לוסיו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: לוסיו

שליחה על ידי oranu »

RedBend כתב:
בליגה שבה מותר רק לחמשה זרים להיות בו זמנית על המגרש, חייב זר שישי שיתופקד כ"שחקן רוטציה" (בפועל ברק מתאים את ההרכב הרבה פעמים לפי זהות היריבה, זה נקרא כמו רוטציה אבל זה לא)
אחרי שהבינו את זה, ידעו שאין אפשרות להביא זר שיצפה להיות באנקר בהרכב ולכן הלכו על פרופיל של שחקן שכמובן חשבו שמתאים מקצועית אבל לא פחות חשוב שחקן נוח מבחינה היררכית, שגם רעב להוכיח את עצמו. כדי שזה ייקרה ה"אלמוניות" שציינת היא הכרחית.
בסך הכללי לוסיו ממש לא היה נפילה כפי שטענו פה קודם, אני דווקא אהבתי אותו והסיבה שהיו "קצרים" איתו להזכירך, היא בגלל הפאניקה להביא בלם. גם בשעתו חשבתי שהיו צריכים להביא בלם ישראלי מאשר לשחרר את לוסיו לאשדוד, יכול מאוד להיות שאם היה נשאר, כולנו היינו מדברים אחרת עכשיו.
+1

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

למרות שהוא לא גולר הוא חלוץ לא רע ועושה את העבודה כמו שצריך.
לא בכל יום שחקן שלנו יכבוש שער כמו השער מול סלטיק.
שיהיה לו בהצלחה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:למרות שהוא לא גולר הוא חלוץ לא רע ועושה את העבודה כמו שצריך.
לא בכל יום שחקן שלנו יכבוש שער כמו השער מול סלטיק.
שיהיה לו בהצלחה.
"למרות שהוא לא יודע לשחות- הוא מציל טוב"

המשפט הזה נשמע לך הגיוני? מה עם אנלוגיות?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: "למרות שהוא לא יודע לשחות- הוא מציל טוב"

המשפט הזה נשמע לך הגיוני? מה עם אנלוגיות?
לא כל חלוץ הוא גולר מר גאון שאוהב לצוטט אותי כל שני וחמישי וחי רק על זה...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: לא כל חלוץ הוא גולר מר גאון שאוהב לצוטט אותי כל שני וחמישי וחי רק על זה...
בוא נעבור קצת על תפקידים בכדורגל ובכלל;

שוער- למנוע ספיגת שערים
בלם- לבלום הגעה של איומים אל השוער
כבאי- לכבות שריפות
מוכר פלאפל- למכור פלאפל

חלוץ- להבקיע שערים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב:
בליגה שבה מותר רק לחמשה זרים להיות בו זמנית על המגרש, חייב זר שישי שיתופקד כ"שחקן רוטציה" (בפועל ברק מתאים את ההרכב הרבה פעמים לפי זהות היריבה, זה נקרא כמו רוטציה אבל זה לא)
אחרי שהבינו את זה, ידעו שאין אפשרות להביא זר שיצפה להיות באנקר בהרכב ולכן הלכו על פרופיל של שחקן שכמובן חשבו שמתאים מקצועית אבל לא פחות חשוב שחקן נוח מבחינה היררכית, שגם רעב להוכיח את עצמו. כדי שזה ייקרה ה"אלמוניות" שציינת היא הכרחית.
בסך הכללי לוסיו ממש לא היה נפילה כפי שטענו פה קודם, אני דווקא אהבתי אותו והסיבה שהיו "קצרים" איתו להזכירך, היא בגלל הפאניקה להביא בלם. גם בשעתו חשבתי שהיו צריכים להביא בלם ישראלי מאשר לשחרר את לוסיו לאשדוד, יכול מאוד להיות שאם היה נשאר, כולנו היינו מדברים אחרת עכשיו.
אני אגיד שוב, תוציאו מהלקסיקון את המחשבה שיש זר אחד שאמור להיות "הזר השישי".
יש 6 זרים, יש פצועים, יש מורחקים, יש שיקולים טקטיים, יש שיקולי רוטציה, יש כושר משחק. בכל פעם מישהו אחר יישב בצד לפי שיקולי המאמן. לא לפי תוויות של "זר שישי".

השיקול המרכזי היה בסופו של דבר לא לפגוע בדקות של ברדה ושהר - שני חלוצים לא מספיק טובים. השיקול הזה היה מוטעה. מי שיש לו ספקות, שיבדוק איזה חלוץ זר המועדון מחפש וכמה זרים משחקים כבר בקבוצה. וגם אם השיקול היה נכון, אני יכול לחשוב על אופציות הרבה יותר ראויות מלוסיו. עשו ניסוי, לא צלח. קורה. מה שחשוב זה להפיק לקחים, והמעשים בשטח מוכיחים שעושים את זה.

ומילה לסיום על השער ההוא מול סלטיק שחוזר ועולה פה בכל פעם מחדש. עד מתי תמשיכו להיתלות על שער או שניים, איכותיים ככל שיהיו? מי שמנפנף בשער אחד פשוט מגחיך את עצמו, לא מעבר. גם אמיר אבוטבול הבקיע פעם במספרת.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אני אגיד שוב, תוציאו מהלקסיקון את המחשבה שיש זר אחד שאמור להיות "הזר השישי".
יש 6 זרים, יש פצועים, יש מורחקים, יש שיקולים טקטיים, יש שיקולי רוטציה, יש כושר משחק. בכל פעם מישהו אחר יישב בצד לפי שיקולי המאמן. לא לפי תוויות של "זר שישי".

השיקול המרכזי היה בסופו של דבר לא לפגוע בדקות של ברדה ושהר - שני חלוצים לא מספיק טובים. השיקול הזה היה מוטעה. מי שיש לו ספקות, שיבדוק איזה חלוץ זר המועדון מחפש וכמה זרים משחקים כבר בקבוצה. וגם אם השיקול היה נכון, אני יכול לחשוב על אופציות הרבה יותר ראויות מלוסיו. עשו ניסוי, לא צלח. קורה. מה שחשוב זה להפיק לקחים, והמעשים בשטח מוכיחים שעושים את זה.

ומילה לסיום על השער ההוא מול סלטיק שחוזר ועולה פה בכל פעם מחדש. עד מתי תמשיכו להיתלות על שער או שניים, איכותיים ככל שיהיו? מי שמנפנף בשער אחד פשוט מגחיך את עצמו, לא מעבר. גם אמיר אבוטבול הבקיע פעם במספרת.
לוסיו גם כבש 4 שערי ליגה אצלנו ועוד שער חשוב מול אינטר.
השער מול סלטיק רק הוכיח שהוא כן חלוץ לא רע בכלל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: לוסיו גם כבש 4 שערי ליגה אצלנו ועוד שער חשוב מול אינטר.
השער מול סלטיק רק הוכיח שהוא כן חלוץ לא רע בכלל.
את ההחמצות לא ספרת. גם לא את התקופה באשדוד. גם לא את מהלך הקריירה לפני שהגיע לבאר שבע.
שער אחד מול סלטיק, על זה אתה נשען.

אני חושב שהדיון מיצה את עצמו.
לוסיו ישחק בעונה הבאה בליגה הטורקית השנייה. אם הוא היה שחקן טוב כמו שחלקכם חושבים הוא היה משחק במקום אחר היום.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב: את ההחמצות לא ספרת. גם לא את התקופה באשדוד. גם לא את מהלך הקריירה לפני שהגיע לבאר שבע.

לוסיו ישחק בעונה הבאה בליגה הטורקית השנייה. אם הוא היה שחקן טוב כמו שחלקכם חושבים הוא היה משחק במקום אחר היום.
אני חושב שלוסיו נתן פה אחלה חצי שנה ובדיוק מה שהיה אמור.
נתן פיזיות בליגה - גם שלא הבקיע משך שחקנים וההתקפה שלנו נראתה הרבה יותר טוב.

אי אפשר להגיד ששחקן שהתחרה על דקות (לא היה קבוע בהרכב), נתן שער ובישול מול אינטר וגול בסלטיק פארק במשחק שלכולם רעדו הביצים הוא כשלון.
למה הוא היום איפה שהוא היום? מקרה קלאסי של דכאון מקצועי. שלחת אותו מהסן סירו לאשדוד והוא כנראה איבד את כל החשק ולא הצליח להתגבר על זה. עדיין אני די בטוח שהוא יותר טוב מלפחות 75% מהחלוצים שישחקו בליגת העל שלנו השנה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לוסיו כשעזב עמד על כמעט אותה כמות שערים כמו סהר (וזה בלי פנדלים בניגוד לבן).

האחד עזב (בגלל שהוא זר, אם לא הייתה הגבלת זרים לא בטוח שגאדיר/שהר היו מועדפים עליו) האחר (שהר) כניראה יקבל חוזה חדש בסכום עתק. זה כדי שכולם יכנסו לפורפורציות הנכונות.

אני מסכים שבגלל שיש הגבלת זרים אנחנו צריכים זרים טובים יותר ודומיננטיים יותר מלוסיו, אבל לא צריך ללכת לקיצוניות השנייה ולטעון שלוסיו היה כישלון, בטח כשהביאו אותו על מנת שיהיה הזר השישי, זה שישחק באירופה ובליגה יהיה חלק מהסגל הרחב (וכן, השנה החליטו להחליף תקליט ולהעמיד 6 זרים שווים באיכות ולעשות ביניהם רוטציה קבועה, אבל בשנה שעברה יחסית לתקציב שהעמידו ולתפקיד שייעדו לו, לוסיו עשה את העבודה כנדרש).

לוסיו בשלב של הקרירה שבה הוא חושב איך ירוויח כמה שיותר כסף. אם היה מעדיף הצעה נמוכה יותר ממאריבור אלופת סלובניה אז היינו מדברים על פספוס, אבל כשהעדיף את השכר הגבוה ביותר בקבוצת ליגה שנייה בטורקיה אז זה מעיד על הרמה שלו?

כולנו ראינו את היתרונות והחסרונות של לוסיו כשהיה כאן, לצערי לאחר מכן במועדון העדיפו לחזק את הקשר מול אשדוד מאשר להשאיל אותו לקבוצה שהייתה יותר נכונה לו מקצועית (אחת עם קהל ועם שחקנים שיכולים למסור לו, ולא קבוצה נטולת קהל ונטולת שחקנים שיכולים למסור לו) או מאשר למכור אותו (היו קבוצות שהיו מעוניינות לרכוש אותו בינואר) והמועדון שילם על זה מחיר בקיץ כששיחרר אותו בחינם.

צריך להגיד ללוסיו תודה על התרומה שלו למועדון, ולאחל לו בהצלחה בהמשך.

תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:
אני חושב שלוסיו נתן פה אחלה חצי שנה ובדיוק מה שהיה אמור.
נתן פיזיות בליגה - גם שלא הבקיע משך שחקנים וההתקפה שלנו נראתה הרבה יותר טוב.

אי אפשר להגיד ששחקן שהתחרה על דקות (לא היה קבוע בהרכב), נתן שער ובישול מול אינטר וגול בסלטיק פארק במשחק שלכולם רעדו הביצים הוא כשלון.
למה הוא היום איפה שהוא היום? מקרה קלאסי של דכאון מקצועי. שלחת אותו מהסן סירו לאשדוד והוא כנראה איבד את כל החשק ולא הצליח להתגבר על זה. עדיין אני די בטוח שהוא יותר טוב מלפחות 75% מהחלוצים שישחקו בליגת העל שלנו השנה
+1
מעניין היה להשוות כל כמה דקות על המגרש הבקיע כל אחד מהחלוצים שלנו בשנה שעברה.
יש לי הרגשה שלוסיו לא יהיה האחרון...
כנראה שלא מתאים לחלוץ שאותו אנחנו מחפשים היום, אבל בהחלט לא היה כישלון, כפי שכמה כאן כתבו.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

תמיד יהיה לו מקום בלב המועדון ובספרי ההיסטוריה שלו עם שערים אדירים באירופה.
אגב, לא אשכח את בוקר השישי במילאנו בו פתחתי את ה"גזאטו דה לו ספורט" שם תמונתו הייתה פרוסה בגדול ונכתב כי הוא היה הMVP במשחק בסן סירו
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ניב כתב:תמיד יהיה לו מקום בלב המועדון ובספרי ההיסטוריה שלו עם שערים אדירים באירופה.
אגב, לא אשכח את בוקר השישי במילאנו בו פתחתי את ה"גזאטו דה לו ספורט" שם תמונתו הייתה פרוסה בגדול ונכתב כי הוא היה הMVP במשחק בסן סירו
הגיליון עדיין אצלי. קיבל 7.5

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: את ההחמצות לא ספרת. גם לא את התקופה באשדוד. גם לא את מהלך הקריירה לפני שהגיע לבאר שבע.

את ההחמצות כן ספרתי, רשמתי את זה בהודעה שטוטי הגיב לה, למרות שהוא לא גולר הוא חלוץ לא רע בעיניי.
והתקופה באשדוד, בוא נגיד שלכולם זה יכול לקרות.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

התקופה באשדוד תעלומה בעיניי, הייתי בטוח שיבקיע לא מעט.

אחלה חלוץ, גיוון לנו את המשחק בצורה מעולה ובעל מיקום נהדר, בעיטה מאוד עוצמתית, שורה תחתונה אין לנו חלוץ בסגנון הזה כיום בסגל, זו אולי הבעיה העיקרית והסיבה שהצליח פה יחסית.

מאחל לו הצלחה בהמשך הקריירה.

שלח תגובה