חוסה אנחל קריו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: חוסה אנחל קריו

שליחה על ידי nitsande »

yossi כתב:נעזוב את האיכות בצד, הוא בהחלט לא מתאים לסגנון.
אתה משחק עם חלוץ נגר אך גבוה שאמור להביא פיזיות, משחק ראש ושמירה על כדורים.
לא יכול להיות שכל המשחק לא הולך אליו כדור אחד לראש, ששחקנים מגיעים לאגף והרמה היא אפילו לא אופציה.

בסגנון הזה, גם אם היה שחקן טוב אין לו מה לחפש פה.
לא מבין למה בכר רצה אותו אם בסגנון המשחק הוא לחלוטין לא משתלב.
בדיוק.

והיה לו משחק גרוע. על זה אין מחלוקת.
יכול להיות שבסופו של דבר יתברר שהוא פשוט לא מתאים ולא רלוונטי, אבל לדעתי הוא יותר מתאים למשחקים נגד קבוצות יותר מתגוננות.

אחרי כמה כאלה צריך לשפוט אותו ולא עכשיו.
חכו עד אחרי החגים
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הסיפור סביבו וגם קצת סביב מארין והדעות המאוד מכילות ומקלות, הוא הפער בין מועדון ששואף להתחרות על תארים לבין הפועל רעננה ויסלחו לי מראש אלו שמתכוונים לשלוף מהשרוול את אובארוב ופולוקארוב לדוגמא של חוסר סבלנות כלפי זרים. כשיגיעו ארצה שניים עם רזומה של הופעוצ בנבחרת ברית המועצות, אשב בשקט 10 מחזורים.

קריו ושמעתי עליו הרבה מאוד דעות מגוננות (יש כאן סנגורים נצחיים של המועדון), הוא חלוץ. חלוץ אמור להבקיע גולים, להיות חוד החנית, בטח ובטח כשאין איזה עוגן מספרים יוצא דופן בקישור (ע"ע בוזגלו או טוני). עזבו רגע בצד מספרים ותתחברו למהות של החתמת זר תחת מגבלת הזרים ומשם אני עובר למרין;

זר אמור לשדרג אותך אל מול השחקן המקומי, להיות **בודאות** טוב יותר מהנמצא בשוק ובסל האיכויות, צריך לקחת אותך קדימה. וכן, יש חבלי לידה, אבל יש גם פרמטרים שרואים אחרי 5 דקות של כדורגל.

אז אין כמו שם מן העבר הלא רחוק להתענג עליו, 10 דקות של משחק, אוביידו הובאן במושבה והתאהבתי.

מרין צעיר ועוד יכול, עם קריו זה לא יקרה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

M.I.O.E כתב:
בכר עקב אחריו? עצם זה שדודו עקב בכלל אחרי אחד כזה (אפילו אם בכר דרש פרופיל כזה של שחקן) זה עצוב.

מאז שדודו פגע בפוקס בויטור הכל נפילות אצלו. הגיע הזמן שאלונה תעשה חושבים ותפסיק עם החובבנות הזו במחלקת הסקאוטינג. אחרת היא תמשיך להחתים נגרים ולשלם להם הרבה כסף.
הגיע הזמן שיקבל ממנה בעיטה. יותר מידי נגרים הגיעו לכאן.
אם לעקוב אחרי שחקן 4 שנים ולנסות להביא אותו לכאן כל קיץ בערך זה פוקוס אז כן ויטור הגיע בפוקוס.
ההנהלה בוחרת להעסיק סקאוט במשרה חלקית, ההנהלה בחרה לחפש זרים חופשים, ההנהלה בחרה להקציב לחלוץ הזר שכר נמוך מתוך כוונה שיהיה הזר השישי, ההנהלה צריכה לבוא רק לעצמה בטענות.
לא בטוח בכלל שמישהו מאצלנו העלה את השם שלו, רוב הסיכויים שסוכן הציע כמה שחקנים לצוות המקצועי בשכר ובפרופיל שחיפשו וקריו הוא זה שנבחר.
ושוב, במערך ובשיטת משחק שלנו היום הוא לא שווה אפילו סגל. מדהים שכל פעם מביאים 9 גבוה ואז שולחים לו כדורים לריצה לשטח כאילו החתמנו חלוץ מהיר וזריז ולא חלוץ שהיתרון שלו זה משחק הגובה והעובדה שמכינים לאחרים מצבים (גם כאן הזוי שעדין לא ראינו אותו ביחד עם שהר במערך של שני חלוצים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:הסיפור סביבו וגם קצת סביב מארין והדעות המאוד מכילות ומקלות, הוא הפער בין מועדון ששואף להתחרות על תארים לבין הפועל רעננה ויסלחו לי מראש אלו שמתכוונים לשלוף מהשרוול את אובארוב ופולוקארוב לדוגמא של חוסר סבלנות כלפי זרים. כשיגיעו ארצה שניים עם רזומה של הופעוצ בנבחרת ברית המועצות, אשב בשקט 10 מחזורים.

קריו ושמעתי עליו הרבה מאוד דעות מגוננות (יש כאן סנגורים נצחיים של המועדון), הוא חלוץ. חלוץ אמור להבקיע גולים, להיות חוד החנית, בטח ובטח כשאין איזה עוגן מספרים יוצא דופן בקישור (ע"ע בוזגלו או טוני). עזבו רגע בצד מספרים ותתחברו למהות של החתמת זר תחת מגבלת הזרים ומשם אני עובר למרין;

זר אמור לשדרג אותך אל מול השחקן המקומי, להיות **בודאות** טוב יותר מהנמצא בשוק ובסל האיכויות, צריך לקחת אותך קדימה. וכן, יש חבלי לידה, אבל יש גם פרמטרים שרואים אחרי 5 דקות של כדורגל.

אז אין כמו שם מן העבר הלא רחוק להתענג עליו, 10 דקות של משחק, אוביידו הובאן במושבה והתאהבתי.

מרין צעיר ועוד יכול, עם קריו זה לא יקרה.
לדעתי דווקא הביקורת על שניהם גדולה, אפילו על מארין שיחסית לשחקן בגילו שמשחק לראשונה מחוץ למדינה שלו הוא לדעתי בסדר גמור עד עכשיו ובטח לא ״שחקן של ליגה לאומית״ כפי שקראתי היום הרבה ברשת שקוראים לו.

מסכים לגמרי עם מה שכתבת, זה מרגיש שהפכנו לרעננה ושבהנהלה החליטו להביא רכש זר שאולי יתן דברים אחרים אבל לא יהיה טוב יותר מהישראלים בליגה אבל יהיה זול מהם.
קאריו בשכר שלו ובמיסוי של זר הוא עם עלות מעסיק של נאור סבג בערך, החתמה קלאסית לרעננה כדי להביא זר שהוא לא משדרג אבל כן זול.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

ניתוח נכון. אם חלוץ גבוה, לא צריך לעלות ללא חלוץ נוסף לידו. אם חלוץ זריז, אפילו סטייל הסילבנק או שהר, כדורים לעומק.
לשלוח אותו לריצה מול מגינים, זה מביך.
פקהארט עלה עליו בעשר דרגות וויתרנו עליו כיוון "שלא התאים לשיטת המשחק". כשל לוגי מההתחלה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

נקודה נוספת לא מובנת לי היא החלטת ההנהלה על מדיניות הרכש.
אלונה צריכה לקבוע מסגרת תקציבית קשיחה שבמסגרתה יש הרבה גמישות. לדוגמא, אני בטוח שבכר היה מעדיף זר תותח ב 500 אלף, ולא שניים בינוניים ובספק ב 250 כל אחד. אני מבין שלמשכורת גבוהה יש גם משמעות רוחבית, אבל עדיף להתמודד עם זה. כיום מוגדר התקציב אבל גם עם אילוצי עלות רכש ועלות שכר לכל "ראש".
באר שבע פרצה בתקופת אלישע כשאלונה בנתה לעומק ולא לרוחב (ברדה, המאור הקטן והמאור הגדול). כמה כוכבים מובילים עם שכר גבוה ועם פחות שחקני רוחב בינוניים.
כשהשחקנים המובילים מספקים את הסחורה, אין בעייה רוחבית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

MikiRed כתב:נקודה נוספת לא מובנת לי היא החלטת ההנהלה על מדיניות הרכש.
אלונה צריכה לקבוע מסגרת תקציבית קשיחה שבמסגרתה יש הרבה גמישות. לדוגמא, אני בטוח שבכר היה מעדיף זר תותח ב 500 אלף, ולא שניים בינוניים ובספק ב 250 כל אחד. אני מבין שלמשכורת גבוהה יש גם משמעות רוחבית, אבל עדיף להתמודד עם זה. כיום מוגדר התקציב אבל גם עם אילוצי עלות רכש ועלות שכר לכל "ראש".
באר שבע פרצה בתקופת אלישע כשאלונה בנתה לעומק ולא לרוחב (ברדה, המאור הקטן והמאור הגדול). כמה כוכבים מובילים עם שכר גבוה ועם פחות שחקני רוחב בינוניים.
כשהשחקנים המובילים מספקים את הסחורה, אין בעייה רוחבית.
לדעתי כשקאריו נבחר בינואר שעבר הייתה כוונה לתקציב X (נמוך יחסית) ולכן חיפשו חלוץ חופשי וזול, לאחר מכן בקיץ במיוחד והדוגמא הטובה היא הקשר מקולמביה שרצינו (שהיה אמור לעלות 600 אלף יורו עם שכר גבוה) כבר החלטנו על תקציב Y (גבוה יותר) ולכן כבר חיפשנו שחקנים בפרופיל יקר יותר.
אולי אחת הטעויות הייתה שלא ויתרו על קאריו והחליטו להמשיך עם ההחתמה שלו למרות השינוי שחל לאורך הדרך בתקציב ובמטרות המועדון.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Sir Alex Ferguson כתב: לדעתי כשקאריו נבחר בינואר שעבר הייתה כוונה לתקציב X (נמוך יחסית) ולכן חיפשו חלוץ חופשי וזול, לאחר מכן בקיץ במיוחד והדוגמא הטובה היא הקשר מקולמביה שרצינו (שהיה אמור לעלות 600 אלף יורו עם שכר גבוה) כבר החלטנו על תקציב Y (גבוה יותר) ולכן כבר חיפשנו שחקנים בפרופיל יקר יותר.
אולי אחת הטעויות הייתה שלא ויתרו על קאריו והחליטו להמשיך עם ההחתמה שלו למרות השינוי שחל לאורך הדרך בתקציב ובמטרות המועדון.
אני גם חושב ככה..המועדון,יותר נכון אלונה החליטה כן לחזור ולהשקיע בסכומים גבוהים יותר ממה שתכננו במועדון בחודשי מאי,יוני לראיה גם הקניה של קלטינס ושמיר מעל 2 מיליון יורו יחד. השכר שהציעו לאסקובר וכהן.

רק כוס אמו למה החלטיו להמשיך עם הקריומהזה ראבק. ועוד ל3 שנים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קריו לא אשם ותאכלס הוא אפילו לא האישיו כאן.
בחירת הזרים שלנו ב3 השנים האחרונות היא מזעזעת וכן צריך על זה לשים את האצבע.
מראש הבחור נידון לכישלון,ברזומה שלו,בתפקיד שלו ובהיסטוריה שלו.
עכשיו השאלה הנשאלת היא האם הפועל בש תעבוד עם האגו או עם הראש?
ואני אומר לכם את מה שכולנו יודעים ויודעים גם בקבוצה תביא 2 זרים טובים ואנחנו על הסוס.
יש לנו סגל טוב,שחקנים עם אופי אחר לגמרי מאלה שהיו כאן לפני שנה ושנתיים ומאמן מצויין לזה תחברו עוד 2 אבל טובים לא כאלה שהם לרוטציה ותקבל כאן קבוצה ש...
א. יהיה קשה עד מאוד להכניע אותה.
ב. תדע לתרגם את ההזדמנויות שלה לגולים.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אדום זקן כתב:קריו לא אשם ותאכלס הוא אפילו לא האישיו כאן.
בחירת הזרים שלנו ב3 השנים האחרונות היא מזעזעת וכן צריך על זה לשים את האצבע.
מראש הבחור נידון לכישלון,ברזומה שלו,בתפקיד שלו ובהיסטוריה שלו.
עכשיו השאלה הנשאלת היא האם הפועל בש תעבוד עם האגו או עם הראש?
ואני אומר לכם את מה שכולנו יודעים ויודעים גם בקבוצה תביא 2 זרים טובים ואנחנו על הסוס.
יש לנו סגל טוב,שחקנים עם אופי אחר לגמרי מאלה שהיו כאן לפני שנה ושנתיים ומאמן מצויין לזה תחברו עוד 2 אבל טובים לא כאלה שהם לרוטציה ותקבל כאן קבוצה ש...
א. יהיה קשה עד מאוד להכניע אותה.
ב. תדע לתרגם את ההזדמנויות שלה לגולים.
בול!
נצטרך לחכות עד ה18/9

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

מוכן לתת לו עוד משחק אחד או שניים של חסד.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב:מוכן לתת לו עוד משחק אחד או שניים של חסד.
נדיב אתה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אסי, דגים כתב:מוכן לתת לו עוד משחק אחד או שניים של חסד.
אפילו לא עוד דקה. הוא מטרפד כל מהלך התקפי בקבוצה שממילא אנמית

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

גם ב"ישראל היום"
https://www.israelhayom.co.il/article/685955" onclick="window.open(this.href);return false;
וגם ב-ONE
https://www.one.co.il/Article/19-20/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

מדברים על רצון לפרק את החבילה עם הבחור
מישהו פה יודע יותר?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

חבל שיש לו חוזה של רק 150 אלף לעונה לשלוש עונות ולא 500 אלף אולי ככה האחראי היה הולך הביתה

שלח תגובה