אוחיון נכון להיום לא פחות טוב מצדק (לדעתי אפילו טוב ממנו).TN9 כתב:
בקטע הזה לא לבכר יותר מידי ברירה.
אבל וואלה אני לא מדבר רק על המשחק הזה,זה כבר עונה שלמה ככה.
מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
זה לא עניין שלא מתחבר,הבקענו 4 שערים במחצית,דברים התחברו וחצי.ForeverRed כתב: זאת בדיוק הבעיה שלכם.
משהו לא עובד וישר מתחילים לחפש אשמים לתלות בכיכר העיר.
לפעמים דברים פשוט לא מתחברים.
קורה.
אני בוטח באנשים שנמצאים במערכת שידעו לתקן.
המאמן שהוכיח יותר מפעם אחת שהוא הכי לא מקובע בעולם, הכי חסר אגו, ואולי הכי יצירתי בליגה הפך בגלל כמה משחקים פחות טובים למקובע ולאחד שצריך יועץ?REDZED כתב:+1, מליקסון שכבודו במקומו הוא אחד הקבעונות של בכר בנוסף לבן ביטון הבאנקר, נראה שבכר חוזר על טעויות וחייב חילוץ, לצרף פיגורה לצוות המקצועי כיועץ, בכר מקובע וחסר ביטחון, אין לו מושג מה לשנות כבר, הוא סופר את הימים לחזרת ויטור המושיע, חוץ מזה לא נראה שיש לו מושג איך לצאת מהמשבר הזה, לא מוריד מהכבוד הרב שיש ל
תת לו על 3 השנים האחרונות שנחקקו בהיסטוריה
אנשים פה השתגעו, אם יש מאמן שמחזיק בתואר לא מקובע זה ברק בכר, אחד שיודע להודות הטעויות ויש לו ביקורת עצמית מאוד גבוהה, אחד שבדקה 30 יכול להוציא שחקן כי הבין שפתח במערך לא טוב.
מי שמקובעים זה רק האוהדים, שפתאום פחות מאליפות כבר לא נראה להם, ומבחינתם צריך לשרוף את המועדון ולשרוק בוז לקבוצה
שרון ניסים כתב נכון היום , שחוזרים על טעויות מעיד על השפעה קטנה מאד של מאמן
האמת הופתעתי מהמהירות שבה אנשים שורפים את בכר.blueman כתב: המאמן שהוכיח יותר מפעם אחת שהוא הכי לא מקובע בעולם, הכי חסר אגו, ואולי הכי יצירתי בליגה הפך בגלל כמה משחקים פחות טובים למקובע ולאחד שצריך יועץ?
אנשים פה השתגעו, אם יש מאמן שמחזיק בתואר לא מקובע זה ברק בכר, אחד שיודע להודות הטעויות ויש לו ביקורת עצמית מאוד גבוהה, אחד שבדקה 30 יכול להוציא שחקן כי הבין שפתח במערך לא טוב.
מי שמקובעים זה רק האוהדים, שפתאום פחות מאליפות כבר לא נראה להם, ומבחינתם צריך לשרוף את המועדון ולשרוק בוז לקבוצה
כדורגל זה אכן מקצוע אכזר, אבל חשבתי שיש עליו טאבו לפחות לעונה אחת בלי אליפות. אפילו סיבוב שלם הם לא מחכים.
אדיר.
יש לי טענה אחת בלבד אליו.
מצפה ממנו להבין שבמצב הנוכחי של הקבוצה, צריך נקודות בשיניים ועם סיכון מינימלי. עקבים וכאלה יחכו לתקופות יותר רגועות
מצפה ממנו להבין שבמצב הנוכחי של הקבוצה, צריך נקודות בשיניים ועם סיכון מינימלי. עקבים וכאלה יחכו לתקופות יותר רגועות
כל דבר טוב בהתקפה עובר דרכו.
- The red one
מעניין מה קרה לו בסוף המשחק. היה מאוד עצבני ולא נראה שרצה ללכת להודות/להתנצל בפני האוהדים יחד עם כולם.
גם אחר כך כשקראו לו לבדו וניסו לעודד אותו הוא לא ממש זרם
הוא והרוש כעסו על שריקות הבוז, ככה זה נראה לפחות מהיציע. יכול מאוד להיות שאני טועהThe red one כתב:מעניין מה קרה לו בסוף המשחק. היה מאוד עצבני ולא נראה שרצה ללכת להודות/להתנצל בפני האוהדים יחד עם כולם.
הפוך.yedidel כתב:אדיר.
דווקא כשלא הולך זה הזמן לעקבים ולגרום לקהל להנות ולשחרר שחקנים מהלחץ.
אלה פעולות שמשדרות ביטחון לקהל/שחקנים.
או זלזול ושאננותאלדר כתב: הפוך.
דווקא כשלא הולך זה הזמן לעקבים ולגרום לקהל להנות ולשחרר שחקנים מהלחץ.
אלה פעולות שמשדרות ביטחון לקהל/שחקנים.
לא זלזול ולא שאננותbs war כתב:
או זלזול ושאננות
כשהקהל אכול סרטים על הקבוצה וכל פעולה גוררת ביקורת זו הדרך היחידה לשחרר אצלנו ביציע קצת עידוד/מחמאות/אנרגיה טובה
- The red one
אבל איך? הרי פעולות כאלה מטבען דיי מסובכות. לא הצלחת אותם? רק תשמע "אוווו" של תסכול יותר גדול מהקהל.אלדר כתב: לא זלזול ולא שאננות
כשהקהל אכול סרטים על הקבוצה וכל פעולה גוררת ביקורת זו הדרך היחידה לשחרר אצלנו ביציע קצת עידוד/מחמאות/אנרגיה טובה
ברור שאצל מאור זה לא זלזול או שאננות.אלדר כתב: לא זלזול ולא שאננות
אבל לא בטוח שהשחקנים לידו מספיק חכמים בשביל להבין את זה
- ForeverRed
לא צריך לנתח כל דבר לעומק.
זה מאור וככה הוא משחק.
זה לא נובע מזלזול או יהירות ולא שונה מפס רגיל של שחקנים אחרים.
זה מאור וככה הוא משחק.
זה לא נובע מזלזול או יהירות ולא שונה מפס רגיל של שחקנים אחרים.