RedRock כתב: ↑06 ספטמבר 2024, 14:45
בגלל זה אתה כבר נכנס באותם אנשים שנים ויש לך אותן אי הסכמות שנים. בחייאת קובי, אנשים ביקורתיים כלפי המועדון באו לך לא טוב בעין שנים ! הרבה לפני שדודו עזריה הועסק או פוטר מהמועדון.
תן לאנשים קרדיט שהם יודעים לעשות את ההפרדה.
הכאפה האמיתית היתה הבעיטה לפנים של אליניב שהוא לא חבר אלא מושא להערצה של רובנו (גם על זה אגב העברת ביקורת עוד כשהיה שחקן). כשהעיפה את ברדה זה שם חותמת סופית על הכוונות של הבעלים פה וזה מתסכל.
אף אחד (כמעט) לא קורא לה ללכת כי מבינים שאין גולדהארים בחוץ, אף אחד לא חי בסרט וצריך להעריך את הכסף שהיא שמה. התסכול הוא מהניהול החלש (מאוד).
אבל במקום פשוט להשלים עם זה מנסים לעשות שינוי באמצעות ביקורת. לפעמים מעצבנת יותר, לפעמים פחות. זכותם.
לחלק אחר יש לא פחות ביקורת (redhell בעצמו יעיד) אבל הוא בוחר לשתוק כי זה לא יעזור לדעתו, זכותו.
לחלק אחר אין ביקורת והוא חושב שהמועדון הוא מושלם והכי טוב בעולם וזאת גם זכותו.
אפשר להתווכח על המהות, אבל לא לפסול מראש כי זה מעצבן אותך בטענות מעליבות על קרבה לאדם כזה או אחר.
שמו של דודו הולך לפניו אגב גם בלי חברים שלו ויעידו על זה מספיק אנשי מקצוע. וכן גם לדודו היו פספוסים (וברור שגם לברדה) וזה טבע העולם גם למי שנמצא הכי בטופ שאפשר.
אתה יודע שבשנים האחרונות אני ממעט להגיב כאן. כן,קורא כמעט הכל. פשוט מרגיז לראות מהצד את הרדיפה של משה ואלון כלפי רן(עד עכשיו לא הצדיק את המינוי) דקה אחרי שחתם.
מבין שהכעס כלפיו כי החליט להחליף את כל המעטפת של המאמן במיוחד את דודו שהיה סביר מינוס בתפקידו.
אני מעריך כל שקל שאלונה מביאה מהבית,כמו שכתבת לא מחכה לנו מיץ או שחר בחוץ.
כבר עשור טופ 3 ומפעלים אירופאים.
הניהול שלה רחוק ממושלם ויש לה המון מה לשפר ולשנות.
ואני לא חושב שהיא תשנה משהו בזה או תגדיל תקציב כל עוד טרנר
רק 16000 מושבים.
הפספוס הכי גדול שלה בעיניי
זה מחלקת הנוער, אחרי 17 שנים המחלקה הייתה צריכה להיות כמו של מכבי חיפה לפחות. זו הזנחה פושעת.
לגבי הנסיך, כשחקן,לעד אודה לו. בלעדיו העשור האחרון לא היה קורה!
כמאמן? הוכיח שהוא לא שונה ממאמני הגלגל.
וגם כמנהל מקצועי הוא היה אכזבה.
ומה אתה חושב כוונתה של אלונה?