שתי השורות האחרונות בהודעה שציטטת לא קשורות בשום אופן למשחק אתמול. זו דעתי בכללי. התקפי הלב שכל הקהל מקבל כשהכדור מוחזר לגורש (והדברים הנוראיים שהוא עושה עם הכדור) רק מחזקים אותי אחרי כל משחק ומשחקizguy83 כתב: אמנם זה לא מהיום, אבל לא מתאים לך מסע ההכפשה הזה נגד גורש. לא זכור לי שיצאת בכזו הפגנתיות אחרי כל טעות של חיימוב. מזכיר לך את היציאות שלו נגד מאריבור בבית ולודוגורץ בחוץ. קורה לכל שוער. מה גם שהאשמה בגול היא לא שלו. יכול להגיב יותר טוב, אבל ממש לא אשם.
שוער ששווה אירופה
- The red one
Re: שוער ששווה אירופה
- The red one
שום עניין של החמרה. לא אומר שזה 100% באשמתו וגם לא 20% באשמתו, יותר מזה, אני מניח שאם היה בוחר לצאת על אז'ובל, זה היה נגמר בשער.אסי, דגים כתב:
אתה מחמיר איתו יותר מדי... לאוחיון אסור לאבד כזה כדור, לשוער אין מה לעשות מול חלוץ שרץ לבד מכמעט חצי מגרש.
רק אומר שהזגזוג הזה לא אמור להתקבל אצלו. וגם לא אצל חיימוב, ולא אצל אף שוער אחר.
בואו נודה באמת, חלוץ ברמה גבוהה שמגיע למצב אחד על אחד עם השוער, רוב הסיכויים שהוא יכבוש לא משנה אם השוער ייצא או לא.
(ואני פחות מדבר על אתמול, יותר על הגולים שחיימוב ספג מול מאריבור ולודוגורץ)
(ואני פחות מדבר על אתמול, יותר על הגולים שחיימוב ספג מול מאריבור ולודוגורץ)
ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.izguy83 כתב: אמנם זה לא מהיום, אבל לא מתאים לך מסע ההכפשה הזה נגד גורש. לא זכור לי שיצאת בכזו הפגנתיות אחרי כל טעות של חיימוב. מזכיר לך את היציאות שלו נגד מאריבור בבית ולודוגורץ בחוץ. קורה לכל שוער. מה גם שהאשמה בגול היא לא שלו. יכול להגיב יותר טוב, אבל ממש לא אשם.
ודרך אגב ממקום מושבי (שהיה "המקום" לראות את האירוע) עשה רושם שאם היה ממשיך ביציאה שלו היה מגיע לכדור לפני אז'ובל.
לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.delta7 כתב: ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.
ודרך אגב ממקום מושבי (שהיה "המקום" לראות את האירוע) עשה רושם שאם היה ממשיך ביציאה שלו היה מגיע לכדור לפני אז'ובל.
- ForeverRed
1+izguy83 כתב: לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.
ואם נגעת בחיימוב, אז עם הידיים הקצרות שלו הוא סופג לפחות עוד שער אחד אתמול.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עיקר האשמה היא של אוחנה שהחזיר כדור שסיבך את אוחיון.delta7 כתב: ברור שהאשמה העיקרית היא של אוחיון אבל אני מסכים עם נווה שמצופה משוער כ"כ מנוסה שידע שאין "חצי בהריון", צא ותסגור זוית לשחקן שבא מולך או תישאר ברחבה ותגן על השער. יצאת חצי דרך וחזרת חלקית - לא סגרת זוית ולא שמרת על השער, הפכת את עצמך ללא רלוונטי.
בכל מקרה דודו גורש היה צריך להיות יותר החלטי אבל לא בגללו ספגנו.
ואתמול נתן משחק שהזכיר לי למה הוא נמצא פה.
אז כן הוא לא מתאים לאירופה אבל גם ג'רפי שכולם מפנטזים עליו פה, וגם חיימוב לא טובים יותר.
אולי ג'רפי יתאים לנו בעתיד גם לאירופה אבל כרגע זה גם לא מספיק ולא יותר טוב ממה שיש לגורש להציע.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 19 נובמבר 2017, 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.דר אדום בנשמה כתב: עיקר האשמה היא של וואקמה שהחזיר כדור שסיבך את אוחיון.
בכל מקרה דודו גורש היה צריך להיות יותר החלטי אבל לא בגללו ספגנו.
ואתמול נתן משחק שהזכיר לי למה הוא נמצא פה.
אז כן הוא לא מתאים לאירופה אבל גם ג'רפי שכולם מפנטזים עליו פה, וגם חיימוב לא טובים יותר.
אולי ג'רפי יתאים לנו בעתיד גם לאירופה אבל כרגע זה גם לא מספיק ולא יותר טוב ממה שיש לגורש להציע.
בוא נסכים על הסיפא בדבריך.izguy83 כתב: לא מגיע בחיים. ולא אמרתי שהוא נקי. היה צריך להיות החלטי יותר. ועדין, מספיק טוב לליגה. אם רוצים להתקדם בעמדה הזו, לא מחיימוב תבוא הישועה.
אמת, אוחיון נתן לכדור לחלוף עליו והסתובב אחורנית, בכך איבד שניה או שתיים שעלו לו בכדור ולנו בשער.izguy83 כתב: אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה טעות שלי.izguy83 כתב: אוחנה החזיר לאוחיון, וזה ממש לא היה כזה כדור מסוכן כמו ששמעתי מעוד אנשים.
זכרתי משום מה שזה וואקמה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בלי גורש היינו יכולים להיות מאוד מובכים אתמול. אכן היה לו מיקום לא טוב אבל זה לא מה שגרם לשער. בכל מקרה הוא היה מוצא את עצמו באחד על אחד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אמרתי תודה לאלוהים שהוא התחרט וחזר לשער, גם במחיר של ספיגה.
רק היה חסר לנו שהוא יכשיל את השחקן ויחטוף אדום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדעתי זה מה שהוא מלכתחילה רצה לעשות אך באמצע הדרך התחרט ועצר/חזר אחורה.Totti כתב:אמרתי תודה לאלוהים שהוא התחרט וחזר לשער, גם במחיר של ספיגה.
לדעתי טעות כי יכל להמשיך עד הסוף ולהעיף את הכדור.
בכל מקרה הוא החזיר בריבית עם 2-3 הצלות בטוחות במשחק הזה.
בסה"כ משחק טוב, אך עם זאת יש איזה חוסר ביטחון אצלו שלא הייתי רוצה ומצפה משוער בקבוצה שלנו.
לדעתי אם הוא נשאר בשער עכו לא מבקיעה את זה.