חאתם עבד אלחמיד
- simply-red
Re: חאתם עבד אלחמיד
ניר ביטון vs אלמוג כהן ?
ניר ביטון. אני מאמין שעם אלמוג אנחנו נמצא הזדמנות נוספת להחזיר אותוsimply-red כתב:ניר ביטון vs אלמוג כהן ?
- dardasmiley
באמת שואל, איך ביטון סותם לנו חור של בלם?
לך תצפה בהופעות האחרונות שלו בסלטיק ותבין...dardasmiley כתב:באמת שואל, איך ביטון סותם לנו חור של בלם?
לא ראלי בלי ליגת אלופות,גם מבחינת ניר שלא ירצה לעבור וגם מבחינתינו זאת עיסקה של 4-5 מיליון יורו נטוForeverRed כתב: עדיף להשקיע 2-3 מיליון על ניר ביטון מאשר לשים את זה על כל מיני אלמונים.
- ForeverRed
ליגת האלופות ראלית וכך גם העסקה.hb7 כתב: לא ראלי בלי ליגת אלופות,גם מבחינת ניר שלא ירצה לעבור וגם מבחינתינו זאת עיסקה של 4-5 מיליון יורו נטו
גם אם הסיכוי נמוך צריך להשקיע בזה את כל המאמצים. אם כבר מוציאים סכומים דמיוניים אז לפחות שזה יהיה שווה את ההשקעה.
צריך לעשות איזה סקריפט כזה שבכל פעם שמוזכר המושג ספורט 1, ישר זה שולח הודעה אוטומטית בשמך שמודיעה לכל הפורום שהם לא אמינים. חבל שאתה מתאמץ ככה.דר אדום בנשמה כתב: אני אחזור על עצמי, ספורט 1 לא אמינים.
מתי ספורט 1 יצאו בידיעה נכונה?
ולמה הכוונה בשחקן ישראלי גדול?
איזה שחקן ישראלי גדול יכול להגיע?
אולי הם מדברים על ניר ביטון?
- simply-red
אני גם חושב שביטון לא ריאלי, בליגת האלופות הוא כבר היה, זה לא מה שיגרום לו לבוא וחוץ מזה הוא דיי מוערך באי הבריטי ואם יעזוב את סלטיק הוא יכולמלקבל חוזה יפה בתחתית פריימרליג או בצ'מפיונשיפ בסכומים הרבה יותר גבוהים ממה שירוויח בישראל.hb7 כתב: לא ראלי בלי ליגת אלופות,גם מבחינת ניר שלא ירצה לעבור וגם מבחינתינו זאת עיסקה של 4-5 מיליון יורו נטו
אני מהמר שאם נעפיל לאלופות אלמוג ינחת אצלנו.
אם מדברים פה על 2 מיליון יורו צריכים לרדת מאדון אלחמיד ולתת לפראייר אחר שישלם את זה.
ביטון או אלמוג יכולים לנחות פה בסכומיי העברה כאלה גבוהים.
נכון, נשלם להם גם יותר משכורת אבל גם נקבל ליגיונר בכיר לכמה שנים טובות ושניהם בגיל טוב.
אם אשדוד יקבלו על אלחמיד מיליון יורו + שחקן שלא משתלב פה הם צריכים להגיד תודה למה מי מת, כרגע התזמון עובד לטובתם צריכים לעשות מהלך.
נכון, נשלם להם גם יותר משכורת אבל גם נקבל ליגיונר בכיר לכמה שנים טובות ושניהם בגיל טוב.
אם אשדוד יקבלו על אלחמיד מיליון יורו + שחקן שלא משתלב פה הם צריכים להגיד תודה למה מי מת, כרגע התזמון עובד לטובתם צריכים לעשות מהלך.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הם רוצים 2 מיליון יורו על מחצית מהכרטיס של אלחאמיד, מה שלדעתם הוא שווה 4 מיליון יורו.oranu כתב:אם מדברים פה על 2 מיליון יורו צריכים לרדת מאדון אלחמיד ולתת לפראייר אחר שישלם את זה.
מיליון יורו להוציא עליו זה המון לדעתי, לחפש אופציות אחרותתתת
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ולא רק שהם רוצים שני מיליון אירו הם רוצים גם שני שחקנים שלנו.סתיו רווח!.! כתב: הם רוצים 2 מיליון יורו על מחצית מהכרטיס של אלחאמיד, מה שלדעתם הוא שווה 4 מיליון יורו.
מיליון יורו להוציא עליו זה המון לדעתי, לחפש אופציות אחרותתתת
כלומר הוא גם שווה שני מיליון וגם שני שחקנים?
מה השלב הבא ידרשו עבורו שחרור מחבלים לעזה?
נראה לי שהחמאס צריך להפסיק לנסות לחטוף חיילים וצריך לחטוף כדורגלנים, יש בזה אחלה עסק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סיקרנת אותי והתחלתי לחפש איזכורים לכך.maor20094 כתב: עלה ברדיו הכתב שלהם, שכחתי את שמו
מצאתי את זה בשידור של גדי נס, ליאב נחמני עלה לשידור ודיבר על התקרבות במ"ומ.
במידה ולא יגיע תהיה "הפתעה" בדמות שחקן אחר שכבר שוריין, מסקרן.
https://www.facebook.com/sportbareshet/ ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
דקה 45:00
פוש מוואן
לשחקן תואמו בדיקות רפואיות בבאר שבע מחר בבוקר
לשחקן תואמו בדיקות רפואיות בבאר שבע מחר בבוקר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
על סף סיכום. כמה מפתיע