רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים
Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה
אני טס מחר, להביא ליעקב פקט וינסטון או שהוא עבר לגלגול?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פלט לא שווה 350 אלף יורו לעונה.
מרלבורו אדום ארוךTotti כתב:אני טס מחר, להביא ליעקב פקט וינסטון או שהוא עבר לגלגול?!
גם אני - לאן אחי?Totti כתב:אני טס מחר, להביא ליעקב פקט וינסטון או שהוא עבר לגלגול?!
בודפשט.delta7 כתב: גם אני - לאן אחי?
קצת קיורטוש וגולש בסופש
- ForeverRed
1. פלט כבר קיבל פה שכר דומה לפני שנתיים. לא ראיתי שזה הפריע למישהו.הפועלעולה כתב:אני כן אתן את תירוץ התקציב כי זה כן תופס. אתה לא משלם 350 אלף יורו לשחקן רוטציה, נקודה.
זה פוגע בהיררכיה ויפגע באיזון שיש בקבוצה מבחינה תקציבית. אם תשלם את זה לפלט אז מעכשיו כל דודו ביטון ואלון תורג'מן יבקשו ממך סכומים דומים.
מכבי מזמן שברו את תקרת הזכוכית בנוגע לשכר ועובדה ששחקנים כמו רייכרט שנתנו בקושי עונה נחמדה ברמה"ש מקבל 250 אלף דולר.
ואני לא אומר שצריך להסתכל על השכר כשאתה מרכיב את ההרכב, הכוונה שלי היא שאתה לא יכול להביא שחקנים עם שכר כזה לספסל בכוונה תחילה.
2. פלט הוא שחקן זר ולכן המשמעות של לשלם לו שכר גבוה ככל שיהיה היא שונה מבמקרה של שחקן ישראלי.
3. כמובן שפלט מיועד להרכב הראשון. אבל זה לא אומר שהוא יקבל אותו רק בגלל השכר שלו.
יהיה טוב, ישחק. לא יהיה טוב, יש מספיק מחליפים על הספסל.
בקבוצה בריאה יש רוטציה ולא משנה כמה משלמים.הפועלעולה כתב:אני כן אתן את תירוץ התקציב כי זה כן תופס. אתה לא משלם 350 אלף יורו לשחקן רוטציה, נקודה.
זה פוגע בהיררכיה ויפגע באיזון שיש בקבוצה מבחינה תקציבית. אם תשלם את זה לפלט אז מעכשיו כל דודו ביטון ואלון תורג'מן יבקשו ממך סכומים דומים.
מכבי מזמן שברו את תקרת הזכוכית בנוגע לשכר ועובדה ששחקנים כמו רייכרט שנתנו בקושי עונה נחמדה ברמה"ש מקבל 250 אלף דולר.
ואני לא אומר שצריך להסתכל על השכר כשאתה מרכיב את ההרכב, הכוונה שלי היא שאתה לא יכול להביא שחקנים עם שכר כזה לספסל בכוונה תחילה.
אם בוזגלו מרוויח הרבה הוא לא צריך לנוח? ובכלל לפי מה שאתה אומר אז צריך שברדה יפתח ב 30 משחקים
תעשה חיים!Totti כתב: בודפשט.
קצת קיורטוש וגולש בסופש
אולי נפגש בבן גוריון...
שוב, לא הבנתם אותי. לא אמרתי שזה שיקול שמאמן צריך להסתכל עליו, זה שיקול שאלונה צריכה להסתכל עליו. היא לא צריכה להביא שחקני רוטציה ב-350 אלף יורו. 350 אלף יורו זה המון כסף וזה כסף שרק תותחים ושחקנים שמגיעים כשחקני מפתח צריכים לקבל.שיש כתב:
בקבוצה בריאה יש רוטציה ולא משנה כמה משלמים.
אם בוזגלו מרוויח הרבה הוא לא צריך לנוח? ובכלל לפי מה שאתה אומר אז צריך שברדה יפתח ב 30 משחקים
אם ארבייטמן היה חותם במכבי, נראה לך שהוא לא היה מקבל כמעט כפול ממה שהוא מקבל עכשיו? אתה חושב שבוזגלו אחרי השנתיים האלו במכבי לא היה מקבל פי שלוש ממה שהוא מקבל עכשיו? הסיבה שזה ככה היא בגלל שיש איזון תקציבי ואנחנו לא מתפרעים בסכומים, ולא צריך להתחיל להתפרע עכשיו.
פלט קיבל 250 אלף יורו בעונה הראשונה.ForeverRed כתב: 1. פלט כבר קיבל פה שכר דומה לפני שנתיים. לא ראיתי שזה הפריע למישהו.
2. פלט הוא שחקן זר ולכן המשמעות של לשלם לו שכר גבוה ככל שיהיה היא שונה מבמקרה של שחקן ישראלי.
3. כמובן שפלט מיועד להרכב הראשון. אבל זה לא אומר שהוא יקבל אותו רק בגלל השכר שלו.
יהיה טוב, ישחק. לא יהיה טוב, יש מספיק מחליפים על הספסל.
מסכים ש350 זה הרבה כסף לשחקן שעולה כמחליף, יחד עם זאת השנה נפלנו כי לא היו הרבה אופציות ראויות בספסל ומה לעשות שראוי עולה הרבה. אגב, לא כל הספסל צריך להיות כזה, מספיק שחקן או שניים ששוים הרבה( סה"כ 12-13 שחקנים) והשאר משלימיםהפועלעולה כתב: שוב, לא הבנתם אותי. לא אמרתי שזה שיקול שמאמן צריך להסתכל עליו, זה שיקול שאלונה צריכה להסתכל עליו. היא לא צריכה להביא שחקני רוטציה ב-350 אלף יורו. 350 אלף יורו זה המון כסף וזה כסף שרק תותחים ושחקנים שמגיעים כשחקני מפתח צריכים לקבל.
אם ארבייטמן היה חותם במכבי, נראה לך שהוא לא היה מקבל כמעט כפול ממה שהוא מקבל עכשיו? אתה חושב שבוזגלו אחרי השנתיים האלו במכבי לא היה מקבל פי שלוש ממה שהוא מקבל עכשיו? הסיבה שזה ככה היא בגלל שיש איזון תקציבי ואנחנו לא מתפרעים בסכומים, ולא צריך להתחיל להתפרע עכשיו.
פלט קיבל 250 אלף יורו בעונה הראשונה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אל תיפול בפח. גולש זה מרק..Totti כתב: בודפשט.
קצת קיורטוש וגולש בסופש
תבקש מהר-פור-קלט.(או משהו כזה).. שזה מה שבישראל קוראים גולש...
חחח כבר הוזהרתי, תודהאביאל כתב: אל תיפול בפח. גולש זה מרק..
תבקש מהר-פור-קלט.(או משהו כזה).. שזה מה שבישראל קוראים גולש...
אם פלט יגיע אלונה לא תשלם לו 350 אלף יורו
- The red one
וואלה מדווחים שחלה התקדמות במגעים בין רעננה לבאר שבע ובמועדון מעריכים שתוך 48 שעות תהיה חתימה.