דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה
מצד שני למעלה יהיה הרבה עסוק במכות עם הבלמים.
צריך פשוט לשחק איתו יותר גבוה. הדריבלים שלו כרגע בעיקר משמשים בשביל לשבור את הפקק באמצע, אפשר להוציא ממנו יותר.
צריך פשוט לשחק איתו יותר גבוה. הדריבלים שלו כרגע בעיקר משמשים בשביל לשבור את הפקק באמצע, אפשר להוציא ממנו יותר.
- ForeverRed
מספיק עם השטויות, בחייאת.
מה זה לריב עם הבלמים?
זה השחקן הכי נפיץ בסגל. אין עוד אחד כמוהו.
פשוט שורפים אותו.
מה מה זה? הוא יקבל את הכדור עם הגב לשער, יתעסק במאבקי גובה ויתקשה למצוא את השטחים שעכשיו יש לו בשפע בגלל שהוא משחק כ"כ נמוך במערך.
אתה משחק בליגה בה 10/14 מהקבוצות משחקות עם 10 שחקנים מאחורי הכדור מולך. קל להיבלע בלי הבלמים וקשרים אם אתה לא יודע לשחק על שטח קטן.
לא פסלתי את הרעיון ושווה לנסות אותו כשדדיה בכושר התקפי כזה אבל לא בטוח שזה יעבוד.
אתה משחק בליגה בה 10/14 מהקבוצות משחקות עם 10 שחקנים מאחורי הכדור מולך. קל להיבלע בלי הבלמים וקשרים אם אתה לא יודע לשחק על שטח קטן.
לא פסלתי את הרעיון ושווה לנסות אותו כשדדיה בכושר התקפי כזה אבל לא בטוח שזה יעבוד.
מצד שני כשהוצב יותר גבוה פחות ראינו את האיכויות שלו באות לידי ביטוי... לטעמי פשוט צריך יותר לשחק עליו ויותר לערב אותו במהלך המשחק כשהוא מעל קו האמצע, לופס והוא צמד מגנים נהדר, להזיז אותו כרגע זה סתם לעקם עץ ישר.ForeverRed כתב: ↑22 דצמבר 2021, 23:32מספיק עם השטויות, בחייאת.
מה זה לריב עם הבלמים?
זה השחקן הכי נפיץ בסגל. אין עוד אחד כמוהו.
פשוט שורפים אותו.
אני חושב שהוא פשוט חייב להיות כל הזמן בעמדה גבוהה , ברגע שאנחנו מבקיעים ויורדים אחורה אז הוא פשוט מגן וזהו וחבל
וגם השילוב עם יוספי פשוט הורג אותו, יוספי מושך לאמצע כל הזמן ומחפש מסירה בשמאל במקום לעבוד איתו באגף
וגם השילוב עם יוספי פשוט הורג אותו, יוספי מושך לאמצע כל הזמן ומחפש מסירה בשמאל במקום לעבוד איתו באגף
ספורי פיטם אתמול בעיקר את אגף שמאל.
אם נזכה לשחק עם ספורי ומיכה ביחד, מיכה ידע להפעיל אותו יותר ולנצל את המהירות המדהימה שלו.
עבר מהפך מדהים במחויבות וגם במשחק ההגנה...
אם נזכה לשחק עם ספורי ומיכה ביחד, מיכה ידע להפעיל אותו יותר ולנצל את המהירות המדהימה שלו.
עבר מהפך מדהים במחויבות וגם במשחק ההגנה...
צריכים פשוט למסור לו בתבניות מוגדרות, כמו כל קבוצה נורמאלית בעולם. לא יכול להיות שלא מרווחים את המשחק בחוכמה לכיוון שלו, כלכך הרבה פוטנציאל לחינם.
- ForeverRed
נשבע שאני מרחם עליו.
הוא אומלל.
הוא אומלל.
- simply-red
אני איתך, למרות שיש לו בעיה בולטת, הוא נותן מסירה לאמצע ולא ממשיך לעומק. לא יודע אם זה השחקן או הוראה של לוי.
אתמול הוא גם היה חלש אישית.
לא יודע מה ההסטוריה שלו כשחקן אגף, אבל מסתמן שהוא לא יודע להעביר רוחב כמו שצריך גם שיש לו הרבה שטח
לא יודע מה ההסטוריה שלו כשחקן אגף, אבל מסתמן שהוא לא יודע להעביר רוחב כמו שצריך גם שיש לו הרבה שטח
כן, באמת מעצבן הכדורי רוחב שלו...
משום מה הוא גם עובר שחקן על הקו וישר מנסה להרים לרחבה. הייתי רוצה לראות אותו עובר שחקן על הקו ומיד נכנס לרחבה, ומוציא כדור רוחב פשוט. פס. לא חייב להגביה.
אבל בלי אתמול... איזה שינוי בגישה זה פשוט מדהים.
כשהוא הגיע לפה הייתי בטוח שהוא חושב שהוא בא לקייטנה. בשבועות האחרונים הוא נראה ממש מחוייב, במיוחד הגנתית.
משום מה הוא גם עובר שחקן על הקו וישר מנסה להרים לרחבה. הייתי רוצה לראות אותו עובר שחקן על הקו ומיד נכנס לרחבה, ומוציא כדור רוחב פשוט. פס. לא חייב להגביה.
אבל בלי אתמול... איזה שינוי בגישה זה פשוט מדהים.
כשהוא הגיע לפה הייתי בטוח שהוא חושב שהוא בא לקייטנה. בשבועות האחרונים הוא נראה ממש מחוייב, במיוחד הגנתית.
נותן את התחת כל משחק. מפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שמדובר בחיית פרא שאי אפשר לאלף בגיל הזה.
יהיה מאוד מעניין ואולי גם מועיל יותר לשלב אותו כ״מגן״ שמאלי במערך הזה , להרוויח את הדריבלים שלו בשפיץ של ה16 ובמקום שיעשה איזה הרמה סתמית לרחבה שיעשה חיתוך למרכז וינסה לבעוט לשער (אלחמיד עשה את זה די טוב בשני משחקים האחרונים רק הבעיטה שלו זה לא זה).