האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי המשוגע האדום »

באמת רואים קצב טוב באיצטדיון.יש התקדמות
אם אני רואה שאנחנו במצב טוב לקראת סוף עונה להגיע לאירופה,אני מביא לפועלים שמה סמים שיעבדו יותר מהר בשביל לארח פה חחחחחח

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

המשוגע האדום כתב:באמת רואים קצב טוב באיצטדיון.יש התקדמות
אם אני רואה שאנחנו במצב טוב לקראת סוף עונה להגיע לאירופה,אני מביא לפועלים שמה סמים שיעבדו יותר מהר בשביל לארח פה חחחחחח
יש תמונות חדשות בקבוצה בפייסבוק 02/11/13

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

המשוגע האדום כתב:באמת רואים קצב טוב באיצטדיון.יש התקדמות
סמים אהא ;)

תביא להם אקסטזי הם מסיימים את זה ומתים לאחר מכן ככה שלא נצטרך לבזבז עליהם כסף ויהיה אפשרות לעשות משהו אחר עם הכסף :twisted:

ועכשיו ברצינות זה מרגש לראות את המצב, כבר רואים טריבונות וזה פשוט מדהים, רק שימשיכו ככה, אין לי כבר סבלנות לרגע שאני אכנס לאצטדיון הזה שהוא יהיה מוכן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

דר אדום בנשמה כתב:סמים אהא ;)

תביא להם אקסטזי הם מסיימים את זה ומתים לאחר מכן ככה שלא נצטרך לבזבז עליהם כסף ויהיה אפשרות לעשות משהו אחר עם הכסף :twisted:

ועכשיו ברצינות זה מרגש לראות את המצב, כבר רואים טריבונות וזה פשוט מדהים, רק שימשיכו ככה, אין לי כבר סבלנות לרגע שאני אכנס לאצטדיון הזה שהוא יהיה מוכן.
חחחח ברצינות עכשיו היעד פתיחה זה מאי 15 לא? העונה באירופה מתחיל בערך ביולי אוגוסט 14.אם ובע"ה נזכה במקום באירופה כל באר שבע תעבוד שמה חחחח נביא את אליניב ובוזגלו שיעבדו כמו שעבדו בפרומו של ערוץ הספורט חחחחחח
חלום לארח פה חלום!!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

המשוגע האדום כתב:
חחחח ברצינות עכשיו היעד פתיחה זה מאי 15 לא? העונה באירופה מתחיל בערך ביולי אוגוסט 14.אם ובע"ה נזכה במקום באירופה כל באר שבע תעבוד שמה חחחח נביא את אליניב ובוזגלו שיעבדו כמו שעבדו בפרומו של ערוץ הספורט חחחחחח
חלום לארח פה חלום!!!
כולם יעבדו 200,000 אנשים חחח

ויעד הפתיחה אמור להיות מרץ 2015 וייתכן שאם הם ימשיכו ככה אז אפילו לפניי מי יודע ;)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oriel kamer

שליחה על ידי oriel kamer »

messiah כתב:לא יודע מה איתכם, בשבילי הרגע שבו נחנוך איצטדיון חדש בסטנדרטים אירופיים זה יהיה משול לזכייה באליפות - מסוג הדברים שלא האמנתי
שאראה בעודי חי ונושם על פני האדמה הזאת.
אוהד באר שבע אמיתי מתרגש כמו ילד בכל מעבר חפוז עם הרכב על פני אתר הבניה של האיצטדיון - בתוך שניות צצות לראש תמונות ופנטזיות
מהאיצטדיון החדש והאווירה המחשמלת שהקהל הזה יידע לייצר בתוך מתקן ראוי.
יאללה,שיגיע,מגיע לנו.
ממש ככה!! היום עברתי שם ועצרתי את הרכב. והסתכלתי על הפלא במשך זמן מה, ולא רציתי להפסיק!

Snir

שליחה על ידי Snir »

רק אני חושב שהאיצטדיון שלנו הולך להיות אחד המכוערים ? (הלוואי ואני טועה)
אז נכון שבונים איצטדיון חדש וחווית הצפייה תהיה טובה יותר .. אבל עדיין זה הולך ללוות אותנו ל-50 שנה לפחות ואני ציפיתי להרבה יותר .

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Snir כתב:רק אני חושב שהאיצטדיון שלנו הולך להיות אחד המכוערים ? (הלוואי ואני טועה)
אז נכון שבונים איצטדיון חדש וחווית הצפייה תהיה טובה יותר .. אבל עדיין זה הולך ללוות אותנו ל-50 שנה לפחות ואני ציפיתי להרבה יותר .
הוא הולך להיות אחד היפים. האיצטדיון החדש של חיפה לדוגמא, אומנם יפה יותר , אבל מאוד לא ביתי. כל השטויות של גג מזהב וכו' לא עושה עליי רושם..
האיצטדיון בחיפה הולך להיום שומם ברוב משחקי הליגה וזה יגרום לאווירת כדורגל די מגעילה. גם אם יגיעו 15 אלף צופים, הם לא יהיו מורגשים כמו 15 אלף צופים באיצטדיון הנבנה שלנו.
אנחנו צריכים איצטדיון ביתי וחם, עם 4 יציעים שמקיפים את כולו(לא כמו בנתניה ופ"ת), קרובים מאוד לדשא. יופי?הוא יהיה לא פחות יפה מאף איצטדיון בארץ לדעתי.

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

קורא לעירייה להמשיך ולהנציח ע"י אחד השערים באצטדיון, את ארתור וסרמיל, על שמו נקרא האצטדיון היום.
מי שלא יודע אצטדיון וסרמיל קיבל את שמו לאחר שלילי אמו רצתה להנציח את שמו לאחר שנרצח ע"י הss ב1940 במחנה האשמדה מיידנק כשהוא בן חמש בלבד.
האישה המדהימה מימנה את השיפוץ של האצטדיון ב1988, וכאות תודה האצטדיון נקרא על שמו.
לא רק בגלל מימון השיפוץ אלא גם בגלל הסיפור העצוב, יש להסב את אחד השערים באצטדיון החדש על שמו של ארתור וסרמיל ז"ל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

g.b555 כתב:קורא לעירייה להמשיך ולהנציח ע"י אחד השערים באצטדיון, את ארתור וסרמיל, על שמו נקרא האצטדיון היום.
מי שלא יודע אצטדיון וסרמיל קיבל את שמו לאחר שלילי אמו רצתה להנציח את שמו לאחר שנרצח ע"י הss ב1940 במחנה האשמדה מיידנק כשהוא בן חמש בלבד.
האישה המדהימה מימנה את השיפוץ של האצטדיון ב1988, וכאות תודה האצטדיון נקרא על שמו.
לא רק בגלל מימון השיפוץ אלא גם בגלל הסיפור העצוב, יש להסב את אחד השערים באצטדיון החדש על שמו של ארתור וסרמיל ז"ל.
כן בטח. רק אצלנו. "להנציח" ו"מורשת" לא קיים בלקסיקון של מועדון הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

CrazyRed7 כתב: כן בטח. רק אצלנו. "להנציח" ו"מורשת" לא קיים בלקסיקון של מועדון הפועל באר שבע.
ביקורת - חשוב שתאמר.
במקרה הזה - אין קשר להפועל ב"ש.
מדובר בפרוייקט עירוני בדיוק כשם שאיצטדיון וסרמיל הוא איצטדיון עירוני.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

g.b555 כתב:קורא לעירייה להמשיך ולהנציח ע"י אחד השערים באצטדיון, את ארתור וסרמיל, על שמו נקרא האצטדיון היום.
אני מקווה מאוד שבעירייה יהיו מספיק חכמים בכדי לעשות זאת.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

CrazyRed7 כתב: כן בטח. רק אצלנו. "להנציח" ו"מורשת" לא קיים בלקסיקון של מועדון הפועל באר שבע.
:בהלם: :בהלם: :בהלם:
כל המועדון מלא בתמונות של שחקני עבר. כל מחצית מגיע שחקן עבר ורבים מהם מקבלים תפקידים ומנויים.
למה להשמיץ סתם ??? השמצה שכפי שאמר אביאל אינה קשורה כלל למועדון.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אביב כתב: :בהלם: :בהלם: :בהלם:
כל המועדון מלא בתמונות של שחקני עבר. כל מחצית מגיע שחקן עבר ורבים מהם מקבלים תפקידים ומנויים.
ואני עסקן.. הא?!
הרי לא ברור שאתה אומר את זה רק כי התמונה של השחקן שאני מייצג תלוייה שם....?
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אביב כתב: :בהלם: :בהלם: :בהלם:
ומי בדיוק רואה את התמונות האלה חוץ מעובדי המועדון?
ראיתי איך מנציחים את צ'ס, ראיתי איך מנציחים שחקני עבר גדולים(נו באמת, מגיע שחקן עבר במחצית..). תשאל בחור בן 20, אני בספק אם הוא ידע לתת לך 5 שחקנים מעונות האליפות(ויש לנו סה"כ 2 כאלה).
אני מקווה שלאחר המעבר לאיצטדיון החדש ידעו לתקן מעט, לפתוח מוזיאון, אפילו קטן, עם ההיסטוריה של המועדון(כמו במכבי ת"א בכדורסל, מוזיאון יפהפה) וחנות מזכרות שמכבדת קבוצת כדורגל מקצוענית בשנת 2013. להנציח אנשים כמו ארתור וסרמיל וצ'ס.
אבל העיקר יש תמונות במקום שאף אוהד ממוצע לא מגיע אליו..

שלח תגובה