"כשמראים לך את הדרך החוצה ממקום שהיה הבית שלך במשך יותר משלוש שנים זה כאב שקשה להסביר במלים. אבל כאב זה חלק מהחיים.
כשעל הדרך מנסים להטיל ספק בכל הדברים שמגדירים אותך, ושהביאו אותך להיות מי שאתה, זה כבר משהו הזוי ולא מתקבל על הדעת.
לא, אני לא מושלם. וכן, כמו שהיה לי חלק בשלוש אליפויות ככה גם יש לי חלק באיך שהעונה הנוכחית שלנו נראית. אף פעם לא ברחתי מאחריות. אף פעם לא ויתרתי. זה לא בלקסיקון שלי.
תמיד חיפשתי להוביל, להשפיע, להיות מעורב על המגרש ומחוץ למגרש.
כל מי שמכיר אותי יגיד שכרטיס הביקור שלי לא מפוצץ בכישרון יוצא דופן. אבל באותה נשימה הוא יגיד שיש לי לב, נאמנות ומנהיגות ושבכל מקום השארתי חותם.
בעונה האחרונה קורים בקבוצה הרבה דברים שלא יכולתי להישאר אדיש אליהם. במקום להעריך את האכפתיות שלי מנסים לצייר אותי כבעייתי?!?
מישהו פה התבלבל.
זה הזמן של כולם לעשות צעד אחורה ולשים את האגו בצד. להפסיק להאשים. לדעת למצוא את השותפים האמיתיים.
מאז שהמועדון החליט את אשר החליט אני מקבל אינספור הודעות תמיכה שמחזקות אותי וגורמות לי להבין שגם פה בבאר שבע השארתי חותם.
לא ככה רציתי לסיים פה, אבל לא אני זה שבוחר בפרידה הזו.
תמיד הייתי איש של עבודה קשה ומכל משבר בדרך רק התחזקתי. רבים מכם מבקשים ממני להשאיר את הדלת פתוחה ולחזור ולהילחם כדי לעזור למועדון להתרומם מחדש. אני עדיין פה חברים. לא הלכתי לשום מקום.
ימים יגידו..."
שימו לב:
"בעונה האחרונה קורים דברים שלא יכולתי להישאר אדיש אליהם"
זאת אומרת שהמערכת עשתה מהלכים שלא מצאו חן בעיניו.
השאלה הם הוא ניסה לדבר עם מישהו על זה, או שהפגין כעס וקרירות כלפי מקבלי ההחלטות שגרמו להם להראות לו את הדרך החוצה.
בחיי שאני כבר לא יודע מה לחשוב.
מיום ליום המצב הופך למסובך יותר. אלונה חייבת לעשות מסיבת עיתונאים ולדבר אלינו, האוהדים. שתפי אותנו! דברי איתנו!
לא רק את האולטרס. העסק מסתבך, חייבים לוותר על האגו ולדבר.
לא פעם אמרו לי שאני תמיד תופס את הצד של המועדון באופן אוטומטי..אז הנה:
המועדון מתנהל בעניין של שיר צדק בצורה שערורייתית. בושה וחרפה.
אם לא הסיקו מסקנה מהעונה הזו ששיר צדק חייב להיות דמות מובילה בקבוצה החדשה שתיבנה כאן - אז מגיע לנו העונה המגעילה הזאת ויהיו עוד הרבה כאלה בעונות הבאות.
הייתי בטוח ששיר רוצה לעבור בגלל מחסור בדקות, מסתבר שבדיוק ההפך. אני לא מבין מה לעזאזל הם עושים.
זה בדיוק הרגע להכניס את שיר לחדר ולסגור את הסיפור הזה בצורה מכובדת לטובת כל הצדדים.
הוא מת להישאר ולא מסתיר את זה.
אם ינקו את הדף ויתנו לו הזדמנות נוספת הוא יתאבד עליה וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים כרגע.
כל כך עצוב שהגענו לזה.
אני מניח שהוא לא השחקן היחיד שסוחב משקעים, כפי שניתן להבין בין השורות.
קצת איבדו את זה אצלנו במערכת.
CrazyRed7 כתב:לא פעם אמרו לי שאני תמיד תופס את הצד של המועדון באופן אוטומטי..אז הנה:
אם לא הסיקו מסקנה מהעונה הזו ששיר צדק חייב להיות דמות מובילה בקבוצה החדשה שתיבנה כאן - אז מגיע לנו העונה המגעילה הזאת ויהיו עוד הרבה כאלה בעונות הבאות.
הייתי בטוח ששיר רוצה לעבור בגלל מחסור בדקות, מסתבר שבדיוק ההפך. אני לא מבין מה לעזאזל הם עושים.
CrazyRed7 כתב:לא פעם אמרו לי שאני תמיד תופס את הצד של המועדון באופן אוטומטי..אז הנה:
ברגע שכל האתרים התחילו לדקלם את אותו משפט מושתל על כך ששיר ביקש לעזוב לפני שלושה שבועות, הבנתי שאנחנו בבעיה.
מסתבר שהפכנו למכבי חיפה בעוד תחומים.
עצוב לקרוא את הפוסט של שיר, הייתי בטוח שהעזיבה מגיעה ממנו בגלל דרישה לדקות משחק, לא הוגן שאנחנו אלה שמראים לו את הדלת החוצה, אנחנו חייבים לו יותר מזה לאור העונה הוקדמת.
איבדנו את הדרך.
שכל כך הרבה שחקנים עןזבים בטונים צורמים אז הבעיה הרבה יותר גדולה.
אנחנו לא אוהבים שחקנים שמלככים על המועדון אבל אם כולם מלכלכים אז יש דברים בגו.
אני לא מבין את הציטוט שכביכול ברק אמר לשיר שהשחרור הוא לא מקצועי.
ולגבי שיר חחבל מאוד. ברגע שהאריכו חוזה לטאהא והעדיפו אותו ואת אלחמיד שיובילו אותנו , אז טעו