CrazyRed7 כתב:
המועדון לא בסדר כי לא הצליחו עם הרכש?
פה הבעיה שלך ושל חבריך לצוות. אתם חושבים ששנתיים פגעתם בזרים כמו הובאן, טוני ואוגו אז כל שנה יגיעו כאלה.
זת לא התנהלות ״לא בסדר״. זה קורה, לפעמים נכשלים ברכש וכן, לפעמים גם שנה אחרי שנה וזה קורה במועדונים הגדולים, הטובים והעשירים בעולם.
אני בוחר לתת קרדיט לאנשים שהביאו אתכם למצב שבחיים לא חלמתם עליו. אנשים שעשו ויעשו קצת יותר ממני וממך. אני גם מבין שאין 100% בחיים ולפעמים יש גם נפילות ולכן אני מגיב בצורה מאופקת.
לא אני ממש לא כועס שנכשלו ברכש. אלו דברים שקורים, אני כועס שאין אסטרטגיה שעומדת מאחורי הרכש. הובאן עזב, תביא קשר 50-50 שאמור לתת מה שהוא נתן. נכשלת? קורה, מבינים והכל בסדר. אבל מה הבאת במקום? ״סטופר״ הגנתי שכמעט ירד לליגה שלישית בצרפת - יבש בלי לראות משחק אחד שלו. זה מה שהיה צריך?
היה לך שוער יציב וסולידי בשער רוצה להשתדרג? אחלה תביא שוער שאתה מכיר שראית אותו משחק אתה יודע איפה הוא חזק ואיפה לא. נכשלת? קורה, מבינים. מה עשית? הבאת שוער שלא שיחק כדורגל המון זמן ואף אחד לא יודע מה הסיפור שם ובמקביל שרפת את השוער היציב וסאגה שלמה והנה הוא עדיין פה.
שנים מדברים שצריך חלוץ שנותן תפוקה. עכשיו סגנון המשחק שלך הוא הנעת כדור מסודרת, אתה צריך שחקן שיכול להשתתף בהנעת הכדור ולייצר לעצמו ולאחרים מצבים. מה עשית? פקהארט.
אתה לוקח שחקן פצוע כמו קורהוט ומאריך לו חוזה ואחרי כמה חודשים מנסה לחתוך אותו. מה אתה מצפה???
אפשר להמשיך ולהרחיב אז תבין אין בעיה ליפול עם רכש אבל שיתאים לפילוסופיית המשחק שלך ולאסטרטגיה שאתה מוביל בכדי לקדם את המועדון.