אסטריט סלמני - חתם ל-3 שנים.
Re: אסטריט סלמני - חתם ל-3 שנים.
enough is enough
יש החמצות של כדורים חדים ברחבה ובלבול ברגליים, הערב הוא החמיץ כדור מתגלגל שרק צריך לדחוק.
אני נותן לו 400 כאלו באימון, הוא כובש 398.
אני נותן לו 400 כאלו באימון, הוא כובש 398.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עניין של ביטחון, הוא עם ביטחון בריצפה ורואים עליו בשפת הגוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ממש ריחמתי עליו אחרי ההחמצה.
אני משוכנע שהוא טוב בהרבה ממה שראינו עד עכשיו אבל כבר פחות משוכנע שהוא יצליח להראות את זה אצלנו
אני משוכנע שהוא טוב בהרבה ממה שראינו עד עכשיו אבל כבר פחות משוכנע שהוא יצליח להראות את זה אצלנו
רק אהבה תנצח...
פגרת המונדיאל יכולה לעשות לו טוב , משם הוא יכול לחזור שחקן חדש (וזה אגב כל שחקן גם אלה שטובים עד עכשיו אחרי המונדיאל יכולים פתאום להיות חלשים) , אם אחרי המונדיאל הוא לא יכנס לעניינים אז זה אבוד כבר.
בא נגיד שאם קהל מטומטם ימשיך לו בוז שהוא יוצא בפאקינג 2-0 על מכבי זה בטוח לא יקדם את זה לאנשהו.
אומר זאת שוב, שחקן עם דו ספרתי ב4 עונות האחרונות בשבדיה לא שכח להבקיע.
- ForeverRed
בנושא הזה צריך לומר - המספרים קצת משקרים.
נתונים מתוך הליגה השבדית:
21/22 - 2 שערים ב-13 משחקים, אחד מהם בפנדל.
20/21 - 9 שערים ב-26 משחקים, כולל רביעייה אחת ופנדל.
במילים אחרות, הבקיע ב-8 משחקים מתוך 39 בשנתיים האחרונות.
העונה הבאמת טובה שלו הייתה 19/20 עם 11 שערי שדה בליגה הראשונה.
אין ספק שהוא טוב מהיכולת שמוצגת כרגע, אבל הוא כבר שנתיים לא ממש פוגע ובליגה חלשה מהישראלית.
בעניין אחר, היה עצוב לראות בשידור החוזר את הקלוז-אפים שעשו לו אחרי ההחמצה אתמול. הוא גמור מנטלית.
2022 שנה קשה מבחינתו דווקא כשהוא היה בשיא העלייה שלו. איבד את המקום בהרכב של האמרבי, את המקום בנבחרת קוסובו, החמיץ את הפנדל המכריע בגמר גביע השבדי והקדנציה כאן.
אם ברדה עדיין מאמין בו הוא צריך לקחת אותו כפרויקט בפגרה. אם דברים יתחילו להתחבר לו הוא יוכל להוסיף מהירות ועוד מימד של לחץ להתקפה שחסר לנו כשמשחקים עם חטואל-מיכה-ספורי-חמד.
אין מה לחשוב על ינואר. קודם שיתחילו מפטרוצ'י, אקולטסה ומרטינש שכרגע התרומה של שלושתם למועדון שווה. אחרי זה אנסה.
אם ברדה עדיין מאמין בו הוא צריך לקחת אותו כפרויקט בפגרה. אם דברים יתחילו להתחבר לו הוא יוכל להוסיף מהירות ועוד מימד של לחץ להתקפה שחסר לנו כשמשחקים עם חטואל-מיכה-ספורי-חמד.
אין מה לחשוב על ינואר. קודם שיתחילו מפטרוצ'י, אקולטסה ומרטינש שכרגע התרומה של שלושתם למועדון שווה. אחרי זה אנסה.
מי ששרק לו בוז אתמול, אני מאחל לו רק דברים רעים.
אנסה הביתה לפני מרטינש. הרבה לפני.הפועלעולה כתב: ↑01 נובמבר 2022, 11:482022 שנה קשה מבחינתו דווקא כשהוא היה בשיא העלייה שלו. איבד את המקום בהרכב של האמרבי, את המקום בנבחרת קוסובו, החמיץ את הפנדל המכריע בגמר גביע השבדי והקדנציה כאן.
רק אתמול זכינו לראות מה זה 90 דקות בלי נגר מוחלט בהתקפה.
מאמין שיש ביקוש לאנסה. בטח בהשאלה.
מרטינס מסיים חוזה בקיץ אז הפיצוי יהיה די קטן.
אפשרי להחליף אותם בינואר.
מרטינס מסיים חוזה בקיץ אז הפיצוי יהיה די קטן.
אפשרי להחליף אותם בינואר.
גם פטרוצ'י מסיים בקיץ
עד עכשיו תקוע פה
אם יחזקאל נשאר מגן ימני עד סוף העונה, לא הייתי משחרר עדיין את אנסה.
חמד, סלמאני ושכטר - זה לא מספיק.
עד עכשיו תקוע פה
אם יחזקאל נשאר מגן ימני עד סוף העונה, לא הייתי משחרר עדיין את אנסה.
חמד, סלמאני ושכטר - זה לא מספיק.
פטרוצ׳י, אקולטסה ומרטינש מסיימים חוזה השנה לדעתי, יהיה יותר של למצוא להם פתרונות עכשיוהפועלעולה כתב: ↑01 נובמבר 2022, 11:482022 שנה קשה מבחינתו דווקא כשהוא היה בשיא העלייה שלו. איבד את המקום בהרכב של האמרבי, את המקום בנבחרת קוסובו, החמיץ את הפנדל המכריע בגמר גביע השבדי והקדנציה כאן.