בפלייאוף אירופית, תרגע!CrazyRed7 כתב: לא עלינו כוס רבק יא מנחוסים
מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
- The red one
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
שישי הקרוב ההגרלה לשלב הבא?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא, ההגרלה תהיה אחריי המשחק מול לודוגורץ.סתיו רווח!.! כתב:שישי הקרוב ההגרלה לשלב הבא?
נראה לי ששישי הבא אבל אני לא בטוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אכן, ההגרלה יומיים אחרי דודוגורץ.
אגב - מתוך 10 משחקי ליגת אלופות אתמול והיום - 2 ניצחונות בלבד שלק בוצות מדורגות (אולימפיאקוס ומאריבור, שעלולות להיות היריבות הבאות של לודוגורץ), 3 תיקו, 5 הפסדים.
נתון מעניין בהחלט.
אגב - מתוך 10 משחקי ליגת אלופות אתמול והיום - 2 ניצחונות בלבד שלק בוצות מדורגות (אולימפיאקוס ומאריבור, שעלולות להיות היריבות הבאות של לודוגורץ), 3 תיקו, 5 הפסדים.
נתון מעניין בהחלט.
יש סכוי [ אפילו הקלוש ביותר ....] שנהיה מדורגים [ אם נעבור ....ואם המדורגות יפסידו ] ?
אין סיכוי.arn כתב:יש סכוי [ אפילו הקלוש ביותר ....] שנהיה מדורגים [ אם נעבור ....ואם המדורגות יפסידו ] ?
אנחנו מדורגים 7 מתוך 10 הלא מדורגות, גם במצב אוטופי שכל המדורגות מודחות ה-5 הראשונות מהלא מדורגות מקדימות אותנו.
אם וכאשר נגיע לשלב הפלייאוף אנחנו נהיה בין שלושת הקבוצות עם הדירוג הכי נמוך אם אני לא טועה כך שאין שום סיכוי.arn כתב:יש סכוי [ אפילו הקלוש ביותר ....] שנהיה מדורגים [ אם נעבור ....ואם המדורגות יפסידו ] ?
מה שכן, עוד קמפיין אירופי כמו בשנה שעברה ואנחנו נהיה מדורגים ברוב השלבים בליגה האירופית אם לא בכולם, וזה הדבר הכי חשוב לדעתי.
בגלל שינוי השיטה לא בטוח בכלל,בשביל להיות מדורגים בסיבוב השני של האלופות צריך לפחות 20 נקודות יש לנו כרגע 8.5 ועם סיכוי אפסי להגיע לזה,לגבי האירופית זה תלוי אם נגיע לשם במסלול אלופות או במסלול הרגיל לא מאמין שניהיה מדורגים בסיבוב שלישיSouth Boy כתב:
אם וכאשר נגיע לשלב הפלייאוף אנחנו נהיה בין שלושת הקבוצות עם הדירוג הכי נמוך אם אני לא טועה כך שאין שום סיכוי.
מה שכן, עוד קמפיין אירופי כמו בשנה שעברה ואנחנו נהיה מדורגים ברוב השלבים בליגה האירופית אם לא בכולם, וזה הדבר הכי חשוב לדעתי.
מלא אי דיוקים.hb7 כתב: בגלל שינוי השיטה לא בטוח בכלל,בשביל להיות מדורגים בסיבוב השני של האלופות צריך לפחות 20 נקודות יש לנו כרגע 8.5 ועם סיכוי אפסי להגיע לזה,לגבי האירופית זה תלוי אם נגיע לשם במסלול אלופות או במסלול הרגיל לא מאמין שניהיה מדורגים בסיבוב שלישי
א. אנחנו עם 10 וקצת נקודות דירוג.
ב. בליגה האירופית אין מסלול לאלופות ולא אלופות, בכל שלב יש מדורגות נגד לא מדורגות כשקבוצות נושרות לפלייאוף אירופית מסיבוב מוקדמות 3 של האלופות.
ג. אם נעשה עוד קמפיין כמו שנה שעברה פחות או יותר ובמידה וניקח אליפות (עמה עמה עמה) יש סיכוי סביר שנהיה מדורגים בסיבוב ה 3 של מסלול האלופות.
ד. לגבי האירופית פחות משנה לנו כי כנראה זה לא יספיק כדי להיות מדורגים בפלייאוף (בסיבוב ה 3 אנחנו לא משחקים במידה ולוקחים אליפות).
להמחשה -מאלמו מדורגת בסיבוב ה 3 במסלול האלופות והיא עם 17 נקודות דירוג (הניקוד שנגיע אליו במידה ויהיה קמפיין כמו של שנה שעברה שזאת משימה קשה בפני כצמה).
מה שכן שנה הבאה יהיה קצת יותר קשה להגיע ממסלול האלופות אז לא בטוח שזה יספיק כמו השנה, שוב זה תלוי מאוד איזה קבוצות לוקחות אליפות בליגות המתחרות שלנו, כמה שיותר קבוצות חסרות ניסיון ודירוג באירופה שיקחו אליפות בליגות האלו טוב לנו.
הקבוצה שמדורגת הכי נמוך בפלייאוף האירופית מחזיקה בדירוג של 16.8. אם נעשה עוד קמפיין כמו בשנה שעברה הדירוג שלנו יהיה גבוה מזה לכן אני מניח שכן נהיה מדורגים.oranu כתב: מלא אי דיוקים.
א. אנחנו עם 10 וקצת נקודות דירוג.
ב. בליגה האירופית אין מסלול לאלופות ולא אלופות, בכל שלב יש מדורגות נגד לא מדורגות כשקבוצות נושרות לפלייאוף אירופית מסיבוב מוקדמות 3 של האלופות.
ג. אם נעשה עוד קמפיין כמו שנה שעברה פחות או יותר ובמידה וניקח אליפות (עמה עמה עמה) יש סיכוי סביר שנהיה מדורגים בסיבוב ה 3 של מסלול האלופות.
ד. לגבי האירופית פחות משנה לנו כי כנראה זה לא יספיק כדי להיות מדורגים בפלייאוף (בסיבוב ה 3 אנחנו לא משחקים במידה ולוקחים אליפות).
להמחשה -מאלמו מדורגת בסיבוב ה 3 במסלול האלופות והיא עם 17 נקודות דירוג (הניקוד שנגיע אליו במידה ויהיה קמפיין כמו של שנה שעברה שזאת משימה קשה בפני כצמה).
מה שכן שנה הבאה יהיה קצת יותר קשה להגיע ממסלול האלופות אז לא בטוח שזה יספיק כמו השנה, שוב זה תלוי מאוד איזה קבוצות לוקחות אליפות בליגות המתחרות שלנו, כמה שיותר קבוצות חסרות ניסיון ודירוג באירופה שיקחו אליפות בליגות האלו טוב לנו.
אלא אם כן קפץ לאופ"א הפקק גם באירופית והם שינו שם את שיטת המוקדמות ולא ידעתי.
אם זה נכון בכלל טוב.South Boy כתב:
הקבוצה שמדורגת הכי נמוך בפלייאוף האירופית מחזיקה בדירוג של 16.8. אם נעשה עוד קמפיין כמו בשנה שעברה הדירוג שלנו יהיה גבוה מזה לכן אני מניח שכן נהיה מדורגים.
אלא אם כן קפץ לאופ"א הפקק גם באירופית והם שינו שם את שיטת המוקדמות ולא ידעתי.
לא אמורה להיות השפעה על המוקדמות באירופית.
אאתה בטוח שהנתון הזה נכון לפלייאוף? לא סיבוב מוקדמות 3.
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2017.html" onclick="window.open(this.href);return false;oranu כתב: אם זה נכון בכלל טוב.
לא אמורה להיות השפעה על המוקדמות באירופית.
אאתה בטוח שהנתון הזה נכון לפלייאוף? לא סיבוב מוקדמות 3.
דברים עוד יכולים להשתנות שם בגלל נשירה של קבוצות ממוקדמות ליגת האלופות אבל בגדול נניח ואנחנו מכפילים את הדירוג שלנו בשנה הבאה אם עושים השנה קמפיין דומה ואנחנו מקדימים די הרבה קבוצות מתחתית המדורגות.
שנה הבאה יש שינוי בשיטה! ושינוי בדרוג! לא מקבלים יותר 20% מהדרוג המדיני ולכן הדרוג שלנו יורד ל8.5,יהיה מסלול אלופות גם באירופית,בגלל שמקטינים את כמות הכרטיסים במסלול אלופות ל4 ומוסיפים את אלופות שוויץ והולנד בכדי להיות מדורגים סיבוב שני אנחנו צריכים להיות מדורגים 14 ומעלה בין כל הקבוצות המדורגות ובשביל זה צריך לפחות 20 נקודות
אח שלי,לא רק לנו יורד 20% מהניקוד המדיני גם לכל שאר הקבוצות.hb7 כתב:שנה הבאה יש שינוי בשיטה! ושינוי בדרוג! לא מקבלים יותר 20% מהדרוג המדיני ולכן הדרוג שלנו יורד ל8.5,יהיה מסלול אלופות גם באירופית,בגלל שמקטינים את כמות הכרטיסים במסלול אלופות ל4 ומוסיפים את אלופות שוויץ והולנד בכדי להיות מדורגים סיבוב שני אנחנו צריכים להיות מדורגים 14 ומעלה בין כל הקבוצות המדורגות ובשביל זה צריך לפחות 20 נקודות
דווקא מקבוצות שמשחקות בליגות שמדורגות גבוה מאיתנו אנחנו נצמצם את הפער כי הניקוד המדיני היחסי שלהם גבוה משלנו ולשנינו הוא יורד מהמאזן.
מה שמשנה את התמונה במקצת זה הצמצום במסלול האלופות והוספה של שוויץ בהולנד.
אתה בכל מקרה תהיה מדורג בסיבוב השני, (בהנחה שעושים השנה קמפיין כמו עונה שעברה) כי כמו שרואים בטבלה זה מזיז 2 קבוצות מעלה ועדיין הדירוג המינימלי בסיבוב השני עומד על פחות מ 11.15 והבא בתור על פחות מ 13 (שתיהם לפני הורדה של הדירוג המדיני) כשאנחנו נעמוד על 16.5 פלוס מינוס (גם לפני הורדה של דירוג מדיני)
שנה שעברה עשינו 6 נקודות בלי המדיני, יהיה קשה לשחזר את זה בצ'מפיונס כי קשה לנצח שם או להוציא תיקו. באירופית הסיכוי גדול יותר.
למה שנה הבאה נתחיל מ8.5?
למה שנה הבאה נתחיל מ8.5?