שוער ששווה אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שוער ששווה אירופה

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: אמנם זה לא מהיום, אבל לא מתאים לך מסע ההכפשה הזה נגד גורש. לא זכור לי שיצאת בכזו הפגנתיות אחרי כל טעות של חיימוב. מזכיר לך את היציאות שלו נגד מאריבור בבית ולודוגורץ בחוץ. קורה לכל שוער. מה גם שהאשמה בגול היא לא שלו. יכול להגיב יותר טוב, אבל ממש לא אשם.
שתי השורות האחרונות בהודעה שציטטת לא קשורות בשום אופן למשחק אתמול. זו דעתי בכללי. התקפי הלב שכל הקהל מקבל כשהכדור מוחזר לגורש (והדברים הנוראיים שהוא עושה עם הכדור) רק מחזקים אותי אחרי כל משחק ומשחק

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אסי, דגים כתב:
אתה מחמיר איתו יותר מדי... לאוחיון אסור לאבד כזה כדור, לשוער אין מה לעשות מול חלוץ שרץ לבד מכמעט חצי מגרש.
שום עניין של החמרה. לא אומר שזה 100% באשמתו וגם לא 20% באשמתו, יותר מזה, אני מניח שאם היה בוחר לצאת על אז'ובל, זה היה נגמר בשער.

רק אומר שהזגזוג הזה לא אמור להתקבל אצלו. וגם לא אצל חיימוב, ולא אצל אף שוער אחר.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

בואו נודה באמת, חלוץ ברמה גבוהה שמגיע למצב אחד על אחד עם השוער, רוב הסיכויים שהוא יכבוש לא משנה אם השוער ייצא או לא.
(ואני פחות מדבר על אתמול, יותר על הגולים שחיימוב ספג מול מאריבור ולודוגורץ)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: אמנם זה לא מהיום, אבל לא מתאים לך מסע ההכפשה הזה נגד גורש. לא זכור לי שיצאת בכזו הפגנתיות אחרי כל טעות של חיימוב. מזכיר לך את היציאות שלו נגד מאריבור בבית ולודוגורץ בחוץ. קורה לכל שוער. מה גם שהאשמה בגול היא לא שלו. יכול להגיב יותר טוב, אבל ממש לא אשם.
ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.
ודרך אגב ממקום מושבי (שהיה "המקום" לראות את האירוע) עשה רושם שאם היה ממשיך ביציאה שלו היה מגיע לכדור לפני אז'ובל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

delta7 כתב: ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.
ודרך אגב ממקום מושבי (שהיה "המקום" לראות את האירוע) עשה רושם שאם היה ממשיך ביציאה שלו היה מגיע לכדור לפני אז'ובל.
לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.
1+

ואם נגעת בחיימוב, אז עם הידיים הקצרות שלו הוא סופג לפחות עוד שער אחד אתמול.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

delta7 כתב: ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.
עיקר האשמה היא של אוחנה שהחזיר כדור שסיבך את אוחיון.
בכל מקרה דודו גורש היה צריך להיות יותר החלטי אבל לא בגללו ספגנו.
ואתמול נתן משחק שהזכיר לי למה הוא נמצא פה.
אז כן הוא לא מתאים לאירופה אבל גם ג'רפי שכולם מפנטזים עליו פה, וגם חיימוב לא טובים יותר.
אולי ג'רפי יתאים לנו בעתיד גם לאירופה אבל כרגע זה גם לא מספיק ולא יותר טוב ממה שיש לגורש להציע.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 19 נובמבר 2017, 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: עיקר האשמה היא של וואקמה שהחזיר כדור שסיבך את אוחיון.
בכל מקרה דודו גורש היה צריך להיות יותר החלטי אבל לא בגללו ספגנו.
ואתמול נתן משחק שהזכיר לי למה הוא נמצא פה.
אז כן הוא לא מתאים לאירופה אבל גם ג'רפי שכולם מפנטזים עליו פה, וגם חיימוב לא טובים יותר.
אולי ג'רפי יתאים לנו בעתיד גם לאירופה אבל כרגע זה גם לא מספיק ולא יותר טוב ממה שיש לגורש להציע.
אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.
בוא נסכים על הסיפא בדבריך.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.
אמת, אוחיון נתן לכדור לחלוף עליו והסתובב אחורנית, בכך איבד שניה או שתיים שעלו לו בכדור ולנו בשער.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.
סליחה טעות שלי.
זכרתי משום מה שזה וואקמה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

בלי גורש היינו יכולים להיות מאוד מובכים אתמול. אכן היה לו מיקום לא טוב אבל זה לא מה שגרם לשער. בכל מקרה הוא היה מוצא את עצמו באחד על אחד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אמרתי תודה לאלוהים שהוא התחרט וחזר לשער, גם במחיר של ספיגה.

רק היה חסר לנו שהוא יכשיל את השחקן ויחטוף אדום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

E26

שליחה על ידי E26 »

Totti כתב:אמרתי תודה לאלוהים שהוא התחרט וחזר לשער, גם במחיר של ספיגה.

רק היה חסר לנו שהוא יכשיל את השחקן ויחטוף אדום
לדעתי זה מה שהוא מלכתחילה רצה לעשות אך באמצע הדרך התחרט ועצר/חזר אחורה.
לדעתי טעות כי יכל להמשיך עד הסוף ולהעיף את הכדור.
בכל מקרה הוא החזיר בריבית עם 2-3 הצלות בטוחות במשחק הזה.
בסה"כ משחק טוב, אך עם זאת יש איזה חוסר ביטחון אצלו שלא הייתי רוצה ומצפה משוער בקבוצה שלנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לדעתי אם הוא נשאר בשער עכו לא מבקיעה את זה.

שלח תגובה