נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: נייג'ל האסלבינק

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:מבחינתי; סבע+האסלביינק יהפכו אותנו לקבוצה חזקה ומגוונת לא פחות מאשר טוני+שהר.

נכון שבזירה האירופית תדרש הוכחה של היכולות של השניים, אבל בליגה בודאות.
אני חושב שהגיע הזמן להתפכח.
איזי לא רוצה למכור. האמנתי לו לפני חודש ומאמין לו גם היום.
סבע יקר מאוד ומשחק אצל בעלים שזקוק לטיפול תרופתי.

יותר מהכל, אין לנו כסף לבזבז.
השחקנים שאתה מציע לסחור בהם לא שווים שקל ואף אחד לא מעוניין בהם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red ultras כתב: יאללה כפרה הבנו שאתה בצוות שומרי הגלקסיה.
נזכיר לך תגובות שלך במחציות משחק שאתה מקלל שחקנים?
שחרר אותנו בבקשה מההתייפיפות הזו. אין בעיה להפסיד אליפות ומצידי גם לסיים מקום חמישי. אני הייתי עם הקבוצה הזו בדיר חזירים בלוד ובקריית גת ובנס ציונה ואיפה לא! לרגע אחד לא הפסקתי לעודד ותמיד תמכתי ואתמוך, כאן נקודת הפתיחה היא שונה -לפני חודשיים היינו בעמדה מצויינת להגדיל את הפער שלנו ממכבי, כולם ידעו בדיוק מה חסר כדי להשתדרג והיה נראה שהכל בכיוון הנכון ופתאום בכמה החלטות הזויות הכל מתהפך עלינו. אז הזכות והחובה שלנו היא להעביר ביקורת.
יאללה כפרה הבנו שאתה מצוות הבכיינים שלא מסוגלים להתמודד עם דברים שקצת פחות הולכים.
אם אתה אוהד כפי שאתה מתאר אז אתה אמור לדעת שגם במצבנו הנוכחי, אנחנו במקרה הגרוע עם הקבוצה מספר 2 בישראל. אז כאחד שהיה בלוד ובנצרת וכל החורי כדורגל האלה, אתה אמור להגיב בצורה קצת אחרת.

כשיש בעל בית כמו אלונה, מאמן כמו בכר ואנחנו אלופים 3 שנים ברציפות ו70% מהאוהדים שלנו רק מתבכיינים ומתבכיינים זה בלתי נסבל. אולי באמת צריך עונה אחת שתוריד את כולם חזרה לכדור הארץ.

חצי מהאנשים כאן מתלוננים שכרטיס לאירופה עולה 120 שקל אבל כשזה מגיע לכסף של אלונה אין להם בעיה לצפות ממנה לשפוך מיליוני יורו כדי לספק את יצרי חלון העברות שלהם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

red ultras כתב: יאללה כפרה הבנו שאתה בצוות שומרי הגלקסיה.
נזכיר לך תגובות שלך במחציות משחק שאתה מקלל שחקנים?
שחרר אותנו בבקשה מההתייפיפות הזו. אין בעיה להפסיד אליפות ומצידי גם לסיים מקום חמישי. אני הייתי עם הקבוצה הזו בדיר חזירים בלוד ובקריית גת ובנס ציונה ואיפה לא! לרגע אחד לא הפסקתי לעודד ותמיד תמכתי ואתמוך, כאן נקודת הפתיחה היא שונה -לפני חודשיים היינו בעמדה מצויינת להגדיל את הפער שלנו ממכבי, כולם ידעו בדיוק מה חסר כדי להשתדרג והיה נראה שהכל בכיוון הנכון ופתאום בכמה החלטות הזויות הכל מתהפך עלינו. אז הזכות והחובה שלנו היא להעביר ביקורת.
:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

CrazyRed7 כתב: יאללה כפרה הבנו שאתה מצוות הבכיינים שלא מסוגלים להתמודד עם דברים שקצת פחות הולכים.
אם אתה אוהד כפי שאתה מתאר אז אתה אמור לדעת שגם במצבנו הנוכחי, אנחנו במקרה הגרוע עם הקבוצה מספר 2 בישראל. אז כאחד שהיה בלוד ובנצרת וכל החורי כדורגל האלה, אתה אמור להגיב בצורה קצת אחרת.

כשיש בעל בית כמו אלונה, מאמן כמו בכר ואנחנו אלופים 3 שנים ברציפות ו70% מהאוהדים שלנו רק מתבכיינים ומתבכיינים זה בלתי נסבל. אולי באמת צריך עונה אחת שתוריד את כולם חזרה לכדור הארץ.

חצי מהאנשים כאן מתלוננים שכרטיס לאירופה עולה 120 שקל אבל כשזה מגיע לכסף של אלונה אין להם בעיה לצפות ממנה לשפוך מיליוני יורו כדי לספק את יצרי חלון העברות שלהם.
אני לא יודע אם שמת לב אבל אתה ממתג את עצמך כאחד שגם אם מליקסון שיר ואוגו יעברו מחר למכבי בטרייד על רוסלן ברסקי אתה תמצא למה זה טוב ולמה המועדון בסדר.

אז לא. המועדון לא בסדר אחי וצריך להגיד את זה. זה היה ברור שטוני יעזוב זה אבולוציה של קבוצה והכל בסדר עם זה אבל זה שהחתימו 2 זרים שכל אוהד מן המניין ראה פרוג׳קטור כשהם הגיעו זה לא בסדר. חשבתי שמקרה קוואנקה לימד אותם לקח והנה השנה הולכים על בטוח אבל אתה רואה שחוזרים על אותן טעויות.
אז עם חלק מהטעויות אפשר לחיות אבל העדר מחליף ראוי לטוני יקח אותנו 4-5 שנים אחורה. לא צריך לרצות להיות ברצלונה בסך הכל לרצות להתקדם כמועדון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red ultras כתב:
אני לא יודע אם שמת לב אבל אתה ממתג את עצמך כאחד שגם אם מליקסון שיר ואוגו יעברו מחר למכבי בטרייד על רוסלן ברסקי אתה תמצא למה זה טוב ולמה המועדון בסדר.

אז לא. המועדון לא בסדר אחי וצריך להגיד את זה. זה היה ברור שטוני יעזוב זה אבולוציה של קבוצה והכל בסדר עם זה אבל זה שהחתימו 2 זרים שכל אוהד מן המניין ראה פרוג׳קטור כשהם הגיעו זה לא בסדר. חשבתי שמקרה קוואנקה לימד אותם לקח והנה השנה הולכים על בטוח אבל אתה רואה שחוזרים על אותן טעויות.
אז עם חלק מהטעויות אפשר לחיות אבל העדר מחליף ראוי לטוני יקח אותנו 4-5 שנים אחורה. לא צריך לרצות להיות ברצלונה בסך הכל לרצות להתקדם כמועדון.
*לוחש*
ולא הביאו בלם וחלוץ נורמליים
*בורח*

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: יאללה כפרה הבנו שאתה מצוות הבכיינים שלא מסוגלים להתמודד עם דברים שקצת פחות הולכים.

תבדיל בין חוסר הצלחה מקצועית, שזה קורה וזה בסדר, לבין התנהלות הזויה, שזה מה שקורה הקיץ ומצדיק כל ביקורת שנכתבת.
אליפות לא ניקח בכל שנה, אבל לוותר עליה במו ידיך זו טיפשות.
זה היה בידיים שלנו ובמקום להתקדם אנחנו הולכים צעד נוסף לאחור בכל יום.

העניין עם המחירים פחות רלוונטי, אבל כשסטו הוא הרכש המרכזי שלך לקיץ אתה לא יכול לדרוש סכומי עתק על כרטיס.
האוהדים מצפים לקורלציה בין המחירים להשקעה מצד הבעלים וכשזה לא קורה הם מבקרים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red ultras כתב:

המועדון לא בסדר כי לא הצליחו עם הרכש?
פה הבעיה שלך ושל חבריך לצוות. אתם חושבים ששנתיים פגעתם בזרים כמו הובאן, טוני ואוגו אז כל שנה יגיעו כאלה.
זת לא התנהלות ״לא בסדר״. זה קורה, לפעמים נכשלים ברכש וכן, לפעמים גם שנה אחרי שנה וזה קורה במועדונים הגדולים, הטובים והעשירים בעולם.

אני בוחר לתת קרדיט לאנשים שהביאו אתכם למצב שבחיים לא חלמתם עליו. אנשים שעשו ויעשו קצת יותר ממני וממך. אני גם מבין שאין 100% בחיים ולפעמים יש גם נפילות ולכן אני מגיב בצורה מאופקת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: תבדיל בין חוסר הצלחה מקצועית, שזה קורה וזה בסדר, לבין התנהלות הזויה, שזה מה שקורה הקיץ ומצדיק כל ביקורת שנכתבת.
אליפות לא ניקח בכל שנה, אבל לוותר עליה במו ידיך זו טיפשות.
זה היה בידיים שלנו ובמקום להתקדם אנחנו הולכים צעד נוסף לאחור בכל יום.

העניין עם המחירים פחות רלוונטי, אבל כשסטו הוא הרכש המרכזי שלך לקיץ אתה לא יכול לדרוש סכומי עתק על כרטיס.
האוהדים מצפים לקורלציה בין המחירים להשקעה מצד הבעלים וכשזה לא קורה הם מבקרים.
לא קורה?70 מיליון שקל תקציב מבלי כל השינויים והתיקונים שנכנסו אליהם עכשיו ואתה אומר לי לא קורה. תתבייש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: המועדון לא בסדר כי לא הצליחו עם הרכש?
פה הבעיה שלך ושל חבריך לצוות. אתם חושבים ששנתיים פגעתם בזרים כמו הובאן, טוני ואוגו אז כל שנה יגיעו כאלה.
זת לא התנהלות ״לא בסדר״. זה קורה, לפעמים נכשלים ברכש וכן, לפעמים גם שנה אחרי שנה וזה קורה במועדונים הגדולים, הטובים והעשירים בעולם.

אני בוחר לתת קרדיט לאנשים שהביאו אתכם למצב שבחיים לא חלמתם עליו. אנשים שעשו ויעשו קצת יותר ממני וממך. אני גם מבין שאין 100% בחיים ולפעמים יש גם נפילות ולכן אני מגיב בצורה מאופקת.
נכשלו ברכש זו אמא של גניבות הדעת.
כל אוהד ממוצע עם יוטיוב וגישה לגוגל טרנסלייט הריח את הנפילה מקילומטר.
שלא לדבר על מצב הסגל, עמדות נדרשות שלא חוזקו, החלטות שנגררות כבר קיץ שלם וכו'.

לא תמיד צריך לקפוץ בראש. אתה יודע מה אומר המשפט.

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

נייגל לא מתקרב לרמה של טוני ובטח שלא שווה את הסכומים שאיזי ידרוש עליו.
המועדון צריך לחרוש את השוק הרבה לפני ששופכים עוד כסף על נכסים שלא יחזירו את ההשקעה.
צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי לא קטן שאין השנה הכנסות מאירופה וביחד עם כל הבלאגן עם החוזים המיותרים אנחנו נמצא את עצמנו בבור כלכלי שיחסום רכישות עתידיות כדאיות .

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: לא קורה?70 מיליון שקל תקציב מבלי כל השינויים והתיקונים שנכנסו אליהם עכשיו ואתה אומר לי לא קורה. תתבייש.
אתה ואני לא מדד.
אנחנו מבינים את המשוואה ומכירים את הנתונים.

אוהד ממוצע רוצה לראות רכישות אטרקטיביות.
חן עזרא ועדן בן בסט זה שחקנים לעשות איתם חמוצים.
הם לא מצדיקים מחירים גבוהים ולא יביאו תארים.
ככה הקהל הרחב רואה את זה.

חוץ מזה, מי אשם בשינויים ובתיקונים שאתה מדבר עליהם?
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: אתה ואני לא מדד.
אנחנו מבינים את המשוואה ומכירים את הנתונים.

אוהד ממוצע רוצה לראות רכישות אטרקטיביות.
חן עזרא ועדן בן בסט זה שחקנים לעשות איתם חמוצים.
הם לא מצדיקים מחירים גבוהים ולא יביאו תארים.
ככה הקהל הרחב רואה את זה.
הקהל הרחב לא מעניין. אתה אמרת את זה, לא איזה טמבל עם שם בדוי בפורומים של הפייסבוק.

אפשר להסתכל כל הזמן על חצי הכוס הריקה ואפשר גם להסתכל על חצי הכוס המלאה - חן עזרא ועדן בן בסט היו מהישראלים המצטיינים בעונה שעברה. גם אם זה רכש הכרחי וגם אם לא, בעבר יכולנו לחלום על שחקני ספסל שכאלה. זה לא שהביאו אותם על חשבון זרים שאמורים לשדרג אותנו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

CrazyRed7 כתב: המועדון לא בסדר כי לא הצליחו עם הרכש?

לא אני ממש לא כועס שנכשלו ברכש. אלו דברים שקורים, אני כועס שאין אסטרטגיה שעומדת מאחורי הרכש. הובאן עזב, תביא קשר 50-50 שאמור לתת מה שהוא נתן. נכשלת? קורה, מבינים והכל בסדר. אבל מה הבאת במקום? ״סטופר״ הגנתי שכמעט ירד לליגה שלישית בצרפת - יבש בלי לראות משחק אחד שלו. זה מה שהיה צריך?

היה לך שוער יציב וסולידי בשער רוצה להשתדרג? אחלה תביא שוער שאתה מכיר שראית אותו משחק אתה יודע איפה הוא חזק ואיפה לא. נכשלת? קורה, מבינים. מה עשית? הבאת שוער שלא שיחק כדורגל המון זמן ואף אחד לא יודע מה הסיפור שם ובמקביל שרפת את השוער היציב וסאגה שלמה והנה הוא עדיין פה.

שנים מדברים שצריך חלוץ שנותן תפוקה. עכשיו סגנון המשחק שלך הוא הנעת כדור מסודרת, אתה צריך שחקן שיכול להשתתף בהנעת הכדור ולייצר לעצמו ולאחרים מצבים. מה עשית? פקהארט.

אתה לוקח שחקן פצוע כמו קורהוט ומאריך לו חוזה ואחרי כמה חודשים מנסה לחתוך אותו. מה אתה מצפה???

אפשר להמשיך ולהרחיב אז תבין אין בעיה ליפול עם רכש אבל שיתאים לפילוסופיית המשחק שלך ולאסטרטגיה שאתה מוביל בכדי לקדם את המועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: חן עזרא ועדן בן בסט היו מהישראלים המצטיינים בעונה שעברה. גם אם זה רכש הכרחי וגם אם לא, בעבר יכולנו לחלום על שחקני ספסל שכאלה. זה לא שהביאו אותם על חשבון זרים שאמורים לשדרג אותנו.
או שכן..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red ultras כתב:
לא אני ממש לא כועס שנכשלו ברכש. אלו דברים שקורים, אני כועס שאין אסטרטגיה שעומדת מאחורי הרכש. הובאן עזב, תביא קשר 50-50 שאמור לתת מה שהוא נתן. נכשלת? קורה, מבינים והכל בסדר. אבל מה הבאת במקום? ״סטופר״ הגנתי שכמעט ירד לליגה שלישית בצרפת - יבש בלי לראות משחק אחד שלו. זה מה שהיה צריך?

היה לך שוער יציב וסולידי בשער רוצה להשתדרג? אחלה תביא שוער שאתה מכיר שראית אותו משחק אתה יודע איפה הוא חזק ואיפה לא. נכשלת? קורה, מבינים. מה עשית? הבאת שוער שלא שיחק כדורגל המון זמן ואף אחד לא יודע מה הסיפור שם ובמקביל שרפת את השוער היציב וסאגה שלמה והנה הוא עדיין פה.

שנים מדברים שצריך חלוץ שנותן תפוקה. עכשיו סגנון המשחק שלך הוא הנעת כדור מסודרת, אתה צריך שחקן שיכול להשתתף בהנעת הכדור ולייצר לעצמו ולאחרים מצבים. מה עשית? פקהארט.

אתה לוקח שחקן פצוע כמו קורהוט ומאריך לו חוזה ואחרי כמה חודשים מנסה לחתוך אותו. מה אתה מצפה???

אפשר להמשיך ולהרחיב אז תבין אין בעיה ליפול עם רכש אבל שיתאים לפילוסופיית המשחק שלך ולאסטרטגיה שאתה מוביל בכדי לקדם את המועדון.
נו אתה רואה?כתבת הודעה שלמה בלי שום ביקורת ארסית ולא עניינית, בלי בכי ועם דעות ונימוקים הגיוניים.

מסכים שיש המון מה לשפר. במיוחד בבחירת הזרים. מאמין שיפיקו לקחים כפי שהפיקו בנושאים אחרים בעבר.
זה עלה לנו באירופה העונה, אבל אולי זה יביא תועלת בעתיד.

שלח תגובה