מהראן ראדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: מהראן ראדי

שליחה על ידי oranu »

מלך, שיצליח מגיע לו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מלך אוהב אותו שיצליח בכל מקום שילך

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כמה ציטוטים מתוך ראיון הבוקר בידיעות:

על ההחלטה לעזוב: "זה התחיל עם דקות המשחק המועטות ונמשך עם המרחק מהמשפחה. לשניהם היה משקל בעזיבה. כדורגלן רוצה להיות במקום שהוא נהנה בו, ובאמת נהניתי, אבל העיקר זה לשחק ומזה היה פחות. היו כמה סיבות שקשורות לעניין הזה, אבל את זה כבר אשאיר לעצמי"

האם עשה סימנים של עזיבה כמו שעשה במכבי ת'א? "אף פעם לא פחדתי מתחרות, במיוחד אם היא בריאה. אני בטוח שיכולתי לתרום יותר בחצי השנה האחרונה. כיבדתי את ההחלטה לתת לי פחות דקות, התנהלתי כמו ספורטאי ומעולם לא עשיתי פרצופים" (כאן ציפיתי שישאלו אותו על הסטטוס ההוא ברשתות החברתיות..אבל לא שאלו). עוד על זה: "כשאתה נותן את ה-100% שלך ולא מקבל קרדיט, אתה מתאכזב, אבל זה לא תסכל אותי. תסכול לא נמצא אצלי בלקסיקון"

שאלו: "ברק בכר אמר שהיית אחד המאמנים שלו על המגרש, אז למה לו 'לפטר' מאמן כמוך?" והוא ענה למראיינת: "את זה תשאלי אותו"

- האם ההחלטה לעזוב הייתה מאה אחוז שלך? "זה היה בשיתוף פעולה עם המועדון. לשמוע את אלונה אומרת לי שקשה לה לראות אותי ככה בחצי השנה האחרונה, זה פשוט להבין את המצב. היא הייתה באמצע, היא כיבדה את ההחלטות המאמן וגם את שלי"
- נפגעת? "לא. אני מחפש את השקט ואת השלווה. המטרה שלי הייתה לשחק וליהנות מכדורגל. כשהרגשתי שאני לא מקבל במה בבאר שבע - החלטתי ללכת"

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

חוסר מודעות גדול. תודה על 3 שנים נפלאות אבל להגיד שהגיע לו יותר דקות בחצי השנה האחרונה זאת שטות גמורה. קיבל קצת יותר ממה שהגיע לו מכבוד אליו.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

ראדי זה ששחקן שלא מסוגל להיות בספסל ,ובגלל זה הפרידה הייתה בלתי נמנעת

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

The red one כתב:כמה ציטוטים מתוך ראיון הבוקר בידיעות:

על ההחלטה לעזוב: "זה התחיל עם דקות המשחק המועטות ונמשך עם המרחק מהמשפחה. לשניהם היה משקל בעזיבה. כדורגלן רוצה להיות במקום שהוא נהנה בו, ובאמת נהניתי, אבל העיקר זה לשחק ומזה היה פחות. היו כמה סיבות שקשורות לעניין הזה, אבל את זה כבר אשאיר לעצמי"

האם עשה סימנים של עזיבה כמו שעשה במכבי ת'א? "אף פעם לא פחדתי מתחרות, במיוחד אם היא בריאה. אני בטוח שיכולתי לתרום יותר בחצי השנה האחרונה. כיבדתי את ההחלטה לתת לי פחות דקות, התנהלתי כמו ספורטאי ומעולם לא עשיתי פרצופים" (כאן ציפיתי שישאלו אותו על הסטטוס ההוא ברשתות החברתיות..אבל לא שאלו). עוד על זה: "כשאתה נותן את ה-100% שלך ולא מקבל קרדיט, אתה מתאכזב, אבל זה לא תסכל אותי. תסכול לא נמצא אצלי בלקסיקון"

שאלו: "ברק בכר אמר שהיית אחד המאמנים שלו על המגרש, אז למה לו 'לפטר' מאמן כמוך?" והוא ענה למראיינת: "את זה תשאלי אותו"

- האם ההחלטה לעזוב הייתה מאה אחוז שלך? "זה היה בשיתוף פעולה עם המועדון. לשמוע את אלונה אומרת לי שקשה לה לראות אותי ככה בחצי השנה האחרונה, זה פשוט להבין את המצב. היא הייתה באמצע, היא כיבדה את ההחלטות המאמן וגם את שלי"
- נפגעת? "לא. אני מחפש את השקט ואת השלווה. המטרה שלי הייתה לשחק וליהנות מכדורגל. כשהרגשתי שאני לא מקבל במה בבאר שבע - החלטתי ללכת"
וגם: "את האהבה והערכה שקיבלתי בבאר שבע אני אזכור עוד הרבה שנים. זה היה הבית שלי בשלוש השנים האחרונות, כך שזה יהיה מרגש לשחק נגדם. כשאעלה על המגרש אנתק את הרגש ואנסה לנצח, מה שבטוח לא אחגוג נגדם."
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

ניב כתב: וגם: "את האהבה והערכה שקיבלתי בבאר שבע אני אזכור עוד הרבה שנים. זה היה הבית שלי בשלוש השנים האחרונות, כך שזה יהיה מרגש לשחק נגדם. כשאעלה על המגרש אנתק את הרגש ואנסה לנצח, מה שבטוח לא אחגוג נגדם."
ליקלוקים לא מעניינים

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב: ליקלוקים לא מעניינים
די נו, שחקן מהמרגשים שהיו פה. איפה הלב איפה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: ליקלוקים לא מעניינים
מה יש לך?
למה בדיוק אתה לא מתחבר ממה שהוא אמר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב: מה יש לך?
למה בדיוק אתה לא מתחבר ממה שהוא אמר?
וואי איזה כבדים. צחקתי. מעריך מאוד (מאוד מאוד) את ראדי, שמתי כאן את הציטוטים שחשבתי שיעניינו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שחקן ענק

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הבעייה עם כל השחקנים שהם לא מסוגלים להפנים שהם לא פיטר פן.

תראו איך תסתיים התקופה של רונלדו ביובנטוס, צפו לפיצוצים.

בכל מקרה, אחד מהגורמים החשובים באליפויות, שחקן מיוחד ומרגש, תקווה לשחקנים אחרים לא להתייאש, פריחה יכולה להיות גם בגיל מבוגר יחסית.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

The red one כתב: וואי איזה כבדים. צחקתי. מעריך מאוד (מאוד מאוד) את ראדי, שמתי כאן את הציטוטים שחשבתי שיעניינו.
פרובוקטור
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

ניב כתב: פרובוקטור
מי שמדבר. אתה סתם מדליק פה את כולם

סמל אישי של משתמש
REDZED