שי אליאס חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: שי אליאס חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
19 מאי 2024, 21:44
אם אין מישהו במחיר שפוי פשוט לא צריך להביא... מכבי לקחה פה אליפות עם חוליית הגנה של משפתי,שלמה,בלטקסה,דוידזאדה ולוקאסן הבינוניים. היחיד בעיניי שכן מצדיק לשבור עליו את הקופה ואמרתי את שמו לא פעם זה שועה, אלמוג כהן הודה שהוא רוצה להתקדם, אישית הייתי מתאבד עליו .

מירב המאמצים בקיץ צריכים להיות מופנים כלפי 2-3 זרים חדשים ועוד חיזוקים נקודתיים של ישראליים כמו דביטון, טאג׳י,אולי חוגי,מלמד ... (כולם חופשיים חוץ מהאחרון.).

כפי שמישהו רשם פה אתמול לא מעניין שמות, מעניין קודם כל שיגיעו שחקנים שלא גורמים לנו לפלאשבקים מהתקופות האפורות בהן משחקים היו מתקיימים במעמד צד אחד.

אגב אם אני הייתי אלונה גם אני לא הייתי מוציא שקל מהכיס עד שהקבוצה הזו לא תראה מינימום של כדורגל (ובוא לא נדבר על הסגל, התבזינו העונה במשחקים נגד הפועל פ״ת והפועל חיפה). להוציא משחקים בודדים העונה לא היה פה כדורגל. זה לא פתרון לגהץ כל פעם את האשראי, המערכת צריכה להשתפר כאחד, הן מקצועית והן ניהולית.

שים לב, לאורך כל הנושא אני מבקש שמות, ובתגובה אומרים לי שהמערכת תמצא, תאתר מישהו שאף אחד לא חושב עליו, או לא תביא בכלל.
מצטער, זה לא רציני.
אנחנו רואים המון כדורגל ישראלי בטח בליגת העל, ואם אנחנו מתקשים למצוא כאלה במחיר נמוך אפילו רק כדי לזרוק כאן שמות ולהתחיל דיון אז כניראה שיש בעיה בשוק בכל הקשור לשחקנים זולים בפרופיל נמוך, כי צעירים שפרצו השנה עולים כסף שאנחנו לא מוכנים לשלם וישראלים שעשו דבר או שניים (אפילו איזה קארצב שלא יציב ביכולת) הם מחוץ לטווח המשכורות שלנו.
אז עובדתית בשנים האחרונות אנחנו מחפשים יהודים בפרופיל נמוך (עמוס השוער היהודי שבדי שהגיע ולא הרשים באימונים ושוחרר והשנה מקסימו), ישראלים מעניינים בליגות הנמוכות (אליאסי, סטויאנוב, אחמד, פליטר, ריגן, חגאני, עיסואי) או בפרופיל יותר נמוך וזול (בלוריאן, אריאלי) או כאלה שבלטו בקבוצות הבטן אבל לא היו מספיק טובים כדי שקבוצות גדולות ירצו אותם/כאלה שהיו בקבוצות גדולות והם לא היו מספיק טובים עבורם (איילון אלמוג, אליאס, שמיר).
כמה מתוך אותם 14 שחקנים (שאני כתבתי כאן וזוכר, אולי יש עוד ששכחתי) הפכו כאן לשחקנים משמעותיים? כמה מתוך אותם 14 שחקנים נכנסים לסגל של קבוצה כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב?

אי אפשר להשקיע כסף קטן באופן גורף ומגמתי, ולצפות לקבל שחקנים משמעותיים.
יש לך בעיה קשה בעמדת המגן הימני, יש לך הקיץ שחקן כמו בן הרוש על המדף, מה הסיכוי שאלונה תסכים לשלם עליו מיליון יורו ואולי את יוספי ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם דור אלו והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את חמודי כנעאן מאשדוד, אחרי שתי פציעות קשות ובעונת חוזה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו מיליון או מיליון וחצי יורו לאשדוד ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם מיכאל אוחנה והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את ישראלוב מהפועל תל אביב שירדה ליגה, שיכול להיות אחלה פרטנר לויטור ולסגור לך את העמדה שנים קדימה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו כמו ששילמת על חאתם בזמנו כשהייתה רעבה, שוב 0 אחוז שזה יקרה.

הבנת את הנקודה או שאני אמשיך?
אי אפשר להמשיך עם הציפיות של פעם בהשקעה של היום, תראה את השמות שנתתי זה אומר הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
20 מאי 2024, 07:52
באסקולת משה אוחיון עד שלא יקנה אותנו שייח סעודי אין מה להתחרות.
אפשר לסגור את המועדון עד אז.
גישה לוזרית ובכיינית בעיניי.

זה מה יש ועם זה צריך לעשות את המיטב. מי שרוצה להמשיך לבכות ולבלבל את המוח על סכומים מוזמן להביא כסף מהבית או למצוא את אותו שייח על חמור לבן.
דווקא בליגה שלנו לצמצם פערים זה יותר קל. העבודה פה היא די חובבנית והרכש נעשה המון על פי יח"צ. מי שיתעמק בשחקנים גם ללא שם, יוכל להביא שחקנים טובים גם ללא יח"צ.
ג'אבר בעיניי הוא אחד הקשרים הישראלים הטובים ביותר בארץ היום. גם הוא וגם פאני, אם מישהו היה מעלה את השם שלהם לפני ששיחקו בחיפה היו צוחקים עליו.
ואין לי ספק שיהיו עוד כאלה, צריך פשוט להתאמץ ולחפש.

כאלה עם זרים טובים, ולא תהיה פייבוריט לאליפות אבל לפחות תעשה עם עצמך את המיטב.
אני פי אלף יותר ווינר ממך.
כשאני התחלתי את המחאה נגד זינו בזמנו זה כי אני האמנתי שהפועל באר שבע יכולה להיות בדרום מה שחיפה בצפון, לא פחות.
אבל אני בניגוד אליך מחובר למציאות, ולא מדבר על עדיף לחטוף 6 או 7 בבלומפילד ממכבי אבל לנסות לשחק כדורגל אטרקטיבי בבלומפילד עם אבו עביד, דדיה ותורג'מן.
אני בניגוד אליך לא מייצר מצב כאילו אם נקריב תוצאות בשביל הכדורגל הקהל יקבל הפסד בית להפועל חדרה או מקום 4, 5 או 6 כי זה לא מתחבר עם המציאות.

להיות ווינר זה לא לדבר כאילו אנחנו במשחק מנג'ר, אלא להבין שבתקציב הנוכחי, ובניהול הנוכחי, ובפרופיל הנוכחי, אנחנו אתלטיקו מדריד ולא ברצלונה או ריאל, והדרך שבה אתלטיקו מדריד מצמצמת פערים היא הרבה פעמים באמצעות משמעת הגנתית וטקטית, בטח במשחקים שבהם היא מוגבלת התקפית או עם המון שחקנים חסרי יציבות בחלק ההתקפי וכאלה שמעולם לא הובילו קבוצה גדולה (ספר, סטויאנוב, גאנח).

אתה רוצה יותר מזה? אתה צריך או תקציב אחר או ההתנהלות אחרת, כל הטענה הזאת כאילו אם נמנה איזה אופיר חיים כזה שישחק כדורגל התקפי קבוע ויסיים מקום 4 -7 ויחטוף 6 או 7 בבלומפילד אז זה עדיף זה שוב לא מחובר למציאות ולעובדה שיש כאן ציפיות שלא הולמות את התקציב, ההשקעה והניהול הנוכחי.

נ.ב
ג'אבר הוא שחקן בית של מכבי חפה, גם אבו פאני, שצמחו ממחלקת נוער ששחר שופך עליה עשרות מיליונים כל שנה, בדיוק כמו לא מעט שחקנים שמכבי מייצרת (כמו גולדברג שהוזכר כאן קודם שהוא גם תוצר מחלקת הנוער של מכבי, או פיינגולד, חג'ג' ואחרים שציינו כאן).
גם כאן, אלונה גם בשיא שלנו לא טיפחה את מחלקת הנוער ולא השקיעה בה, והיום קבוצת הנוער שהיא קבוצת הדגל של המועדון נאבקת כל שנה נגד הירידה עם מועדונים כמו חדרה ורמת השרון, אז גם כאן לדבר על כאלה שצמחו ממחלקות הנוער כמו מכבי תל אביב ומכבי חיפה ולתת אותם כדוגמא זה להתעלם מהמציאות שכדי שהם יהפכו להיות מה שהם הפכו להיות מכבי תל אביב ומכבי חיפה שפכו עשרות מיליונים כל שנה מה שאצלנו לא קורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

וואלה משה עברתי על ההודעות שלך מהתקופה של רוני לוי אצלנו. הכל הפוך. 180°.
כדאי שתקרא בעצמך ותראה איך הגבת פעם על עונה דומה בסגל דומה. הדבר היחיד שהשתנה זה הדמות על הקווים.

הכל פוזיציה והכל אישי?הרי 99% מהמבקרים(מקצועית!) מציינים בכל הזדמנות שברדה צריך להמשיך פה שנים קדימה ועדיין אי אפשר לדבר מקצועי בלי לירות חצים לכל העולם ואשתו חוץ מדיון מקצועי על הדמות המקצועית המובילה בשנים האחרונות?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
20 מאי 2024, 11:43
וואלה משה עברתי על ההודעות שלך מהתקופה של רוני לוי אצלנו. הכל הפוך. 180°.
כדאי שתקרא בעצמך ותראה איך הגבת פעם על עונה דומה בסגל דומה. הדבר היחיד שהשתנה זה הדמות על הקווים.

הכל פוזיציה והכל אישי?הרי 99% מהמבקרים(מקצועית!) מציינים בכל הזדמנות שברדה צריך להמשיך פה שנים קדימה ועדיין אי אפשר לדבר מקצועי בלי לירות חצים לכל העולם ואשתו חוץ מדיון מקצועי על הדמות המקצועית המובילה בשנים האחרונות?
תקרא מה כתבתי על רוני לוי לאורך רוב העונה, אני הייתי מהמעטים שהגנו עליו כי חשבתי שהבסיס טוב ושהוא ישתמש בו כדי לצמוח, אבל הוא העדיף לקלל את האוהדים, לחגוג תיקו בבלומפילד מול הפועל תל אביב ולגרום לחדר ההלבשה לשנוא אותו ולכן הבנתי שהוא לא מתאים לנו.
מהצד השני, הייתי גם הוגן להגיד בינואר שאלונה לא תמכה בו ולא הלכה איתו עד הסוף כשהביאה לו את מרמטיני במקום זוסואה שהיה על המדף ורצה מאוד לחזור באותה נקודת זמן.

ושוב, כדי לא להפוך את זה לאיזה עונה מושלמת של ברדה:
ברדה נכשל בגביע הטוטו כשהובס בצורה משפילה בבית מול מכבי (גם בגביע הטוטו 6 בבית ממכבי זה משפיל וכישלון גדול).
ברדה נכשל באירופה כשהודח מול הבולגרים.
ברדה נכשל העונה במשחקי החוץ בליגה, המאזן לא מספיק טוב והיכולת לא מספיק טובה.
ברדה נכשל בסיבוב הראשון בליגה.
ברדה נכשל במשחקי החוץ מול חיפה בסמי ומכבי בבלומפילד בגישה שעלינו.
ברדה נכשל בקרדיט שהמשיך להעניק לבדש העונה גם אחרי שאיכזב.

ואחרי שכתבתי את כל הדברים שברדה נכשל בהם, צריך לשאול עם הסגל והתקציב והניהול הקיים לאיזה מקומות יביא אותנו מאמן אחר וגם מה רשימת ההצלחות של ברדה גם בעונה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אנחנו לא מדברים על מיקום. מבחינת מיקום ושאר המפעלים הוא מוציא את המקסימום.

מדברים על יכולת, גישה, שיטה, בחירת שחקנים בתקציב שקיבל.
בכל הדברים האלה נדרש שיפור והוא לגמרי מסוגל לזה. להאשים את כל העולם ואשתו תמיד אפשר אבל בסוף זה יפגע רק בנו וברדה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

רגע תחזרו לנושא עצמו, אליאס סיים את העונה. יחזור בזמן למחנה קיץ? אם כן והוא גם ככה חתום לעונה הבאה, ברצון לרצות "שינוי" בקישור, כשבאריירו כבר עבר להיות בלם - הייתי משאיר אותו ולא מממש אופציה על שמיר, אם זה אפשרי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 מאי 2024, 10:37
שים לב, לאורך כל הנושא אני מבקש שמות, ובתגובה אומרים לי שהמערכת תמצא, תאתר מישהו שאף אחד לא חושב עליו, או לא תביא בכלל.
מצטער, זה לא רציני.
אנחנו רואים המון כדורגל ישראלי בטח בליגת העל, ואם אנחנו מתקשים למצוא כאלה במחיר נמוך אפילו רק כדי לזרוק כאן שמות ולהתחיל דיון אז כניראה שיש בעיה בשוק בכל הקשור לשחקנים זולים בפרופיל נמוך, כי צעירים שפרצו השנה עולים כסף שאנחנו לא מוכנים לשלם וישראלים שעשו דבר או שניים (אפילו איזה קארצב שלא יציב ביכולת) הם מחוץ לטווח המשכורות שלנו.
אז עובדתית בשנים האחרונות אנחנו מחפשים יהודים בפרופיל נמוך (עמוס השוער היהודי שבדי שהגיע ולא הרשים באימונים ושוחרר והשנה מקסימו), ישראלים מעניינים בליגות הנמוכות (אליאסי, סטויאנוב, אחמד, פליטר, ריגן, חגאני, עיסואי) או בפרופיל יותר נמוך וזול (בלוריאן, אריאלי) או כאלה שבלטו בקבוצות הבטן אבל לא היו מספיק טובים כדי שקבוצות גדולות ירצו אותם/כאלה שהיו בקבוצות גדולות והם לא היו מספיק טובים עבורם (איילון אלמוג, אליאס, שמיר).
כמה מתוך אותם 14 שחקנים (שאני כתבתי כאן וזוכר, אולי יש עוד ששכחתי) הפכו כאן לשחקנים משמעותיים? כמה מתוך אותם 14 שחקנים נכנסים לסגל של קבוצה כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב?

אי אפשר להשקיע כסף קטן באופן גורף ומגמתי, ולצפות לקבל שחקנים משמעותיים.
יש לך בעיה קשה בעמדת המגן הימני, יש לך הקיץ שחקן כמו בן הרוש על המדף, מה הסיכוי שאלונה תסכים לשלם עליו מיליון יורו ואולי את יוספי ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם דור אלו והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את חמודי כנעאן מאשדוד, אחרי שתי פציעות קשות ובעונת חוזה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו מיליון או מיליון וחצי יורו לאשדוד ותביא אותו? משהו שאלונה אגב עשתה בעבר כשהייתה רעבה עם מיכאל אוחנה והיום 0 סיכוי שתעשה.
יש לך היום את ישראלוב מהפועל תל אביב שירדה ליגה, שיכול להיות אחלה פרטנר לויטור ולסגור לך את העמדה שנים קדימה, מה הסיכוי שאלונה תשלם עליו כמו ששילמת על חאתם בזמנו כשהייתה רעבה, שוב 0 אחוז שזה יקרה.

הבנת את הנקודה או שאני אמשיך?
אי אפשר להמשיך עם הציפיות של פעם בהשקעה של היום, תראה את השמות שנתתי זה אומר הכל.
המועדון ידע להביא שחקנים שחמקו מתחת לרדאר ולא היו הכי נוצצים על המדף (גלזר,אליאסי וטיבי הדוגמאות הכי טובות).
זה יצטרך לקרות גם הקיץ.

השיח על כמה אלונה הרעה לא מוציאה די חוזר על עצמו, בכל חלון מחדש היא נותנת גב למאמן לעשות שינויים כראות עיניו. ההשוואות לשנות האליפויות פשוט לא רלוונטיות מהסיבה הפשוטה שההכנסות היו בהתאם, בשנה בה אלונה הייתה ״רעבה״ לדבריך והחזירה את אלחמיד זה היה באותה עונה בה קרה דבר זניח- העפלנו לבתים באירופית וגרפנו למעלה מ-10 מיליון שח.

אז אולי היא פחות מפזרת דולרים אבל היא עדיין מביאה כל קיץ מיליונים על גבי מיליונים מהכיס הפרטי שלה אז ראוי טיפה להעריך, לומר שהיא משקיעה כסף קטן באופן גורף ומגמתי זה פשוט לזלזל בכל העבודה שהיא עושה פה.

אתה כנראה מכוון להתנהלות כמו של מכבי שאצלהם הפתרון לכל בעיה מקצועית היא עוד צ׳ק של מיליון יורו. ככה אי אפשר להתנהל אלא אם יש לך שייח קנדי ואז למי אכפת...

אישית הייתי מעדיף אפילו שקיץ אחד יגיעו שחקנים בפרופיל יותר נמוך וישקיעו את הכסף בדברים לא פחות חשובים כמו לשדרג/להגדיל את הצוות המקצועי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Itay כתב:
20 מאי 2024, 14:47
המועדון ידע להביא שחקנים שחמקו מתחת לרדאר ולא היו הכי נוצצים על המדף (גלזר,אליאסי וטיבי הדוגמאות הכי טובות).
זה יצטרך לקרות גם הקיץ.

השיח על כמה אלונה הרעה לא מוציאה די חוזר על עצמו, בכל חלון מחדש היא נותנת גב למאמן לעשות שינויים כראות עיניו. ההשוואות לשנות האליפויות פשוט לא רלוונטיות מהסיבה הפשוטה שההכנסות היו בהתאם, בשנה בה אלונה הייתה ״רעבה״ לדבריך והחזירה את אלחמיד זה היה באותה עונה בה קרה דבר זניח- העפלנו לבתים באירופית וגרפנו למעלה מ-10 מיליון שח.

אז אולי היא פחות מפזרת דולרים אבל היא עדיין מביאה כל קיץ מיליונים על גבי מיליונים מהכיס הפרטי שלה אז ראוי טיפה להעריך, לומר שהיא משקיעה כסף קטן באופן גורף ומגמתי זה פשוט לזלזל בכל העבודה שהיא עושה פה.

אתה כנראה מכוון להתנהלות כמו של מכבי שאצלהם הפתרון לכל בעיה מקצועית היא עוד צ׳ק של מיליון יורו. ככה אי אפשר להתנהל אלא אם יש לך שייח קנדי ואז למי אכפת...

אישית הייתי מעדיף אפילו שקיץ אחד יגיעו שחקנים בפרופיל יותר נמוך וישקיעו את הכסף בדברים לא פחות חשובים כמו לשדרג/להגדיל את הצוות המקצועי.

ובכמה פגעת? אני נתתי רשימה של 14 שמות של ישראלים שהגיעו בשנתיים האחרונות, אם אני אלך לימי גלזר וטיבי הרשימה תהיה גדולה משמעותית, גם מהם הפכו אצלך לשחקנים משמעותיים? על כל הימור מוצלח, כמה נכשלו?

זה עובדתית לא נכון.
אליניב גם השנה וגם שנה שעברה דיבר בכל מסיבת עיתונאים על הצורך בחיזוק זר ולקח שבועות עד שהביאו לו, וגם אז כמו שראינו עם ארתור זה לא היה הפרופיל שרצה ודיבר עליו אלא הפרופיל הזול שהיה זמין בדקה ה-90 כשכבר החלטנו להביא זר אחרי שהחלון פתוח יותר מחודש.
בקיץ אליניב דיבר בראיון עם צנציפר על הצורך בזר "שובר שיווין" עם "מספרים חריגים" שזה מה שהיה חסר לו, ובתגובה קיבל שוב שחקן חופשי בשכר לא גבוה שעברו שנים מאז הפעם האחרונה שהעמיד מספרים (פטרסון).
ואז למדנו שוב שיש הגבלת שכר נוקשה מה שגורם לכך שגם בתקציב הקיים אליניב מוגבל ביכולת לחלק את התקציב, ואז במקום להביא זר בפרופיל גבוה ב-400 אלף יורו הוא צריך להביא פטרסון ובדש באותו הכסף.

איזה הכנסות חריגות היו לך בקיץ של עונת האליפות הראשונה?
עדין רכשת את טוני בסכום הכי גבוה ששילמת עד אז בהיסטוריה שלך על שחקן, רכשת את צדק שהיה אז שחקן מבוקש, רכשת את וובה בראון, החתמת את בן שהר על חוזה יפה, החתמת את ראדי על חוזה יפה, לדעתי בחלון של ינואר (למרות שהודחת באותה עונה בסיבוב הראשון של אירופה מול השווצרים) רכשת את מוחמד גאדיר מבלגיה, לא לדבר על המעטפת המקצועית שהוספת לדרישת בכר עם העלות שלה.
גם באליפות השנייה, עוד לפני שעשית הכנסות באירופה שידרגת את סוארס למיגל ויטור ובשביל זה שילמת לו את השכר הכי גבוה בתולדות המועדון (400 אלף יורו) בחוזה לשלוש שנים (כלומר התחייבות לחוזה של 1.2 מיליון יורו).
ככה נראה מועדון רעב.

אף אחד לא מזלזל באלונה, אוהב אותה ושמח שהיא כאן.
אבל במציאות הנוכחית, יש ציפיות שלא מתאימות להשקעה ולניהול בפועל, וכל הזמן מנסים להסתיר את זה/לזרוק את זה על אנשים אחרים/לשנות את המציאות כדי שתתאים לזה.
אם אוהדים אצלנו מדברים על מקום שלישי ואולי גביע כעונה שהיא כישלון, ולא הקהל הרחב אלא כותבים כאן שחיים את הקבוצה ואת המשחקים, אז זאת ההוכחה הכי טובה לפער בין הציפיות למציאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

וואלה צודק משה בכל מה שהוא כותב.
שאפו על הסבלנות.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

מתיחה או קרע במפשעה .
ייבדק היום
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
barkatz8
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי barkatz8 »

ספורט 5 מפרסמים שיש לו קרע מלא במפשעה וזמן היעדרות בין 2-3 חודשים

סמל אישי של משתמש
Melikson24

קיצור בוודאות יביאו קשר זר.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

קרע שני באיזור הרצועות תוך פחות משנה, מבאס ממש.
הרבה בריאות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Itay כתב:
27 אוגוסט 2024, 18:07
קרע שני באיזור הרצועות תוך פחות משנה, מבאס ממש.
הרבה בריאות.
הוא קרע את המפשעה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

לרופאים שבפורום :

שי אליאס עם קרע תלישה במפשעה, יעדר כשלושה חודשים.

נרשם חיזוק ראשון לינואר :לאלא:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה