רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
העיניין היה שהוא באמת שיחק עם קבוצת נגרים לעומת הקבוצה שיש היום...
רק תראה עם מי מאור אחד שיחק ועם מי מאור שני שיחק.ns75 כתב:אז דומה מאוד לבוזי של השנה...
זה ההבדל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא זז,כל הזמן יש זיוני שכל ושמועות מפגרות,מנסים להדליק ואין באמת כלוםדר אדום בנשמה כתב:עדיין העניין עם מליקסון תקוע?
הוא לא יכול בלי אישור רשמי מולנסייןדר אדום בנשמה כתב:אם הוא היה מסכם המועדון היה מודיע על זה!
- דר אדום בנשמה
זה בדיוק מה שאני אומר ואם היה סיכום עם ואלנסיין ועם המועדון הייתה על זה הודעה מהמועדון כבר ממזמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
על פי כל שמועה ופירסום שקיימים ביומיים האחרונים מליקסון סיכם את כל תנאיו ונותר לחכות לאישור של ולנסיין ושחרור בינלאומי. אני כבר לא דואג מזה אלא מהאמצע שלנודר אדום בנשמה כתב:זה בדיוק מה שאני אומר ואם היה סיכום עם ואלנסיין ועם המועדון הייתה על זה הודעה מהמועדון כבר ממזמן...
- דר אדום בנשמה
כמה זמן כבר לוקח לשלוח אישור על שחרור שחקן?dor69 כתב: על פי כל שמועה ופירסום שקיימים ביומיים האחרונים מליקסון סיכם את כל תנאיו ונותר לחכות לאישור של ולנסיין ושחרור בינלאומי. אני כבר לא דואג מזה אלא מהאמצע שלנו
וכן האמצע שלנו נראה כרגע כמו אמצע של קבוצה בליגה א' במקרה הטובה וליגה ג' במקרה הרע...
אישור של ולנסיין אמור לקחת בדיוק יום,במיוחד אחרי שהם התפרקו.dor69 כתב: על פי כל שמועה ופירסום שקיימים ביומיים האחרונים מליקסון סיכם את כל תנאיו ונותר לחכות לאישור של ולנסיין ושחרור בינלאומי. אני כבר לא דואג מזה אלא מהאמצע שלנו
זה לוקח כבר שלושה ימים רצוף,מוזר קצת לדעתי
לגבי האמצע,חייב בכל הכוח את מויאל,יהיה גרזן שלנו באמצע שזה היה החיסרון הכי גדול שלנו העונה,קישור אחורי
מליקסון סיכם את התנאים שלו בבאר שבע אבל זה לא כל כך תלוי בו. ואלנסיין מחזיקה בכל הקלפים, מספיק שדודו דהאן יביא הצעה טובה יותר מבאר שבע אז ואלנסיין ישחררו אותו למי שתציע עליו יותר... זה פשוט מאודדדדדדדד....
יש לולנסיין כל כך הרבה דברים לסדר ולהתעסק בהם כרגע שבאמת לא מעניין אותם הדחיפות של החתמת מליקסון בבאר שבע. הוא יהיה פה חלאס
- dardasmiley
תגיד ואם נשחק עם קשר אחורי שעל פי כולם בדרך (מויאל) וגל אראל זה לא יהיה מספיק טוב להתחלה?
ואתה יודע מה גם סוארז ואראל עם השבדי בלם, לא נשמע כמו "קישור של ליגה א'" כמו שאתה נהנה להכריז פה כל כמה דקות.
ואם יבוא רק אחורי מתוך מחשבה להשתמש במלול ואולי רחמנא ליצלן לתת לאור חביביאן צ'אנס, נרד ליגה???
חלאס שחרר!! אתה הכנסת לך לראש שצריך כך וכך רכש, תכין את עצמך שאתה עלול להתאכזב כי לא בטוח שאלישע חושב כמוך.
כל עוד אלישע דבק בחוסר רוטציה שלו, והוא דבק שלא יהיו ספקות, לא בטוח שיש לנו לוקסוס לסגל כזה רחב כמו שאתה רוצה...
ואתה יודע מה גם סוארז ואראל עם השבדי בלם, לא נשמע כמו "קישור של ליגה א'" כמו שאתה נהנה להכריז פה כל כמה דקות.
ואם יבוא רק אחורי מתוך מחשבה להשתמש במלול ואולי רחמנא ליצלן לתת לאור חביביאן צ'אנס, נרד ליגה???
חלאס שחרר!! אתה הכנסת לך לראש שצריך כך וכך רכש, תכין את עצמך שאתה עלול להתאכזב כי לא בטוח שאלישע חושב כמוך.
כל עוד אלישע דבק בחוסר רוטציה שלו, והוא דבק שלא יהיו ספקות, לא בטוח שיש לנו לוקסוס לסגל כזה רחב כמו שאתה רוצה...
הוא לחוץ לגמרי אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שצריך לפחות קשר אחורי 1.dardasmiley כתב:תגיד ואם נשחק עם קשר אחורי שעל פי כולם בדרך (מויאל) וגל אראל זה לא יהיה מספיק טוב להתחלה?
זאת הייתה ה-בעיה שלנו בעונה שעברה
- ForeverRed
תגידו מה נסגר אתכם?
יגיעו שני קשרים חדשים לאמצע, הראשון זר, השני קובי מויאל שכבר כמעט סגור בקבוצה.
לגבי מליקסון, בהחלט סאגה מתישה, במיוחד כשאף אחד לא באמת יודע מה הגורם המעכב. אבל באמת אנשים, קחו אויר,
שתו כוס מים, תירגעו קצת. אם לפני חודשיים הייתם אומרים לי שמליקסון יסכם סופית בקבוצה ונצטרך לחכות רק לשחרור שלו הייתי
לוקח את זה בשתי ידיים. קצת סבלנות, יש דברים ששווה לחכות להם.
יגיעו שני קשרים חדשים לאמצע, הראשון זר, השני קובי מויאל שכבר כמעט סגור בקבוצה.
לגבי מליקסון, בהחלט סאגה מתישה, במיוחד כשאף אחד לא באמת יודע מה הגורם המעכב. אבל באמת אנשים, קחו אויר,
שתו כוס מים, תירגעו קצת. אם לפני חודשיים הייתם אומרים לי שמליקסון יסכם סופית בקבוצה ונצטרך לחכות רק לשחרור שלו הייתי
לוקח את זה בשתי ידיים. קצת סבלנות, יש דברים ששווה לחכות להם.
- דר אדום בנשמה
הבעיה שלמעשה העסקה בעצם תקועה על אותו דבר כל הזמן, הסכום המוצע לאואלנסיין...
מה הפואנטה חודש שלם שמאור כבר סיכם אבל לא לשים את הכסף עליו...
על פי ידיעות הנגב באר שבע עדיין לא הגיעו לסיכום עם ואלנסיין, למרות שהעיתון נכתב ביום רביעי להערכתי יש בידיעה מן האמת.
בקיצור שאלונה תגדיל את הסכום כבר :\
מה הפואנטה חודש שלם שמאור כבר סיכם אבל לא לשים את הכסף עליו...
על פי ידיעות הנגב באר שבע עדיין לא הגיעו לסיכום עם ואלנסיין, למרות שהעיתון נכתב ביום רביעי להערכתי יש בידיעה מן האמת.
בקיצור שאלונה תגדיל את הסכום כבר :\