ובכל חלון אותם סיפורים.
אם דן בסוף יחתום כאן הוא ושאר הסנגורים הקרובים יכתבו אתם רואים שאין לכם מושג, עוד השקעה של אלונה.
אם הוא לא יחתום כאן, אז יתחילו התירוצים, זה מכבי, לא היינו יכולים לעשות כלום, זה שאלונה הציעה לו חוזה זה מה שחשוב, תגובות שמותאמות לסיטואציה.
שום ניסיון להסתכל על התמונה הגדולה ולזה שבכל חלון אנחנו מגיעים לדקה ה-90 בלחץ, בחוסר ודאות, מסתמכים המון על אחרים, לפעמים מספיקים, לפעמים לא (מי אמר בלם זר ולא קיבל?) ולפעמים סתם מתפשרים על איזה ארתור או מרמנטיני רק כדי ל"הביא משהו".
אלונה הציעה חוזה, עשתה מה שצריך על דן אין בעיה בנושא הזה, להיפך.
הבעיה בנושאים אחרים כמו בלם 4 חודשים שידעו שצריך ולא חתם פה.
או קיצוני ימני זר שעזב ולא הגיע מחליף לעמדה הזאת כשיש לך שם גופה כמו בדש שאין לו חשק לעמוד אפילו.
ומגן ימני אשפה שאף אחד במועדון לא רואה שהוא כל כך חלש וכל כדור עליו זה גול
לא אמרתי שאתה צריך לתקוף את אלונה. אתה פשוט בכל הודעה דואג להזכיר לנו כמה חשוב לך הכסף שלה כאילו זה יוצא לך מהכיס.
אז אני באמת לא מצליח להבין אוהד שכל כך דואג לכיס של הבעלים של הקבוצה שלו חח זה קצת מצחיק. אפשר לעשות את זה בטעם אבל אתה מקצין על זה בכל תגובה נראה לי כבר מוזר.
ואללה סקרנת כותב לך בפרטי שנבין מי אתה
שלחתי
לא אכפת לי מהכיס של אלונה. היא תהיה בסדר. אני פשוט לא אוהב אנשים שחכמים על כסף של אחרים(לאו דווקא אתה, בכללי) ואז בוכים חודש כי העלו להם ב20 שקל את המנוי השנתי.
אלונה הציעה חוזה, עשתה מה שצריך על דן אין בעיה בנושא הזה, להיפך.
הבעיה בנושאים אחרים כמו בלם 4 חודשים שידעו שצריך ולא חתם פה.
או קיצוני ימני זר שעזב ולא הגיע מחליף לעמדה הזאת כשיש לך שם גופה כמו בדש שאין לו חשק לעמוד אפילו.
ומגן ימני אשפה שאף אחד במועדון לא רואה שהוא כל כך חלש וכל כדור עליו זה גול
לא מפילים עיסקה של מיליון יורו (מבחינת עלות מעסיק בסביבות 1.5 מיליון יורו לשלוש שנים) על 50 או 100 אלף דולר.
מוצאים דרך לסגור את העיסקה.
אם על סכומים כאלה עיסקה כזאת נופלת פרימור צריך לקום וללכת.
בוודאי.
אם סגרתי עסקה וברגע האחרון באים ואומרים לי תוסיף אפילו 5% כי אני כביכול עם הגב אל הקיר אני שולח את הבן אדם קיבינימט ביחד עם העסקה.
מכבי תל אביב אישרה לו לעזוב ללא תמורה. בגלל שביטון דורש את הכסף שמגיע לו, אז הפועל באר שבע צריכה להיכנס ביניהם ולשלם בעצמה?אתה שפוי?
אותו דבר היה עם בלטקסה - והם שילמו לו. אותו דבר היה עם יונתן כהן - והם שילמו לו.
לא מדובר ב"פיצוי" ולא השלמת שכר. מדובר בבונוסים על העפלה לשלב הבתים - לה היה שותף.
אין סיבה שיוותר על הכסף ואין סיבה שאנחנו נשלם במקומם.
מכבי כנראה מנסה לפוצץ את העסקה(אולי בעקבות המשחק). לא נראה לי שהבונוס הזה מזיז להם יותר מדי. כך שאני לא בטוח שהעסקה תצא לפועל גם אם אלונה תסכים להוסיף לדן במענק ו/או דן יוותר על הכסף.
בוודאי.
אם סגרתי עסקה וברגע האחרון באים ואומרים לי תוסיף אפילו 5% כי אני כביכול עם הגב אל הקיר אני שולח את הבן אדם קיבינימט ביחד עם העסקה.
מכבי תל אביב אישרה לו לעזוב ללא תמורה. בגלל שביטון דורש את הכסף שמגיע לו, אז הפועל באר שבע צריכה להיכנס ביניהם ולשלם בעצמה?אתה שפוי?
אותו דבר היה עם בלטקסה - והם שילמו לו. אותו דבר היה עם יונתן כהן - והם שילמו לו.
לא מדובר ב"פיצוי" ולא השלמת שכר. מדובר בבונוסים על העפלה לשלב הבתים - לה היה שותף.
מכבי כנראה מנסה לפוצץ את העסקה(אולי בעקבות המשחק). לא נראה לי שהבונוס הזה מזיז להם יותר מדי. כך שאני לא בטוח שהעסקה תצא לפועל גם אם אלונה תסכים להוסיף לדן במענק ו/או דן יוותר על הכסף.
אז תישאר עם עוד 100 אלף שקל בכיס ובלי השחקן.
עוד מקרה קלאסי של להיות חכם במקום צודק.
בוודאי.
הבעיה האמיתית היא שאנחנו חלון אחרי חלון מגיעים למצב של גב לקיר