למעט יציעים 4-5? בהחלט. ובצדק מוחלט
גביע המדינה 23/24
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: גביע המדינה 23/24
להבנתי בחצי זה לא נאכף
אורי מקלב, סגן השר במשרד ראש הממשלה מיהדות התורה, מתוך כתבה בone:
"צריך לעשות הכל כדי לא לעבוד בשבת, זה החוק בישראל וזה המנהג. צריך לחזק את שמירת השבת, זו השקפת עולמי וכך אני רואה את הדברים. טוב שכך נעשה. יהודים שומרים שבת, כך היה מאז ומתמיד".
"אני לא יודע אם יש בכלל משחק כדורגל מחר. לא הייתי מודע לשאלה הזאת, אשמח לברר מה יש ביום חמישי ומה הקשר בין מחלף ראשון לציון לעבודה אחרת. לא ידעתי שבאר שבע מגיעים למרכז. צר לי על הבורות הזאת".
"צריך לעשות הכל כדי לא לעבוד בשבת, זה החוק בישראל וזה המנהג. צריך לחזק את שמירת השבת, זו השקפת עולמי וכך אני רואה את הדברים. טוב שכך נעשה. יהודים שומרים שבת, כך היה מאז ומתמיד".
"אני לא יודע אם יש בכלל משחק כדורגל מחר. לא הייתי מודע לשאלה הזאת, אשמח לברר מה יש ביום חמישי ומה הקשר בין מחלף ראשון לציון לעבודה אחרת. לא ידעתי שבאר שבע מגיעים למרכז. צר לי על הבורות הזאת".
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
וצר לנו שדביל כזה נחשב ל״נבחר ציבור״shovalb9 כתב: ↑29 מאי 2024, 13:27אורי מקלב, סגן השר במשרד ראש הממשלה מיהדות התורה, מתוך כתבה בone:
בלי קשר לגמר, להרים את הגשר או בכללי לבצע עבודות שחוסמות לחלוטין כביש וזה לא מתבצע בלילה, בטח בעיר מרכזית זה פגיעה חמורה.
רק תחשוב על כמות האנשים שרצו לצאת מהבית והיו כנראה מבזבזים כסף על משהו -> מסים וזה פגיעה לא קטנה בכלכלה.
לא הצלחתי לקבל הסבר למה דווקא בשעה כזו
רק תחשוב על כמות האנשים שרצו לצאת מהבית והיו כנראה מבזבזים כסף על משהו -> מסים וזה פגיעה לא קטנה בכלכלה.
לא הצלחתי לקבל הסבר למה דווקא בשעה כזו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מי שעמד על שלו וקרא לסדרנים זה נאכף באבוה

יכול להיות, אבל האישיו פה היה האם הם ימלאו את היציעים שלהם או לא כי אנשים העריכו אותם בגג 3k...
מאות בודדות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מנותקים. אפסים כל מקבלי ההחלטות למיניהם. אף אחד לא חושב על טובת הכלל.shovalb9 כתב: ↑29 מאי 2024, 13:27אורי מקלב, סגן השר במשרד ראש הממשלה מיהדות התורה, מתוך כתבה בone:
מקווה שננצח, כי אז לא ממש משנה לי כמה זמן יקח לחזור...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זאת עבודה של 24 שעות להרים את הגשר…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!