רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים
- red and white
- Title: Almog
Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה
ישראל ספורט נמצא בבעלות אבי לוזון וכשראיתי ראיון שלו בערוץ 2 הוא אמר שהוא הקים את האתר דווקא כדי שיהיה אמין יותר מאתרי הספורט האחרים בארץ.. אבל כרגע אין ספק שוואלה הוא האמין ביותר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תראה טעויות קורות זה לא מלמד על רמת האמינות שלהם למעשה הם היו היחידים שטענו שברק בכר יכול להגיע אלינו.idani123 כתב:
שהתבלבלו קצת וכתבו שברק בכר יעמוד על הקווים היום בהרכבים
הכתב שלהם איציק יצחקי הוא לא הכי מדהים כמו כל הכתבים שמסקרים אותנו אבל הוא הכי אמין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחי סתם כתבתי שהם התבלבלו אני גם חושב שהם האתר הכי אמין מבין וואן ספורט5 ספורט1.דר אדום בנשמה כתב: תראה טעויות קורות זה לא מלמד על רמת האמינות שלהם למעשה הם היו היחידים שטענו שברק בכר יכול להגיע אלינו.
הכתב שלהם איציק יצחקי הוא לא הכי מדהים כמו כל הכתבים שמסקרים אותנו אבל הוא הכי אמין...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת גם אותי הצחיק מה שהם רשמו.idani123 כתב:
אחי סתם כתבתי שהם התבלבלו אני גם חושב שהם האתר הכי אמין מבין וואן ספורט5 ספורט1.
ברק בכר על הקווים היום אהא

מסכן אלישע תקעו לו הפעם סכין בגב חחחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה טועה אחי. אני לא יודע מי הבעלים עכשיו אבל את האתר הקים אורי משיח, אוהד די בולט ומאוד מקושר של מכביred and white כתב:ישראל ספורט נמצא בבעלות אבי לוזון וכשראיתי ראיון שלו בערוץ 2 הוא אמר שהוא הקים את האתר דווקא כדי שיהיה אמין יותר מאתרי הספורט האחרים בארץ.. אבל כרגע אין ספק שוואלה הוא האמין ביותר
אורי משיח זה האוהד הרחב מימדים של מכבי , חבר טוב של נמני.dor69 כתב: אתה טועה אחי. אני לא יודע מי הבעלים עכשיו אבל את האתר הקים אורי משיח, אוהד די בולט ומאוד מקושר של מכבי
חחחחחחחחחחחחחח רחב מימדיםגיא חניה כתב: אורי משיח זה האוהד הרחב מימדים של מכבי , חבר טוב של נמני.
וכן הוא חבר ממש טוב של נימני אז אפשר פחות או יותר להאמין לו אם הוא כתב סיכום לדעתי
- red and white
- Title: Almog
אולי אתה צודק אבל אני ראיתי את אבי לוזון מתראיין בחדשות 2 בקשר לאתר הספורט הזה אז אולי לא הבעלים אבל הוא קשור לאתר ולפי מה שנאמר בראיון גם השקיע שם לא מעט כספים
עושה רושם שאשר אלון עושה לאלונה בעיות כבר שבוע שבכל אתר כתוב התנאים מול וואקמה סוכמו אבל יש פערים כספיים עם אשר אלון. גם היום בוואן ובוואלה כתוב בפעם המאה בערך.
- ForeverRed
לא להיכנע לסחטנות!!
הוא בשנת חוזה, הזמן משחק לטובתנו.
הוא בשנת חוזה, הזמן משחק לטובתנו.
אפשר להכניס את תומר סוויסה לעסקה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני חושב שאלונה ובכר פשוט לא סגורים על זה ב 100 אחוז בגלל עיניין השוער הזר.
כל הסיכויים שיגיע לפה שוער זר, ואז אם נוואקמה חותם זה אומר שלא יגיע חלוץ זר, וכידוע בגזרת החלוצים הישראלים לא רואה מישהו שובר שיוויון שיכול לחתום פה. אם מרציאנו יחתום אני מניח שתוך יום נוואקמה חותם פה
כל הסיכויים שיגיע לפה שוער זר, ואז אם נוואקמה חותם זה אומר שלא יגיע חלוץ זר, וכידוע בגזרת החלוצים הישראלים לא רואה מישהו שובר שיוויון שיכול לחתום פה. אם מרציאנו יחתום אני מניח שתוך יום נוואקמה חותם פה
באתר ישראל ספורט מדברים על בדש כאופצייה לחלוץ
בורסרמיליה מעלים ספקולציות-
בכר מתלבט-
פלט או נאווקמה?
בכר מתלבט-
פלט או נאווקמה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אשר אלון מעצבן אותי
פלט