דן איינבינדר
- red ultras
Re: דן איינבינדר
מצטער. לי כואב בעיניים לראות אותו לובש את המדים שלנו ועולה ב-11. לא יכול לראות אותו הוא הבלוף הכי גדול בעידן אלונה והכי מתסכל שאנשים פה וגם בכר עדיין נהנים לאכול את החארטה הזו. הוא קשר למכבי פתח תקווה וקריית שמונה לא להפועל באר שבע.
נופלים על דן כי הוא מסמל את הבעיות שלנו.
איטי מחשבה, איטי רגליים ולא מספיק טכני. סיפור הקבוצה כולה.
עדיין חושב שהוא משחק בחליפה שגדולה עליו בכמה מידות ומבליטה כל פגם במשחק שלו. מול יריבות טובות אין לו מה למכור כקשר קדמי מלבד לחץ גבוה וזה לגמרי לא קרוב למספיק.
וזה, רק על אוחנה וקוואנקה.
איטי מחשבה, איטי רגליים ולא מספיק טכני. סיפור הקבוצה כולה.
עדיין חושב שהוא משחק בחליפה שגדולה עליו בכמה מידות ומבליטה כל פגם במשחק שלו. מול יריבות טובות אין לו מה למכור כקשר קדמי מלבד לחץ גבוה וזה לגמרי לא קרוב למספיק.
וזה, רק על אוחנה וקוואנקה.
לא ברמה שלנו מצטער
איבינדר יכול לרוץ מפה ועד ירושלים זה לא מעניין
לא משתלט על כדור כמו שצריך נוטה לסבך שחקנים מזיז תכדור באופן גרוע
הכי חלש על המגרש אתמול
ממן וקבאה להרכב
זה שי !
איבינדר יכול לרוץ מפה ועד ירושלים זה לא מעניין
לא משתלט על כדור כמו שצריך נוטה לסבך שחקנים מזיז תכדור באופן גרוע
הכי חלש על המגרש אתמול
ממן וקבאה להרכב
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמועות שאייבנדר עדין מתלבט מה לעשות עם הכדור שקיבל ברחבה בתחילת המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חאלס ליפול על כל שחקן ושחקן... היה חלש (כמו כולם) אבל לא הפסיק לרוץ.
במצב של 10 על 10 אם היו לנו עוד שלושה ארבעה שחקנים שלא מפסיקים לרוץ כמוהו (גם עם יכולת בינונית) המשחק היה נראה אחרת.
ושוב, אני ממש לא ממהלליו, חושב שהוא באופן כללי לא שחקן בשבילנו, בגלל היכולת ולא בגלל המשחק של אתמול.
במצב של 10 על 10 אם היו לנו עוד שלושה ארבעה שחקנים שלא מפסיקים לרוץ כמוהו (גם עם יכולת בינונית) המשחק היה נראה אחרת.
ושוב, אני ממש לא ממהלליו, חושב שהוא באופן כללי לא שחקן בשבילנו, בגלל היכולת ולא בגלל המשחק של אתמול.
רק אהבה תנצח...
בנושא אחד מלכלכים על אחד שלא רץ.
בנושא אחר מלכלכים על שחקן שרץ יותר מדי ואין לו טכניקה ש אינייסטה(ממש התרגלתם לשחקנים מטורפים בכל העשורים המוצלחים שלנו ששחקן כמו איינבינדר עושה לכם רע אה?).
מצטער לומר, אבל מזכיר לי קצת את אוהדי מכבי אחרי 3 אליפויות, נפלו על כל שחקן.
בנושא אחר מלכלכים על שחקן שרץ יותר מדי ואין לו טכניקה ש אינייסטה(ממש התרגלתם לשחקנים מטורפים בכל העשורים המוצלחים שלנו ששחקן כמו איינבינדר עושה לכם רע אה?).
מצטער לומר, אבל מזכיר לי קצת את אוהדי מכבי אחרי 3 אליפויות, נפלו על כל שחקן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אייבנדר הוא לא הבעיה שלנו, והוא דווקא משחקני רכש היותר טובים שהגיעו השנה, אבל אחד הכי מתסכלים אצלנו, מגיע לאזורים המסוכנים אבל החשיבה האיטית והטיפול הלקוי בכדור גורם לי לתפוס את הראש פעם אחר פעם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לכולם.Sir Alex Ferguson כתב:אייבנדר הוא לא הבעיה שלנו, והוא דווקא משחקני רכש היותר טובים שהגיעו השנה, אבל אחד הכי מתסכלים אצלנו, מגיע לאזורים המסוכנים אבל החשיבה האיטית והטיפול הלקוי בכדור גורם לי לתפוס את הראש פעם אחר פעם.
מצד שני אני חושב שאם הייתה דוחף אותו לקבוצה של העונה שעברה, לא היינו שומעים מילת ביקורת. הוא מאוד תלוי במשחק הקבוצתי(במשחקים היותר טובים שלנו העונה - דן היה טוב מאוד).
- red ultras
הבעיה שלו היא אותו בעיה שוובה בראון סבל ממנה בשנתיים האחרונות.CrazyRed7 כתב: לכולם.
מצד שני אני חושב שאם הייתה דוחף אותו לקבוצה של העונה שעברה, לא היינו שומעים מילת ביקורת. הוא מאוד תלוי במשחק הקבוצתי(במשחקים היותר טובים שלנו העונה - דן היה טוב מאוד).
הוא מנסה לעשות דברים שהוא לא טוב בהם. אייבינדר לא יכול לנהל את המשחק של הפועל באר שבע.
נקודה. סוף.
לא חושב שהיה מנהל את המשחק אם אוחנה או ראדי היו ביכולת טובה העונה.red ultras כתב:
הבעיה שלו היא אותו בעיה שוובה בראון סבל ממנה בשנתיים האחרונות.
הוא מנסה לעשות דברים שהוא לא טוב בהם. אייבינדר לא יכול לנהל את המשחק של הפועל באר שבע.
נקודה. סוף.
הייתי מריץ את השלישית קישור הבאה: קבהא(עד חזרתו של אוגו), דן 50:50 וממן מקדימה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
השחקן הכי טוב מבין אלו שהבאנו בקיץ האחרון.
אין ספק שהוא שחקן משלים ולא A level ועדיין אחלה דן
לא חושב שיש 3 שחקני אמצע ישראלים טובים ממנו בליגת העל, מחוץ לב״ש
אין ספק שהוא שחקן משלים ולא A level ועדיין אחלה דן
לא חושב שיש 3 שחקני אמצע ישראלים טובים ממנו בליגת העל, מחוץ לב״ש
אני במקומך קצת הייתי מצניע את האובר בטחון שלך בדברים מסויימים לאור העובדה שחפרת לנו על אלחמיד בלי סוף ואתמול היה צריך צוות הג"א שיחפש אותו.REDZED כתב:אם אתה כזה חכם ,בוא תגיד לי מה הבעיה של באר שבע אם לא הוא והבלמי משנה שלנו ?
אני חושב שהאנטי שחלק מאיתנו פיתחנו אליו נובע בראש ובראשונה מהתחושה שהוא הנהנה העיקרי מהגבלת הזרים.
התחושה היא שבלי הגבלת הזרים הזו לא היינו מתפשרים על שחקן אמצע עם כל כך הרבה מגבלות.
ספציפית לגבי העונה הזו הדבר היחיד שמפתיע אותי לרעה אצלו זה חוסר הנוכחות שלו בצד ההגנתי.
בהתקפה הייתי מודע מראש למגבלות, בצד ההגנתי (שמושתת לא מעט על כוח רצון, משהו שיש לו) ציפיתי להרבה יותר ערך מוסף.
התחושה היא שבלי הגבלת הזרים הזו לא היינו מתפשרים על שחקן אמצע עם כל כך הרבה מגבלות.
ספציפית לגבי העונה הזו הדבר היחיד שמפתיע אותי לרעה אצלו זה חוסר הנוכחות שלו בצד ההגנתי.
בהתקפה הייתי מודע מראש למגבלות, בצד ההגנתי (שמושתת לא מעט על כוח רצון, משהו שיש לו) ציפיתי להרבה יותר ערך מוסף.
אמרתי לפני שהגיע, אמרתי כשהגיע ואומר גם עכשיו
לא מספיק איכותי להפועל ב״ש, בטח שלא להרכב ראשון ולא כשחקן מוביל
הפועל באר שבע חייבת לשאוף ליותר
לא מספיק איכותי להפועל ב״ש, בטח שלא להרכב ראשון ולא כשחקן מוביל
הפועל באר שבע חייבת לשאוף ליותר
הכל נכון.
ועדיין, את מי הייתם מביאים במקומו בקיץ האחרון?
ועדיין, את מי הייתם מביאים במקומו בקיץ האחרון?