ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: לא הבנת או שלא הסברתי נכון למה התכוונתי.
אין ספק שהוא לא היה החתמה אוחנה סטייל.
אבל אם בן אדם קופץ בביקורת על ההחתמה ואחרי חודש משבח אותה ונזכר היום לכתוב "אמרתי לכם", זה בדיחה.
ובלי קשר, אומר שאי אפשר להביא רק החתמות כמו שהר או מליקסון.יש גם "באמצע".
"באמצע" אלה שחקנים כמו אלו, אורן ביטון, איינבינדר, טאהא, אלחמיד, מלמד, אוחנה. שחקנים שנתנו לפחות עונה אחת טובה עם יציבות בהרכב של הקבוצה שלהם. כאלה שהראו משהו, שנתנו לך סיבה להאמין שהם שחקנים טובים שיכולים להשתלב כאן.

זריהן לא היה כזה. הוא לא היה שחקן משמעותי באשדוד, הוא לא סומן כאיזה עילוי, הוא לא היה יציב, כלום. זה לא כמו קינדה למשל (למרות שגם להחתמה שלו אני די מתנגד) שרץ שם כבר כמה שנים בהרכב ונחשב לשחקן משמעותי אצלם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: לא הבנת או שלא הסברתי נכון למה התכוונתי.
אין ספק שהוא לא היה החתמה אוחנה סטייל.
אבל אם בן אדם קופץ בביקורת על ההחתמה ואחרי חודש משבח אותה ונזכר היום לכתוב "אמרתי לכם", זה בדיחה.
ובלי קשר, אומר שאי אפשר להביא רק החתמות כמו שהר או מליקסון.יש גם "באמצע".
סלח לי אבל אתה מתווכח על פארש. פול גז בניוטרל.

החתמה שהייתה מוזרה מהרגע הראשון, מכל בחינה שתבחר. מקצועית, כלכלית, מנטלית, כשירותית, אישיותית. בכל פרמטר היו סימני אזהרה.
אני זוכר אפילו דיבורים בתקשורת על ג'סטה לסוכן שעמד לאבד את הזכויות על השחקן.

מן הסתם שאחרי משחק או שניים טובים, יעלו ספקות ואנשים יחשבו שאולי טעו (ספקות שהתפוגגו מהר מאוד אגב). זה לא ישנה את העובדות. מהרגע הראשון רבים לא הבינו את ההחתמה הזאת, וממשיכים לא להבין עד היום.

חכמה בדיעבד זה לא.
הכי רחוק משם.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

וואלה -

שחקן נוסף שבאר שבע מחכה בקוצר רוח שיחזור לכושר הוא ניב זריהן. באלופה מאוכזבים מאוד מהעובדה שהקשר לא שיחק ומאמינים שברגע שיחזור לשחק, הוא יוסיף מחץ ואיכות להתקפה.

מאוד מקווה שזה קשקוש של הכתב. אם זה המצב, אז שאלוהים יעזור לנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:וואלה -

שחקן נוסף שבאר שבע מחכה בקוצר רוח שיחזור לכושר הוא ניב זריהן. באלופה מאוכזבים מאוד מהעובדה שהקשר לא שיחק ומאמינים שברגע שיחזור לשחק, הוא יוסיף מחץ ואיכות להתקפה.

מאוד מקווה שזה קשקוש של הכתב. אם זה המצב, אז שאלוהים יעזור לנו.
תשמע, זה לא תלוש.

הרי יש לבחור כדורגל. הוא לא נגר מארץ הנגרים. כרגע חסר לך כל סיכוי קטן לרענון. אם זה בא בדמות זריהן, אם זה בא בדמות קואנקה, אם זה בא בדמות חלאיילה או רכש כזה או אחר. העיקר שיבוא.

אז הגיוני שבקבוצה יצפו. אני בטוח שבכר לא מתקשר מדי שעתיים לדוקטור ושואל אותו מה קורה עם זריהן וחושב שהוא יושיע אותנו ביום ראשון, אבל לפי המסתמן, בכר כן מחזיק ממנו (לא מובן למה) וכן מצפה שהוא יחזור, וכאמור - להזיק זה לא יזיק.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

רענון לשבוע-שבועיים עד הפציעה הבאה.
כשחקן אני תופס ממנו מאוד וחושב שהוא היה יכול להתפתח לשחקן ליגה טוב מאוד.

אבל קיוויתי לשמוע שבדומה לאיסאק הוא כבר לא חלק מהסגל ושבינואר יחשבו איך להחליף אותו, לא לבנות על הכשירות שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

כנראה שיש אמונה שמגוון הפציעות הן לא יותר מסתם מזל רע ו/או טיפול לקוי, ויודעים/מקווים/מייחלים לכך שפעם הבאה שהוא יחזור זה יהיה FOR GOOD.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: סלח לי אבל אתה מתווכח על פארש. פול גז בניוטרל.

החתמה שהייתה מוזרה מהרגע הראשון, מכל בחינה שתבחר. מקצועית, כלכלית, מנטלית, כשירותית, אישיותית. בכל פרמטר היו סימני אזהרה.
אני זוכר אפילו דיבורים בתקשורת על ג'סטה לסוכן שעמד לאבד את הזכויות על השחקן.

מן הסתם שאחרי משחק או שניים טובים, יעלו ספקות ואנשים יחשבו שאולי טעו (ספקות שהתפוגגו מהר מאוד אגב). זה לא ישנה את העובדות. מהרגע הראשון רבים לא הבינו את ההחתמה הזאת, וממשיכים לא להבין עד היום.

חכמה בדיעבד זה לא.
הכי רחוק משם.
בסדר. לא חייבים להסכים.
החתמה מוזרה זה אם יחתימו מחר את קנדיל מבני יהודה. שחקן כנף צעיר עם פוטנציאל שהגיע לרוטציה זו החתמה מוזרה? סבבה. זכותך לחשוב ככה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: בסדר. לא חייבים להסכים.
החתמה מוזרה זה אם יחתימו מחר את קנדיל מבני יהודה. שחקן כנף צעיר עם פוטנציאל שהגיע לרוטציה זו החתמה מוזרה? סבבה. זכותך לחשוב ככה.
כשהוא מגיע עם רזומה כזה של פציעות, בעיות משמעת, ללא מספרים ובמחיר של 800 אלף יורו, אז כן, זאת החתמה סופר מוזרה, בטח כשהיו בשוק צעירים מבטיחים בהרבה במחירים דומים ואפילו פחות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אפילו קנדיל מבני יהודה הרשים יותר בקריירה מזריהן לפני שהגיע אלינו...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

איך קנדיל זה מוזר וזריהן לא??
יש מצב שאפילו לקנדיל יש יותר בישולים בליגת העל

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני לא מבין איך את קוונקה ברק שרף ככה, וזריהן עוד מחכים לו. ההבדל ברצינות שלהם באימונים כזה גדול?

סמל אישי של משתמש
The red one

yedidel כתב:אני לא מבין איך את קוונקה ברק שרף ככה, וזריהן עוד מחכים לו. ההבדל ברצינות שלהם באימונים כזה גדול?
בכר לא סבל את קואנקה מההתחלה, כך מסתמן.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: כשהוא מגיע עם רזומה כזה של פציעות, בעיות משמעת, ללא מספרים ובמחיר של 800 אלף יורו, אז כן, זאת החתמה סופר מוזרה, בטח כשהיו בשוק צעירים מבטיחים בהרבה במחירים דומים ואפילו פחות.
לא מכיר רזומה של פציעות אצלו. זה לא מוזכר בשום מקום.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
איך קנדיל זה מוזר וזריהן לא??
יש מצב שאפילו לקנדיל יש יותר בישולים בליגת העל
מוזר בהקשר שיש פה את בן ביטון ואלו ואתה מביא עוד מגן ימני.
תזכרו באיזה סיטואציה הוא הגיע.
ינואר, 8-10 הפרש ממכבי שבמקום השני. יכולת מופלאה ואליפות בכיס.
בקבוצה שלנו יש את ברדה, ראדי והובאן ומחפשים להכניס דם חדש לקישור ההתקפי.
אפילו בוזגלו לא שחקן הרכב באותו השלב. אז הביאו את זריהן. התחיל טוב מאוד ואחרי חודשיים נפצע. לא חושב שבזמנו זו היתה החתמה לא טובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:אני לא מבין איך את קוונקה ברק שרף ככה, וזריהן עוד מחכים לו. ההבדל ברצינות שלהם באימונים כזה גדול?
אני זוכר שנכתב במספר מקומות שבכר לקח קשה בזמנו את הביקורות על ההחתמה של זריהן ועבד איתו באופן צמוד כדי להצדיק אותה.
אולי זאת הסיבה.

וסתם בשביל שתבינו כמה אני מחזיק מקואנקה, לדעתי זריהן מוכשר ממנו בהרבה.

שלח תגובה