חנן ממן
- The red one
Re: חנן ממן חתם בהפועל באר שבע
לא מתרשם מהתגובות הכתובות, כי זה עובר הרבה מאוד אנשים ומחשבות לפני ששולחים אותן לתקשורת.
מה שכן, יפה שממן התעקש להכניס הפרדות ראוייה מהפועל חיפה.
מה שכן, יפה שממן התעקש להכניס הפרדות ראוייה מהפועל חיפה.
ברור.The red one כתב:לא מתרשם מהתגובות הכתובות, כי זה עובר הרבה מאוד אנשים ומחשבות לפני ששולחים אותן לתקשורת.
מה שכן ראוי להתרשם ממנו זה האג'נדה של לא להיגרר לחילופי האשמות בביצה ההמקומית. זה אצילי ומתנשא ואני אוהב את זה.
ברור שזה לא ספונטני אבל זו דרך אלגנטית להעביר מסר בין השורות.
בגלל זה אשתי תמיד מנצחת

נכון, רק עכשיו הפנמתי את נושא בעיטות העונשין והקרנות... מעודד מאד. גם ביום בינוני, זה יכול להכריע.
מקווה שהמשחק של אתמול והשיחוק של היום ישנה את המומנטום מול מכבי.
מקווה שהמשחק של אתמול והשיחוק של היום ישנה את המומנטום מול מכבי.
מסוג השחקנים שהקהל אוהב, אחד שמשקיע וצמא לאהבת הקהל.
הבחור כל הקריירה שלו היה רעב לקבוצה הישגית ולאפשרות לזכות בתארים, ניסה קצת בהפועל ובית"ר (בשתי הקבוצות השאיר רושם נהדר) ולא הלך לו. הגיע הזמן להביא תואר.
שיהיה בהצלחה.
הבחור כל הקריירה שלו היה רעב לקבוצה הישגית ולאפשרות לזכות בתארים, ניסה קצת בהפועל ובית"ר (בשתי הקבוצות השאיר רושם נהדר) ולא הלך לו. הגיע הזמן להביא תואר.
שיהיה בהצלחה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הוא עשה עליי פחות רושם בקבוצות הקודמות שלו אבל לכל אחד מגיע צ'אנס, בטח לשחקן שיש דברים מסויימים שהוא יודע לעשות טוב.
סקרן לראות איך זה יתחבר אצלנו וסקרן לראות האם בכר יצליח להפוך אותו לשחקן שתורם גם הגנתית.
שיהיה בהצלחה, החתמה מעניינת.
סקרן לראות איך זה יתחבר אצלנו וסקרן לראות האם בכר יצליח להפוך אותו לשחקן שתורם גם הגנתית.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9859405722" onclick="window.open(this.href);return false;
אש.
אש.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- The red one
סחה על הקידום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אהבתי את הסרטון
וכמה טרנר יפהפה באור יום

וכמה טרנר יפהפה באור יום

בהנחה שאוחנה נשאר, וזריהן וקואנקה פה, יש סוג של אינפלציה בקישור ההתקפי. הייתי משאיל את ניב זריהן עד סוף העונה, הוא חייב לקבל דקות כדי להשתפר ולצערי אני לא רואה את זה קורה פה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בבקשה תגיד לי שלא באמת ספרת את זריהן ברוטציהאסי, דגים כתב:בהנחה שאוחנה נשאר, וזריהן וקואנקה פה, יש סוג של אינפלציה בקישור ההתקפי. הייתי משאיל את ניב זריהן עד סוף העונה, הוא חייב לקבל דקות כדי להשתפר ולצערי אני לא רואה את זה קורה פה
- ForeverRed
רצית משחק בנגיעה, כדורי עומק ויציאה מהירה למתפרצות. קיבלת.Eelect כתב:הוא עשה עליי פחות רושם בקבוצות הקודמות שלו אבל לכל אחד מגיע צ'אנס, בטח לשחקן שיש דברים מסויימים שהוא יודע לעשות טוב.
בונוס: מצבים נייחים.
אם ישפר את המהירות אצלנו בשטף ההתקפי כמו שאתה אומר, הרווחנו.ForeverRed כתב: רצית משחק בנגיעה, כדורי עומק ויציאה מהירה למתפרצות. קיבלת.
בונוס: מצבים נייחים.
בוא נראה איך זה יתחבר.
בהפועל ובית"ר ראו שיש כישרון, אבל כמו ישראלי קלאסי לא הפגין מספיק השקעה שתגרום לקריירה באמת להתרומם ולממש את מלוא הפוטנציאל.
שוב כמו ישראלי קלאסי, ההבנה חילחלה רק בגיל 26-27 והגיעה קפיצת המדרגה בעונה שעברה.
לא ראיתי אותו מספיק כשהפוקוס עליי, אך בסיכומי השבת כיכב לא מעט.
בסה"כ הקשר הישראלי הכי טוב שיש לליגה להציע נכון להיום במשבצת הזו.
נקווה שיצליח.
שוב כמו ישראלי קלאסי, ההבנה חילחלה רק בגיל 26-27 והגיעה קפיצת המדרגה בעונה שעברה.
לא ראיתי אותו מספיק כשהפוקוס עליי, אך בסיכומי השבת כיכב לא מעט.
בסה"כ הקשר הישראלי הכי טוב שיש לליגה להציע נכון להיום במשבצת הזו.
נקווה שיצליח.
המאמן שלך סופר אותו לרוטציהeitam כתב: בבקשה תגיד לי שלא באמת ספרת את זריהן ברוטציה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;