שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי אריק »

שמועות מרושעות הן בהחלט דבר רע ולפעמים יכולות לעשות נזק, אבל ברגע שמועדון מתנהל בשקיפות
כלפי התקשורת והאוהדים אז השמועות האלה מתפוגגות ומאבדות את מקומן מהר מאוד.
לצערי, התחושה האישית שלי שלא מתנהלים מספיק בשקיפות כלפי האוהדים, שוב רק תחושה.
לפעמים אין עשן בלי אש. לדוגמא מקרה ויטור והפציעה המפורסמת האחרונה, המועדון שידר במשך
מספר ימים שאין נפיחות (שזה סממן לקרע) ושביום ראשון תהיה בדיקת MRI כדי לוודא שזו
באמת התוצאה ושאין קרע. בפועל בשישי-שבת חצי עיר דיברה על זה שהוא כבר עבר MRI
ושיש קרע ברצועה. שמועה מרושעת? צירוף מקרים? לא יודע. לפעמים לא חייב לספר הכל
וממניעים כאלה ואחרים רוצים לשמור על דיסקרטיות, אבל לדבר אחד אני מצפה והוא שאם
יש הודעה רשמית/מסיבת עיתונאים יודיעו ויגידו שם רק את האמת. אם אין לך אמת להגיד אל תגיד כלום,
ושוב רק תחושה, לא מבוסס על כלום.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב: נווה, אתה מזכיר לי את הדיאלוג בין קולונל האנס לנדה חובב השמועות למסייה לה פטיט בסצינת הפתיחה של ממזרים חסרי כבוד.
https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j ... tIW9obrE6n" onclick="window.open(this.href);return false;
עצום אחי :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זו עיר שמאוד אובססיבית לקבוצה.
די טבעי שכל היום ידברו וירכלו רק על זה.
בנוסף יש את האלו ש"מתים" על "האני מכיר", "שמעתי ש..","יש מצב".
העניין הוא שבמקרים הללו שמדובר על שמועות שהם בגדר לא מבוססות אותו אדם מסתכן גם בדיבה.
זו הבעיה שהרבה מאוד מיוצרי השמועות לא מבינים ולא יודעים.
יש הבדל גדול בין "שמעתי שרוצים להביא את זה ואת ההוא" לבין "שמעתי שגם שחקן x לוקח תוספים וסמים וכו".
אבל בכללי מציע להירגע העניין הזה יחלוף במהירות שהוא בא.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: לא, הנקודה שלי היא שהמגננה שלכם מגוכחת, ושבעבר דברים כאלה התגלו כנכונים.

מה שאמרת קולע בדיוק למטרה "מסכן מי שמתייחס לזה ברצינות", אז אל תתייחסו אבל גם אל תבטלו פה את האופציה לכתוב דברים ששומעים ממקורות כאלה ואחרים

"שמועה שהיא לא מידע רשמי מהמועדון חייב וצריך וראוי לבטל אותה באופן מידי, לא לכתוב אותה כאן בכלל ולא לגרום נזק נוסף למועדון"- וואלה אז בוא נסגור את הפורום ונעקוב רק אחרי הדף של המועדון וזהו. אחת מהמטרות של הפורום היא לדלות מידע (ולא רק בשמועות, אלא במידע על שעות משחקים, מכירות כרטיסים, פציעות, למשל אם לא מגיעה אליי ידיעה בפוש, אני לא נכנס לאתרים, ואז קורא על פציעות כאן כשמקפיצים את האשכול של אותו שחקן), ויש כאן אנשים מספיק אמינים, שמילה שלהם, גם ברמיזה, שווה משהו. אם אנשים לא מספיק בוגרים כדי להבדיל בין דברים רשמיים לשמועות, ולא מספיק מבינים כדי לדעת לאיזו הודעה של איזה משתמש להאמין ואיזו הודעה לקחת יותר ברצינות - אז בעיה שלהם
תשמע אתה מאוס וגונב דעת ברמת האלישע אתה מביך את עצמך חלאס אתה לא ילד בן 4 נווה.
אם תמשיך לשחק אותה מטומטם ותשווה שמועות על פציעות והרכבים לשמועה (חמורה מאוד) בפרשייה הכי רגישה ומטלטלת שהמועדון הזה עבר מאז שאלונה הגיעה לכאן אז תהנה עם זה לבד עם עצמך.

אם אתה רוצה לקחת משפט על אותה פרשייה מטלטלת ולהפוך אותו ל"בואו נסגור את הפורום" אז שוב - תמשיך את הדיון עם עצמך.

אם אתה רוצה להמשיך לשחק אותה שאתה לא מבין את הרגישות של הנושא המדובר ואתה משווה אותו לעוד 100 דיונים גנרים אחרים בפורום אז גם את זה (ניחשת נכון) תעשה לבד.

יש פה אינספור קוראים מכל מקום ולהתחיל לקשקש פה על שמועות שמאשימות עוד שחקנים באשמה כה חמורה בלי שום ביסוס זה דברים שאנחנו כאוהדי הפועל באר שבע צריכים להימנע מהם.

אנחנו לא גוף תקשורת ולא עושים פה תחרות על פרסום ראשון.
במקום לחשוב ולהתנהג כמו עיתונאי סוג ז מצופה (בטח ממך) לחשוב ולהתנהג קודם כל כאוהד הקבוצה (בפרשייה הספציפית הזו).

אוהד שכותב מידע כזה בפורום הזה עלול לפגוע אנושות במועדון ובתדמית שלו וזה לא משנה בכלל שזה לא נכון ואין בזה אמת, מספיק מה שאנשים חושבים שנכון והופה הזדיינה לנו התדמית ל 10 שנים קדימה והכל בגלל משפט או מילה של אוהד מן השורה.

יש דברים ויש דברים והראש קטן שאתה משחק עכשיו לא מתאים בטח לא לך.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הפורום הזה בסיר לחץ, שתו מים.
לא הגיוני בעליל שהשמועות נכונות, זה היה מגיע כבר לתקשורת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

אתה תוקף על פארש, מאוד מאוד פארש.

כולה מישהו כתב שהוא שמע ששחקנים עשו בדיקת דם ונפלו. לא שם, לא מאיפה הוא יודע, לא צילומסך משיחה עם אלונה, אסי או אף אחד אחר. כתב, הפרכת את זה, זהו, הלאה. הרי ברור גם לי וגם לך שאם היו דברים בגו - זה כבר היה מופיע במקום אחר שהוא לא פה, אז מה המשמעות? עוד שמועה כוזבת לאוסף. אבל כמו שאמרתי, העולם ממשיך להתקיים וחוץ מבערך10 אנשים שעקבו, אין לשאר בכלל אין מושג על מה אנחנו מדברים ואיפה בכלל ההודעה הזאת.

זאת לא רשימה שמית של שחקנים שנפלו בבדיקה, ואז כמו ש'אדום זקן' אמר, זה כבר היה הופך למשהו אחר, עם אופציה לתביעות דיבה והכל. הרשת לא התהפכה בגלל הדבר הזה. מילא היית אומר לי כל הפייסבוק, הטוויטר הסנאצ'פט והשין עכשיו רועש וגועש בגלל זה - הייתי מסכים איתך. סך הכל הודעה בפורום הקטן והנחמד שלנו, שלא המשיכה לשום מקום, ממש בבחינת "אם עץ נפל ביער ואף אחד לא שמע - האם הוא נפל?"

אני עדיין חושב שאתה לוקח את זה WAY רחוק מדיי. "ראש קטן", מי ישמע פירסמו פה רשימה של חיילים כביכול הרוגים במהלך צוק איתן. הכל טוב, באמת. בטח ובטח שהצלחתם להפריך את השמועה בכזו קלות.

פייר? בדון הקודם בינינו על התנהלות התקשורת, וכו' - אין מה להגיד, מקבל את הביקורת, ייתכן שטעיתי. פה..באמת שאין לי מושג מה המגננה הזו

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כי זה נהיה כבר בלתי נסבל כל השמועות האלו.
כמה פעמים בקיץ האחרון שמעת שקואנקה עוד רגע משוחרר, אוגו שונא את כולם, טוני חתם בסין, ריבים פנימיים ועוד מיליון דברים?

כל מיני שני צחי-ים למיניהם הצליחו להשתדרג מהפייסבוק לווצאפ ומצליחים להפיץ שמועות שברוב הפעמים שליליות ועושות רק רע.
אז כן, הגיע הזמן להפסיק עם זה. גם להקשיב וגם להפיץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
ברור שניתן לפרסם. אבל ישנן שמועות שקל מאוד להפריך אותן או בקלות ניתן להבין שהן מצוצות מהאצבע. שמועה של נמצא החומר הזה בבדיקות דם לפני שבוע היא מופרכת כי כבר נאמר שהפסיקו לקחת תוספים.
לא נכנס לדיון שהתפתח פה אבל רק לשם הדיוק, מועד הבדיקה לא ידוע לנו ולכן אין אפשרות לקבוע שהחומר התפוגג מהגוף.

יתכן והבדיקות נעשו עוד לפני שכל העניין יצא החוצה (גם לשחקנים).

זהו, תמשיכו לריב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מאוד הגיוני שהמועדון יעשה בדיקות דם לשחקנים. בדיקות דם כידוע, מקיפות יותר מבדיקות שתן.
אחרי מקרה כזה, יש רצון ליישר קו ולבדוק את כולם במסגרת פרטית ולא להיות מופתע בבדיקות של אופ"א/ההתאחדות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מישהו יודע להגיד מדוע פעילותו של צדק במועדון הופסקה? לפי פרסומים הוא אפילו לא מתאמן כרגע.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב:מישהו יודע להגיד מדוע פעילותו של צדק במועדון הופסקה? לפי פרסומים הוא אפילו לא מתאמן כרגע.
למיטב הבנתי זה הליך די סטנדרטי בדברים מהסוג הזה כדי להראות במועדון סוג של fair play. אם צדק אכן יימצא אשם ויקבל עונש אז אסורה עליו פעילות במסגרת הקבוצה (כולל אימונים) ולכן מועדונים נוטים להפסיק את הפעילות לשחקן שנמצא בהליך כזה כדי "להראות" טוב יותר בעיני בתי המשפט של uefa.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חוץ מזה לא נראה לי שצדק בראש של להתאמן עכשיו.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב:חוץ מזה לא נראה לי שצדק בראש של להתאמן עכשיו.
ואפרופו זה - מה קורה הלאה? שמעתי שמועה( :בהלם: ) על זה שברביעי הולך להיות הדיון..והאמת שדווקא היא אושרה על ידי גורמים( :בהלם: :בהלם: ) אמינים כאלה ואחרים אבל .. אנחנו כבר ביום שני ובנתיים..נאדה..

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

CrazyRed7 כתב:חוץ מזה לא נראה לי שצדק בראש של להתאמן עכשיו.

אבל הוא חייב , לפחות כדי להעסיק את עצמו וגם כדי לשמור על כושר .

במידה ובדיון שביום רביעי (מה ששמעתי גם שיהיה ברביעי) צדק יוצא נקי וזכאי הוא ראשי לשחק כבר בשבת מול רעננה .
זה שהוא לא התאמן מאותו יום ארור יום לפני פלזן ועד עכשיו רק פגעה בכושר שלו והוא לא יכול לעמוד לרשותנו במשחק הקרוב (במידה והוא זכאי).

לא חושב שלהפסיק את האימונים שלו זה דבר נכון ,גם אם אין לו ראש לזה , להיות עם החברים שלו להתאמן לצחוק לדבר יעשה לו טוב
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב: אוקיי אז לא ביטלנו בקלות אז מה יש לנו -
לקח משחקן מהנבחרת.
לקח ממאמן אישי ביחד עם בן ביטון וחיימוב (שמעולם לא התאמנו או דיברו עם אותו מאמן ובן ביטון פצוע מעל חודש בכלל אבל סבבה).
המאמני כושר נתנו בידיעה ולא ידעו שיגלו.
המאמני כושר נתנו בלי ידיעה כי התוסף מזוהם.
לקח שורף שומן ולא ידע שיש סיכון.
לקח שורף שומן וכן ידע שיש סיכון.
רימה כבר שנתיים ברציפות.
המועדון דחף בסתר לכל השחקנים סמים ממריצים וכך זכה ב 2 אליפויות.
אלונה ידעה הכל והובילה את המהלך.
משהו ששכחתי? אם כן תגיד.

עכשיו כל הפואנטה היא שתבין שכ-ל שמועה שהיא לא מידע רשמי מהמועדון חייב וצריך וראוי לבטל אותה באופן מידי, לא לכתוב אותה כאן בכלל ולא לגרום נזק נוסף למועדון.

בסופו של דבר הדברים יתגלו.
זה או שהיה תוסף מזוהם ויצליחו להוכיח את זה או ששיר התנהל ב -
1. תום לב וקיבל את זה מהמועדון (פשלה של המועדון).
2. חוסר תום לב ולקח את זה באופן פרטי.

בין אם זה 1 או 2 (לדעתי זה 99% אופציה 1) יסגרו את זה ביניהם בהתאם למה שיתגלה.
פספסת עוד כמה למען האמת...
כל כך הרבה רוע מגולם בכל השמועות האלה
אנושות מחורבנת

שלח תגובה