CrazyRed7 כתב:
יא סמרטוט רק לפני חודש וחצי טענת שבכר צריך לעזוב.
כן רק שהמצב אז היה שונה.
חשבתי שאלונה נשארת.
במצב הנוכחי אין מאמן אחר שיכול להחליף את ברק בכר.
אז סליחה שאני פרגמטי ומתאים את עצמי לסיטואציות מר סמרטוט.
הפועלעולה כתב:
היא דיברה פעמיים. פעם ראשונה מיד אחרי ההודעה, ושם היא לא הייתה ברורה ולא ידעה בעצמה מה להגיד. זה היה מובן כי הכל היה טרי.
פעם שנייה הייתה ההודעה שהוציאו בפייסבוק בשמה. שם היא יותר נכנסה לפרטים אבל עדיין הערת ה-"נכון לעכשיו" ממשיכה להציק לי.
שוב, אני באופן אישי כן מאמין לה, היא נתנה לי את כל הסיבות לעשות את זה.
עם זאת, אני יכול להבין אוהדים שכועסים על ההתנהלות שלה.
מה רוצים לשמוע? שבפעם הבאה היא נשאלת אם היא נשארת או עוזבת שלא תגמגם ותדע מה להגיד בצורה ברורה. שנדע מה תהיה מידת המעורבות שלה בעונה הבאה. שתגיד פעם אחת ולתמיד אם הקבוצה על המדף, מה ההשלכות המקצועיות ואיך הקיץ שלנו יראה. אי אפשר גם ללכת לפוליטיקה וגם להישאר בעלים של קבוצת כדורגל לפי החוק, אלונה לפי התשובות שלה רוצה ליהנות משני העולמות.
שמעון א כתב:רואה את הימין החדש אוכל כישלון גדול בבחירות הקרובות.
לדעתי, אלונה תקים מפלגה חדשה בעתיד הקרוב.
חחחחחחח שמעון איך אני מת עלייך אחי, באמת.
הדיון שלכם פה מיותר. NS75 אמר נכון - עד אחרי הבחירות לא ידעו כלום ואני אוסיף ואומר שאם אלונה תכנס לכנסת (מה ש-98% יקרה) אז גם לא ידעו עד לסיום העונה כדי לדעת איזה מקום מסיימים ואם יש אירופה, משתנה מאוד משמעותי בהכנה לעונה הבאה.
חשוב לי להדגיש: ״תקציב המועדון בשנים הקרובות לא יושפע מהצטרפותי לפוליטיקה הארצית. אמרתי פעם ופעמיים כי אמשיך לעמוד מאחורי הקבוצה ונעמיד תקציב לקבוצה שתתמודד על תארים ותשתייך לצמרת הגבוהה. כחברת כנסת אדאג שזה יקרה לא רק בכדורגל אלא בכל התחומים.״
מלכה.
האמת אני קרוע בין הרצון שלי שהיא תהיה שרת הספורט (כי אני בטוח שהיא תעשה מהפכה), לבין העובדה כי כשרת ספורט יש מצב שאפילו בעלים שלנו היא לא תוכל להיות.
nir767676 כתב:מלכה.
האמת אני קרוע בין הרצון שלי שהיא תהיה שרת הספורט (כי אני בטוח שהיא תעשה מהפכה), לבין העובדה כי כשרת ספורט יש מצב שאפילו בעלים שלנו היא לא תוכל להיות.
לא תוכל, ניגוד עניינים מובהק (ואל תתחילו עם שינו זוארץ והלוזונים, אלונה מבינה שזה ניגוד עניינים, אמרה את זה בבירור (ביום ו') ולא תיכנס לפינה הזו).
בנוסף, מתקשה לראות איך הימין החדש מקבל 3 שרים...
delta7 כתב:
לא תוכל, ניגוד עניינים מובהק (ואל תתחילו עם שינו זוארץ והלוזונים, אלונה מבינה שזה ניגוד עניינים, אמרה את זה בבירור (ביום ו') ולא תיכנס לפינה הזו).
בנוסף, מתקשה לראות איך הימין החדש מקבל 3 שרים...