גיא מלמד
Re: גיא מלמד
ברור שזה היה אילוץ בהחלפה עם סבע...
בלי קשר לסבע... רצו לשחרר את מלמד.
בן בסט הגיע כי לא הצליחו להביא את שכטר או אלון תורג׳מן.
אמרתי כבר שבן בסט, עם כל הכבוד שיש אליו, הוא ההחתמה הכי הזויה שעשינו בשנים האחרונות(של ישראלי).
בן בסט הגיע כי לא הצליחו להביא את שכטר או אלון תורג׳מן.
אמרתי כבר שבן בסט, עם כל הכבוד שיש אליו, הוא ההחתמה הכי הזויה שעשינו בשנים האחרונות(של ישראלי).
גם הצוות יודע שמלמד יותר טוב,
פשוט בן בסט הגיע עוד בתקופת הטירוף מערכות, ובסווף החלון כשהתעשתו שם למעלה, היינו תקועים איתו.
פשוט בן בסט הגיע עוד בתקופת הטירוף מערכות, ובסווף החלון כשהתעשתו שם למעלה, היינו תקועים איתו.
- ForeverRed
כובש צמד ומנצח לנתניה עוד משחק.
שנה הבאה אלונה תשלם עליו 2 מיליון יורו וזריהן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחחח כל הקיץ הזה מתפוצץ לנו בפנים.
שאפו לגיא מלמד.
בעצם שני הקייצים האחרונים.
גם לוסיו פורח בחדרה.
שאפו לגיא מלמד.
בעצם שני הקייצים האחרונים.
גם לוסיו פורח בחדרה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כואב שהוא לא שלנו,בטח בידיעה שלא קיבל הזדמנויות ודווקא בהזדמנויות מעטות שהוא כן קיבל הוא נתן עבודה,שחקן גדול שיגיע לאירופה לדעתי ואני לא מגזים,חלוץ עם טכניקה ראיית משחק של קשר.
בואו לא ננפח יותר מדי שחקנים שמצליחים בקבוצות אחרות , יש שחקנים שמתאימים לקבוצה קטנה/בינונית ויש שחקנים שלא מתאימים לקבוצה גדולה .לא רק בהפועל ב"ש גם אצל ריאל מדריד/יובנטוס/באיירן/ברצלונה וכו .
- simply-red
בקצב הזה, בקיץ הבא אנחנו רוכשים אותו בחזרה מנתניה תמורת 2 מיליון יורו+סבע.הראל כתב:בואו לא ננפח יותר מדי שחקנים שמצליחים בקבוצות אחרות , יש שחקנים שמתאימים לקבוצה קטנה/בינונית ויש שחקנים שלא מתאימים לקבוצה גדולה .לא רק בהפועל ב"ש גם אצל ריאל מדריד/יובנטוס/באיירן/ברצלונה וכו .
דרך אגב, יש לו גם שער במדינו מול ק"ש בחוץ, פתיחת עונה מטורפת שלו
- The red one
לדעתי הבעיה היא לא בשחקן כזה או אחר.
כמעט אף חלוץ לא מצליח אצלנו מי יודע מה. זה לא תלוי בפקהארט, לוסיו, בן שהר או מלמד. זה תלוי בשיטה, ובשיטה של בכר חלוץ 9 לא מחורר רשתות.
כמעט אף חלוץ לא מצליח אצלנו מי יודע מה. זה לא תלוי בפקהארט, לוסיו, בן שהר או מלמד. זה תלוי בשיטה, ובשיטה של בכר חלוץ 9 לא מחורר רשתות.
חלאס עם השטויות. נתן אצלנו גולים רק בגארבג טיים ומול קבוצות ליגה לאומית בגביע. נכון שלא קיבל מספיק דקות אבל גם כשקיבל לא הראה מספיק איכויות שמתאימות לאלופת המדינה.
חלוץ סביר לליגה בינונית כמו שלנו אבל ממש לא עילוי ולא הרמה שאנחנו צריכים לכוון אליה.
חלוץ סביר לליגה בינונית כמו שלנו אבל ממש לא עילוי ולא הרמה שאנחנו צריכים לכוון אליה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא יודע מה יהיה איתו ספציפית, אבל הוא מייצג של הבלאגן שהיה פה הקיץ. הביאו אותו קיץ שעבר גם בסכום לא קטן, תנו לזה צ'אנס. לשחרר תוך עונה ועוד בשביל מי, עדן בן בסט?
בשביל דיא סבע, למי ששכח.yedidel כתב:לא יודע מה יהיה איתו ספציפית, אבל הוא מייצג של הבלאגן שהיה פה הקיץ. הביאו אותו קיץ שעבר גם בסכום לא קטן, תנו לזה צ'אנס. לשחרר תוך עונה ועוד בשביל מי, עדן בן בסט?
אני די בטוח שלא עליו היתה קמה ונופלת העסקה. שורה תחתונה עדן בן בסט החליף אותו ברוטציה של החלוציםCrazyRed7 כתב: בשביל דיא סבע, למי ששכח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הייתי מביא להם במקום את ניב זריהן החלש.CrazyRed7 כתב: בשביל דיא סבע, למי ששכח.
גיא מלמד זה חלוץ אמיתי ולא ברור למה ויתרנו עליו.
גם היה לנו את מוחמד גאדיר כאופציה לעסקה עם נתניה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!