שיר צדק
- ForeverRed
Re: שיר צדק
כתבה מוואלה!NEWS, בכר לצדק: השחרור לא על רקע מקצועי
https://sports.walla.co.il/item/3213258 ... cialbutton" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה לא לגמרי ברורה אבל עם שורה תחתונה מבאסת מאוד.
עצוב שככה זה נגמר.
https://sports.walla.co.il/item/3213258 ... cialbutton" onclick="window.open(this.href);return false;
עצוב שככה זה נגמר.
מאז שטוכמן התחיל לסקר אותנו זה נהיה מחריד להיכנס.ForeverRed כתב:כתבה מוואלה!NEWS, בכר לצדק: השחרור לא על רקע מקצועי
עצוב שככה זה נגמר.
חבל שלא זורקים אותו משם. זה כתב שמתאים לוואן לא לוואלה
בגדול? הכתבה נכונה.
ברור שהשחרור שלו לא מקצועי. יש קרע בין שיר למערכת שהתחיל בזמן שהיה מושעה בגלל החומרים האסורים. זה כבר לא סוד.
הקרע התרחב אחרי עזיבת חיימוב, שיימן והמצב של עזרא.
אני האמנתי בכל ליבי שהצדדים יפתרו את זה.
טעיתי.
ברור שהשחרור שלו לא מקצועי. יש קרע בין שיר למערכת שהתחיל בזמן שהיה מושעה בגלל החומרים האסורים. זה כבר לא סוד.
טעיתי.
- yanivnew91
הקרע התרחב כי כבר אין לו עם מי ללכת לשיעורי תורה? לא הבנתי איך עזרא ושיימן קשוריםשמעון א כתב:בגדול? הכתבה נכונה.
טעיתי.
לא מצליח להבין איך שיר צדק יכול להיות גורם מפריע כשהוא לא משחק? רמז למדליף?
בכל מקרה יש משהו רקוב מאוד העונה והתוצאות רק מציפות עוד ועוד.
בכל מקרה יש משהו רקוב מאוד העונה והתוצאות רק מציפות עוד ועוד.
הכותרת זה בכר אמר.
בכתבה המקורבים של צדק אמרו שבכר אמר.
זה כמו סיפרו סיפורים ודיברו דיבורים.
שיכחיש כי נמאס כבר שדורכים עלינו ככה ומלכלכים בלי סוףהראל כתב:הכותרת זה בכר אמר.
המשפט עם חיימוב, שיימן ועזרא היה בצחוק.yanivnew91 כתב: הקרע התרחב כי כבר אין לו עם מי ללכת לשיעורי תורה? לא הבנתי איך עזרא ושיימן קשורים
הייתי צריך להוסיף סמיילי .. סורי אחי.
מה היה הבעיה בחימום שלו? דווקא הסתכלתי עליו הרבה והוא נראה מחויב, נתן הוראות לאורן בכל קרן שלקח, התבאס בהחמצות וכו'..
אתם מחפשים מתחת לבלטות. הקסם בינינו ובין צדק נגמר ומקצועית הוא לא ברמה.
כואב, מאכזב, אבל החלטה הכרחית גם לנו וגם לשיר.
מגיע לו פרידה יותר ממכובדת, כמו שהמנואלה ההיא אמרה - גם אני חושב שהוא במאונט ראשמור של השושלת.
אתם מחפשים מתחת לבלטות. הקסם בינינו ובין צדק נגמר ומקצועית הוא לא ברמה.
כואב, מאכזב, אבל החלטה הכרחית גם לנו וגם לשיר.
מגיע לו פרידה יותר ממכובדת, כמו שהמנואלה ההיא אמרה - גם אני חושב שהוא במאונט ראשמור של השושלת.
אוקיי, נגמר.הפועלעולה כתב: אתם מחפשים מתחת לבלטות. הקסם בינינו ובין צדק נגמר
למה נגמר? זאת השאלה! בטוח יש סיבה.
לא טוב מקצועית? בולשיט.
קרה משהו בדרך. העזיבה שלו לא מקצועית - מי חושב אחרת - טועה בגדול.
אולי מאוכזב שלא קיבל שכר בזמן שהיה מושעה, אולי רצה שדרוג בשכר בגלל מה שקרה, אין לי מושג. אבל מקצועית??? בחייאת ראבק.
כפרה עליכם, אל תהפכו אותו לעודד גביש. זה שחקן שעד לפני שנה וחצי היה הבלם הישראלי הטוב בליגה. אין דבר כזה שהוא כבר לא מספיק טוב מקצועית.
שלא תבין לא נכון אני כבר המון זמן טוען שצדק צריך לחזור להרכב ולקבל לפחות 4-5 משחקים ברצף בהרכב, אבל להגיד שאם פעם הוא היה טוב אז הוא בהכרח עדיין טוב זה גם לא נכון.שמעון א כתב: אוקיי, נגמר.
לא טוב מקצועית? בולשיט.
אולי מאוכזב שלא קיבל שכר בזמן שהיה מושעה, אולי רצה שדרוג בשכר בגלל מה שקרה, אין לי מושג. אבל מקצועית??? בחייאת ראבק.
כפרה עליכם, אל תהפכו אותו לעודד גביש. זה שחקן שעד לפני שנה וחצי היה הבלם הישראלי הטוב בליגה. אין דבר כזה שהוא כבר לא מספיק טוב מקצועית.
שחקן שלא משחק ועדיין מצליח להיות פצוע 70% מהזמן זה מראה על חוסר מקצועיות
הוא לא פצוע אחי. לא יודע איך אתם לא רואים את זה.nir767676 כתב: שלא תבין לא נכון אני כבר המון זמן טוען שצדק צריך לחזור להרכב ולקבל לפחות 4-5 משחקים ברצף בהרכב, אבל להגיד שאם פעם הוא היה טוב אז הוא בהכרח עדיין טוב זה גם לא נכון.
שחקן שלא משחק ועדיין מצליח להיות פצוע 70% מהזמן זה מראה על חוסר מקצועיות
ואם הוא פעם היה טוב... במשך שנתיים בק"ש, ועוד שנתיים בב"ש - 4 עונות רצוף! והוא בן 29, לא 38 - אז כן, גם היום הוא טוב. אבל כמו לכל שחקן, גם לו יש תקופות פחות טובות.
- yanivnew91
וואלק אתה שמעוןשמעון א כתב: המשפט עם חיימוב, שיימן ועזרא היה בצחוק.
הייתי צריך להוסיף סמיילי .. סורי אחי.
מקצועית כבר תקופה הוא לא ברמה. ומדובר בשחקן שמרוויח משכורת של בכיר. להחזיק אותו בתור בלם רביעי זה לא טוב לו ולא טוב לנו.שמעון א כתב: אוקיי, נגמר.
לא טוב מקצועית? בולשיט.
כמובן שיש בסיפור הזה גם הרבה סיבות לא מקצועיות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוהדי בית״ר מספרים שאצלם השמועות הם על עסקה שנרקמת על צדק ועזרא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!