מליון אחוז.
במצב כזה שיוציאו צו מניעה לפלייאוף וילכו לערכאה גבוהה יותר.
יש אופציה כזו?
המועדון אמר ״השופט חזר מספר פעמים על הצורך הספורטיבי בקיום משחק חוזר, נכבד את החלטת בית המשפט״.
אם במחוזי הערעור לא יתקבל האירוע נסגר.
נותר רק לקוות ולהתפלל לה׳ שיש שופטים בירושלים. אם נגיע למצב ששופט מחוזי מכשיר במו ידיו את האפשרות שבתי דין יפסקו עונשים שלא ככתוב בחוק אני חושב שזה יהיה רגע מאוד מדאיג כאזרחים בישראל, זה הרבה מעבר להפועל ב״ש ולכדורגל.
המועדון אמר ״השופט חזר מספר פעמים על הצורך הספורטיבי בקיום משחק חוזר, נכבד את החלטת בית המשפט״.
אם במחוזי הערעור לא יתקבל האירוע נסגר.
נותר רק לקוות ולהתפלל לה׳ שיש שופטים בירושלים. אם נגיע למצב ששופט מחוזי מכשיר במו ידיו את האפשרות שבתי דין יפסקו עונשים שלא ככתוב בחוק אני חושב שזה יהיה רגע מאוד מדאיג כאזרחים בישראל, זה הרבה מעבר להפועל ב״ש ולכדורגל.
זה שמערכת המשפט שלנו הפכה להיות אקטיביסטית על סטרואידים זה לא חדש.
מה שכן לא יצא לי להיתקל במשפט כמו שלנו, גם בבית המשפט וגם בבתי הדין של ההתאחדות השופטים הצדיקו את הצד שלנו לחלוטין ועדיין ב-3 דיונים שונים בחרו בבית הדין בענישה אבסורדית שסותרת לגמרי את המסקנות שלהם, יד מכוונת על מלא.
אם זה יקרה גם אצל שופט מחוזי זה יהיה כתם על בית המשפט.
זה שמערכת המשפט שלנו הפכה להיות אקטיביסטית על סטרואידים זה לא חדש.
מה שכן לא יצא לי להיתקל במשפט כמו שלנו, גם בבית המשפט וגם בבתי הדין של ההתאחדות השופטים הצדיקו את הצד שלנו לחלוטין ועדיין ב-3 דיונים שונים בחרו בבית הדין בענישה אבסורדית שסותרת לגמרי את המסקנות שלהם, יד מכוונת על מלא.
אם זה יקרה גם אצל שופט מחוזי זה יהיה כתם על בית המשפט.
יש טיפה בעיה עם המינוח…
אקטיביזם זה להתערב בהחלטה של בית הדין של ההתאחדות ולקבוע תקדים שיפתח את הדרך להתערבויות נוספות, שופט שמרן יביע ביקורת על ההחלטה אבל ישאיר אותה על כנה
מדובר בהישג משמעותי להפועל ב"ש.
בתי המשפט נהגו לגלגל תיקים שכאלה מכל המדרגות, כאן התיק חוזר - אבל בית המשפט מבהיר לבית הדין מהי הדרך הנכונה. כעת ההתאחדות במלכוד