מחדל עצום אם זה יקרה.CrazyRed7 כתב:חייב להגיד שעשו עבודה טובה עם השחרורים. מנימום נזקים(ההתעקשות הוכיחה את עצמה) כספיים.
נשאר שיר צדק. עדיין יש לי תקווה בלב שישאר וילחם על מקומו.
המנודים
- ForeverRed
Re: המנודים
שאלה מקצועית, לא ריגשית.
אם צריך לבחור בין שיר צדק לבין דגני, מה הבחירה? אני מעדיף את שיר.
לחצנו את היד לערפאת, אי אפשר לעשות תיקון עם שיר?
אם צריך לבחור בין שיר צדק לבין דגני, מה הבחירה? אני מעדיף את שיר.
לחצנו את היד לערפאת, אי אפשר לעשות תיקון עם שיר?
עם כל האהבה, אין מצב להעדיף היום מקצועית את שיר על דגני בעיניי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חשבתי שדגני עדיף בהרבה וראיתי את המשחק שלו נגד בית"ר והוא היה מזעזע.Totti כתב:עם כל האהבה, אין מצב להעדיף היום מקצועית את שיר על דגני בעיניי
דגני ילד חרא ובטח לא מצדיק את השכר מבחינת יכולת. בבקשה לא
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא פערים כאלה גדולים ששווים את כל הטררםTotti כתב:עם כל האהבה, אין מצב להעדיף היום מקצועית את שיר על דגני בעיניי
די שייקהTotti כתב:עם כל האהבה, אין מצב להעדיף היום מקצועית את שיר על דגני בעיניי
אתה סתם אנטי לפעמים
ממש לא אנטי, אני מת על שיר.שמעון א כתב: די שייקה
אתה סתם אנטי לפעמים
אבל אני לא מסוגל לראות את הכבדות שלו והרדיפה התמידית אחרי כל חלוץ שביום יום לא לוקח אותי ב-50 מטר עם פור.
הפן האתלטי בכדורגל הוא בהרבה מקרים שובר שיוויון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+1Totti כתב: ממש לא אנטי, אני מת על שיר.
אבל אני לא מסוגל לראות את הכבדות שלו והרדיפה התמידית אחרי כל חלוץ שביום יום לא לוקח אותי ב-50 מטר עם פור.
הפן האתלטי בכדורגל הוא בהרבה מקרים שובר שיוויון
לא מת על דגני, אבל אם אהבתם את אלחמיד תאהבו גם אותו.
האמת שאני גם מת על שיר, מוקיר לו תודה, מעריך אותו ומכיר שאני כרגע לא יודע אפילו 10% מהסיפור מאחורי הקלעים, אבל אני לא מבין אותו, למה הוא עוד פה? הוא רוצה להיות בחירה רביעית בהיררכיה? מדובר בבלם נבחרת ישראל עד לא מזמן, הוא לא רוצה ללכת למקום שבו הוא ישחק וישקם את עצמו?
דגני צריך להיכנס לתותה של אמא שלו ולצאת עוד הפעם כדי להגיע לרבע של שיר צדק.
יש לו פה חוזה שלא יקבל בשום קבוצה אחרת.nir767676 כתב:האמת שאני גם מת על שיר, מוקיר לו תודה, מעריך אותו ומכיר שאני כרגע לא יודע אפילו 10% מהסיפור מאחורי הקלעים, אבל אני לא מבין אותו, למה הוא עוד פה? הוא רוצה להיות בחירה רביעית בהיררכיה? מדובר בבלם נבחרת ישראל עד לא מזמן, הוא לא רוצה ללכת למקום שבו הוא ישחק וישקם את עצמו?
"כידוע, עלינו לליגת העל ובעונת החזרה לא הצלחנו להציג יכולת טובה וסיימנו את העונה הקודמת בפלייאוף התחתון, אך מבחינתי ואם סוף סוף אוכל קצת להדגיש גם את הנתונים הקשורים אליי, סיימנו כקבוצה עם ההגנה מס' 2 בליגה, הנתונים הסטטיסטיים שלי היו מעולים, קיבלתי זימון לנבחרת והייתי מבוקש במספר קבוצות בארץ ובחו"ל", הוסיף דגני.הפועלעולה כתב: +1
לא מת על דגני, אבל אם אהבתם את אלחמיד תאהבו גם אותו.
בדיוק החומר האנושי שלא צריכים להביא לספסל אצלנו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
כבר רואה את הראיון שלו אחרי שישוחרר מאיתנו.אסי, דגים כתב:
"כידוע, עלינו לליגת העל ובעונת החזרה לא הצלחנו להציג יכולת טובה וסיימנו את העונה הקודמת בפלייאוף התחתון, אך מבחינתי ואם סוף סוף אוכל קצת להדגיש גם את הנתונים הקשורים אליי, סיימנו כקבוצה עם ההגנה מס' 2 בליגה, הנתונים הסטטיסטיים שלי היו מעולים, קיבלתי זימון לנבחרת והייתי מבוקש במספר קבוצות בארץ ובחו"ל", הוסיף דגני.
בדיוק החומר האנושי שלא צריכים להביא לספסל אצלנו
כן גם לי זה תפס את העין, אני מנסה להיות בעדו והוא הורס עם פוסטים מתבכיינים כאלו, אישיות הרוש-ית משהו.