שי האדום כתב:
נקודה מעניינת .
אף על פי שגם למכבי יש לא מעט שחקנים פיזיים.
נקודת ההנחה היא נכונה , אין עשן בלי אש .
חוץ מאייגבור אני לא רואה אחד עם נתונים רציניים ( אלברמן הוא אגרסיבי, אבל די קטן וצנום).
אפילו הבלמים שלהם בעבר ובהווה (גארסיה וטיבי), הם לא לוחמים גדולים.
אז אחרי שקיבל הרבה מחמאות ובצדק,
היום מגיע לו לקבל ביקורת.
אני לא יודע אם זה יותר טיפשות או יהירות לעלות עם 2 קשרים באמצע כשאחד מהם הוא ראדי.
לעלות עם קשר אחורי אחד ועוד קשר 50:50 בקושי, במשחק חוץ הכי קשה שיש, זה התאבדות, והתוצאה היא שלישיה במחצית.
CrazyRed7 כתב:אז אחרי שקיבל הרבה מחמאות ובצדק,
היום מגיע לו לקבל ביקורת.
אני לא יודע אם זה יותר טיפשות או יהירות לעלות עם 2 קשרים באמצע כשאחד מהם הוא ראדי.
לעלות עם קשר אחורי אחד ועוד קשר 50:50 בקושי, במשחק חוץ הכי קשה שיש, זה התאבדות, והתוצאה היא שלישיה במחצית.
את האמת שאת החורים האלה באמצע אפשר היה לראות גם מול מכבי חיפה. (רק שלא היה מי שינצל) מליקסון לא יכול לשחק באמצע.
מערך 3 הבלמים לא מתאים לנו(המגנים לא מספיק טובים התקפית)
yakar כתב:את האמת שאת החורים האלה באמצע אפשר היה לראות גם מול מכבי חיפה. (רק שלא היה מי שינצל) מליקסון לא יכול לשחק באמצע.
מערך 3 הבלמים לא מתאים לנו(המגנים לא מספיק טובים התקפית)
שיחקנו את זה מושלם מול אולימפיאקוס.
יש הבדל בין 3 בלמים עם 2 גרזנים באמצע הקישור לבין קישור עם אוגו לבד בדד.
זה משהו שאנחנו בקושי יכולים להרשות לעצמנו מול קבוצות בליגה אז בסלטיק פארק?!?
זה הבדל בעמידה של כלל הקבוצה.
שם עמדנו נמוך וצפוף. פה נתנו ים של שטח.
שיחקנו עם 3 בלמים, אבל כל אחד מהם עשה תחרות מי עושה יותר טעויות.
הובאן שבדרך כלל פותח טוב פתח פשוט מזעזע את העונה.
העניין שהכי מרגיז אותי זה חוסר הנכונות לעצור התקפות בפאול. בשער החמישי וובה היה חייב להפיל את השחקן שהוביל את הכדור.
יש הבדל עם בלמים כמו סוארז וויטור, שעם זה כרגע אין לנו מה לעשות, ויש הבדל ללא וובה בראון, שהיה חייב לפתוח היום.
טעות לעלות במערך כזה עם שיטה כזו, שאין לך בלמים שמוגלים להתמודד עם כדורי גובה שהם הסיבה לטעויות המרובות ולשבירת הלחץ של סלטיק.
החוסר בבלם אגרסיבי זעק לשמיים. שהלבמים שלנו הם צדק וטהאא גם מול חלק מקבוצות הליגה זה מתכון לשערים.
אחרי אולימפיאקוס כולם גמרו על המערך הזה.
היום הוא האשם העיקרי בהפסד.
בשני המצבים אנחנו יוצאים מפרופורציה ויש עוד הרבה אלמנטים שבהם נפלנו היום.
היום המרווחים והפריסה של כלל השחקנים נראו כמו טיילת לעומת המשחק ביוון שם ציפפנו באופן נהדר ובכל פעם הבלם הנוסף היה יוצא ומנקה ים כדורים. היום זה היה ההפך הגמור.
דריבל עם מהירות חתך לנו את האמצע כמו גבינה, מרכז ההגנה היה מבולגן לחלוטין וסיפק בעיקר חורים במקום חיפויים. פאולים כמעט ולא עשינו ולא ממש מובן לי למה.
משחק הגובה של ויטור שלא היה, אוגו שפחד מצהוב וראדי שלא תרם היו יותר מדי.
המצ' אפ של ישראלים מול בריטים אף פעם לא היה טוב בחוץ.
שינויי הקצב והמשחק האגרסיבי האלה גדולים בהרבה ממה שאנחנו רגילים.
לא סובל את הסגנון הזה.
yossi כתב:אחרי אולימפיאקוס כולם גמרו על המערך הזה.
היום הוא האשם העיקרי בהפסד.
בשני המצבים אנחנו יוצאים מפרופורציה ויש עוד הרבה אלמנטים שבהם נפלנו היום.
היום המרווחים והפריסה של כלל השחקנים נראו כמו טיילת לעומת המשחק ביוון שם ציפפנו באופן נהדר ובכל פעם הבלם הנוסף היה יוצא ומנקה ים כדורים. היום זה היה ההפך הגמור.
דריבל עם מהירות חתך לנו את האמצע כמו גבינה, מרכז ההגנה היה מבולגן לחלוטין וסיפק בעיקר חורים במקום חיפויים. פאולים כמעט ולא עשינו ולא ממש מובן לי למה.
משחק הגובה של ויטור שלא היה, אוגו שפחד מצהוב וראדי שלא תרם היו יותר מדי.
המצ' אפ של ישראלים מול בריטים אף פעם לא היה טוב בחוץ.
שינויי הקצב והמשחק האגרסיבי האלה גדולים בהרבה ממה שאנחנו רגילים.
לא סובל את הסגנון הזה.
בול.
כנראה ההגרלה הכי גרועה שיכולנו לבקש בהתאם לסגנון המשחק שלנו.
בנויים הרבה על פיסיות בהגנה ומהירות בהתקפה והיום נתקלנו בקבוצה עולה עלינו ב 2 דרגות באספקטים האלו במיוחד עם החיסרון של ויטור בהגנה.
מול זלצבורג, ניקוסיה, לגיה ולא זוכר מי האופציה הרביעית כבר, נגד סלטיק הכי קשה לנו, הסגנון שלהם הורג אותנו.
מוקדם מידי לסכם.
אבל אני חושב שבכר צריך לעלות מהיום בכל משחק בשיטת משחק הרגילה שלנו.
4-3-3
לא היתי רוצה לראות את הקבוצה שלנו כל משחק באירופה רק נלחמים כמו אריות ומחפשים לעקוץ.
בשיטת משחק הרגילה שלנו אנחנו הכי טובים וזה מה שהביא לנו עד היום הישגים. הכוח שלנו בהתקפה.
צריך ללמוד לשחק באירופה את השיטת משחק שלנו בכל מחיר רק ככה נוכל להתקדם באמת בטווח הרחוק.
מצד שני אין לנו ולאף קבוצה ישראלית אחרת מה למכור כשמנסים באמת לשחק.
קחו אותם עונה שעברה, הדיחו בבונקר כפול את באזל שהיא קבוצה אדירה, בבתים לא הלכו בדרך הזו ולא היו פאקטור באף משחק. פשוט שטיח.
בערך כמו שהיינו אתמול מינוס ה5 דקות המטורפות בפתיחת המחצית השנייה.
yossi כתב:מצד שני אין לנו ולאף קבוצה ישראלית אחרת מה למכור כשמנסים באמת לשחק.
קחו אותם עונה שעברה, הדיחו בבונקר כפול את באזל שהיא קבוצה אדירה, בבתים לא הלכו בדרך הזו ולא היו פאקטור באף משחק. פשוט שטיח.
בערך כמו שהיינו אתמול מינוס ה5 דקות המטורפות בפתיחת המחצית השנייה.
יכול להיות שאין לנו מה למכור במערך הרגיל בזמן המיידי.
אבל אני מאמין שאפשר להתקדם רק אם אתה לא סוטה מהדרך שלך.
כשאתה מחפש להבליח תוצאות אתה תמיד תהיה תלוי ביריבה.
וזאת גם הסיבה למה הכדורגל שלנו נשאר תקוע
אני מסכים עם אלדר.
למען האמת ששיחקנו במערך הרגיל גם נראנו טוב מול סלטיק ומול אולימפיאקוס.
אז המערך הרגיל שלנו לא גרוע ואגב עם המערך הזה גם אפשר להסתגר ולשחק על מתפרצות.