טוב אתה
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- ForeverRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אלונה לא עשתה קיץ טוב.
לא להכניס מילים לפה. תודה.
לברדה אני לא צריך לעשות הנחות.
כשהיו לו כלים הוא שיחק כדורגל אחר.
עונה קודמת היה סגל חלש מאוד וזה נראה בהתאם.
- Melikson24
ברור. כי הוא נכשל כמעט עם כל שחקני הרכש.
- ForeverRed
לא על זה הדיון.
תקרא מהתחלה.
אז, היינו צריכים בלם, ומגן ימני. הבאנו קשר אחורי (לא היה בכלל בתכניות בתחילת הקיץ) והבאנו קשר 8-10 (בכלללל לא היה בקלפים). אני רק שואל, אם ההגנה שלנו ב80 אחוז ממנה מורכבת משחקני ליגה לאומית או שחקני עבר, וכל מה שהגיע זה מגן שמאלי מחליף (בלטקסה), זה קיץ טוב? איך המערך סקאוטינג? הביא מה שצריך? מלבד לשחרר ולדכא כל מה שהיה כאן שווה יריקה מהעונה שעברה בזרים, מה הבשורה מאת קוזו? בלוריאן ומזרחי? סבבה.ForeverRed כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 11:01אלונה לא עשתה קיץ טוב.
לא להכניס מילים לפה. תודה.
לברדה אני לא צריך לעשות הנחות.
כשהיו לו כלים הוא שיחק כדורגל אחר.
עונה קודמת היה סגל חלש מאוד וזה נראה בהתאם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון לא היה חסר לנו קשר אחורי האמצע שלנו היה נהדר...sumsum כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 01:43אז, היינו צריכים בלם, ומגן ימני. הבאנו קשר אחורי (לא היה בכלל בתכניות בתחילת הקיץ) והבאנו קשר 8-10 (בכלללל לא היה בקלפים). אני רק שואל, אם ההגנה שלנו ב80 אחוז ממנה מורכבת משחקני ליגה לאומית או שחקני עבר, וכל מה שהגיע זה מגן שמאלי מחליף (בלטקסה), זה קיץ טוב? איך המערך סקאוטינג? הביא מה שצריך? מלבד לשחרר ולדכא כל מה שהיה כאן שווה יריקה מהעונה שעברה בזרים, מה הבשורה מאת קוזו? בלוריאן ומזרחי? סבבה.
מגן ימני הגיע, וגם 8 היה חסר הדבר היחידי שלא הביאו ואולי תהיה הפתעה זה בלם זר, מספיק להתלונן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קשר אחורי אחרי שנפצעו לך שלושה......sumsum כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 01:43אז, היינו צריכים בלם, ומגן ימני. הבאנו קשר אחורי (לא היה בכלל בתכניות בתחילת הקיץ) והבאנו קשר 8-10 (בכלללל לא היה בקלפים). אני רק שואל, אם ההגנה שלנו ב80 אחוז ממנה מורכבת משחקני ליגה לאומית או שחקני עבר, וכל מה שהגיע זה מגן שמאלי מחליף (בלטקסה), זה קיץ טוב? איך המערך סקאוטינג? הביא מה שצריך? מלבד לשחרר ולדכא כל מה שהיה כאן שווה יריקה מהעונה שעברה בזרים, מה הבשורה מאת קוזו? בלוריאן ומזרחי? סבבה.
8 כמו קאנגווה אתה מביא בלי לשאול
בלטקסה מגן שמאלי מחליף בשביל האג'נדה אבל שיחק בלם מול תל אביב
שחרר בנאדם. העליהום מוצה
אפשר לבקר על אי הבאת בלם ושחקן כנף ולא להנדס הכל
רגע אז אתה טוען שהסגל נחלש?sumsum כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 01:43אז, היינו צריכים בלם, ומגן ימני. הבאנו קשר אחורי (לא היה בכלל בתכניות בתחילת הקיץ) והבאנו קשר 8-10 (בכלללל לא היה בקלפים). אני רק שואל, אם ההגנה שלנו ב80 אחוז ממנה מורכבת משחקני ליגה לאומית או שחקני עבר, וכל מה שהגיע זה מגן שמאלי מחליף (בלטקסה), זה קיץ טוב? איך המערך סקאוטינג? הביא מה שצריך? מלבד לשחרר ולדכא כל מה שהיה כאן שווה יריקה מהעונה שעברה בזרים, מה הבשורה מאת קוזו? בלוריאן ומזרחי? סבבה.
בעצם אתה אומר שקוזוך עם סגל פחות טוב משל עונה שעברה שיחק כדורגל יותר טוב מכל העונה שעברה (לפחות) ועוד נגד מכבי ת"א?
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
קינגס הגיע לכאן רק כי שיחק כאן שנה אחת בנוער אומרים לך, לא משום סיבה אחרת.
גם את ההחתמה הזאת מנסים לגמד האובייקטיבים
ההחתמות האחרונות לא באו מתכנון אלה יותר בגלל פציעות של שחקנים שגרמו להם , ובתכלס רק הרווחנו מהפציעות האלה.
הסגל שנסגר היום הוא סגל חזק יותר וטוב יותר משל שנה שעברה חוץ מהפאן ההגנתי .
נקווה שלא נראה משחקים עם תוצאות טניס רק חח
הסגל שנסגר היום הוא סגל חזק יותר וטוב יותר משל שנה שעברה חוץ מהפאן ההגנתי .
נקווה שלא נראה משחקים עם תוצאות טניס רק חח
יש לי הרגשה שעד שמיגל יחזור / יגיע בלם זר , נשחק 3 בלמים כמו שפתחנו בבלומפילד :
בלטקסה בלם שמאל -- טיבי במרכז -- מזרחי בלם ימין
בלטקסה בלם שמאל -- טיבי במרכז -- מזרחי בלם ימין
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מלך!
הבלם זו פדיחה אדירה.
חוץ ממנו זה חלון פשוט מצויין!
מקווה שעד תחילת השנה העברית החדשה יגיע הבלם המיוחל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אפשר לתת מחמאות כשמגיע.
קינגס הוא אחלה החתמה ובעלות גבוה וצריך להגיד כל הכבוד.
גם ונטורה עושה רושם טוב וגם הוא בפרופיל גבוה גם מבחינת שכר.
את גריטה צריך עוד לראות אבל גם הוא בפרופיל לא זול מבחינה כלכלית.
מבחינת השקעה בזרים, השנה אלונה השקיעה וצריך להגיד מילה טובה.
גם בישראלים (פרץ, ביטון, בלטקסה) השקיעו לא מעט כסף (גם את מזרחי אפשר להכניס לכאן אם מכניסים גם את עלות הכרטיס).
יש עוד בעיות וטעויות (סימן שאלה לגבי עמדת החלוץ, עמדת המגן הימני, השחרור של קיניוניס ומעל לכל העובדה שלא הביאו בלם), אבל אפשר גם לתת מחמאות כשצריך.
קינגס הוא אחלה החתמה ובעלות גבוה וצריך להגיד כל הכבוד.
גם ונטורה עושה רושם טוב וגם הוא בפרופיל גבוה גם מבחינת שכר.
את גריטה צריך עוד לראות אבל גם הוא בפרופיל לא זול מבחינה כלכלית.
מבחינת השקעה בזרים, השנה אלונה השקיעה וצריך להגיד מילה טובה.
גם בישראלים (פרץ, ביטון, בלטקסה) השקיעו לא מעט כסף (גם את מזרחי אפשר להכניס לכאן אם מכניסים גם את עלות הכרטיס).
יש עוד בעיות וטעויות (סימן שאלה לגבי עמדת החלוץ, עמדת המגן הימני, השחרור של קיניוניס ומעל לכל העובדה שלא הביאו בלם), אבל אפשר גם לתת מחמאות כשצריך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
וואלה מזמם הרבה זמן רואיפ קבוצה דומיננטית שרגועה גפ כשהיא מאבדת ומניעה כדור בשקט ובביטחון.
הייתי סקפטי לגביו בגלל שהרגיש לי שמתעקש במקומות לא נכונים אבל וואלה בינתיים נראה טוב הקבוצה נראית קבוצה והזרים פגיעה.
רק שימשיך ככה
הייתי סקפטי לגביו בגלל שהרגיש לי שמתעקש במקומות לא נכונים אבל וואלה בינתיים נראה טוב הקבוצה נראית קבוצה והזרים פגיעה.
רק שימשיך ככה
- Melikson24
אם אתה לא מתעקש על עקרונות משחק לא יהיו לך כאלה. למה לוותר עליהם יש אלף תירוצים כל משחק.dardasmiley כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 22:06וואלה מזמם הרבה זמן רואיפ קבוצה דומיננטית שרגועה גפ כשהיא מאבדת ומניעה כדור בשקט ובביטחון.
רק שימשיך ככה