חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
אלמוג כהן וניר ביטון הם שמות ריאליים, ובטח אם נעלה לליגת האלופות.
אם הייתם אומרים לי ניר ביטון לפני שנה הייתי אומר שאין שום סיכוי, היום הוא כבר רחוק ממעמד שחקן הרכב בסלטיק וזה לא שאנחנו לא יכולים לעמוד בדמי העברה וחוזה שלו אם נעפיל לצ'מפיונס, אם נעפיל אני מאמין שהוא גם לא ישלול על הסף. חוץ מזה בואו לא נשכח מי הסוכן.
עם אלמוג זה אפילו יותר פשוט בגלל הזיקה לבאר שבע, ואני גם מסכים לחלוטין עם אורן שאם כבר הסכום 2 מיליון יורו עולה בכלל לאוויר המטרות צריכות להיות השניים האלה ולא אלחמיד, להביא אותם יהיה לא רחוק מהסכום הזה אז אם הסכום הזה מונח על השולחן אלחמיד בכלל לא צריך להיות בתמונה.
אם הייתם אומרים לי ניר ביטון לפני שנה הייתי אומר שאין שום סיכוי, היום הוא כבר רחוק ממעמד שחקן הרכב בסלטיק וזה לא שאנחנו לא יכולים לעמוד בדמי העברה וחוזה שלו אם נעפיל לצ'מפיונס, אם נעפיל אני מאמין שהוא גם לא ישלול על הסף. חוץ מזה בואו לא נשכח מי הסוכן.
עם אלמוג זה אפילו יותר פשוט בגלל הזיקה לבאר שבע, ואני גם מסכים לחלוטין עם אורן שאם כבר הסכום 2 מיליון יורו עולה בכלל לאוויר המטרות צריכות להיות השניים האלה ולא אלחמיד, להביא אותם יהיה לא רחוק מהסכום הזה אז אם הסכום הזה מונח על השולחן אלחמיד בכלל לא צריך להיות בתמונה.
חלאס עם ה2 מיליון יורו הזה. בחייאת כל דבר שזורקים בתקשורת כדי למלא כמה שורות אתם אוכלים?
ומת לדעת מה שייך אלחמיד לכהן או ביטון.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אני לא מבין איך ריאליים.
ניר ביטון-שחקן רוטציה בסלטיק, מועדון גדול בקנה מידה אירופאי, מועדון שכל שנה בליגת האלופות, עם שחקנים ברמה גבוהה, כל שנה לוקחת אליפות קל, אני לא יודע כמה הוא מקבל אבל אני מתאר לעצמי ששכר עתק למונחים בליגה שלנו.
גם אם יעזוב את סלטיק יהיו לו הצעות ממועדונים גדולים מאיתנו, אז למה לו? לא מדובר במליקסון או ברדה.
אלמוג כהן-שנה שעברה אחד הקשרים הטובים בגרמניה, שחקן מוערך בקבוצה שלו, מקבל שכר מאוד גבוה, מחזיקים ממנו בליגה הגרמנית.. מתחיל להשאיר חותם עילאי באירופה לקנה מידה ישראלי, יחסית צעיר בשביל לחזור לפה, יש לו זיקה לבאר שבע ולאוהדים אבל זה גם מוקדם עבורו לחזור, אז למה לו?
זו התמונה הכללית, תסבירו לי למה להם לחזור לישראל? ולוותר על הקריירה שבנו וממשיכים לבנות.
ניר ביטון-שחקן רוטציה בסלטיק, מועדון גדול בקנה מידה אירופאי, מועדון שכל שנה בליגת האלופות, עם שחקנים ברמה גבוהה, כל שנה לוקחת אליפות קל, אני לא יודע כמה הוא מקבל אבל אני מתאר לעצמי ששכר עתק למונחים בליגה שלנו.
גם אם יעזוב את סלטיק יהיו לו הצעות ממועדונים גדולים מאיתנו, אז למה לו? לא מדובר במליקסון או ברדה.
אלמוג כהן-שנה שעברה אחד הקשרים הטובים בגרמניה, שחקן מוערך בקבוצה שלו, מקבל שכר מאוד גבוה, מחזיקים ממנו בליגה הגרמנית.. מתחיל להשאיר חותם עילאי באירופה לקנה מידה ישראלי, יחסית צעיר בשביל לחזור לפה, יש לו זיקה לבאר שבע ולאוהדים אבל זה גם מוקדם עבורו לחזור, אז למה לו?
זו התמונה הכללית, תסבירו לי למה להם לחזור לישראל? ולוותר על הקריירה שבנו וממשיכים לבנות.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

+1CrazyRed7 כתב:חלאס עם ה2 מיליון יורו הזה. בחייאת כל דבר שזורקים בתקשורת כדי למלא כמה שורות אתם אוכלים?
- ForeverRed
סתיו רווח - הבורר.סתיו רווח!.! כתב: לא אדון גאון, אחד המשתמשים פה אמר את זה ויש משהו בדבריו יא פח.
וחייבים קשר אמצע אין ספק, אבל קלוש שאחד מהשניים יגיע השנה לפה..
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
תסביר לי איך הם ריאליים.ForeverRed כתב: סתיו רווח - הבורר.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

סלטיק קבוצה בדרג מאוד נמוך בכדורגל האירופי מבלי להתייחס להיסטוריה שלהם, לא הרבה יותר גבוה משלנו. הם לא כל שנה בליגת האלופות, ולהיות שחקן רוטציה בקבוצה כזאת זה לא בהכרח יותר טוב מלהיות כוכב בקבוצה כמו באר שבע. הליגה שהם משחקים בה היא פח אשפה מהלך ורמה אחת לפחות פחות מליגת העל אז זאת לא סיבה להשאר שם, אם כבר הוא יעדיף לבדוק אופציות אחרות מבאר שבע בליגות אחרות אבל אני לא חושב שאין על מה לדבר בנושא שלו. אם הוא היה שחקן הרכב לא היה ממש ויכוח שהוא לא יחזור, אבל כשהמעמד שלך יורד משנה לשנה ואתה כבר לא רואה הרכב יש על מה לדבר.סתיו רווח!.! כתב:אני לא מבין איך ריאליים.
אלמוג כהן משחק בליגה גרמנית שניה הוא לא משחק בבונדסליגה או בפרימיירליג, לחזור לעיר שגדל בה בתור שחקן בכיר עם חוזה לא פחות טוב ממה שמרוויח בגרמניה (ואם נעלה לצ'מפיונס נוכל לשלם את זה) ולשחק בצ'מפיונס ליג זה לא פחות טוב מאיפה שהוא נמצא.
הכול בהנחה ונעלה לצ'מפיונס גם מבחינת אטרקטיביות וגם מבחינה תקציבית, אני לא יודע מה הסיכוי שכל אחד מהם יסכים להגיע אבל הם לא מטרות לא ריאליות לדעתי.
ניתוח נכוןSouth Boy כתב:
סלטיק קבוצה בדרג מאוד נמוך בכדורגל האירופי מבלי להתייחס להיסטוריה שלהם, לא הרבה יותר גבוה משלנו. הם לא כל שנה בליגת האלופות, ולהיות שחקן רוטציה בקבוצה כזאת זה לא בהכרח יותר טוב מלהיות כוכב בקבוצה כמו באר שבע. הליגה שהם משחקים בה היא פח אשפה מהלך ורמה אחת לפחות פחות מליגת העל אז זאת לא סיבה להשאר שם, אם כבר הוא יעדיף לבדוק אופציות אחרות מבאר שבע בליגות אחרות אבל אני לא חושב שאין על מה לדבר בנושא שלו. אם הוא היה שחקן הרכב לא היה ממש ויכוח שהוא לא יחזור, אבל כשהמעמד שלך יורד משנה לשנה ואתה כבר לא רואה הרכב יש על מה לדבר.
אלמוג כהן משחק בליגה גרמנית שניה הוא לא משחק בבונדסליגה או בפרימיירליג, לחזור לעיר שגדל בה בתור שחקן בכיר עם חוזה לא פחות טוב ממה שמרוויח בגרמניה (ואם נעלה לצ'מפיונס נוכל לשלם את זה) ולשחק בצ'מפיונס ליג זה לא פחות טוב מאיפה שהוא נמצא.
הכול בהנחה ונעלה לצ'מפיונס גם מבחינת אטרקטיביות וגם מבחינה תקציבית, אני לא יודע מה הסיכוי שכל אחד מהם יסכים להגיע אבל הם לא מטרות לא ריאליות לדעתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
maxkid22 כתב: לך תצפה בהופעות האחרונות שלו בסלטיק ותבין...
אין מצב לאיזה אמלצ? (ארוך מידי לא צפיתי),.
כבר התחלתי לדאוג ולהרגיש שזה מתרחק כשדובר על 2 מיליון יורו על אלחמיד.
הדיווחים האחרונים מעודדים. חשוב מאוד להביא אותו.
שאלה לא פחות חשובה, כששמים את אלמוג כהן או ניר ביטון ראש בראש, מי יותר טוב לנו?
מרוב דיבורים על מחיר אנחנו לא מתייחסים למידת ההתאמה שלהם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי הכי מתאים מבחינת היכולות שלו זה ניר ביטון, אבל מבחינת האופי וכו' אלמוג כהן יושב לנו כמו כפפה על היד, באר שבעי ויכול לשחק גם כ50-50 וגם כקשר אחורי ואז במצב כזה הייתי משחרר את וובה.Eelect כתב:כבר התחלתי לדאוג ולהרגיש שזה מתרחק כשדובר על 2 מיליון יורו על אלחמיד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תיפקד כבלם במשחקים האחרונים והיה מעולהdardasmiley כתב:
אין מצב לאיזה אמלצ? (ארוך מידי לא צפיתי),.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אין דבר כזה לשחרר יותר כל שחקן אצלנו יכול להיות נכס לקבוצות אחרות בליגה וצריך להשתמש בהם כקלפי מיקוח.דר אדום בנשמה כתב: לדעתי הכי מתאים מבחינת היכולות שלו זה ניר ביטון, אבל מבחינת האופי וכו' אלמוג כהן יושב לנו כמו כפפה על היד, באר שבעי ויכול לשחק גם כ50-50 וגם כקשר אחורי ואז במצב כזה הייתי משחרר את וובה.
במידה ומגיע קשר אני הייתי נותן לביתר וובה+כסף על קלטינס
- ForeverRed
ביטון קל.Eelect כתב:כבר התחלתי לדאוג ולהרגיש שזה מתרחק כשדובר על 2 מיליון יורו על אלחמיד.
אלמוג סימן שאלה ענק מבחינתי, עם כל הכבוד לעונה הגדולה אשתקד.
רק לי מפריע לוותר על דן ביטון ?