מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:09
מאיפה אתה בטוח שזה לא בגלל כמות החידושים? הרי הקמפיין לא התחיל ביום הראשון של פתיחת החידושים.
הוא עלה רק לפני כמה ימים אחרי שהבינו שלא מתקדמים. לעלות קמפיין לא לוקח הרבה זמן (מנסיון).
וממתי אנחנו עושים קמפיין חוצות על המנויים בתקופה של חידוש מנויים? להזכירכם היינו סולד אאוט 12 אלף עונה שעברה כלומר מחכים אך ורק למחדשים כרגע.
שורה תחתונה המועדון בהחלט לחוץ מהנושא ולא סתם הספונסר כתב מה שכתב הבוקר. מדובר בכמה מליונים טובים.
אבל הרוב המוחלט יחדש, רק מקווה שזה ידליק נורה להנהלה שהקהל לא מרוצה מההתנהלות. בסוף יש פה 8000 אוהדים שעדיין לא חידשו.
עונה שעברה עשינו כמעט סולד אאוט תוך כמה ימים מפתיחת החידושים, אם אני לא טועה זה גם היה אפילו לפני כל רכש, הבעת אמון אדירה. העונה ממש ההיפך.
פעילות המועדון מתאריך 1.6 עד היום :

שחקנים ששוחררו - מקסימו לוי , הראל שלום , עדן שמיר , אנדרה פוקו , אימראן עומאר , אדריאן פאון , ניב פליטר
שחקנים שחזרו מהשאלה - תומר יוספי , אור בלוריאן , זאהי אחמד ,
שחקנים שהגיעו - בן גורדין , גיא מזרחי , אליאל פרץ , קינגס קאנגווה , סמיר פרהוד , ארנולד גריטה
שחקנים שיחזרו מפציעות - אור דדיה , מיגל ויטור , איילון אלמוג
שחקנים מתנדנדים - אופיר מרציאנו , ארתור שושנאצ׳ב
כמעט כל הצוות המקצועי התחלף וזה כולל מאמן ראשי , עוזר מאמן , אנליסטים , סקאוט , מאמן כושר נוסף ...

השתחררו מחוזים , החליפו צוותים ושחקנים , שילמו גם על שחקנים בהעברות ובשכר , כל העסק עדיין לומד להידבק ולהתחבר , החליפו מערכת כירטוס חדשה ( שיש איתה בעיות אבל זה הגיוני שיקרה ואפשר לעשות יותר ) וכל זה בתקופה מחורבנת שיכולה אפילו להסתבך יותר .

מה רוצים מההתנהלות ואיך זה קשור לחידוש מנוי ?
זר ב-1.5 מיליון יורו עם שכר של 600k יורו יפתור את כל הבעיות ?
כי רק על זה מדברים . השיח סביב הקבוצה רעיל בלי סיבה ועושה נזק !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ran כתב:
07 אוגוסט 2024, 01:29
בגדול אתם צודקים, עם רכש מפוצץ כולם היו מחדשים, אבל זה לא יפתור את הבעיות ויש לא מעט.
אני מאמין שבין 1000 ל-1500 מנויים לא יחדשו העונה מכל הסיבות שתרצו, בעיקר רכש והתנהלות.
רוב המנויים יחדשו עד יום לפני הדד ליין למנויים. לא מעט אוהדים רוצים להעביר מסר שהם לא מרוצים מההתנהלות והסגל ובצדק,
גם אני נמנה מביניהם אבל כמובן שאחדש כמו בכל ה-30 שנה האחרונות, ובדיוק מהסיבה הזאת מותר להעביר ביקורת. וכן המועדון נלחץ מהסיטואציה,
אם הם התחילו בקמפיין חוצות למנויים כנראה שהם בלחץ, בסוף מדובר על סכום בין 13-16 מליון שקל לא כולל הבוקסים. אסור לשכוח שבעצם חוץ מקנגאווה לא הגיע רכש אחד ברמה.
מקווה שיתעשתו במהירות גם אם זה אומר לשים יותר כסף כדי לזרז עסקאות שנתקעות בגלל המלחמה או סיבה אחרת, שלב בתים על הרצפה העונה, זו הכנסה יפה ודירוג גבוה גם לעונה הבאה.

הם התחילו להתקשר לאוהדים שלא חידשו ושאלו למה הם לא חידשו.
זה לא קרה מעולם, אם זה לא לחץ...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:32
אולי די עם האיומים?
מי שלא נמצא כאן בלב שלם, שלא יהיה.
מותר לקהל להביע מחאה. מנוי זה בערך הכלי היחידי שבאמצעותו אפשר להעביר מסר. בכל יתר הזמן אנחנו לקוח שבוי ובדיוק כך מתייחסים אלינו, כמו כבשים נטולי זכות לבקר או להביע דעה. תשלמו ותשתקו. עם כזאת גישה לא פלא שזאת התוצאה.

בלי קשר, הייתי מציע להמתין כמה ימים ולהבין את תמונת המצב האמיתית. יש הרבה שמחכים ליום האחרון.
אז למה אתה מחדש מנוי ?
שלם 80 ₪ בחודש לצ׳רלטון וסגרת פינה .
זה המסר היחיד - חידוש ( והבעת אמון ) או אי חידוש .

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

היה גם סרטון של גורדנה לחדש מנויים , זה גם נקרא סוג של קמפיין .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:43
פעילות המועדון מתאריך 1.6 עד היום :

שחקנים ששוחררו - מקסימו לוי , הראל שלום , עדן שמיר , אנדרה פוקו , אימראן עומאר , אדריאן פאון , ניב פליטר
שחקנים שחזרו מהשאלה - תומר יוספי , אור בלוריאן , זאהי אחמד ,
שחקנים שהגיעו - בן גורדין , גיא מזרחי , אליאל פרץ , קינגס קאנגווה , סמיר פרהוד , ארנולד גריטה
שחקנים שיחזרו מפציעות - אור דדיה , מיגל ויטור , איילון אלמוג
שחקנים מתנדנדים - אופיר מרציאנו , ארתור שושנאצ׳ב
כמעט כל הצוות המקצועי התחלף וזה כולל מאמן ראשי , עוזר מאמן , אנליסטים , סקאוט , מאמן כושר נוסף ...

השתחררו מחוזים , החליפו צוותים ושחקנים , שילמו גם על שחקנים בהעברות ובשכר , כל העסק עדיין לומד להידבק ולהתחבר , החליפו מערכת כירטוס חדשה ( שיש איתה בעיות אבל זה הגיוני שיקרה ואפשר לעשות יותר ) וכל זה בתקופה מחורבנת שיכולה אפילו להסתבך יותר .

מה רוצים מההתנהלות ואיך זה קשור לחידוש מנוי ?
זר ב-1.5 מיליון יורו עם שכר של 600k יורו יפתור את כל הבעיות ?
כי רק על זה מדברים . השיח סביב הקבוצה רעיל בלי סיבה ועושה נזק !

תקשיב צפריר, אתם כבר שנים מזלזלים באינטליגנציה שלנו ומוחקים כל זכר לזהות במועדון.
השיא כמובן הגיע בקיץ עם הפרידה מברדה והצורה שבה נפרדתם מהסמל הכי גדול שהיה כאן ואחד שיש לו מניות רבות במהפך שהמועדון הזה עשה מאז שהוא חזר מבלגיה.
גם במבט כולל, אין כאן ניסיון לבנות מועדון גדול אלא קבוצה גדולה מקצועית, ולכן למרות ההצלחות שלנו בשנים האחרונות יש חשש גדול מפני העתיד במידה ואלונה תעזוב כי לא מנסים בכלל לייצר כאן בסיס למועדון גדול.
אנחנו בסוף נחדש, כי אנחנו רוצים לתמוך במועדון, וכי למרות הכל, במבט כולל על הכדורגל הישראלי אנחנו עדין במצב טוב, אבל אנחנו בהחלט נקח את הזמן עד לימים האחרונים כדי להגיד למערכת שההתנהלות פגעה בנו וזאת הדרך שלנו להעביר את המסר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

לא עושים קמפיין - למה לא עושים קמפיין, זלזול בלקוח
עושים קמפיין(די מינימלי) - חחחחח הם בלחץ

בואו, ה2000 גג שלא יחדשו, יחטפו ע"י אחרים. אני בעצמי אשמח להוסיף 2 מנויים צמודים במערבי או מזרחי, בנוסף למנויים שלי.
"לחץ"...ב16.8 נראה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Sir Alex Ferguson כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:51
תקשיב צפריר, אתם כבר שנים מזלזלים באינטליגנציה שלנו ומוחקים כל זכר לזהות במועדון.
השיא כמובן הגיע בקיץ עם הפרידה מברדה והצורה שבה נפרדתם מהסמל הכי גדול שהיה כאן ואחד שיש לו מניות רבות במהפך שהמועדון הזה עשה מאז שהוא חזר מבלגיה.
גם במבט כולל, אין כאן ניסיון לבנות מועדון גדול אלא קבוצה גדולה מקצועית, ולכן למרות ההצלחות שלנו בשנים האחרונות יש חשש גדול מפני העתיד במידה ואלונה תעזוב כי לא מנסים בכלל לייצר כאן בסיס למועדון גדול.
אנחנו בסוף נחדש, כי אנחנו רוצים לתמוך במועדון, וכי למרות הכל, במבט כולל על הכדורגל הישראלי אנחנו עדין במצב טוב, אבל אנחנו בהחלט נקח את הזמן עד לימים האחרונים כדי להגיד למערכת שההתנהלות פגעה בנו וזאת הדרך שלנו להעביר את המסר.
אתה באמת חושב שזה מזיז למועדון אם אתה מחדש ביום הראשון או האחרון?
בסוף אם בתום תקופת החידוש יחדשו כ10 אלף מנויים הם יראו בזה הצלחה מסוימת ולמחרת אף אחד לא יזכור את ה"מחאה" שלך.

יש בעיות הרבה יותר גדולות שצריכות להיפתר בין המועדון לאוהדים. מי שחושב שהאשמה על המועדון בלבד, קצת חסר מודעות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:54
לא עושים קמפיין - למה לא עושים קמפיין, זלזול בלקוח
עושים קמפיין(די מינימלי) - חחחחח הם בלחץ

בואו, ה2000 גג שלא יחדשו, יחטפו ע"י אחרים. אני בעצמי אשמח להוסיף 2 מנויים צמודים במערבי או מזרחי, בנוסף למנויים שלי.
"לחץ"...ב16.8 נראה

עובדתית הם בלחץ, וטוב שכך.
מתי אי פעם המועדון התקשר לאוהדים לשאול למה לא חידשו?
אני מקווה שנהיה סולד אואט, אבל מרוצה מאוד לקרוא עוד ועוד אנשים שכלכלית יכולים לרכוש מנוי כבר עכשיו אבל בכוונה ממתינים לימים האחרונים כדי להעביר מסר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:57
אתה באמת חושב שזה מזיז למועדון אם אתה מחדש ביום הראשון או האחרון?
בסוף אם בתום תקופת החידוש יחדשו כ10 אלף מנויים הם יראו בזה הצלחה מסוימת ולמחרת אף אחד לא יזכור את ה"מחאה" שלך.

יש בעיות הרבה יותר גדולות שצריכות להיפתר בין המועדון לאוהדים. מי שחושב שהאשמה על המועדון בלבד, קצת חסר מודעות.

אשמח לשמוע במה האוהדים אשמים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

במחול השדים שהם מייצרים. באווירה השלילית והמגעילה. במחנאות ופולחן אישיות.

לא כולם כמובן. יש לנו כמות מסוימת של מדושני עונג שחושבים שאנחנו ברצלונה בשיאה.
הם הראשונים אגב שיברחו מטרנר כשאלונה תעזוב.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

Sir Alex Ferguson כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:59
אני מקווה שנהיה סולד אואט, אבל מרוצה מאוד לקרוא עוד ועוד אנשים שכלכלית יכולים לרכוש מנוי כבר עכשיו אבל בכוונה ממתינים לימים האחרונים כדי להעביר מסר.
בטח טוב שהם בלחץ אפילו טוב מאוד.
שהיה אליפויות והצלחות היינו לקוח שבוי והוחזקנו בביצים מה שנקרא , העלאת מחירי המנויים גם וכולם עשו כמו גדולים.
אז מותר קצת לקבל האטה בקצב חידוש המנויים שבמועדון ירגישו את רחש האוהדים.

ואני גם די בטוח שהכל בפאניקה ויהיה את ה9-10 אלף מנויים קבועים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Sir Alex Ferguson כתב:
משה הדעה/התחושה שלך זה לא אוטומטית עובדה.

להתקשר באופן יזום ללקוח שלא חידש עדיין מנוי, אולי להזכיר לו או לעזור לו לאור התקלות במערכת החדשה, זה לאו דווקא לחץ.
זה סטנדרט. אם זה לא קרה בשנים קודמות זה כנראה כי הרוב חידשו בשבוע הראשון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

4 לב אדום כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:47
אז למה אתה מחדש מנוי ?
שלם 80 ₪ בחודש לצ׳רלטון וסגרת פינה .
זה המסר היחיד - חידוש ( והבעת אמון ) או אי חידוש .
מניח שיהיו כאלה ולא מעט.
לראשונה בחיי אני אמצא את עצמי מחדש מנוי לא כי אני רוצה, אלא כי אני פשוט לא מסוגל אחרת.
גם כאלה יהיו לא מעט.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
למה אתה מסתכל על זה מזווית שלילית ?
אולי התקשרו כי מבינים שיש בעיות עם המערכת החדשה ורוצים לסייע בחידוש ? אולי אנשים השאירו הודעות וחוזרים אליהם ?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
אף אחד לא מזלזל או רוצה למחוק זהות מהסיבה הפשוטה שזה לא אפשרי . נולדנו פה וגדלנו פה וזה מה שאנחנו אוהבים .
Sir Alex Ferguson כתב:
כמוני , אתה לא יודע מה היה ב-4 עיניים בין ברדה לאלונה ואתה מתייחס לתוצאה בלבד . אתה גם מתעלם מהעונה הרעה מאוד מקצועית שעברנו ( ואני מזכיר שתמכתי בלתת לו עונה נוספת כי זה יכול לקרות לכל מאמן ) . אבל צד בהחלט בחרת .
Sir Alex Ferguson כתב:
למה לא ? בהחלט מנסים - מחליפים צוותים , מוסיפים תכנים למחלקות הנוער והילדים , יש לך פאן-זון שמאפשר לך חויית טרום משחק ייחודי בארץ , משדרגים מערכות כמו תאורת לדים , כרטיסים ... אבל אני מסכים איתך שיש עוד ים של עבודה ודברים שאפשר לעשות
Sir Alex Ferguson כתב:
זכותך . אבל אתה יודע שזה יכול להוביל למקומות שגם אתה לא רוצה שהקבוצה תגיע אליהם "בשם העברת המסר" . אז מי נפגע בסוף ? הקבוצה . ומי זאת הקבוצה בתכל'ס ? אתה .

שלח תגובה