בתי דין ועונשים 2024/25
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
מחר כבר חמישי..
אני דווקא חושב שזה סימן טוב (משאלת לב) ומדוע?
הרי אם הוא היה רוצה לדחות את הערעור מחוסר סמכות הוא פשוט היה נותן החלטה כזאת וכותב פסק דין קצר שמסביר כי למרות העיוות כביכול אין בסמכותו או ברצונו להתערב בערכאה חיצונית של עמותה.
אם הוא מחליט לתת החלטה כנגד ההתאחדות, היא צריכה להיות מנומקת לעילא ולעילא בכדי שתוכל לעמוד בפני ערכאת ערעור. לכן הדבר לוקח זמן.
רוב הסיכויים שאין לי מושג ובשעתיים הקרובות תתפרסם הודעה שהערעור נדחה.
מישהו הבין אם ברמת העיקרון השופט עצמו יכול להורות על משחק חוזר או שזה חייב לחזור לידיים של ההתאחדות קודם?זה די משמעותי.
לא משפטן כלל ומכל מה ששמעתי אין בכלל בתקנון עונש למשחק חוזר (והעונש הוא טכני 3-0) אבל גם לביתר-סכנין בגביע אין אפשרות למשחק חוזר אבל בית הדין פסק למשחק חוזר ואולי הוא יכול להשתמש בפסיקה הזאת כי גם המשחק הזה לא התקיים כלל, אבל אני לא רואה את זה קורה
לדעתי במצב הכי אופטימי השופט יקבל את הטיעון שלנו שהתוצאה לא יכולה להיות 0-0 ללא נקודות ויחזיר את זה לדיון נוסף בהתאחדות ולתת להם להחליט על טכני או משחק חוזר
או לא יתערב כלל
לא רוצה לדעת איך יהיה השיפוט במשחק החוזר הזה אם יכריחו את ההתאחדות ...
פורסם בטלגרם שביום ראשון שופט המחוזי גלעד הס יפרסם את ההחלטה בעניין העירעור שלנו .
יום לפני המפגש מול מכבי תל אביב .
נקווה שהפירסום הזה לא נכון כי זה עלול לפגוע בהכנות למשחק .
יום לפני המפגש מול מכבי תל אביב .
נקווה שהפירסום הזה לא נכון כי זה עלול לפגוע בהכנות למשחק .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אם נקבל בשורות טובות דווקא הפוך תשובה חיובית בעזרת השם יכולה לעשות טירוף ולהכניס בשחקנים רעל
טוב או לא , מעדיף שיהיו מרוכזים 100% במשחק בלי הסטות קשב לשום עניין .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מה שלא יוחלט אסור לתת לזה לבוא לידי ביטוי בדשא, זה לא צריך להוריד אותנו ולא לגרום לנו לעלות באופוריה.
להמשיך בקו שלנו ולנטרל את כל רעשי הרקע. ככל שנתקרב ליום המשחק השופרות רק יחפשו איך להוציא אותנו מפוקוס.
להמשיך בקו שלנו ולנטרל את כל רעשי הרקע. ככל שנתקרב ליום המשחק השופרות רק יחפשו איך להוציא אותנו מפוקוס.
מתי כבוד השופט מפרסם פסיקה? הרג אותנו!
- simply--red
- Melikson24
שם את הבית שלי על זה.simply--red כתב: ↑30 מרץ 2025, 13:00בוא אחסוך לך
הוא( אולי)יעביר ביקורת מרומזת על ההליך בבית הדין של ההתאחדות ולגבי התוצאה שלו ובוא בעת הוא יאמר שלמרות שאינו שלם עם ההחלטה שהתקבלה אין בסמכותו להתערב .
נותן להתאחדות ולבית הדין שלה כוח עצום שאי אפשר לערער עליו.....
מליון אחוז.simply--red כתב: ↑30 מרץ 2025, 13:00בוא אחסוך לך
הוא( אולי)יעביר ביקורת מרומזת על ההליך בבית הדין של ההתאחדות ולגבי התוצאה שלו ובוא בעת הוא יאמר שלמרות שאינו שלם עם ההחלטה שהתקבלה אין בסמכותו להתערב .
במצב כזה שיוציאו צו מניעה לפלייאוף וילכו לערכאה גבוהה יותר.
יש אופציה כזו?