בטח ימתינו לאיצטדיון החדש באשדוד
אם נשארים באיצטדיון וסוגרים יציע 1,אני הייתי הולך דווקה עם שיטת הגרלה
לפני כל משחק כל המנויים שרוצים להגיע נירשמים להגרלה
מי שזכה נשאר במקום שלו ואם המקום שלו סגור מעביר למקום הפנוי
מי שלא זכה או לא נירשם מקבל זיכוי על המשחק
בטח ימתינו לאיצטדיון החדש באשדוד
אם נשארים באיצטדיון וסוגרים יציע 1,אני הייתי הולך דווקה עם שיטת הגרלה
לפני כל משחק כל המנויים שרוצים להגיע נירשמים להגרלה
מי שזכה נשאר במקום שלו ואם המקום שלו סגור מעביר למקום הפנוי
מי שלא זכה או לא נירשם מקבל זיכוי על המשחק
לא יעבוד, אם הולכים על יציע אחד כנראה שלא יסגרו רק את הדרומי/צפוני אלא את המזרחי
לא יעבוד, אם הולכים על יציע אחד כנראה שלא יסגרו רק את הדרומי/צפוני אלא את המזרחי
לא חושב שיגידו ל5 אלף מנויים אל תחדשו,זה לפחות עבודה של שנה וחצי
מאמין שיתחילו בפינה אחת של הדרומי ואולי על 2 פינות וכל הדרומי
אפשר להגדיל שם ל7-8 אלף בקלות
לא חושב שיגידו ל5 אלף מנויים אל תחדשו,זה לפחות עבודה של שנה וחצי
מאמין שיתחילו בפינה אחת של הדרומי ואולי על 2 פינות וכל הדרומי
אפשר להגדיל שם ל7-8 אלף בקלות
לא יגידו אל תחדשו, אנחנו נצטרך פשוט לעבור לשנה/שנתיים החוצה. זאת הקרבה שאני מוכן לעשות בשביל הקפיצה האדירה שהרחבה תיתן לנו
אם עוברים לאשדוד תהייה נפילה במנויים,יעדיפו לקנות כרטיס לכל משחק בנפרד
אין כל כך ברירה.
אני גם בטוח שאם יודיעו מראש שהמנויים באשדוד זוכים גם להנחה משמעותית באצטדיון החדש, גם לקדימות על כולם ברכישה לכל משחק וגם להנחה על מוצרים אנשים יעשו את המאמץ. זה ידרוש גם מן הסתם להעמיד מערך היסעים/לסכם עם רכבת ישראל על רכבות מיוחדות לאשדוד + שאטלים מהרכבת לאצטדיון.
ברור לכולנו שזה לא קל, מושלם או נוח אבל זה דבר שנצטרך לעבור אותו כדי לקבל בצד השני אצטדיון גדול שיאפשר לנו להתקדם עוד הרבה כמועדון
ואז עוד 10 שנים נבכה שוב שצריך להגדיל את האיצטדיון.
לא בטוח בכלל לגבי זה, נער הייתי וגם זקנתי ואת הרגלי הצריכה של הקהל שלנו אני מכיר... צריך להודות באמת הפשוטה שאת המסות של מכבי, חיפה ובית''ר יהיו לנו רק בקונסטלציה של תור זהב מהאגדות בשילוב מחירי מנויים זנותיים
לא בטוח בכלל לגבי זה, נער הייתי וגם זקנתי ואת הרגלי הצריכה של הקהל שלנו אני מכיר... צריך להודות באמת הפשוטה שאת המסות של מכבי, חיפה ובית''ר יהיו לנו רק בקונסטלציה של תור זהב מהאגדות בשילוב מחירי מנויים זנותיים
נכון לנקודה זו אולי כן, בפועל אני מכיר לא מעט אנשים שמחפשים בנרות כרטיסים לילד או שניים ופשוט אין.
כשאתה מסתכל 10 שנים קדימה יש לך פונטציאל גדילה רציני ודור המשך לא קטן בכלל.