אם יבואו עליו בגישה שכתבת פה אולי הוא ייכשל.
שחקן מוכשר מאוד שצריך את התמיכה שלנו, צריך לשחק וצריך לקבל את המושכות להנהיג, מאמין שהוא יכול לעשות את זה
יש לו את כל התנאים וגם יכולת. 29 זה גיל שיא קריירה. אנחנו מדברים על שחקן שנתן 17 גולים ובישולים במכבי עונה שעברה ולדובדבן גם בישול במוקדמות הצ'מפיונס העונה.
להסתכל עליו כמכלול לקבוצה ולא כאחד בודד ולצפות שכל משחק יתן גול או בישול. מאמין תוך כמה משחקים ישתלב מדהים עם הקישור שיהיה מאחוריו.
אני לא מסתכל עליו בגישה שלילית אלא כותב את המציאות, יציבות היא לא הצד החזק שלו וזה לא סוד.
כמובן שרואה בו פוטנציאל לשדרוג משמעותי של הקבוצה, גם כתבתי באחד הנושאים שיחד איתו ועם קאנגווה וונטורה יש פה פוטנציאל לשלישיית קישור הכי טובה מאז השושלת.
כאמור הצלחתו הצלחתנו, הלוואי ויתחבר טוב וירים את הרמה.
הוא יוכל להיזכר בתולדות המועדון כאליניב ברדה הבא. שיבוא מפוקס, רעב וחדור מטרה ועם רצון להיכתב בדפי ההיסטוריה של המועדון
אני מאוד בעד דן ביטון, אחלה שחקן וסוף סוף מישהו עם זהות שבאמת שווה משהו מאז ברדה.
אבל בואו נרגע איפה הוא ואיפה ברדה?
האחד המון שנים באירופה, סחף קבוצות, היה המוביל והשני שחקן ספסל במכבי ת''א,שלמעט שנה שעברה לדעתי בעונות שביטון חימם שם את הספסל היו מתחתינו בטבלה.
דן ביטון שחקן משלים שיצטרך להילחם על מקומו בהרכב ולהוכיח את עצמו, זה לא ברדה שבא לקדם אותנו קדימה.
נערך לאחרונה על ידי red guy ב 20 ספטמבר 2024, 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחד הדברים היפים בכדורגל זה שאפשר לעוף ולדמיין. אני מניח שלפני הנצחונות על אינטר, אם הייתי נותן את התחזית שלבסוף התממשה, היו אומרים לי אותו הדבר. 40 שנה פינטזתי בתחילת כל עונה, חוץ מהעונות שהיינו בלאומית, שאולי אלי ניקח אליפות. בסוף זה קרה.אז עכשיו כבודי מפנטז על ביטון .
כשהגיע קוזוך אמר עליו שהוא שחקן מרכז שדה.
מאז הוא תקוע על הקו ובקושי נכנס לאמצע. המגן שלו לא עולה לעקיפות כל המשחק.
זה לא רק פוגע בביטון, זה תוקע את הקבוצה.