מהראן ראדי
Re: מהראן ראדי
לא לכלך.Totti כתב:מבלבל בוואלה...
סהכ אמר את האמת
ממועדון חם ונעים
הפכנו למועדון קר ומנוקר
זה לגיטימי למועדון בסדר גודל שלנו. הבעיה שזה היה במינון הלא נכון ולראיה הקיץ שחווינו
מת לפגוש את השחקן האחד הזה שיגיד: וואלה, יצאתי מההרכב כי ת׳כלס הייתי לא מספיק טוב, הייתה לי ירידה ביכולת
א. זה קצת לירוק לבאר ממנה שתית לרוויה במשך 3 שנים, עזוב נכון או לא. זה עניין ערכי.אלדר כתב: לא לכלך.
סהכ אמר את האמת
ממועדון חם ונעים
הפכנו למועדון קר ומנוקר
זה לגיטימי למועדון בסדר גודל שלנו. הבעיה שזה היה במינון הלא נכון ולראיה הקיץ שחווינו
ב. חושב שכל ההתנהלות מולו הייתה סופר מכובדת
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כואב לו שאיינבינדר נכנס להרכב מהר.
הוא חושב שבגלל שאיינבינדר התאקלם מצויין חברתית, ומאוד אהוב ע"י השחקנים, אז בגלל זה הוא בהרכב לפניו.
הוא חושב שבגלל שאיינבינדר התאקלם מצויין חברתית, ומאוד אהוב ע"י השחקנים, אז בגלל זה הוא בהרכב לפניו.
מאור בוזגלוns75 כתב:מת לפגוש את השחקן האחד הזה שיגיד: וואלה, יצאתי מההרכב כי ת׳כלס הייתי לא מספיק טוב, הייתה לי ירידה ביכולת
יש ראיון יותר איכותי בישראל היום, שם הוא חושף שהוא ביקש לעזוב לסכנין אחרי אולימפיאקוס. אלונה
זה האיש, לטוב ולרע. מצד אחד אפשר לייחס את זה לרעב בלתי נגמר ו-ווינריות, מצד שני לפעמים הוא מתנהג כמו תינוק.
רק גורם לי להעריך אפילו עוד יותר את בכר. בשנים האחרונות הוא מנהל סגל עם אגו לא נורמלי, כמעט כל שחקן עם אישיות מורכבת ונפיצה.
זה האיש, לטוב ולרע. מצד אחד אפשר לייחס את זה לרעב בלתי נגמר ו-ווינריות, מצד שני לפעמים הוא מתנהג כמו תינוק.
רק גורם לי להעריך אפילו עוד יותר את בכר. בשנים האחרונות הוא מנהל סגל עם אגו לא נורמלי, כמעט כל שחקן עם אישיות מורכבת ונפיצה.
"מבחינה בריאותית, שמן זית עם לימון בבוקר מנקה את הגוף ומכין אותך לבלאגן של היום"
מסתבר שזה לא היה בדיחה הכף שמן זית בבוקר
ממש לא. הוא דיבר על זה בעבר בכמה ראיונותyedidel כתב:"מבחינה בריאותית, שמן זית עם לימון בבוקר מנקה את הגוף ומכין אותך לבלאגן של היום"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חברים הבנאדם צודק
שלא היה טוב גם אמר שלא היה טוב
אבל היו פעמים שהגיע לו לשחק והוא לא נספר
היה חלק משושלת מופלאה ווינר בנשמה
לא אגיד עליו מילה אחת לא טובה
מצידי 11 ראדי בהרכב !
זה שי!
שלא היה טוב גם אמר שלא היה טוב
אבל היו פעמים שהגיע לו לשחק והוא לא נספר
היה חלק משושלת מופלאה ווינר בנשמה
לא אגיד עליו מילה אחת לא טובה
מצידי 11 ראדי בהרכב !
זה שי!

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראדי היה שחקן נדיר ויזכר לעד כשותף בכיר לאליפויות, אבל הרבה זמן לא זוכר ירידה כל כך חדה אצל שחקן כמו שהיה אצלו בשנה שעברה.
כל הדיבורים על שיקולים לא מקצועיים הם כפי שכתבו לפני חוסר יכולת של שחקן באמת ענק להפנים את המציאות והעובדה שעם הגיל היכולת שלו ירדה משמעותית והוא לא שותף כי היו אחרים טובים ממנו בשנה שעברה.
כל הדיבורים על שיקולים לא מקצועיים הם כפי שכתבו לפני חוסר יכולת של שחקן באמת ענק להפנים את המציאות והעובדה שעם הגיל היכולת שלו ירדה משמעותית והוא לא שותף כי היו אחרים טובים ממנו בשנה שעברה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמו שכתבתי בעבר, אין ספורטאי שמפנים שהגיל עושה את שלו ... בדרך כלל הולכים הבייתה כשבועטים ומקללים אותם.
ראדי קיבל יחס של נסיך וגם החזיר בהתאם.
הועזב בזמן, למרות שלא הצלחנו עדיין למלא את החלל, בסך הכל לא ראיון עם הרבה חומר נפץ.
ראדי קיבל יחס של נסיך וגם החזיר בהתאם.
הועזב בזמן, למרות שלא הצלחנו עדיין למלא את החלל, בסך הכל לא ראיון עם הרבה חומר נפץ.
- ForeverRed
יש דבר אחד שהוא אמר ולא הייתי ממהר להתעלם ממנו.
המועדון איבד מהחום שלו וזה לא דבר חיובי. דיברנו על זה גם פה.
כששואלים מישהו שהיה 3 שנים בתוך המערכת אם הוא מופתע מהקיץ האחרון והוא עונה בצורה חד משמעית שלא אז זה מעורר משהו.
מעניין אם הוא מתכוון שהכתובת הייתה על הקיר.
הטענות המקצועית שלו שוות כקליפת השום. חוסר מודעות משווע, כמו כל שחקן כדורגל.
כששואלים מישהו שהיה 3 שנים בתוך המערכת אם הוא מופתע מהקיץ האחרון והוא עונה בצורה חד משמעית שלא אז זה מעורר משהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשאתה משחק, ומבקיע, והקהל שר לך שירים, אז אתה בעננים והכל מצוין והיחס חם ומשפחתי.ForeverRed כתב:יש דבר אחד שהוא אמר ולא הייתי ממהר להתעלם ממנו.
כשאתה לא משחק, ולא מבקיע, והקהל כבר שר לך פחות שירים, אז אתה מבואס וחושב שפתאום אתה מקבל יחס קר.
ואולי זה גם נכון חלקית בחל מהדברים כי הרבה פעמים שחקני ההרכב מקבלים יחס חם וקרוב יותר משחקני הספסל כי ככה זה עובד בדרך כלל מי שבולט מקבל יותר תשומת לב מכל המערכת וכולל הקהל.
כשנשמע את הדברים משחקן שמשחק קבוע ולא משחקן שאפשר להרגיש את המרמור והאכזבה מזה שלא החזיקו ממנו מקצועית אז אולי אחשוב אחרת (כמו פוגבה ביונייטד שהעביר ביקורת על מוריניו אחרי משחק שבו הוא עלה בהרכב כקפטן ואפילו נבחר על ידי מוריניו להיות זה שיבעט את הפנדל).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אפשר להתסכל רק על צד אחד ונוח של הסיפור, ואפשר להבין שאולי דברים באמת השתנו ואחרי מספר מקרים שונים שקרו כנראה שיש סוג של בעיה.Sir Alex Ferguson כתב: כשאתה משחק, ומבקיע, והקהל שר לך שירים, אז אתה בעננים והכל מצוין והיחס חם ומשפחתי.
כשאתה לא משחק, ולא מבקיע, והקהל כבר שר לך פחות שירים, אז אתה מבואס וחושב שפתאום אתה מקבל יחס קר.
ואולי זה גם נכון חלקית בחל מהדברים כי הרבה פעמים שחקני ההרכב מקבלים יחס חם וקרוב יותר משחקני הספסל כי ככה זה עובד בדרך כלל מי שבולט מקבל יותר תשומת לב מכל המערכת וכולל הקהל.
כשנשמע את הדברים משחקן שמשחק קבוע ולא משחקן שאפשר להרגיש את המרמור והאכזבה מזה שלא החזיקו ממנו מקצועית אז אולי אחשוב אחרת (כמו פוגבה ביונייטד שהעביר ביקורת על מוריניו אחרי משחק שבו הוא עלה בהרכב כקפטן ואפילו נבחר על ידי מוריניו להיות זה שיבעט את הפנדל).
בחירה שלך.