,אראל) ויש שחקן כשרוני על הספסל (אלגרבלי).
זה מספיק ודי.
עדיף להשקיע את מה שנותר על פליימייקר זר ברמה גבוהה וסלאמתק.
ודר, מה זה לא בריא?
מרקוביץ וסוארס כבר שנה ביחד, פיוביץ דובר את השפה של מרקוביץ מה הבעיה?

- דר אדום בנשמה
אין לי בעיה עם סוארס יש לי בעיה עם מרקוביץ' צריך לשחרר אותו ולהביא את בן שבת, להביא בנוסף פליימייקר או שחקן התקפי סטייל בוזגלו או חלוץ (תלוי מה שהמאמן יבחר) ואז בהחלט שיהיה לנו סגל טוב ושפוי גם.
מי שמע על סגל של 3 בלמים זרים בפוטנציה...
מי שמע על סגל של 3 בלמים זרים בפוטנציה...
תהיה לנו קבוצה עם גמישות מטורפת
כל שחקן יכול יכול לשחק במספר עמדות לפי צורך
רק קשר התקפי ברמה גבוהה ואנחנו סגורים
אם ישאר כסף לבלם ובא לאלונה עוד קצת שופינג זה גם בסדר
אבל עדיפות אחרונה.
דרך אגב עוד פרט מעניין
גל חתם באמצעות סוכנו שהוא גיסו של בניון
יוסי מתחיל להכין את הקרקע לקראת קריירה חדשה.
כל שחקן יכול יכול לשחק במספר עמדות לפי צורך
רק קשר התקפי ברמה גבוהה ואנחנו סגורים
אם ישאר כסף לבלם ובא לאלונה עוד קצת שופינג זה גם בסדר
אבל עדיפות אחרונה.
דרך אגב עוד פרט מעניין
גל חתם באמצעות סוכנו שהוא גיסו של בניון
יוסי מתחיל להכין את הקרקע לקראת קריירה חדשה.
- ForeverRed
מרקוביץ' שחקן לא רע, במיוחד בתור מחליף. מצד שני 3 זרים בהגנה (4 כולל שוער) נראה לי הגזמה מטורפת.
לדעתי בהחלט טעות להשאיר את מרקוביץ' במצב הנוכחי. אם המאמן לא מאמין בו אז הסיכוי שלו להצליח לא גבוה,
ועדיף לו לחפש את עצמו במקום אחר. בן שבת יכול לסגור יפה את העמדה הזאת.
נחכה ונראה מה מתוכנן.
לדעתי בהחלט טעות להשאיר את מרקוביץ' במצב הנוכחי. אם המאמן לא מאמין בו אז הסיכוי שלו להצליח לא גבוה,
נחכה ונראה מה מתוכנן.
- דר אדום בנשמה
תודה רבה, סוף כל סוף מישהו שמסביר את מה שאני מנסה לומר...ForeverRed כתב:מרקוביץ' שחקן לא רע, במיוחד בתור מחליף. מצד שני 3 זרים בהגנה (4 כולל שוער) נראה לי הגזמה מטורפת.
נחכה ונראה מה מתוכנן.
- ForeverRed
https://sports.walla.co.il/?w=/7/2662620" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/220250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/220250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
מוזר בוואלה כתבו שעדיין יש את עניין דמי ההשבחה, שמישהו יעשה לי סדר, מה קורה עם העניין הזה?
אומנם יואב כץ הוא קמצן אבל הוא לא גזלן ואני מאמין שאפשר להגיע איתו לעמק השווה אבל האם זה באמת קרה או שעוד נשמע על העניין הזה?
אומנם יואב כץ הוא קמצן אבל הוא לא גזלן ואני מאמין שאפשר להגיע איתו לעמק השווה אבל האם זה באמת קרה או שעוד נשמע על העניין הזה?
אל דאגה יואב יסכים ויתפשר על כחצי סכום,כי זה או זה או כלום ביד.דר אדום בנשמה כתב:מוזר בוואלה כתבו שעדיין יש את עניין דמי ההשבחה, שמישהו יעשה לי סדר, מה קורה עם העניין הזה?
לי אמרו שזה ״בלוף״דר אדום בנשמה כתב:מוזר בוואלה כתבו שעדיין יש את עניין דמי ההשבחה, שמישהו יעשה לי סדר, מה קורה עם העניין הזה?
אבל אין לי מושג מה מעבר לזה