רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים
Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה
+1.Totti כתב:נאווקמה ביי פאר
- ForeverRed
נוואקמה עולה מאות אלפי יורו, פלט מגיע בחינם ולתפקיד שהדרישה אליו גדולה יותר.
גם זה שיקול.
גם זה שיקול.
לא הייתי מתנגד לשניהם והייתי אפילו מוכן להמר בין הקורות בשביל זה...ForeverRed כתב:נוואקמה עולה מאות אלפי יורו, פלט מגיע בחינם ולתפקיד שהדרישה אליו גדולה יותר.
גם זה שיקול.
אבל אם זה רק אחד, אז נאווקמה. חסר לנו שחקן יוצר במימדים שלו...זה כוח אדיר בליגה שלנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פלט ללא ספק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעדיף את שניהם אבל אם רק אחד מהם אז פלט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פלט לא מגיע בחינם.ForeverRed כתב:נוואקמה עולה מאות אלפי יורו, פלט מגיע בחינם ולתפקיד שהדרישה אליו גדולה יותר.
גםד זה שיקול.
הוא תחת חוזה בזולטם, זה שהוא חושב שיוכל להשיג שחרור חינמי זה נחמד, בינתיים הוא לא חופשי וגם דורש וואחד חוזה.
חוץ מזה, את השיקולים הכלכליים אני משאיר לבעלת המאה
וואקמה, קל. שוב אגיד שארבייטמן לא נופל בכלום מפלט ואם נניח מליקסון העונה היה בכושר טוב הוא היה תופר עוד 5-7 גולים נוספים בקלילות. לפלט היה את בוזגלו שהנחית לו כדורים על הראש, ארבייטמן צריך מישהו שיתן לו כדורי עומק.
פלט זה בהחלט רכש מעולה ושחקן שאני אישית מאוד אוהב אבל כרגע יותר דחוף לי מישהו כמו וואקמה. אפשר להנחית את גאדיר/ביטון/תורג'מן במידת הצורך.
פלט זה בהחלט רכש מעולה ושחקן שאני אישית מאוד אוהב אבל כרגע יותר דחוף לי מישהו כמו וואקמה. אפשר להנחית את גאדיר/ביטון/תורג'מן במידת הצורך.
מסכים.הפועלעולה כתב:וואקמה, קל. שוב אגיד שארבייטמן לא נופל בכלום מפלט ואם נניח מליקסון העונה היה בכושר טוב הוא היה תופר עוד 5-7 גולים נוספים בקלילות. לפלט היה את בוזגלו שהנחית לו כדורים על הראש, ארבייטמן צריך מישהו שיתן לו כדורי עומק.
אני באמת חושב שקבוצה עם נאווקמה, פלט, צדק ושוער ישראלי טוב(מרציאנו ודומיו) מסוגלת לקרוא תיגר אמיתי על מכבי.
מחזק את הספסל בליאור לוי, עוד שחקן מרכז שדה וקשר/חלוץ(למה לא מוגרבי?!? הוא בדרך להפועל חיפה), שומר על הסגל הקיים..
ועף עד הסוף
מחזק את הספסל בליאור לוי, עוד שחקן מרכז שדה וקשר/חלוץ(למה לא מוגרבי?!? הוא בדרך להפועל חיפה), שומר על הסגל הקיים..
ועף עד הסוף
- ForeverRed
כמה דברים למגיבים למעלה:
1.גם אני מוכן להמר בין הקורות כדי לראות כאן את שניהם.
2. אני לא בטוח שחסר לנו שחקן יוצר. הבעיה של רגל מסיימת היא לא פחות ואף יותר חמורה.
3. פלט לא מגיע בחינם אבל סביר להניח שקבוצה שקלטה אותו בחינם והשאילה אותו בחינם במהלך העונה גם תסכים לשחרר אותו ללא תמורה ולהיפטר מהחוזה הכבד שלו.
4. להגיד שארבייטמן לא נופל מפלט זה נחמד, אולי גם נכון בפרמטרים מסוימים. אבל עובדתית לשניהם היה את בוזגלו וראינו מה עשה מזה פלט ומה עשה מזה ארבייטמן.
מספיק לראות את כמות כדורי העומק שמליקסון שם לברדה על הרגל ב-2 וחצי משחקים שהוא שיחק חלוץ מרכזי כדי להבין ששלומי לוקה מאוד בתנועה לעומק.
5. אם כבר הזכירו את מוגרבי, אני צועק את השם הזה כבר המון זמן. להביא.
2. אני לא בטוח שחסר לנו שחקן יוצר. הבעיה של רגל מסיימת היא לא פחות ואף יותר חמורה.
3. פלט לא מגיע בחינם אבל סביר להניח שקבוצה שקלטה אותו בחינם והשאילה אותו בחינם במהלך העונה גם תסכים לשחרר אותו ללא תמורה ולהיפטר מהחוזה הכבד שלו.
4. להגיד שארבייטמן לא נופל מפלט זה נחמד, אולי גם נכון בפרמטרים מסוימים. אבל עובדתית לשניהם היה את בוזגלו וראינו מה עשה מזה פלט ומה עשה מזה ארבייטמן.
מספיק לראות את כמות כדורי העומק שמליקסון שם לברדה על הרגל ב-2 וחצי משחקים שהוא שיחק חלוץ מרכזי כדי להבין ששלומי לוקה מאוד בתנועה לעומק.
4. זה היה בוזגלו אחר. לצערי העונה הוא שיחק הרבה יותר בשביל בוזגלוForeverRed כתב:כמה דברים למגיבים למעלה:
2. יש שחקן יוצר ויש שחקן יוצר. מישהו עם נוכחות פיזית כזו ו טכניקה מאוד גבוהה, אין לנו. גמדים קטנים וחלושים עם רגלים יפות, יש לנו בשפע