לא מסכים. בסופו של דבר זה גול מקרי מטעות ישירה של ביטון והוא היה חופשי לגמרי לבעיטה, זה לא מדד לכלום. אנחנו צריכים הרבה מעבר
אם כזה כדור נופל לאצילי והוא קובר את זה אז כולם משתפכים
מה שכן הוא צריך לייצר יותר ולגוון יותר אבל איןמהלהקטין את הגול הזה , סיומת ברמה גבוהה שאף אחד אצלנו לא מסוגל לתת
אם כזה כדור נופל לאצילי והוא קובר את זה אז כולם משתפכים
מה שכן הוא צריך לייצר יותר ולגוון יותר אבל איןמהלהקטין את הגול הזה , סיומת ברמה גבוהה שאף אחד אצלנו לא מסוגל לתת
שמע על הפער בין היכולת של אצילי למספרים שלו אני מסכים אבל כשיהיה לנו שחקן שיהיה אחראי באופן ישיר על מעל 70 שערי ליגה בשתי עונות וחצי אני רוצה לראות מי יקום וידבר עליו
שמע על הפער בין היכולת של אצילי למספרים שלו אני מסכים אבל כשיהיה לנו שחקן שיהיה אחראי באופן ישיר על מעל 70 שערי ליגה בשתי עונות וחצי אני רוצה לראות מי יקום וידבר עליו
לא משווה לאצילי אבל היכולת לשין כדור כזה ברשת זה מה שאין לאף אחד בסגל שלנו וכאלה צריך להשאיר
בשורה התחתונה עונה ראשונה של 5/5 והרבה ניצוצות, שווה את ההשקעה
מה קשור?
אתה משווה שחקן כבוי לשחקן שבזון מטורף כבר שנתיים שאין ספק שהוא שחקן של אליפויות.
אני מדבר על הפוטנציאל.
אף שחקן בסגל שלנו לא עושה מהמצב הזה גול כי אנחנו מכירים תסחורה.
אז מה לעשות שהוא לא יכול לבוא אאוט אוף דה בלו עם רוח של אדריאנו באינטר ולהיות 100 אחוז בניצול מצבים
מה הסיפור עם הגול?
אם זה אנסה והוא מחמיץ הוא עובר פה שחיטה.
זה חייב להסתיים ברשת.
לשאפי יש מספרים של ישראלי בינוני/טוב בליגה.
הוא לא הוכיח בשום שלב העונה שהוא קילר.
אם כבר, הוכיח את ההפך.
בשני המשחקים האחרונים זה נראה אחרת והלוואי שזה ימשך. רק שיתן סיבות להשאיר אותו.
שאפי חייב להשאר פה חד משמעית אין שאלה בכלל. הפוטנציאל נפיצות שלו הוא גבוהה מאוד. אין לי ספק שבעונה שנייה כשהוא כבר התאקלם ומחובר ועושה מחנה אימונים עם הקבוצה ומקבל גב וביטחון הוא שווה פה 10-12 שערים ועוד 8-9 בישולים. העניין הוא שצריך להוסיף לידו עוד 2-3 שחקנים משדרגים. מהישראלים רק כנעאן שככל הנראה לא ריאלי מבחינת עלויות. אולי טוואמסי יהפוך לרלוונטי בקיץ.
קחו בחשבון שסביר שלא נראה בהתקפה זר נוסף, השארה שלו למעשה סוגרת לעונה הבאה שלישייה של שאפי-קלימלה-פאון, מי מביא פה מספרים משמעותיים?
הימור גדול מדי לשים סכום רציני על אם ואולי, במיוחד כשאין לנו אף ספק מספרים אמין אחר נכון להיום
קחו בחשבון שסביר שלא נראה בהתקפה זר נוסף, השארה שלו למעשה סוגרת לעונה הבאה שלישייה של שאפי-קלימלה-פאון, מי מביא פה מספרים משמעותיים?
הימור גדול מדי לשים סכום רציני על אם ואולי, במיוחד כשאין לנו אף ספק מספרים אמין אחר נכון להיום
אז אתה צריך למצוא ישראלי שימלא את החסר או בקישור או בחלק ההתקפי.
אני חושב שזה אפשרי. צריך לחפש מחוץ לקופסה כמו שעשו עם אליאס.
זר אחד יגיע בוודאות.
גם היום שאפי ופאון נמצאים ואנסה משחק לא מעט.
הצעד הראשון הוא להחליף אותו בשחקן הכרעה.