כמה יעלה המגן השמאלי של לודוגורץ?אדום זקן כתב: במקום לקשקש קישקושים תן לי שם של אחד שכן כולל זרים עם פוטנציאל להגיע לארץ.
מטוס סילון.
כמה יעלה המגן השמאלי של לודוגורץ?אדום זקן כתב: במקום לקשקש קישקושים תן לי שם של אחד שכן כולל זרים עם פוטנציאל להגיע לארץ.
זר חייב, לפחות לפי דעתי, להיות טוב יותר משמעותית מהאלטרנטיבה הישראלית שלו (בהנחה ואנחנו מסוגלים להביא את האלטרנטיבה הישראלית, שכן בקיץ למשל רצינו את אצילי לפני קוואנקה, אבל כשאצילי לא רצה לבוא פנינו לאופציה של השחקן הזר בלית ברירה).RedBend כתב:משהו אחד לגבי קורהוט, אבל זה יהיה נכון לכל שחקן זר אצלנו שהוא לא וואקמה/ויטור/אוגו.
הציפייה שלנו מזרים בשנתיים שלוש האחרונות היא לשוברי שיוויון, וכשסתכלים על כאלו שהם לא שוברי שיווין צריך לשים דברים בפרופורציה.
קודם לוסיו אחר כך הובאן ועכשיו קורהוט.
הנחת העבודה היא שאם נוותר על זר שהוא לא שובר שיוויון, נביא בהכרח אחד אחר שהוא כן כזה.
אז זהו שלא.
יכולים להיות זרים "אפורים"- לא כולם אמורים לספק את הניצוץ. חלק נותנים משמעת טקטית ברמה מעל הליגה, חלק נותנים פיזיות ברמה מעל הליגה, וחלק נותנים חוכמה ומינימום טעויות מעל הליגה וכך הלאה.
על זה שאפשר למצוא מגנים טובים יותר (התקפית בעיקר) מקורהוט אין ספק בכלל.
קורהוט מרוויח איזור ה180K דולר לעונה.
לא משכורת של כוכב כי גם בצוות מבינים שהוא לא כזה ולא יהיה כזה, והציפיות ממנו בהתאם.
למה דוידזאדה + זר לאמצע? דוידזאדה + הובאן לאמצע (כבר היה כאן) > > קורוהוט + אייבנדר.ForeverRed כתב: אני בנאדם פרקטי.
מבחינתי, דודזאדה + זר לאמצע >> מקורהוט + איינבינדר.
אז נכון שזה כבר מאוחר מדי ואופיר כבר לא רלוונטי, אבל אני כן חושב שאפשר למצוא פתרונות.
בשורה התחתונה קורהוט לא מצדיק את המקום שלו כשחקן זר בהפועל באר שבע בגרסתה הנוכחית.
הוא לא נותן לנו שום יתרון.
אם הוא מצדיק או לא זה תלוי בציפייה מהשחקן ומהעמדה.ForeverRed כתב: אני בנאדם פרקטי.
מבחינתי, דודזאדה + זר לאמצע >> מקורהוט + איינבינדר.
אז נכון שזה כבר מאוחר מדי ואופיר כבר לא רלוונטי, אבל אני כן חושב שאפשר למצוא פתרונות.
בשורה התחתונה קורהוט לא מצדיק את המקום שלו כשחקן זר בהפועל באר שבע בגרסתה הנוכחית.
הוא לא נותן לנו שום יתרון.
לא מדובר בדמיונות אלא בדברים מעשיים.RedBend כתב: אם הוא מצדיק או לא זה תלוי בציפייה מהשחקן ומהעמדה.
אני חושב שבסך הכללי די מרוצים ממנו - גם מבנה האישיות הנוח, גם השכר הנמוך וגם העובדה שהגנתית הוא הוכיח (לכל הפחות שנה שעברה בדגש על אירופה) שהוא כן ראוי להיות חלק ויכול להיות שבשלב הזה זה מספיק. עד הקיץ אלוהים גדול.
נכון למועד סגירת חלון העברות גם דוידזדה וגם איינבינדר היו סימני שאלה, ושניהם מבחינתי נכון לכרגע עדיין כאלו.
איינבינדר סימן שאלה בעיקר באוריינטציה ההגנתית, בכל שאר הפרמטרים הוא נקלט מצויין
ולגבי דודזדה, עם כל הכבוד למה שהוא עושה במכבי עד כה (ויש), בוא נראה יציבות שמצדיקה את הלגיטימיות המחודשת שלו.
לגבי המשוואה, היחיד שאני מצטער שהלך למכבי זה אצילי ואמרתי את זה בכל הזדמנות בערך.
הוא היה ועודנו תפור לנו בול
אם כבר משתעשעים באי שיוויון, אצילי + עלי מוחמד >> מכל מה שיעלה על הדעת
גנט רצו עבורו מיליון יורו, את אותו הסכום שמכרנו אותו ופחות התלהבו מהעניין הזה בכלל ומדרישות השכר שלו בפקט.ForeverRed כתב: לא מדובר בדמיונות אלא בדברים מעשיים.
עובדתית יכולנו להחזיר את אופיר. עובדתית יכולנו במקרה כזה להשקיע את השכר הגבוה של איינבינדר בקשר זר שיהיה טוב ממנו. מקבלי ההחלטות בחרו בכיוון אחר ואני מכבד את זה. עדיין חושב שמדובר בטעות.
כשבסוף העונה יחליטו להיפרד מקורהוט, זה יהיה אחרי שאיבדנו הזדמנות מצוינת לשים יד על ישראלי מוכח שאנחנו מכירים את היתרונות והחסרונות שלו ויכול לתת שקט לשנים קדימה בעמדה הזאת. לא צריך לשפוט אותו על הקדנציה במכבי. זה לא מישהו שאנחנו לא מכירים.
אצילי זה משהו שפחות היה בשליטתנו. ניסו בכל הכוח ולא הלך. אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתבאס על האלטרנטיבה שנבחרה במקומו.
לא צריך לחכות למשחק הבא וגם לא לזה שאחריו. ההסתכלות פה היא על התמונה הכוללת. היכולת של אופיר מוכרת וידועה. אני תמיד מעדיף ישראלי, גם אם מעט פחות טוב, מאשר שחקן זר שמבזבז משבצת יקרה ולא מביא ערך מוסף.RedBend כתב: גנט רצו עבורו מיליון יורו, את אותו הסכום שמכרנו אותו ופחות התלהבו מהעניין הזה בכלל ומדרישות השכר שלו בפקט.
מעבר לזה, נכון לסגירת חלון העברות הוא היה ישראלי קצת פחות מוכח.
בלי קשר כל שחקן, מוכח או לא, שבקושי משחק שנה שלמה הוא חתיכת הימור.
גם עכשיו הייתי מציע לחכות טיפה איתו הליגה לא נגמרת באוקטובר. היום ויאריאל על הראש שלו, הזדמנות מצוינת לראות איך הוא יתפקד
בוודאי שצריך לחכות.ForeverRed כתב: לא צריך לחכות למשחק הבא וגם לא לזה שאחריו. ההסתכלות פה היא על התמונה הכוללת. היכולת של אופיר מוכרת וידועה. אני תמיד מעדיף ישראלי, גם אם מעט פחות טוב, מאשר שחקן זר שמבזבז משבצת יקרה ולא מביא ערך מוסף.
לגבי המחיר, אם שילמנו 700 אלף יורו על אורן ביטון ו-800 אלף יורו על ניב זריהן אז כסף זה לא הבעיה. הייתה כאן החלטה מקצועית לא נכונה (לדעתי). נקווה שאורן ביטון יצליח לפרוץ ויסתום לי את הפה.
וקורהוט בשנתיים עם שער בגביע הטוטו ואפס בישולים.RedBend כתב: בוודאי שצריך לחכות.
הרי אם הוא לא פותח את העונה כפי שפתח הדיון הזה לא מתקיים בכלל.
היכולת של אופיר המוכרת והידועה היא שער ושלושה בישולים (אולי אפילו פחות אני לא באמת זוכר) בחמש עונות אצלנו (שוב, עם כל הכבוד לחודשיים שלו במכבי)
לגבי הבזבוז של משבצת יקרה של זר, היא פחות יקרה ממה שאתה חושב.
כשתבין שלא יכולים להיות לך 6 זרים שהם שוברי שיוויון (סתכל מה שכתבתי לפני) יהיה לך יותר קל לבלוע את השחקן הזה
מסכים ולכן אמרתי שעד הקיץ אלוהים גדול.Eelect כתב:הנקודה הזו של זר "סביר" פועלת לשני הכיוונים רדבנד,
כל עוד הוא לא שיוויון קל הרבה יותר גם להחליף אותו בתקווה שהבא אחריו יהיה כזה.
אגב, מתקשה לקבל את הטענה הזו שטוני מסרס אותו.
זו היתה טענה נכונה אם ברגעים שקורהוט היה מקבל את הכדור היינו אומרים לעצמנו "חבל שהוא לא מקבל אותו יותר".
במספיק מקרים היה לו חופש פעולה ווהוא לא ניפק עם זה כלום.
גם אם הטענה הזו שטוני מסרס אותו היתה נכונה, והיא לא לדעתי, זה לא ממש משנה לנו.
אנחנו צריכים מגן שידע לבוא לידי ביטוי לצד שחקן כנף דומיננטי.
שמענו את זה גם על אצילי "המחליף".oshri26 כתב: מעדיף לראות אותו פה , ולא את אופיר שלא היה לו מקום אפילו לקבל צאנס בבלגיה.
לא צריך 6 שוברי שיווין. גם 6 משדרגים זה מספיק. קורהוט לא משדרג מבחינתי.RedBend כתב: לגבי הבזבוז של משבצת יקרה של זר, היא פחות יקרה ממה שאתה חושב.
כשתבין שלא יכולים להיות לך 6 זרים שהם שוברי שיוויון (סתכל מה שכתבתי לפני) יהיה לך יותר קל לבלוע את השחקן הזה