רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״לתפיסתי התחרות מעלה מאוד את הרמה, מאוד אהבתי לראות איך אחרי ההגעה של ביטון לאימון הראשון כולם העלו את הרמה״

״אין שום סוגייה עם בדש, אני עולה לכל משחק עם הסגל שאני חושב שהוא הכי נכון ומתאים לאותו משחק״

״מרציאנו הרגיש כאבים בברך במהלך השבוע, רצינו לראות איך הוא בחימום ולקחנו את גורדין לספסל בכל מקרה״ (וואו איזה חרטוט חחח)

״היינו חסרים שחקנים בעמדת ההגנה וזה משהו שאנחנו נצטרך לשנות ולשפר במיידי, חשבנו שטיבי יחזור יותר מהר וזה טיפה מתעכב.
לא העלנו שחקן מהנוער כי לא רצינו לפגוע בקבוצת הנוער שגם שיחקה השבת וגם כי קבוצת הנוער סובלת מחוסרים בחולייה הזו״

״ספר שחקן טוב ומביא מספרים שזה מה ששחקן צריך להביא אבל שחקנים צריכים להביא עוד הרבה דברים שמספרים זה חלק מהם, יש לו מספרים טובים ולכן הוא כאן״

״לגבי ויטור הצפי הוא לחזרה באמצע-סוף נוב׳, יש מאמצים גדולים בכל הגזרות שלא מפסיקים למציאת בלם״

״לא חושב שיש לנו בעיה של חוסר איכות, הקבוצה היא מאוד איכותית אבל אין ספק שאנחנו צריכים לשפר את יכולת הכיבוש, חד משמעית״

״אין ספק שאנחנו צריכים את הארגון איתנו ביציעים, הם עזרו לנו להרים דרגה אתמול באימון, אני מקווה שהמשחק הזה דגדג להם לחזור ליציעים ואנחנו צריכים אותם בטרנר וגם במשחקי חוץ״

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

מחצית ראשונה מגרועות שראיתי.
בלי האולטרס היה אווירה של משחק אימון במתנס.
החלטה לשים את מזרחי כבלם הייתה מחרידה.

מחצית שנייה עברנו לבוא ננסה להעיף את הכדור לרחבה ונקווה שמישהו ינגח, אבל הרחבה חצי ריקה תמיד. בפעם שלא פרץ וגריטה דחפו גול.

קיבל כמה שחקנים מצויינים העונה, יהיה חייב להרים את הרמה של איך שאנחנו משחקים כי זה היה נראה לא טוב.
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
21 ספטמבר 2024, 23:10
״לתפיסתי התחרות מעלה מאוד את הרמה, מאוד אהבתי לראות איך אחרי ההגעה של ביטון לאימון הראשון כולם העלו את הרמה״

״אין שום סוגייה עם בדש, אני עולה לכל משחק עם הסגל שאני חושב שהוא הכי נכון ומתאים לאותו משחק״

״מרציאנו הרגיש כאבים בברך במהלך השבוע, רצינו לראות איך הוא בחימום ולקחנו את גורדין לספסל בכל מקרה״ (וואו איזה חרטוט חחח)

״היינו חסרים שחקנים בעמדת ההגנה וזה משהו שאנחנו נצטרך לשנות ולשפר במיידי, חשבנו שטיבי יחזור יותר מהר וזה טיפה מתעכב.
לא העלנו שחקן מהנוער כי לא רצינו לפגוע בקבוצת הנוער שגם שיחקה השבת וגם כי קבוצת הנוער סובלת מחוסרים בחולייה הזו״

״ספר שחקן טוב ומביא מספרים שזה מה ששחקן צריך להביא אבל שחקנים צריכים להביא עוד הרבה דברים שמספרים זה חלק מהם, יש לו מספרים טובים ולכן הוא כאן״

״לגבי ויטור הצפי הוא לחזרה באמצע-סוף נוב׳, יש מאמצים גדולים בכל הגזרות שלא מפסיקים למציאת בלם״

״לא חושב שיש לנו בעיה של חוסר איכות, הקבוצה היא מאוד איכותית אבל אין ספק שאנחנו צריכים לשפר את יכולת הכיבוש, חד משמעית״

״אין ספק שאנחנו צריכים את הארגון איתנו ביציעים, הם עזרו לנו להרים דרגה אתמול באימון, אני מקווה שהמשחק הזה דגדג להם לחזור ליציעים ואנחנו צריכים אותם בטרנר וגם במשחקי חוץ״
מסוג הדברים שגורמים לי לחשוב שהוא עדיין לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא (יחד עם ההרכבים שהוא מציב למשל).
ביחס לקבוצה עם שאיפות של פסגה אין פה מספיק איכות, נקודה סימן קריאה. לא אחמד וסטויאנוב הם השחקנים שיביאו מספרים ונקודות.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
22 ספטמבר 2024, 00:09
מסוג הדברים שגורמים לי לחשוב שהוא עדיין לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא (יחד עם ההרכבים שהוא מציב למשל).
ביחס לקבוצה עם שאיפות של פסגה אין פה מספיק איכות, נקודה סימן קריאה. לא אחמד וסטויאנוב הם השחקנים שיביאו מספרים ונקודות.
הוא גם אמר דף חדש עם קיניונס שאחרי רבע שעה שוחרר
ואמר שחטואל יקבל המון דקות ובפועל מתוך ה-180 דקות האחרונות שיחק 10 בלבד.
ואמר שהוא העדיף 2 שוערים בגלל עאלק פציעה של מרציאנו ולא שחקן שדה...

אז אמר.

באופן מובהק אנחנו יודעים שהוא רצה להיפטר מלפחות עוד 3-4 שחקנים ולחזק בעוד 2, ככה שגם הוא מתגרד מחוליית ההגנה שהיא הבעיה העיקרית.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 22 ספטמבר 2024, 00:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Itay כתב:
21 ספטמבר 2024, 23:10

למי שהיה צריך עוד עדות לזה שהמאמן לא איתנו.
אני לא יודע ממה אני חושש יותר, שהוא מאמין בזה או שהוא חושב שאנחנו מאמינים לו.

המהירות שבדש מבאנקר בהרכב ללא קיים-מדאיגה (לא ברמת השחקן, זה כל זב חוטם ידע עוד במחנה, חוץ ממנו).

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

sumsum כתב:
22 ספטמבר 2024, 00:30

המהירות שבדש מבאנקר בהרכב ללא קיים-מדאיגה (לא ברמת השחקן, זה כל זב חוטם ידע עוד במחנה, חוץ ממנו).
לא יודע אפילו איך להגיב לקש וגבבה האלו.

כשבדש משחק- איזה מאמן עיוור איך הוא לא קולט את הבלוף
כשבדש מחוץ לסגל- המהירות מדאיגה.

אפשר לחשוב שקוזוק פה 7 חודשים שבדש הספיק להיות ״באנקר״,
נתן לו כמה משחקים בודדים כדי לראות האם יכול להוציא ממנו משהו, הבין שאין על מה לעבוד ושלח אותו הביתה, אם יש מאמן שהתעקש להפוך את בדש לבאנקר זה המאמן הקודם.

תוהה האם יגיע השלב שתניחו את הרדיפה בצד ולו לכמה ימים בלבד.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

שחקנים צריכים להיכנס לכושר, הקבוצה בגלל החיזוקים ובתקווה גם בלם שיגיע צריכים להתחבר. היה כדורגל, היה צריך לגרד נצחונות כדי לצאת לריצה ובנתיים אני מבסוט.

מבחינת הרכב כל הפורום הסכים שסטויאנוב ומזרחי בהרכב שעבד כ3-5-2 מול מכבי לא רלוונטי מול חדרה, ושגנאח היה צריך לפתוח וה4-3-3 הוכיח את עצמו. הכניסה הכפויה של גנאח הטיבה איתנו שכן פתאום נולד אגף שמאל שלא תקפנו ממנו לפני זה במשחק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

sumsum כתב:

מה אתה רוצה? מה מדאיג כאן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Itay כתב:
22 ספטמבר 2024, 00:34
לא יודע אפילו איך להגיב לקש וגבבה האלו.

כשבדש משחק- איזה מאמן עיוור איך הוא לא קולט את הבלוף
כשבדש מחוץ לסגל- המהירות מדאיגה.

אפשר לחשוב שקוזוק פה 7 חודשים שבדש הספיק להיות ״באנקר״,
נתן לו כמה משחקים בודדים כדי לראות האם יכול להוציא ממנו משהו, הבין שאין על מה לעבוד ושלח אותו הביתה, אם יש מאמן שהתעקש להפוך את בדש לבאנקר זה המאמן הקודם.

תוהה האם יגיע השלב שתניחו את הרדיפה בצד ולו לכמה ימים בלבד.
יקרה פחות שיסיים עם גיבובי השטויות שנאם בסיום המשחק וביום שלא ישים שני שוערים בספסל בצורה מגוחכת וישים אותנו ללעג.
אתה ראית מה ישב בספסל במשחק? מי בונה סגל ככה? מי הולך למשחק עם רק שחקני התקפה בספסל?

אז אתה ׳מנסה להוציא על חשבון אירופה׳? אוקיי, אז חירבת את אירופה בשביל ׳לבדוק מי שחקן׳, לא עשית שיעורי בית שחתמת? זה שחקן זר? לא מהליגה אתה? לא מכיר מי זה בדש?
וואללה הסנגוריה שלך עליו, חלשה להחריד.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

תגידו אתם באמת מצפים שהמאמן יבוא מול המקרופון מחזור 4 ויגיד חסרה לי איכות? או שיגיד לא בא לי על בדש....
תוך שניה אלונה מעיפה אותו לאלף עזאזל

תתקדמו כבר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

sumsum כתב:
22 ספטמבר 2024, 03:43
יקרה פחות שיסיים עם גיבובי השטויות שנאם בסיום המשחק וביום שלא ישים שני שוערים בספסל בצורה מגוחכת וישים אותנו ללעג.
אתה ראית מה ישב בספסל במשחק? מי בונה סגל ככה? מי הולך למשחק עם רק שחקני התקפה בספסל?

אז אתה ׳מנסה להוציא על חשבון אירופה׳? אוקיי, אז חירבת את אירופה בשביל ׳לבדוק מי שחקן׳, לא עשית שיעורי בית שחתמת? זה שחקן זר? לא מהליגה אתה? לא מכיר מי זה בדש?
וואללה הסנגוריה שלך עליו, חלשה להחריד.
בנתיים קוז'וך מצליח להבין מה חסר לנו בניגוד לברדה שהביא למרות שהיו עמדות שהיו חסרים לנו שחקנים
בדש לא מספיק טוב אחריי שהוא בחן אותו מאז תחילת האימונים, קניונס כנראה גם לא כזה טוב פתח בשני משחקים במכבי פתח תקווה ולא נראה מעל הרמה כמו שעשיתם ממנו, אז אולי תפסיק לתת ביקורת ארסית כאילו רן איזה חייזר שלא יודע מה הוא עושה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

דר אדום בנשמה כתב:
22 ספטמבר 2024, 07:40
בנתיים קוז'וך מצליח להבין מה חסר לנו בניגוד לברדה שהביא למרות שהיו עמדות שהיו חסרים לנו שחקנים
בדש לא מספיק טוב אחריי שהוא בחן אותו מאז תחילת האימונים, קניונס כנראה גם לא כזה טוב פתח בשני משחקים במכבי פתח תקווה ולא נראה מעל הרמה כמו שעשיתם ממנו, אז אולי תפסיק לתת ביקורת ארסית כאילו רן איזה חייזר שלא יודע מה הוא עושה.
כל הכבוד דר 👏🏻

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

sumsum כתב:

חחחחחחחחחחחח
היי חברים, הפטרייה שלכם חזרה.
יפה שאתה עיקבי גם כשמנצחים אחרי שליטה אבסולוטית במגרש.
לפחות נראה שהחברים בפורום הבינו עם מה יש להם עסק, יש 0 ענייניות בביקורת שלך, ד"ש לחבר שהתחיל במקצוע חדש - סוכן.

ובשביל להעמיד אותך מול מספרים וסטטיסטיקה:

החזקת כדור
הפועל ב"ש: 69%
הפועל חדרה: 31%

איומים
הפועל ב"ש: 19
הפועל חדרה: 2

איומים למסגרת
הפועל ב"ש: 8
הפועל חדרה: 1

התקפות מסוכנות
הפועל ב"ש: 104
הפועל חדרה: 24

שערים צפויים (XG)
הפועל ב"ש: 1.94
הפועל חדרה: 0.75

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedHell כתב:
22 ספטמבר 2024, 08:22
חחחחחחחחחחחח
היי חברים, הפטרייה שלכם חזרה.
יפה שאתה עיקבי גם כשמנצחים אחרי שליטה אבסולוטית במגרש.
לפחות נראה שהחברים בפורום הבינו עם מה יש להם עסק, יש 0 ענייניות בביקורת שלך, ד"ש לחבר שהתחיל במקצוע חדש - סוכן.

ובשביל להעמיד אותך מול מספרים וסטטיסטיקה:

החזקת כדור
הפועל ב"ש: 69%
הפועל חדרה: 31%

איומים
הפועל ב"ש: 19
הפועל חדרה: 2

איומים למסגרת
הפועל ב"ש: 8
הפועל חדרה: 1

התקפות מסוכנות
הפועל ב"ש: 104
הפועל חדרה: 24

שערים צפויים (XG)
הפועל ב"ש: 1.94
הפועל חדרה: 0.75
אפשר את הנתונים מהמשחק מול חדרה שנה שעברה בטרנר?
ממתי סילבס מחפש לשלוט בכדור?
הוא עושה בונקר ורוצה לגנוב גול במתפרצת או התקפת מעבר.
לא מחפש ללחוץ, לא מחפש לשלוט, מחפש שמה שהיה במחצית הראשונה יהיה כל המשחק.
מעניין מה היו התגובות כאן אם הכדור של דוניו יורד קצת למטה ובמקום למשקוף הוא נכנס, מניח כמו התגובות של טרנר כשירדנו למחצית…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

Sir Alex Ferguson כתב:
22 ספטמבר 2024, 08:29
אפשר את הנתונים מהמשחק מול חדרה שנה שעברה בטרנר?
ממתי סילבס מחפש לשלוט בכדור?
הוא עושה בונקר ורוצה לגנוב גול במתפרצת או התקפת מעבר.
לא מחפש ללחוץ, לא מחפש לשלוט, מחפש שמה שהיה במחצית הראשונה יהיה כל המשחק.
מעניין מה היו התגובות כאן אם הכדור של דוניו יורד קצת למטה ובמקום למשקוף הוא נכנס, מניח כמו התגובות של טרנר כשירדנו למחצית…
משה לא צריך לחפש בכח השוואות
תתקדמו כבר, ברדה לא פה. יש מאמן חדש שנכון לכרגע מעמיד פה קבוצה מאוד רעבה, שולטת, לוחצת. בואו ניתן לו את הקרדיט שיהיה מה לבקר - נבקר!

עד כה כל הכבוד לרן. מאמן עם ביצים שלא מפחד

שלח תגובה