מהראן ראדי
Re: מהראן ראדי
מלך, שיצליח מגיע לו.
מלך אוהב אותו שיצליח בכל מקום שילך
- The red one
כמה ציטוטים מתוך ראיון הבוקר בידיעות:
על ההחלטה לעזוב: "זה התחיל עם דקות המשחק המועטות ונמשך עם המרחק מהמשפחה. לשניהם היה משקל בעזיבה. כדורגלן רוצה להיות במקום שהוא נהנה בו, ובאמת נהניתי, אבל העיקר זה לשחק ומזה היה פחות. היו כמה סיבות שקשורות לעניין הזה, אבל את זה כבר אשאיר לעצמי"
האם עשה סימנים של עזיבה כמו שעשה במכבי ת'א? "אף פעם לא פחדתי מתחרות, במיוחד אם היא בריאה. אני בטוח שיכולתי לתרום יותר בחצי השנה האחרונה. כיבדתי את ההחלטה לתת לי פחות דקות, התנהלתי כמו ספורטאי ומעולם לא עשיתי פרצופים" (כאן ציפיתי שישאלו אותו על הסטטוס ההוא ברשתות החברתיות..אבל לא שאלו). עוד על זה: "כשאתה נותן את ה-100% שלך ולא מקבל קרדיט, אתה מתאכזב, אבל זה לא תסכל אותי. תסכול לא נמצא אצלי בלקסיקון"
שאלו: "ברק בכר אמר שהיית אחד המאמנים שלו על המגרש, אז למה לו 'לפטר' מאמן כמוך?" והוא ענה למראיינת: "את זה תשאלי אותו"
- האם ההחלטה לעזוב הייתה מאה אחוז שלך? "זה היה בשיתוף פעולה עם המועדון. לשמוע את אלונה אומרת לי שקשה לה לראות אותי ככה בחצי השנה האחרונה, זה פשוט להבין את המצב. היא הייתה באמצע, היא כיבדה את ההחלטות המאמן וגם את שלי"
- נפגעת? "לא. אני מחפש את השקט ואת השלווה. המטרה שלי הייתה לשחק וליהנות מכדורגל. כשהרגשתי שאני לא מקבל במה בבאר שבע - החלטתי ללכת"
על ההחלטה לעזוב: "זה התחיל עם דקות המשחק המועטות ונמשך עם המרחק מהמשפחה. לשניהם היה משקל בעזיבה. כדורגלן רוצה להיות במקום שהוא נהנה בו, ובאמת נהניתי, אבל העיקר זה לשחק ומזה היה פחות. היו כמה סיבות שקשורות לעניין הזה, אבל את זה כבר אשאיר לעצמי"
האם עשה סימנים של עזיבה כמו שעשה במכבי ת'א? "אף פעם לא פחדתי מתחרות, במיוחד אם היא בריאה. אני בטוח שיכולתי לתרום יותר בחצי השנה האחרונה. כיבדתי את ההחלטה לתת לי פחות דקות, התנהלתי כמו ספורטאי ומעולם לא עשיתי פרצופים" (כאן ציפיתי שישאלו אותו על הסטטוס ההוא ברשתות החברתיות..אבל לא שאלו). עוד על זה: "כשאתה נותן את ה-100% שלך ולא מקבל קרדיט, אתה מתאכזב, אבל זה לא תסכל אותי. תסכול לא נמצא אצלי בלקסיקון"
שאלו: "ברק בכר אמר שהיית אחד המאמנים שלו על המגרש, אז למה לו 'לפטר' מאמן כמוך?" והוא ענה למראיינת: "את זה תשאלי אותו"
- האם ההחלטה לעזוב הייתה מאה אחוז שלך? "זה היה בשיתוף פעולה עם המועדון. לשמוע את אלונה אומרת לי שקשה לה לראות אותי ככה בחצי השנה האחרונה, זה פשוט להבין את המצב. היא הייתה באמצע, היא כיבדה את ההחלטות המאמן וגם את שלי"
- נפגעת? "לא. אני מחפש את השקט ואת השלווה. המטרה שלי הייתה לשחק וליהנות מכדורגל. כשהרגשתי שאני לא מקבל במה בבאר שבע - החלטתי ללכת"
חוסר מודעות גדול. תודה על 3 שנים נפלאות אבל להגיד שהגיע לו יותר דקות בחצי השנה האחרונה זאת שטות גמורה. קיבל קצת יותר ממה שהגיע לו מכבוד אליו.
ראדי זה ששחקן שלא מסוגל להיות בספסל ,ובגלל זה הפרידה הייתה בלתי נמנעת
וגם: "את האהבה והערכה שקיבלתי בבאר שבע אני אזכור עוד הרבה שנים. זה היה הבית שלי בשלוש השנים האחרונות, כך שזה יהיה מרגש לשחק נגדם. כשאעלה על המגרש אנתק את הרגש ואנסה לנצח, מה שבטוח לא אחגוג נגדם."The red one כתב:כמה ציטוטים מתוך ראיון הבוקר בידיעות:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
ליקלוקים לא מענייניםניב כתב: וגם: "את האהבה והערכה שקיבלתי בבאר שבע אני אזכור עוד הרבה שנים. זה היה הבית שלי בשלוש השנים האחרונות, כך שזה יהיה מרגש לשחק נגדם. כשאעלה על המגרש אנתק את הרגש ואנסה לנצח, מה שבטוח לא אחגוג נגדם."
די נו, שחקן מהמרגשים שהיו פה. איפה הלב איפהThe red one כתב: ליקלוקים לא מעניינים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מה יש לך?The red one כתב: ליקלוקים לא מעניינים
למה בדיוק אתה לא מתחבר ממה שהוא אמר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
וואי איזה כבדים. צחקתי. מעריך מאוד (מאוד מאוד) את ראדי, שמתי כאן את הציטוטים שחשבתי שיעניינו.גדי כתב: מה יש לך?
למה בדיוק אתה לא מתחבר ממה שהוא אמר?
הבעייה עם כל השחקנים שהם לא מסוגלים להפנים שהם לא פיטר פן.
תראו איך תסתיים התקופה של רונלדו ביובנטוס, צפו לפיצוצים.
בכל מקרה, אחד מהגורמים החשובים באליפויות, שחקן מיוחד ומרגש, תקווה לשחקנים אחרים לא להתייאש, פריחה יכולה להיות גם בגיל מבוגר יחסית.
תראו איך תסתיים התקופה של רונלדו ביובנטוס, צפו לפיצוצים.
בכל מקרה, אחד מהגורמים החשובים באליפויות, שחקן מיוחד ומרגש, תקווה לשחקנים אחרים לא להתייאש, פריחה יכולה להיות גם בגיל מבוגר יחסית.
פרובוקטורThe red one כתב: וואי איזה כבדים. צחקתי. מעריך מאוד (מאוד מאוד) את ראדי, שמתי כאן את הציטוטים שחשבתי שיעניינו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- The red one
מי שמדבר. אתה סתם מדליק פה את כולםניב כתב: פרובוקטור
לא מילאו את החלל הגדול שלו פה.
סטו זה לא מחליף בשבילו בטח לבטח
סטו זה לא מחליף בשבילו בטח לבטח