כי הוא לא מספיק טוב.
לרוב קבוצות הליגה יש סגלים יחסית מלאים בעמדות האלה.
אתה מגזים.
אם תמיר גלזר פותח בקבוצה כמו הפועל חיפה רק כי הוא האח של, כי כדורגל אין לו, אז מדמון יכול לפתוח בחצי מקבוצות הליגה.
טענתי אותו הדבר על דן ביטון כשהוא הגיע לאשדוד, וגם אז סיפרו לי סיפורים שהוא לא מספיק טוב וכדומה ובסוף הוא היה השחקן הכי טוב שלהם...
אתה מגזים.
אם תמיר גלזר פותח בקבוצה כמו הפועל חיפה רק כי הוא האח של, כי כדורגל אין לו, אז מדמון יכול לפתוח בחצי מקבוצות הליגה.
טענתי אותו הדבר על דן ביטון כשהוא הגיע לאשדוד, וגם אז סיפרו לי סיפורים שהוא לא מספיק טוב וכדומה ובסוף הוא היה השחקן הכי טוב שלהם...
אולי אני מגזים.
לא מחזיק ממנו שחקן בשל בשלב הזה.
המאמנים של הקבוצות שציינת מחפשים שחקנים שיתרמו להם מקצועית ויתנו מימד של אגרסיביות, לא פרויקט פיתוח עבור הפועל באר שבע.
אולי אני מגזים.
לא מחזיק ממנו שחקן בשל בשלב הזה.
המאמנים של הקבוצות שציינת מחפשים שחקנים שיתרמו להם מקצועית ויתנו מימד של אגרסיביות, לא פרויקט פיתוח עבור הפועל באר שבע.
מה זה אגרסיביות? להפקיר את הקבוצה דקה 13 ולגמור להם תמשחק?
די ברור שמדמון לא אמור להיות ה - 6 באף קבוצה, אבל בעמדה אחרת בקישור אתה מקבל שחקן בעלות אפסית (משכורת חייל) עם רף גבוה מאוד.
מה זה אגרסיביות? להפקיר את הקבוצה דקה 13 ולגמור להם תמשחק?
די ברור שמדמון לא אמור להיות ה - 6 באף קבוצה, אבל בעמדה אחרת בקישור אתה מקבל שחקן בעלות אפסית (משכורת חייל) עם רף גבוה מאוד.
אתה צריך לשכנע את המאמן הישראלי הטיפוסי, לא אותי.
לא חושב שתמצא יותר מדי מאמנים שיבטיחו לו כמות נכבדת של דקות. הרף הגבוה שעליו אפשר להתווכח לא רלוונטי, מדברים כאן על עונת השאלה אחת.
אתה צריך לשכנע את המאמן הישראלי הטיפוסי, לא אותי.
לא חושב שתמצא יותר מדי מאמנים שיבטיחו לו כמות נכבדת של דקות. הרף הגבוה שעליו אפשר להתווכח לא רלוונטי, מדברים כאן על עונת השאלה אחת.
תסתכל על התקציר של משחק הגביע של בני יהודה מול הפועל תל אביב שנה שעברה.
הוא שיחק 8.
כמה שחקנים בליגה יכולים להביא את האיכויות שהוא הביא שם בעלות של משכורת חייל?
אם אני מאמן של חצי מקבוצות הליגה אני לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים, מה כבר הכי גרוע שיכול להיות, להשתמש בו כשחקן רוטציה/מחליף?
תסתכל על התקציר של משחק הגביע של בני יהודה מול הפועל תל אביב שנה שעברה.
הוא שיחק 8.
כמה שחקנים בליגה יכולים להביא את האיכויות שהוא הביא שם בעלות של משכורת חייל?
אם אני מאמן של חצי מקבוצות הליגה אני לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים, מה כבר הכי גרוע שיכול להיות, להשתמש בו כשחקן רוטציה/מחליף?
אבל הוא לא רוצה להיות מחליף. הוא רוצה מקום בהרכב.
המשחק ההוא היה יוצא דופן בעונה הבינונית שלו. אם אני מאמן של קבוצת ליגה שנלחמת על חייה, אני בחיים לא מהמר עליו.
אבל הוא לא רוצה להיות מחליף. הוא רוצה מקום בהרכב.
המשחק ההוא היה יוצא דופן בעונה הבינונית שלו. אם אני מאמן של קבוצת ליגה שנלחמת על חייה, אני בחיים לא מהמר עליו.
אז איך לשיטתך משלבים פה צעירים?
לקבוצת צמרת הוא לא טוב, לקבוצה שנלחמת על חייה, הוא לא טוב.
מה הפתרון?
אז איך לשיטתך משלבים פה צעירים?
לקבוצת צמרת הוא לא טוב, לקבוצה שנלחמת על חייה, הוא לא טוב.
מה הפתרון?
יש כמה אפשרויות.
הראשונה, ללכת לקבוצה היחידה (כנראה) שמוכנה להבטיח לך דקות משחק קבועות.
השנייה, לרדת לקרקע ולהבין שאתה לא עילוי גדול, ושלא יקרה כלום אם תרוויח את מקומך ברוטציה מאחת מקבוצות ליגת העל האחרות.
השלישית, לרדת לליגה לאומית ולהוכיח את עצמך שם.
יש כמה אפשרויות.
הראשונה, ללכת לקבוצה היחידה (כנראה) שמוכנה להבטיח לך דקות משחק קבועות.
השנייה, לרדת לקרקע ולהבין שאתה לא עילוי גדול, ושלא יקרה כלום אם תרוויח את מקומך ברוטציה מאחת מקבוצות ליגת העל האחרות.
השלישית, לרדת לליגה לאומית ולהוכיח את עצמך שם.
מי שטוב תמיד ימצא את המקום שלו.
אין טעם שיבזבז עוד עונה בלאומית, מי אמר שהבטיחו לו דקות משחק קבועות או שהיה דבר כזה על הפרק? גם בלאומית הוא לא תמיד שיחק.
יש נתניה/ק"ש ואשדוד שהם כר פורה לצעירים, אבל הם כבר למדו את השיטה ולא מוכנות לקחת בלי אופציית רכישה.
לכן הלך לבית"ר, יש להם שם בור, יכול לשחק הרבה ומשם זה רק עליו, אין תירוצים. יהיה טוב? יחזור.