Itay כתב: ↑19 מאי 2024, 21:44אם אין מישהו במחיר שפוי פשוט לא צריך להביא... מכבי לקחה פה אליפות עם חוליית הגנה של משפתי,שלמה,בלטקסה,דוידזאדה ולוקאסן הבינוניים. היחיד בעיניי שכן מצדיק לשבור עליו את הקופה ואמרתי את שמו לא פעם זה שועה, אלמוג כהן הודה שהוא רוצה להתקדם, אישית הייתי מתאבד עליו .
מירב המאמצים בקיץ צריכים להיות מופנים כלפי 2-3 זרים חדשים ועוד חיזוקים נקודתיים של ישראליים כמו דביטון, טאג׳י,אולי חוגי,מלמד ... (כולם חופשיים חוץ מהאחרון.).
כפי שמישהו רשם פה אתמול לא מעניין שמות, מעניין קודם כל שיגיעו שחקנים שלא גורמים לנו לפלאשבקים מהתקופות האפורות בהן משחקים היו מתקיימים במעמד צד אחד.
אגב אם אני הייתי אלונה גם אני לא הייתי מוציא שקל מהכיס עד שהקבוצה הזו לא תראה מינימום של כדורגל (ובוא לא נדבר על הסגל, התבזינו העונה במשחקים נגד הפועל פ״ת והפועל חיפה). להוציא משחקים בודדים העונה לא היה פה כדורגל. זה לא פתרון לגהץ כל פעם את האשראי, המערכת צריכה להשתפר כאחד, הן מקצועית והן ניהולית.
שים לב, לאורך כל הנושא אני מבקש שמות, ובתגובה אומרים לי שהמערכת תמצא, תאתר מישהו שאף אחד לא חושב עליו, או לא תביא בכלל.
מצטער, זה לא רציני.
אנחנו רואים המון כדורגל ישראלי בטח בליגת העל, ואם אנחנו מתקשים למצוא כאלה במחיר נמוך אפילו רק כדי לזרוק כאן שמות ולהתחיל דיון אז כניראה שיש בעיה בשוק בכל הקשור לשחקנים זולים בפרופיל נמוך, כי צעירים שפרצו השנה עולים כסף שאנחנו לא מוכנים לשלם וישראלים שעשו דבר או שניים (אפילו איזה קארצב שלא יציב ביכולת) הם מחוץ לטווח המשכורות שלנו.
אז עובדתית בשנים האחרונות אנחנו מחפשים יהודים בפרופיל נמוך (עמוס השוער היהודי שבדי שהגיע ולא הרשים באימונים ושוחרר והשנה מקסימו), ישראלים מעניינים בליגות הנמוכות (אליאסי, סטויאנוב, אחמד, פליטר, ריגן, חגאני, עיסואי) או בפרופיל יותר נמוך וזול (בלוריאן, אריאלי) או כאלה שבלטו בקבוצות הבטן אבל לא היו מספיק טובים כדי שקבוצות גדולות ירצו אותם/כאלה שהיו בקבוצות גדולות והם לא היו מספיק טובים עבורם (איילון אלמוג, אליאס, שמיר).
כמה מתוך אותם 14 שחקנים (שאני כתבתי כאן וזוכר, אולי יש עוד ששכחתי) הפכו כאן לשחקנים משמעותיים? כמה מתוך אותם 14 שחקנים נכנסים לסגל של קבוצה כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב?
אי אפשר להשקיע כסף קטן באופן גורף ומגמתי, ולצפות לקבל שחקנים משמעותיים.
יש לך בעיה קשה בעמדת המגן הימני, יש לך הקיץ שחקן כמו בן הרוש על המדף, מה הסיכוי שאלונה תסכים לשלם עליו מיליון יורו ואולי את יוספי ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם דור אלו והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את חמודי כנעאן מאשדוד, אחרי שתי פציעות קשות ובעונת חוזה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו מיליון או מיליון וחצי יורו לאשדוד ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם מיכאל אוחנה והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את ישראלוב מהפועל תל אביב שירדה ליגה, שיכול להיות אחלה פרטנר לויטור ולסגור לך את העמדה שנים קדימה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו כמו ששילמת על חאתם בזמנו כשהייתה רעבה, שוב 0 אחוז שזה יקרה.
הבנת את הנקודה או שאני אמשיך?
אי אפשר להמשיך עם הציפיות של פעם בהשקעה של היום, תראה את השמות שנתתי זה אומר הכל.